Still sick

Jisses!!
Trodde jag var på bättringsvägen men det vände och blev värre igen. Mår riktigt riktigt dåligt. När jag kom hem igår vid sex gick jag och la mig direkt, vaknade vid halv nip, gjorde mig lite mat och sedan gick jag och la mig. 12 timmar sömn borde väl ha hjälpt tycker jag, men icke det. Känner mig sämre idag till och med. Men igår började jag med echinafors så förhoppningsvis tar det tag i problemet och gör sig av med det. Jag orkar verkligen inte ha det såhär. Gör ju inte allt för bra ifrån mig på praktiken om jag sitter  och hostar snuvar och ser död ut. För det gör jag. Ögonen hänger och ja.. allmänt skabb just nu. Det är sex timmar kvar på denna dag och jag har ingen som helst aning på hur jag ska orka det. Ska bege mig till ICA butiken se om de finns tissues där som inte sliter sönder näsan. Ne.. uscha..

Tack och hej !


<3

Jag älskar dig. Ne jag bara skojar. Något ...

Jag älskar dig. Ne jag bara skojar. Något sådant gör jag inte. Det är lördag klockan är halv åtta och jag är vaken pga dåliga drömmar. Var hos mor igår, det var trevligt. Pratade om en massa saker som rörde om en del känslor. Men snart är det förhoppningsvis över för alltid. Ska försöka somna om nu.. <3


Hihihi jag är inte fattig längre. Pengar p...

Hihihi jag är inte fattig längre. Pengar på kontot jag tackar :) Igår blev jag meddragen till gymmet. Hade tänkt låta bli det tills jag var friskare men det gick faktiskt himla bra i alla fall. Så det var skönt. Sen rusade jag hem för att få mat i magen och prata lite mer med mor. Somnade som en stock och sov riktigt bra ändå har jag vart galet trött idag. Riktigt jobbigt har det varit :/ Somnade i soffan direkt när jag kom hem och vaknar till av att lilla grå piper för han vill få plats bredvid mig. Så vi somnar om tillsammans. Nu har jag precis ätit mat och ska inte göra allt för mycket mer idag! <3


Nothing stays the same

Tisdag!
Mår relativt bra nu för tiden. Jag orkar andas och allt det där som ja inte orkade förra veckan. Är bara lite bieffekter som hänger kvar nu men det är snart över hoppas ajg så jag kan komma igång med träningen igen. Suck to be sick in many ways.
Har under min sjuktid bara vilat vilat vilat. De säger att det är det bästa vid sjukdom. Blev hu hemskickad från praktiken så kunde ligga i soffan med "gott" samvete.
Jobbade i helgen dock. Ja det kanske inte var det bästa, men finns ju ingen som kan jobba och då jobbar man. men mådde mycket bättre redan i lördags. Efter x antal timmars arbete åkte ajg in till syster och syster. Dem ahde skapat en inflyttningsfest/födelsedagsfest kombo. Var där inte allt för många timmar men det var en mysig stämning. KM var där och det var så himla underbat att se henne igen. Vi är så duktiga på diskreta samtal. Även o vi inte skulle avra diskreta skulle ingen öra vad vi diskuterar i alla fall för ljudnivån bland de andra diskussionerna är extremt höga. Folk som inte är vana vid vår ljudnivå skulle nog aldrig förstå hur man kan höra någonting och hur en person i ena änden kan höra vad en anan person säger i andra änden av bordet, för det är så de flesta diskussioner ser ut. Man diskuterar inte med dem som sitter närmast utan med den längst bort. Alla göra det, alla hör de dem ska höra, men något annat, det hör dem ej. Man har lärt sig med tiden så att säga.
Annars har jag hunnit med att var på bio två gånger. En gång i söndags och en igår. Såg samma film. Ingen direkt uppoffring för det är en bra film denna där Breaking Dawn.

Idag ska jag hämta min mor som har vart borta ca två månader på cypern. Får se när hon hör av sig om att jag ska hämta henne. Annars idag blir det matlagning och tidigt i säng skulle jag gissa på. Men vem vet.

<3


Tokig blir jag. Så fort det känns bättre s...

