Like nothing at all

Världens uppehåll. Men har varken haft tid lust eller något att skriva om.
Men nu är jag här igen.
Skolan har börjat, livet ska förhoppningsvis komma i balans igen, så varför inte ta tag i detta igen.
Kan börja med en liten summering av vad som hänt i sommar.
Jag jobbade på samma jobb som jag hade sen förra året och där jag jobbade i höstas och lite så. Det var det värst jag vart med om. Kom hem dagligen efter jobbet och var så förbannad så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Har vart riktigt kaos och inte kul överhuvudtaget. Det enda som var bra är folket som jag lärde känna. Underbara människor!
Malin och jag skulle på en resa i slutet av sommaren, innan skolan började men det blev inte av. Det blev massa komplikationer som gjorde att vi tyvärr inte kunde genomföra resan vilket gjorde mig mer bitter än vad jag redan var så att säga. Förra sommaren badade vi mitt i natten hela sommaren och vi såg fram emot att göra det denna sommaren också.. blev det av? Det blev det inte ska jag tala om för er. Varför? För att denna "sommaren" har vart ritkigt kall och man har haft tjocka kläder på sig ungefär hela tiden. Så det var också värdelöst.
Mitt så kallade kärleksliv har också fuckat upp sig totalt. Ja, det var väl itne så himla bra från början, men det var bättre.. jag trodde det skulle bli bra, men folk är konstiga, folk säger en massa och sen blir det inte så. Så ne, jag kör på känslomässigt celibat igen. Det verkar fungera bäst.
Så en sammanfattning av detta. Min sommar var totalt värdelös och nu är det dags för att se vad hösten/vintern har att erbjuda.

Så.. Detta med skolan.
Jag läser nu då Engelska 31-60, en fortsättningskurs på det jag läste i våras. Det är en himla massa att göra och lite tid till det. Men det är för att vi ska up på VFU om sex veckor, och de måste lära oss så mycket som möjligt fram tills dess. Så det är bara att köra på och hoppas det går bra. Sitter för tillfället med att hitta nformation om hur man bäst lär engelska till barn/ungdomar med dyslexi.

Det var denna lilla summering om vad som hänt.
Så nu blir det "normal" uppdatering härdanefter : )


<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0