Lot of sun

Oj oj  idag är det hiskelit varmt. Ska tydligen vara såhär veckan ut .
Har en liten nerkylnings paus för tillfället. Ligger annars i solen och tar mig igenom linguistic boken. Nackdelen är att jag får bara färg på överarmarna.
Sista dagen på terminen som man kan plugga. Imorgon är sista dagen på terminen, och det avslutas med tenta..
På kvällen ska klasses ses, med iniativ av Chris. Vi håller nu på att komma fram till vart vi ska vara och när.
Ne nu är pausen slut, inta lite vätska och sedan läser vi ett kapitel igen.


<3

Hur pluggar du? :)

20110530989 (MMS)

Hur pluggar du? :)


Emotional affair

Ja ibland går det inte som man tänkt det. Har letat efter avsnittet i Criminal Minds där Pretisses (?) öde bestämd, har streamat och streamt, väntat och väntat. Då visar det sig sedan att det är avsnitt 18 och jag har suttit och väntat på avsnitten 20-23. Men nu har jag i alla fall sett det avsnittet. Nu återstår det att de vad som händer.

Det är dags för sängen nu, får se om jag somnar eller inte. Är i mellan att vara super vaken till att kunna somna direkt. Kanske låter lite konstigt, men ni vet när man lägger sig i sängen och antingen blir man jätte pigg och inte kan somna, eller så lägger man huvudet på kudden och somnar direkt. jag hoppas det sistnämnda gäller för mig idag.
Natti natt!
<3


Roman blue

Denna eviga söndag är åter här .

Igår var det lördag och då var det jobb på scehmat. 2 timmar av den tiden kunde gå och ta sig någonstans. Men resten av tiden var okej . Jobbade en timme längre än jag skulle, men det gjorde inte så mycket. Efter jobbet somnade jag i fotöljen i två timmar. Fick för mig att trotsa tröttheten och göra mig i ordning för utgång istället. Var fullt medveten om att ifall jag hade stannat hemma hade jag blivit rastlös och ångrat mitt val.
Så jag tog mig in så jag var hos Lisa vid 11, förade lite mer där i en timme sedan drog vi in till vallen. Kom in gratis pga Emma ;) Det blev inget dansande på vallen, utan vi hittade främmande människor vi stod och prata med under kvällen.
När klockan slog 02 begav vi oss hemåt, eller, någonstans där och gjorde spagetti. Det var mums. Var så himla hungrig. Det var lite "hemsläp" med oss till klockan fem, sen drog de hemåt. Somande fint i soffan tills klockan ringde och det var dags att bege mig hemåt för att åka till min moder. Jag ska i alla fall aldrig mer dricka lakrits shot. Det är ingen "bakis" grej, utan det är verkligen slut. Det har slutat ge mig en bra effekt och ger enbart negativ effekt nu, så känns som att jag kan skippa det.

Idag är det då mors dag. Syster T och jag åkte till mog, åt tårta, pratade om massa olika saker och ajg somande i soffan fram tills middagen. Vid sex tiden kom Marika och Martin förbi, då blev det mer tårta. Nu sitter jag här hemma och ska kolla på Criminal Minds då jag inte gjorde det i fredags för det tog sådan tid för det.
Music from Bones
Början var med i en scen i Bones. Fastnade lite för den. Okej, mycket.

The truth in the myth

Idag är det Fredag. ja, det är två timmar kvar på denna dag, men i alla fall.
Här sitter jag alldeles ensam ( dock inte övergiven ). Det har gått bra fram tills nu. Jag har suttit och tittat på Bones avsnitt, säsongen som går på tv nu, jag missar ju alltid dem avsnitten nu för tiden, plus att jag behövde se om det har blivit dåligt eller inte. Men det har det definitivt inte.
Hoppas bara på en till säsong. Skulle dock inte förvåna mig om det inte blir det. Brukar vara så.
Tänkte kolla Criminal Minds nu, avsnittet då det händer något drastiskt. Missade det också när det visades. Dock vet jag inte om jag kan kolla på det själv. Det är ju lite läskigt ibland.
Syster T ska sova här i natt, hon är hos en vän nu, men ska hämta henne senare. Just nu förstår jag inte varför jag gick med på det. Avskyr att sätta mig i en kall bil som ändå inte är varm förens man är tillbaka igen. Kom på att jag behöver bränna en ny skiva till systers bil. Allt för länge sedan det blev uppdaterat. Hel hux flux kom jag på att jag fortfarande inte tvättat den sista tvätten. Får göra det imorgon det första jag gör efter jobbet.