Tokig blir jag. Så fort det känns bättre så rasar det timmen efter. I onsdags morse kändes förkylningen under kontroll,mycket bättre än de andra dagarna. Detta betydde att jag gav mig iväg till praktiken. Det gick bra framåt 11 tiden och det var bra tills på kvällen. Då blev det sämre. Åkte iaf till praktiken idag, hade min lektion men sedan blev jag hemskickad. Under dagen har jag kännt mig mer matt och flåsig. Men hellre det än halsont. Men nej. Klart jag fick tillbaka halsonten nu på kvällen och jag har åkt ifrån mina zyks!! Tragiska människa. Tror inte det blir konferans för min del imorgon. Det blir iaf tripp till apoteket och affären. Nu ska jag försöka sova. <3


Avantgarde

Wäääää!!!
Halsen är värre vilket är ett gigantsikt minus. Det var meningen att den skulle bli bättre av att stanna hemma. Men inte det. Så jag stannade hemma idag och den blir abra värre och värre. Men imrogon ska jag i alla fall till praktiken. Får drocka varmchoklad och stoppa i min massa tabletter som domnar bort halsen så ska nog allting gå bra. Har inga lektioner imorgon så jag akn vara hyfsat tyst i alla fall.
Pluset är att jag har fått "klart" L1,L2 arbetet. Det är ett skit arbete men ajg har i alla fall hafsat ner något och skickat in det. Blir så jädra trött. Nu hade han skickat ett mail att vi behöver använda oss mer öv böcker on osäkra källor på nätet. HALLÅ, tror du ett dygn har 72 timmar som gör att vi har tid med det? Jag bara undra, för det verkar så. Jisses. Nu ska jag abra göra religionsdelen på ett  arbete, men det är inte så noga, så det blir bra. Ska försöka få det i ordning ikväll också och sen resten av veckan ska jag fokusera på praktiken och att göra en frågeställning till uppsattsen. SEN förstår ni kära människor. Sen när jag nästa helg har gjort first draft av uppsatsen så blir det 100% praktik och 20% uppsats resten av tiden. Sen är denna termin över!

<3

Right to know

Suck!
Måndag morgon och jag vaknar sjuk. Är detta vad jag behöver? Svar nej. Jag borde vara på praktiken. Man kan inte vara sjuk när man har praktik. Det funkar inte. Men ska ta det lugnt idag och sedan gå resten av veckan.
Ska göra mitt bästa till att skriva klart arbetet idag. Slippa ha det hängandes över mig. Saknas si sådär 900 ord, så får bli att skriva massa skit och hoppas det blir godkänt i alla fall.
Först ska jag äta lite så jag orkar ta mig igenom skiten.


<3

Jag längtar till kvällen/natten/morgonen d...

Jag längtar till kvällen/natten/morgonen den 2-3 december. Den dagen får jag, som det ser ut nu, sova precis hur länge jag vill. Då är det ingen/inget som får störa. Förövrigt har min tumme fått sig en smäll så nageln gick av för långt in. Inte så skönt att få in citron och liknande där.. Men snart är den hel igen hoppas jag. Klockan tickar stadigt iväg :/ God natt! <3


Overall winner

Söndag!
Har jobbat hela dagen och nu ska jag redigera harry potter boken. Satt med det i torsdags men det försvann så får göra om det. Vem älskar inte dubbel arbete.
Jobbet gick bra tycker jag dock. Himla lugnt så hann med en del städning och sådant.
Igår jobbade jag också, det gick väl mindre bra. Men ja.. inte ens värt att nämna.
Tacksam för det var jag ändå sedan på kvällen då det blev part. Dansade av mig alla aggressioner. Dansa konstant i tre timmar, det var sjukt kul. Riktigt riktigt bra kväll. Nöjd utav dess like.
Det första som hände när jag kom till karolin festen var att Tom tvingade i mig en cider. Och ja.. hellre av honom än att alla människor ska göra lambo på en. Sedan begav vi oss till byttan där vi spenderade de resterande timmar av kvällen på dansgolvet. När kroppen inte orkade mer begav vi oss hemåt med stopp för en pizza på vägen.
Ne, men får väl sätta igång med lektionsarbetet för morgondagen. Så man snart kan gå och lägga sig och vila kroppen lite.


<3

Praktiken färdig för denna vecka. Ska sova...

