Headscan

Så himla dålgt. Här har jag inte tagit några bilder på gårdagens festligheter.
I alla fall så hade jag middag hemma hos Lisa och Emma. Lisa drar direkt igång- ja men ska man sitta med sin partner eller, ja mitt emot, eller ska man sitta sådär tvärsöver, man kanske vill sitta med sin partner. Medan jag säger. Ja Lisa, det är bara du och Emma som är partner här.. vi andra är singlar. Men vi satt oss ner i alla fall och började äta. Jag var orolig för att de inte skulle tycka om det eller att maten inte skulle smaka inget/massor, men de sa att det var gott. Det är ju så himla svårt att laga till köttisar när man inte kan smaka av det man gör. Men det kändes lyckat i alla fall. Vi spelade "Hur faan visste du det" Jag var ett poäng ifrån att vinna. Då blev jag anklagad för att jag ÅTERIGEN får enkla frågor, denna gången i form av JA eller NEJ, vilket är 50-50. Men nu var det ju så att jag faktiskt kunde många frågor. Ja, de flesta handlade om sex, men det spelar väl ingen roll vad för information man håller inne med, bara man svarar rätt.
Dock hoppas jag att Lisa och Emma har lärt sig att sex som involverar avföring heter scatsex, och inte massa fili saker ;)
Så igår var en trevlig dag tycker jag. Hoppas de andra tyckte det också. Dem sa det i alla fall. Hemgång var det mitt i natten i alla fall.

Idag ska jag ha lektion 13-15, vet dock inte vad men gissar på didactics. Så fram till dess ska jag läsa lite litteratur grejer. Jag känner peppen. Funderar på hur jag ska göra med disken borta hos L/E.. känner att jag har lite ångest för att jag lämnade all disk igår. Men jag fick ju faktiskt inte diska. :P

Men men.

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0