I onsdags genomförde jag loppet galant. Magen höll sig i schack och jag kom under min utsatta tid. Så jag är himla nöjd. Fick idag också tillbaka resultatet på grammatik tentan. Jag klarade den. Happy Happy!!
Hahha, liten skulle precis gå bakom soffan, sen insåg han att det inte gick att ta sig fram hela vägen så han fick backa ut. Han är sådan knasboll.

I torsdags hade jag min sista lektion för denna terminen. Återstår bara en tenta. Åkte och shoppade lite nödvndigheter, underkläder och bikini. Skulle också köpt vax, men såg att de hade en kräm man strycker på oh gnuggar bort. Tänkte att det göra ju inte lika ont. Eller ja, det är inte lika smärtsamt vill säga. Innerst inne visste jag att det inte skulle fungera å jag provat något liknande för flera år sedan. Men tänkte att det hade ändrat, blivit bättre, att det verkligen skulle fungera. Bullshit!! Har lika håriga ben nu som innan jag tog på krämen. Jisses då blev jag arg i sinnet. Så himla trött blir jag. Ja, det fungerar olika på alla människor, men va faan ta bort håret hur svårt ska det vara. Ne, då blev jag himla missnöjd.

Nu ska jag skumma mig igenom criminal minds avsnittet.

<3

Many man

Idag är dagen.
Uscha, tänk om det inte alls går vägen. Men ne, sådana tankar ska vi inte ha. Det kommer gå bra. Så bra som det kan just nu. Vet dock inte vad det är för fel på vädret. Varför kan det inte komma sådan riktig utrensning med massa åska och blixt så vi kan få behaglig värme och sol. Nu går vädret bara upp och ner hela tiden. Kan bli galen för mindre.
Har precis vart ute på en ventilations promenad med KM och nu ska jag försöka hitta ny musik jag kan ha när jag tränar.<3

The signs in the silence

Ja, ännu en dag snart över.
Har klippt och skrivit mina små kort idag. Så nu ska kapitelna läsas igen, plugga korten och sedan är jag nog good to go. Håller på att tvätta just nu. Har en eller två tvättar kvar men dem blir nog imorgon. Ska också städa klart imorgon. Eller ja, det är tanken i alla fall. Vill ju inte ta ut ig allt för mycket inför loppet : )

Kollar på bones just nu på den underbara länken till fri åtkomst till serier. Har ju missat dem de senaste veckorna.

Over all, en bra dag !
<3


It's the way that it is

jahaja.. Regn..
Skulle bege mig ut på en promenad med KM nu men så börjar det regna, så i fick boka om till imorgon. Hoppas det är bättre väder då. Måste verkligen ventliera.
I morse vad jag hos kiropraktorn och det hade släppt riktigt bra, men inte tillräckligt bra.
Så jag ska nu jobba upp den under sommaren. Ska ta över systers pilates boll och ha den här.
Annars kommer nog denna dag bestå av att studera lingvistik.
Den lilla grå har saknar mg under helgen. Så han är glad att jag är hemma igen.
<3


Women who care

Kväller igen då.. Sitter här och fryser, för lite kläder skyller jag det på.
Jag tog mig runt sjön idag utan allt för stora magsmärtor, så det kändes bra.
Jag har också badat i badkaret, kanske inte det smartaste att göra när de är såhär varmt, men det var skönt i alla fall, när vattnet inte var super varmt längre.
Naglarna rök idag med, så nu har jag korta små pigmé naglar igen.. men men vad gör man inte för att kunna göra sitt yttersta på jobbet.

Nu är då klockan rätt mycket, kanske blir läggdags snart. Ska vara hos kiropraktorn vid 8.20 imorgon.


