Summerfeeling

Är det verkligen redan fredag igen, jag händer verkligen inte med. Men nu har jag bara två veckor kvar i skolan och det är så skönt. Det mär bara tre veckor till jag åker till kratien. MUMMA ! ( Förutom att jag förstört min bikinikropp) men det är ju något helt annat. Det är så himla skönt väder ute, i princip alla människor ligger på gräsmattorn lite överallt och blir bruma. jag hoppas det är lika fitn väder imorgon så jag kan lgga hemma hos pappa och sola på soldäcket. Det skulle vara ritkigt skönt. Så jag håller tummarna.
För övrigt så lever min mobil sitt egna liv, den är ju konstig med internet, jag kan inte koppla in den till datorn och igår raderade den alla mina sms. Då blev jag lite tokig. Sen laggade den och höll på att flimmra hela tiden. Så jag ska ta den till min operatör och se om de kan hjälpa mig, samtidigt som jag frågar om fakturan som jag inte förstår mig på. Ananrs får jag väl lämna in den igen, för den blev ju konstig efter jag lämnade in den. Eler, ja en kombination med att jag bytte operatör. Inte mycket som kan få smidigt med det tekniska nej. Jag blir lite irriterad över att allt dåligt ska hända på en och samma dag, känns det inte vettigare att sprida ut det lite över dagarna så man slipper bli totalt galen den dagen. Märkte även igår att min förpackning med p-plåster som ska innehålla fyra plåster innehöll bara fyra plåster. skojar du med mig. De kommer ju säkert inte göra något åt det heller, så då har jag betalat 3++ spänn för fyra plåster.. inte lika kul.

Ikväll ska jag umgås med Andreas Lisa och Ida, vi ska spela lite spel och så. Det är i alla fall planen just nu, men allt kan ju ändras. Kan sluta som igår, att det inte blir något alls.

Då jag ahr en mycket tekniks vän som är snäll och hjälper till så har jag nu fixat hur jag kan få in bilderna till datorn utan sladd. Så nu kan det bli bilder här :)Kullersten följer efter mig! Detta är svensk kullersten i Riga


Söndagsmiddag på bryggan


<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0