We just love you

Idag är det fredag, solen skiner, men det är ändå riktigt kallt ute. Hösten är här.
Idag ska jag spendera dagen med Melissa. Se lite Jersey Shore och bara ha det bra såhär på våran lediga dag.
Jag måste säga att en frusen männsika som jag passar inte så jätte bra i hem där föreningar är supersnåla med värmen. Hade massa tända ljus för att få värme.

I onsdags tog syster och jag en liten roadtrip. Vi skulle bege oss för att se Red Hot Chili Peppers. Kommer upp runt fyra tiden och hittar väl någorlunda bra till ett parkeringshus. Syter fick pröva hur mobilen GPS fungerade. man måste ju passa på och tesa när man kan. När vi stod på medborgarplatsen fck jag sådan extrema flashbacks och fylldes med en känsla jag inte haft på riktigt länge. Vi begav oss i alla fall till Tre Indier och åt lite mat. med betoning på lite. Det var så himla stark så man kunde inte äta allt för mycket. Det konstiga med det är att man bli ändå mätt. Med "vanlig" mat skulle man säkert inte bli mätt på en sådan portion. Men det var gott även att det var så stark. Sen går vi runt och tittar i affärer, letar efter en tröja syster kan ha eftersom hon inte var klädd för den kylan Stockholm hade. Klockan började närma sig 19.30 så vi tog oss en promenad bort till globen. På vägen dit blev jag ännu mer sentimental av den mest konstigaste anledningen hittills. Medan vi gick så gick vi bredvid ett tunnelbanespår och då känner jag lukten av tunnelbana vilket gör mig sentimental.. weird I know. Men ajg har alltid älskat den staden, men efter jag flyttade därifrån har jag inte känt att det finns någonting kvar för mig där som jag tycker om. Ja, det har väl sina anledningar, det vet jag. Så det kändes himla bra att få tillbaka känslan av den staden igen, den positiva känslan.
I alla fall. Vi kommer fram till globen och intar våra platser, vilket var mycket mycket bra platser. Det är nogt slags kongaband som förband, eller ja, de spelade medan folket intog sina platser.
Sa till syster att jag tyckte det såg lite glest ut när klockan var halv nio, då påminde hon mig om att de hade en fullsatt spelning kvällen innan. Men globen blev fullsatt en kväll till kan jag tala om. Vid nio klev de på scenen och jag blev ritkigt ritkigt fundersam. Det var så lugnt och han gönde sig bakom keps och en massa.. kände inte alls igen honom. Dock kände jag direkt igen basisten. Men efter tre låtar kommer han fram, han tar av sig tröjan och blir den jag hade väntat på. Och Jisses då levererar dem! Syster tror att han han bokstavsförkortning, jag anser att han/dem bara lever sig in i musiken och känner den i hela kroppen. Jag njöt hela tiden och kan nu dö lycklig. Jag har sett de band jag verkligen vill se. Förutom GnR då, men dem hade jag velat se typ 94 när de var bra och orginal. Men ne, det kan jag inte, så jag är nöjd nu!
Efter konserten beger vi oss hemåt. Det går jätte bra när ajg kör.. mindre bra när syster kör. Först kommer det en stampe(hare) på vägen, men den hann över så vi körde vidare, då kommer det en bambi(rådjur) som står mitt på vägen så det blir tvärnit med bilen. Precis när bilen är framme vid den bestämmer sig bambi för att gå över vägen vilket innebär att om bilen inte hade stannat precis när den gjorde hade bambi fått en knuff. Men det hände inte så vi körde vidare. Vad händer då? Jo, en pumba(vildsvin) står på vägen. en PUMBA!!!! Men jag såg den inte för jag blundade och när jag hörde däcken gnisla blundade jag hårdare och sen kände jag bara jätte snäva svängen. Pumba och vi klarade oss. För hade vi träffat pumba hade det vart vi somt agit skada och inte pumba. Men detta är syster när jag skriver WTF- Det var en.. en... PUMBA!!! Den var gigantisk, och den ahde hår, jag såg håret, fattar du hur nära vi var, jag såg HÅRET! Men alla klarade sig och vi körde iväg, chockade men oskadda. Då tänker man att nu kan det inte komma fler djur.. men jo, en räv ska pass på att springa över vägen. Ett helt zoo var på vägen. Stackars djur nu när det är jakt, de är alldeles skärmda och på drift från sina hem. Uscha.
Men hem kom vi och vid fyra tiden somnade vi.

Ja, jag skulle kunna berätta om branden som har hänt.. men ne.. det orkar jag inte. Blir alldeles för upprörd då och jag har skrivit tillräckligt.


<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0