<3

No lesson

jaha nehe, ens planering kan ändras på 30 sekunder.
Loggade in på mailen för att se om det var något där, och tur jag gjorde det. Där fanns ett mail om Chris är sjuk och lektionen är därför inställd. haha, jag som precis skulle gå och göra mig i ordning. Ne, men då kan jag ju bege mig ut på rundan redan nu.


<3

Back to you and me

oj oj , här har det vart dålig med uppdatering igen..
Blir så ibland.

I alla fall,
I torsdags hade jag lektion och då frågade Chris om klassen ville ut och äta med honom den 1 juni, eftersom det är sista lektionen/tentan för terminen. Han var så gullig när han frågade. Ja.. jag vet inte vad ni har för planer här, men jag tänkte, om ni kanske vill, så kan vi kanske gå ut och äta en bit mat på kvällen, ta en öl eller två. ( fast på engelska då ). Sen sa han att han kunde gå vart som helst, men inte Palace, det var han för gammal för ; )
Så det blir nog trevligt. Han är en mycket trevlig människa denna Chris.

I torsdags var jag också hos kiropraktorn, hon trodde att mina smärtor i magen var kopplad till ryggen. Att musklerna får anstänga sig för mycket. Hon ville också att jag skulle be vårdcentralen att röntga min rygg, så man kan se om det är något fel på den eller inte, och utgå därifrån med behandlingen. I fredags kunde jag stå och gå utan smärta, det var underbart.
I fredags jobbade jag lunch. Var och åt middag hos fof på kvällen. Grillat med farmors vitlöksås. Mums! Vi satt och försökte planera in när v ska fira alla människor, vilka som ska bli firade tillsammans och lite så. Det är inte ett lätt jobb ska jag tala om. 10 pers som har egna liv och ska försöka hitta en dag då alla kan.
I lördags skrev jag uppsats tenta, hoppas den blir godkänd. Det kändes bra i alla fall. Hittade ett ämne som pasade jag ansåg att jag hade lite ideér om. När man flyttar till ett annat land, ska man följa deras traditioner eller behålla sina egna, motivera dina punkter. Eller något liknande. Så jag gjorde en casual ananlysis av det.
Sen åkte jag hem till Lisa, hängde lite och kopplade av min hjärna som vart på högvarv i 5 timmars aktivt skrivande. Sen åt vi tacos och efter det åkte jag hem till Malin. Vi uppdaterade oss om vad som hänt i våra liv, och sedan gjorde vi oss i ordning för en utekväll. Vi drog till O'learys. Jag hade så sjukt kul där. var länge sedan en kväll på stan var så lyckad. Riktigt kul var det. Så tack för det my sunshine! Vid 2 tiden ansluter Lisa till oss och vi två traskar hemåt.
Igår söndag var jag himla sliten då jag inte sov allt för många timmar, så vi softade i soffan med filmen Domino, sen cyklade vi iväg och la oss i solen en stund.
Vid nio fick vi äntligen mat, så var vi båda riktigt hungriga, men moussakan tog sådan himla tid i ugnen. Vi kollade på mästarens mästare eller var det heter, sådan himla tur att stenmark blev direkt kvalificerad till finalen. Heja honom!

Idag är det måndag och man ska ta tag i livet igen. Det börjar med lektion 13-15, sedan ska ajg försöka ta mig runt sjön här utanför, bara se vad magen säger nu efter kiropraktorn, och vad jag har att förvänta mig inför loppet på onsdag. Tycker det är så himla tråkigt att det blivit såhör, jag hade en plan för detta lopp, hur lång tid det skulle få ta, men nu är allt det förstört..

Köpte ett borttagningsmedel för naglarna igår, så ska pröva om det fungerar på mina naglar också, orkar inte riktigt sitta och fila ner 10 långa naglar, ja 9 är det nu då jag drog av en. Men måste ta bort dem nu inför sommaren. Kan inte jobba ordentligt med dem. Annars blir det nog plugg hela kvällen.