Praktiken färdig för denna vecka. Ska sova lite nu innan jag tränar,städar och pluggar. Snark! <3


Best for last

Torsdag, så imorgon är det fredag och ännu en vecka på praktiken har gått.
Idag var ingen bra dag på lektionen. Dock tyckte min handledeare att det inte var några större fel så det var ju bra. Men kände mig inte alls förberedd eller så. men hyfsat gick det i alla fall.
Imorgon har jag bara en lektion på morgonen sen är det fritt för helg. Ja inte för att jag får helg då jag ska jobba men det är ju inte skola så är inte samma sak.
Är dock himla trött på universitetet. De säger till oss att vi ska fokusera på praktiken och det ska vara main focus så att säga. Hur kan jag satsa helhjärtat om man har arbeten hängandes över en hela tiden som ska göras. Blir himla grining på deras planering. Grejen är ju att jag har haft lektioner från början och jag vet inte situationen för de andra som har praktik nu men förstår inte hur universitetet har tänkt att man ska lägga bra planeringar och söka informaion till lektionernra och allt det där som ska göras, samtidigt som man ska sitta med arbeten till universitetet. Det är inte det att jag tycker vi ska vara helt "uppdragsfria" från universitetet men de kunde ha planerat det lite bättre. PLUS givit bättre instruktioner på allt. Och visst. de som jobbar ute skulle nu säga, men hur tror du vi har det. Men grejen är den att det är våran första praktik, man är nervös, man vill göra sitt bästa och kanske då vara extra noga med plaering och lektionsunderisnings så att säga. Man går inte på auto som vana lärare gör. det krävs så mycket mer av en som praktikant tycker jag. Rent psykiskt.
Kände bara att jag var tvungen att grina av mig lite på detta.

Annars idag ska jag träna och försöka skriva ett arbete. Är så himla trött så skulle egentligen bara vilja ligga i soffan och se på sons hela kvällen. Men får man det? Svar Nej !

Aja..
back to reality.

<3


Är sådär himla trött igen så ligger nerbäd...

Är sådär himla trött igen så ligger nerbäddad i sängen. Vart på praktiken, haft två lektioner och båda gick bra tycker jag. Ska nog inte tala om det för mycket såhär allmänt men det börjar kännas bättre och bättre. Var något möte efter skoltid också som jag var med på. Tycker det är viktigt och intressant att vara med på sådant om man har möjlighet till det. Man blir insatt i verksamheten på ett helt annat sätt. God Natt <3


Uscha.. Har jobbat 11-19. Är slut i både h...

Uscha.. Har jobbat 11-19. Är slut i både huvud och kropp. Men det gick helt okej. Är ju aldrig smärtfritt att jobba där. Blir jobb imorgon igen. Igår var det mys hos Lisa. Emma var också där men hob la sig vid halv tio. Ber om ursäkt för dåligt skrivande. Men glömmer bort när man drunknar i saker att göra. Sen när jag kommer på roliga saker att skriva så är de som bort blåst när jag ska skriva ner det. Men men, sons of anarchy resten av kvällen :) <3


Sitter hos frisören just nu :) Dags för at...

Sitter hos frisören just nu :) Dags för att fräsha till det. Klarade redovisningen av tre veckors projektet så.om jag inte fuckar upp texten blir jag godkänd i kursen :) <3


Ceremonials

Jisses. Har så ott som skirvit klart ett av arbetena Litteratur skiten så att säga. Ska finputsa det ikväll och göra en powerpoint sen är jag klar. Då ska man bara sätta sig med uppsattsen och sedan L1 uppgiften. Men det ska lösa sig det med. Är bara denna vecka sen kan jag hel hjärtat fokusera på praktiken.
Ska ta och packa väskan och äta lite mat. Sen blir det kvällsjobb några timmar och ct träning efter det. Fördelen med att arbetena snart är klara är att jag kan så också fokusera på träningen. Den har verkligen blivit lidande.
Måste erkänna att med tanke på allt som pågår i skolan nu så är jobbet faktiskt en skön omsätllning. Få göra något annat än bara pränta in saker i hjärnan och sedan försöka få ut det i skrift. På jobbet behöver man inte tänka allt för mycket, det går på automatik.

Hade ett program på i bakgrunden, något om att hitta ett hus de vill ha på landet till en passande summa för deras budget. Men de som jag reagerade på var husen de visade. De var fina och så men de var barnfamiljet som bodde där och de var saker överallt. Verkligen överallt. Istället för att använda deras eldplats hade de hängt upp något barns målning lite halvdant och änvända eldutrymmet som någon slags förvaring. Jag skulle verkligen inte vilja visa upp mitt hus om det såg ut sådär. Och vem städar inte undan inför en visning av sitt hus. Peolple are strange.

Ne nu börjar magen kurra så får bli lite mat.

<3


RSS 2.0