Nothing stays the same

Tisdag!
Mår relativt bra nu för tiden. Jag orkar andas och allt det där som ja inte orkade förra veckan. Är bara lite bieffekter som hänger kvar nu men det är snart över hoppas ajg så jag kan komma igång med träningen igen. Suck to be sick in many ways.
Har under min sjuktid bara vilat vilat vilat. De säger att det är det bästa vid sjukdom. Blev hu hemskickad från praktiken så kunde ligga i soffan med "gott" samvete.
Jobbade i helgen dock. Ja det kanske inte var det bästa, men finns ju ingen som kan jobba och då jobbar man. men mådde mycket bättre redan i lördags. Efter x antal timmars arbete åkte ajg in till syster och syster. Dem ahde skapat en inflyttningsfest/födelsedagsfest kombo. Var där inte allt för många timmar men det var en mysig stämning. KM var där och det var så himla underbat att se henne igen. Vi är så duktiga på diskreta samtal. Även o vi inte skulle avra diskreta skulle ingen öra vad vi diskuterar i alla fall för ljudnivån bland de andra diskussionerna är extremt höga. Folk som inte är vana vid vår ljudnivå skulle nog aldrig förstå hur man kan höra någonting och hur en person i ena änden kan höra vad en anan person säger i andra änden av bordet, för det är så de flesta diskussioner ser ut. Man diskuterar inte med dem som sitter närmast utan med den längst bort. Alla göra det, alla hör de dem ska höra, men något annat, det hör dem ej. Man har lärt sig med tiden så att säga.
Annars har jag hunnit med att var på bio två gånger. En gång i söndags och en igår. Såg samma film. Ingen direkt uppoffring för det är en bra film denna där Breaking Dawn.

Idag ska jag hämta min mor som har vart borta ca två månader på cypern. Får se när hon hör av sig om att jag ska hämta henne. Annars idag blir det matlagning och tidigt i säng skulle jag gissa på. Men vem vet.

<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0