Fina blommor hos Lisa


<3


Born this way

Ja då är denna dag snart över. Har vart en långsam dag.
Har i alla fall målat lite fönsterhaspar, så nu är de fina. Ja, jag ska måla om dem igen imorgon men sen så .
Kollade på säsongens sista avsnitt av vampire Diaries nu, vet inte riktigt vad jag ska säga. Vi får se vad som händer i höst, om det är värt att se vidare.

Nu blir det dushcen och sedan Greys och Off the map. Har inte sett något av det å ett tag, men nu är jag hemma och då har vi ju kanalen.


<3

Flag white as snow

Har ca två kapitel kvar att läsa. Medan jag läste om ljudade ljud och lite sådant hittade jag detta i min bok

"You may also notice, the next time you´re getting some, that sounds of relaxation and pleasure typically contain lower vowels"

Min reaktion var. Ja.. jag visste väl att det var något konstig med denna mannen!

Det blev i alla fall sol idag. Himla mycket sådan också. Så har legat i solen från halv 11 till nu, och ska nog ligga där en liten stund till. Läsa klart de sista kapitelna. Sen blir det nog mat.


<3

How you remind me

Redan onsdag? Eller?
Jag missade måndagen så hänger inte riktigt med i dagarna. Men det borde vara onsdag idag.
Ingen sol idag helller. Kanske kommer under dagen om jag har tur. Har dock himlans ont i min kropp idag, minde skönt. Men varför klaga, jag lever ju fortfarande.
Idag ska de studeras linguistic hela dagen lång. Eller ja, jag ska börja med att läsa alla 10 kapitel.

Dags att sätta fart, klockan tickar, magen kurrar.


<3

You're wearing me down


Här sitter jag denna regniga tisdag och skriver ut powerpoints för linguistic.
Dags att börja studera det ämnet då det bara är två veckor kvar till tentan.
Personligen anser jag att då när jag är "ledig" några dagar här och kan ligga i solen och få lite färg, skulle det uppskattas om det kunde vara sol och inte igen mulet och regn. Vad är detta. Vädret borde förstå att jag måste passa på nu innan jag börjar jobba.

Har inte hittat köpbeviset för mobilen, så får se vad som händer där.
Jag tänkte att jag fick ju löning i fredags och kunde köpa de betala det och bla bla bla, men kom igår på att jag ska ju förhoppningsvis till MT och då måste jag ju spara alla dessa pengar för boende, resa m.m. Tur jag kom på det.
Jag var nyss och hämtade mitt paket från HM, ja bikinin var inte alls som jag trodde den skulle vara, så blev himla ledsen på det. Men ska skicka tillbaka och be om en annan storlek, få se om det blir bättre, även om den inte är som beskrivningen säger. Men det är så snygg så vill verkligen ha den. Ska bara komma på vad jag ska lägga det i, är det sådan grön påse jag ska skicka tillbaka den i ? Eller samma påse som jag fick den i ?


Ne vet ni vad, nu blir det lite klippa och skriva lappar samt lite lunch .Colorless green ideas sleep furiously<3


Little champion

Monday.
Ja veckorna de börjar och de slutar. Tiden springer verkligen förbi.
I lördags så skrev jag tentan, kändes rätt okej. Hoppas av hela mitt hjärta att jag blir godkänd.
Cyklade hem till L/E direkt efter tentan, väckte dem och vi åkte till mig.
Solen lös och vädret var himla skönt. Vi åt lunch ( frukost för vissa ) på mitt jobb. Handlade till kvällens middag som skulle bli grillat med potatisgratäng. Det var himla gott måste jag säga. Lisa gjorde goda drinkar, vi dansade och hade det trevligt. Vid 21 började eurovision, det var ett måste att se, så det gjorde vi. Förstår inte hur vinnaren kunde vinna men i alla fall..
Vi gick och la oss vid halv 4, utmattade av dagen. Lisa och jag gick upp vid 11 och la oss i solen. Tanken var att vi skulle fått sola hela dagen men den gick i moln runt 13 och blev imla tråkigt väder, så det blev inget med det.
Idag har det vart skola mellan 10-12. Det var något jag skulle skriva om här, men som vanligt kommer jag inte ihåg det. Blir alltid så.
Nu sitter jag i alla fall här i soffan i mitt enkla boende och hade tänkt säkerhetskopiera kontakter och liknande inför inlämningen av mobilen. Det gick inte allt för bra. Jag gjorde ju en uppdatering för några veckor sen och när jag skulle lämna in den så gjorde ju mannen i butiken något med den innan jag fick tillbaka den och nu fungerar den inte alls när jag har den koppad till datorn. Den stänger av sig och sätter på sig själv fram och tillbaka .
Så nu ska jag försöka leta upp köpbeviset på mobilen så jag kan lämna in den. Nackdelen är bara att alla mina kontakter kommer försvinna..
Hittar jag inte beviset får jag väl gå med den gamla så länge tills jag hittat någon jag vill ha.

