Fussball

Här sitter jag en tisdag kväll som denna. Har vart och tränat CT. Jisses vad han drev på oss idag. Crazy man.
Sitter ensam i en lägenhet. Inte så himla skoj måste jag säga. Är nog för att jag inte är van vid lägenheten. Eller jo van är jag, men ja den tillhör ju L/E så ja..

I alla fall.
Lördagen var awesome. jag blev lite allt för kalas men det var himla trevligt att spela i turneringen och vi kom till semi final, sen var jag tvungen att dra mig ut. Men ja, det blir så med lite mat och hetsdrickande.
I söndags var jag inte alls på topp. givk upp vid 8 för jag skulle hem och skriva arbete. Skulle ha tagit nattbussen hem men det tyckte inte Lisa var en bra idé så stannade kvar. Var som hände mellan uppstigning och tills jag var hemma är inte värt att nämna här.
Arbetet blev skrivet i alla fall. Ska lägga till lite grejer men det gör jag inte förens nästa veca. Har varken tid eller lust till det efter helgens vrål arbete.

Nu ska jag ta mig en macka och se om sömnen vill komma till mig. Kanske undersöka om de finns någon Harry Potter film bland samlingen.


<3

Kommentarer
Postat av: Lisa

???? men alltså hallå, stort frågetecken! Tvingar jag dig på något sätt att vara här? jag trodde jag ställde upp och var en sjysst kompis som lät dig sova över när du är för full och det är sent och lånar ut lägenheten men jag kanske har fel, varför vinklar du det som att det är något måste? vad ledsen jag blir!

2011-10-18 @ 21:19:35
URL: http://lisawl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0