back on track ?

Jaha.. det sägs att jag inte skrivit något här sedan 9 Januari. Jag har tänkt att börja skriva x antal gånger men då datorn var som den var kändes det inte värt att sitta vid den för ett inläggs skull, villa ha den avstängd så mycket som möjligt. Har dock en ny dator nu så nu behöver inte det påverka mitt skrivande. Så blir nog att hålal på med detta igen.. av någon konstig anledning, mest för att folket långt ifrån ska veta vad jag håller på med : )

Idag är det då valborgmässoafton. Kommer nog bli himla trevligt. Ska vara med Johanna, Tom Bea, Basse och Fia, vad jag vet än så länge, det kanske skulle dyka upp fler. Första valborghemma på några år, men det känns bra. Hade inte ritkigt orka med det vanliga firandet jag brukar ha. Konstigt nog är detta det enda år jag är frisk på, som att jag har blivit straffad i förtid de andra åren eftersom jag alltid vart genomförkyld och allmänt körd när jag ska bege mig uppåt i landet för ett fantastiskt firande.

Vad som hänt i mitt liv sedan januari är inte allt för mycket. Jag tog trippen till Stockholm och kurerade mig, mår nu bättre än jag har gjort på x antal år. Så det känns himla skönt, i början var det väldigt lustigt, var inte riktigt med på hur det skulle vara, men nu har jag vant mig och jag tackar och bockar över att jag får ha det bra. Min rygg/magvärk har även släppt så det om något är underbart, slippa gå runt med konstant värk, lite av ett mirakel ibland. Annars så är det skola träning som gäller. Försöker hinna med den sociala biten så mycket det går, men inte alltid det finns tid. Som vanligt har jag tränat jätte bra ända från jul fram tills typ en månad sedan, då jag bara tappade allt och allt kom tillbaka och jag blir så trött på mig själv, det är samma grej varje år, tränar bra höst och vinter, emn sedan till våren när det verkligen gäller, då lägger jag av. Så nu ligger jag i träning igen. Har 7 veckor på mig till kroatien, kan väl hoppas på att någto hinner försvinna igen ;)
Har också förövrig bytt operatör, så nu är jag en av dem som har fungerande surf på mobilen, ja jag hade surf innan, men den fungerade inte som den skulle, så när abbonemanget gick ut sa jag hej då på ett icke snällt sätt. Än så länge har det nya fungerat, får väl se när räkningarna kommer om jag känner likadant.

Så, det var väl en start iaf ? Nu ska det inte bli tomma löften detta om fler bilder. Ska bara försöka få datorn att acceptera min mobil !


<3

RSS 2.0