Nu blir det middag.


<3

Rival sons

Oj oj klockan är tydligen redan halv tio.. vart tog denna kväll vägen ?
Vi har i alla fall ätit himla god mat så nu är jag proppmätt. Kollar nu på någon film Emma hittade. Förstår inte riktigt vad den handlar om, något med kvinnor ska ta tillbaka makten kanske. Haha.
Annars har det inte hänt allt för mycket idag, kollat lite på orden inför imorgon och var en snabbis på stan.
Min mor ringde mig vid lunch och sa att hon hade haft tre mäklare hos sig i veckan men funderar nu på om hon verkligen ska sälja. Då höjde jag rösten och sa JA DET SKA DU vVERKLIGEN!!! Hon skrattade och sa, tack det var precis det där jag behöver. Hon hade i alla fall hittat en mäklare som kändes bra och rätt så nu får vi hoppas att hon går igenom med det. Annars blir jag galen på henne.

I typ en månad om inte mer har jag haft en truddilutt i huvudet som jag inte kunnat komma på vilken låt det är. Det enda jag visste var att det var Ozzy Osbourne som gjort den. Idag kom jag ihåg att fråga Palle om vilken låt det är och hon hjälpte mig ut nmitt mysterium. Det var fel truddilutt jag haft i huvudet, växlat ihop lite saker men rätt låt kom vi fram till i alla fall. Så nu kan jag släppa det. Grymt bra låt är det!


<3

Resurface

Idag är det fredag. Fredag den trettonde. Ser inte detta som en otursdag.
jag är i alla fall vaken och fick direkt tenta ångest. Får alltid det dagen innan..
Får hoppas den ger med sig lite så jag inte behöver gå runt med det hela dagen.
Lisa och Emma sover fortfarande.
Idag står det picknik på schemat. men först ska de kolla på lägenhet och lämna kontrakt.
Idag får jag mina pengar. efterlängtat och bra, Måste bara undersöka hur mycket jag får också :P
Vi såg på eurovision semifinal 2 igår. hade aldrig gjort det om jag inte vart med folk som ville se det. Men det vr trevligt, I alla fall att välja vilka som skulle med och vilka som skulle bort. Tyvärr blev det inte som jag ville. Fick 6 av 10 som jag trodde skulle komma med. Betyder inte att det var 6 låtar jag tyckte var bra, utan mer hur jag trodde länderna skulle rösta. Sverige var fakstiskt bra bland de andra länderna. Kändes lite som att om vi inte hade kommit med i år vet jag inte alls vad man kan skicka för bidrag. Det var däremot ett bidrag som jag lovar att jag hört för några veckor sen när jag var på HM, lite mystiskt kanske. Danmarks bidrag var däremot katastorf. Okej om man vill ta lite noter från olika låtar men det var direkt kopierat. Tragiskt.
Men men..
Var förövrigt ute på en runda med systrana igår och skulle motionera. Hvetesmage säger jag bara. jag vände och skulle ta mig tillbaka men gick lite fel så irrade runt där ett tag. Stackars Therese fick springa dubbelt så långt för hon visste inte att jag bröt och vände så hon sprang fram och tillbaka och leta efter mig..<3

Crazy cat
Lånar denna från Lisa. Detta är ett år sedan, men kom att tänka på den för ett tag sen. Tänkte visa hans mamma vilket knas han är :)


<3

I won't back down

Onsdag !
Har sovit riktigt bra. Tack för det. Men när jag vaknade kändes det som jag hade glömt något. Kanse var att jag inte fick drömma klart. Var inte så jätte bra dröm i allafall så vad gör det.
Jag ska i alla fall börja dagen med att äta frukost och packa. Vid 11.30 beger jag mig till fof för lunch.
Blir en dag med grammatikboken hos L/E sedan. Skaockså bege mig in till stan för att lämna in mobilen.
Känns himla bra att jag gjort ett avtal med någon jag inte ens var medveten om vad det var. Men ja, som sagt jag har lärt mig min läxa . IGEN !Time for breakfast!


<3


My knight

Ja jag begav mig ut på en försöksrunda idag. Gich bättre än förväntat, men får inte  ha något vidare tempo för då brakar allt ihop. Ja, men detta blir nog bra..
Känner mig förvånansvärt pigg för att ha vart vaken hela natten. (Nej inte frivlligt!) Men ögonen har börjat ge med sig, i alla fall det vänstra, det har blivti rött och dant som det brukar bli när jag är trötter.
Ska bara se klart house och hänga upp tvätten sen ska jag bädda ner mig. Funderar på om jag ska se någon serie eller läsa bok tills jag somnar. Känns som det sista är ett bättre alternativ.
Ushca, den sjuka på house har blodröda ögon, avskyr sådant,så förstår inte riktigt varflr jag fortsätter kollar.<3

Moby

Haft heldag i skolan ja, det gick bra till och från. Mest bra.
Hade lunch med Lisa i det underbara vädret. Varmt och skönt. Tackar jag verkligen inte nej till.
Har precis ringt runt och försöka få någon att förstå att det är inte allt för roligt att betala 200 kronor i månaden för en mobil som inte fungerar. De var vänliga nog att berätta för mig att jag har en affär i stan jag kan gå till. Så det är vad jag har på min agenda imorgon. Gå och prata med männsikor om min mobil. Förhoppningsvis skickar de in den på lagning och hittar massiva fel samt lagar den så den är som ny. Hellre det än att de säger att det inte är något fel på den. För då vet jag inte hur jag ska lösa det..

Nu blir det plugg plugg plugg. Ska ta mig en macka först, men sen så!


<3

When roads cross

Klockan är 04.25 och jag kan inte sova.
Jag var trött och allmänt sömnig men sedan fick jag besvär och har då inte kunnat somna. Det är över nu dock, så förstår inte varför jag inte somnar. Eller jo, egentligen gör jag det, men va faan klokcan är halv 5.
De blev inte borthers and sisters för det var så himla tjatigt, så jag kollade istället på vamps. Hade gått allt för många avsnitt sen sist jag kollade och alla var upplagda så jag roade mig med det.
Sista avsnittet var sorgligt. Men bara i slutet.
Funderar starkt på att lägga mig framför tvn, men ska nog ge det ett försök till att somna. Dagen "imorgon" kommer bli ett hvete. =/<3

Anytime she goes way

Är riktigt sugen på att göra om min sida. Men känner mig inte hundra för en fotografering..Kanske i slutet av månaden om jag kan börja röra på mig utan problem.
I övrigt en mycket skön dag men sol och plugg. Gjorde himal god mat också.
Nu blir det brothers and sisters tills jag somnar!Ja Lisa, Telefonbank =)

Nattinatt!


<3

Blood pressures

Har legat i solen i tre timmar idag. Skönt skönt.
Nu ska jag hoppa in i duschen lite snabbt sedan bege mig iväg och handla det som behövs till middagen.
Jag skaffade nyss så att jag kan kolla mitt saldo i mobilen. Det sägs att de kan vara bra att ha, och med tanke på hur senil jag är och inte alltid har lust att bära runt på kortet och kortläsaren känns det som en bra ide för mig.
Var inte varldens smartaste i morse. Jag hade linguistic boken i väskan men tog ur den och la i grammar och essay böckerna. Detta gjorde jag samtidigt som jag tänkte, va skönt att vi inte har dubbel lektion idag.
Kommer till skolan, kollar på schemat och inser att jag har fel böcker med med. Jag skulle haft linguistic och inte grammar och essay för det ska jag ha imorgon. Vilket jag ändå sa till mig själv när jag packade böckerna. Ja, inte alla hästar med i det stallet just då.


<3

And now

Ja, gårdagens kväll spenderades hos Celie och Martin. Det var himla trevligt. vid kvart i ett blir malin sugen på att dansa så hon och jag bestämmer oss för att dra till stan. Vi landade på O'learys där det var grym musik. Riktigt niice. Brukar bara vara enstaka bra låtar, men det var bara bra och dansvänliga låtar. Så vi dansade i 45 minuter, sen var vi varma, trötta och redo att gå hem efter en bra kväll. Vi tog bussen hem som för övrigt är himla ovanligt för oss. Påvägen hem hände det dock lite tråkigheter. Ska inte skriva om det här, men det innehåller slagsmål, stöldgods och en bunt idioter. Mitt agg mot sådana männsikor bara växer och växer. Stackars Jonatan =/
Idag har vi inte gjort alt för många knop. Vart ute i solen och njutit. Jag ska nu sätta mig och plgga lite fram tills Bones börjar. Sedan blir det allt sängen.

Åh, hade tänk lägga upp en video min lärare visade oss om bin som dansar i riktningen som maten finns i, men det gick inte så bra... =/


<3

Go go wine

Sitter hemma hos Celie och Martin tillsammans med Malin. Suttit ute enda till 00, sen fick vi altl gå in och elda i brasan för då var det himla kallt.
Martin kan inte blanda groggar till en tjej, det är en sak som är klart. Eller i alla fall inte denna tjej. Han körde 70-30, och det är inte riktigt så jag vill ha det :P Men Malin känner inget fel i den så ja.. Det kanske är drickan jag blandar med som inte är i min smak.

Men men ha en fortsatt trevlig lördag!


<3

Rabiosa

Idag är det lördag!
Igår efter jobbet satt jag mig och studerade x antal timmar. Sen åkte jag till Celie, med Malin och Nicole. Nicole övergav oss efter ca 90 minuterför hon var trötter. Vi andra höll oss sociala till 00.30. Natten spenderade jag hos Malin som substitut för hennes frånvarande pojkvän som har lyxen att åka på firmafest till köpenhamn.
Idag har jag åter igen jobbat. Ja, i början var det andra som hade fuckat upp saker och ting. I slutet vardet jag som förstörde saker. Men det var ju inget ovanligt, något av det. Blir bara så himla trött på mig själv.
Nu är det tänkt att det ska bli mat någongång, jag ska hoppa in i duschen och göra mig i ordning för en kväll med Malin. Behöver henne just nu. Plus att jag har saknat fröken.
Måste fundera ut hur jag ska göra med den kommande veckan . Men det löser sig nog, brukar göra det .
Ne, nu får jag nog allt sätta fart.


<3

La France

Nehene, ser här då att jag skrev tydligen inte ett inlägg igår. Jag vet att jag logga in här och skulle börja skriva, men så blev det tydligen inte.
Denna dag har försvunnit rätt snabbt, i alla fall kvällen.
Idag hade jag i alla fall skola mellan 10-12, lingustic. Satt där och hängde med på allting han sa, det kändes himla bra. Efter skolan åkte Lia och jag och hämtade bilen. Så nu är den äntligen tillbaka och den är himla fin ! Nu är jag nöjd. Eller ja, jag vill gärna ha en fungerande stereo i den. SEN är jag nöjd. Vid 18 begav sig systrarna på en springrunda, det gick bra för alla förutom mig. Jädra mage säger jag bara. Blir så himla trött, det ska alltid vara någonting..

Igår efter pluggande gjorde vi makaronilåda och hade tänkt gå på bio. Men det slutade i att vi festade till det istället. Vi skulle ha gått ut men vi stannade hemma och hade skoj istället. Trevligt trevligt.

Denna kväll avslutas med vokabulär och tv..


<3


Time after time

Sitter hos lilla Lisen.
Vi pluggar för fullt. Ja nu har vi dock ett litet uppehåll. Jag håller på att göra lappar till mitt vokabulär, sjukt många ord jag ska försöka komma ihåg, kommer dock säkert inte komma de ord jag vill att det ska komma. Men så brukar det ju vara. Lisa tycker att det är allt för många ord. Det är ca 240 ord.
Vi får se om vi kommer iväg på träning idag, ska nog göra mat snart. Annars måste det allt bli träning imorgon.
Igår var det skola mellan 10-12. Fick ett litet halvt utbrott på en kille i klassen. Det har byggts upp under ett tag och igår blev ajg lite sur för han lyssnade verkligen inte på vad läraren sa och om han hade gjort det så hade han ju fattat. Så jag vände mig om och i hög röst förklarde vad det var vi höll på med.
Efter skolan gick Lisa och jag och lunchade, det var gott. När vi kom hem satt vi igång och pluggade för att senare på kvällen bege oss bort till en vän för lite spelkväll.
Igår var det riktigt hemskt väder, 3 grader och lite snö kom det. Men idag lyser solen igen. Är dock inte så mycket till värme.
Men men, åter till alvaret.


<3

Race08.00 Kommer Patrik m vänner och deras flotte : )
10.32 Kommer Andreas m vänner och deras flotte : )


<3

Wolfgang

Är hemma hemma nu. Har städat och det är tvätt i maskin. Har massa tvätt från förra veckan som måste vikas, men ja.. Kanske när jag kommer tillbaka på torsdag. Ta all tvätt på en gång .
Då den röda bilen fortfarande är på verkstaden så hade jag systers bil idag. Hon ringde i morse och sa- om oljelampan börjar lysa när du kör så måste du stanna. Vi skulle byta oljefilter i helgen men det var för stort så vi satt tillbaka det gamla. Det verkar inte vara något fel men man vet ju aldrig. Så om den tänds måste du stanna pch ringa till någon som kan komma med olja till dig. Ja, okej.. kändes säkert det där tänkte jag. Men det gick bra. Kommer inte ihåg om jag skrev det förut, men när Lisa och jag begav oss hem igår från stationen så skjutsade hon mig på cykeln. När jag skulle hoppa på makethållaren slår jag i benet i kanten på pakethållaren. Jisses vad det gjorde ont!!

Valborg - fint väder vid forsränningenValborg - Ekonomikumparken, mindre fint väderBlåmärke efter cykelnStädfrisyren, halv my-tofs och bandana<3


Wooly Wolly Gong

Måndag igen då.
Nu ska vi se vad som hänt i helgen.
I fredags efter grillningen gick jag in till stan och mötte upp Tommy och hans vänner. Vi gick till en kompis syster och förfestade. Hade ritkigt trevligt. Skrattade så mycket att jag nästan spydde. Det var lite jobbigt men sjukt värt det. Efter den förfesten gick vi till en annan som var mer central. Den sög totalt. Inte min grej riktigt, så stod mest ute och snackade med Tommy. Vi beslöt oss sedan för att gå till Norrlands. Jisses det var grymt det var. Sjutk stora dansgolv och i allmänhet som ett slott nästan. Där trivdes jag verkligen. Hade dock grymt ont i fötterna i slutet. Vid två tiden tog TOmmy och jag en taci hem till Andreas där han redan låg och sov. I lördags började vi dagen med forsränning, såg inte så mycket, men hade det trevligt i solen. När den var över begav vi oss till ekonomikumparken där jag spenderade ca 6 timmar. De första timmarna var det sjukt dåligt väder, vingen isade och jag var allmänt missnöjd. Men vi förflyttade oss sedan till ett gäng som en av dem kände och då började solen lysa och då blev allt genast mycket trevligare. Runt halv 6 tiden begav sig Andreas och jag hemåt för lite middag och ombyte inför kvällen. Vi drog till en förfest där jag inte mådde allt för bra. Mådde inte bra innan heller så bestämde mig för att inte alkoholisera mig. Vid 23 tiden begav vi oss till en annan fest där de var massa amerikansk fotbolls spelare. Riktigt biffiga männiiskor. Har alltid velat träffa sådana spelare, så jag var nöjd ;)
När de andra skulle dra vidare drog jag hem. Kände att det var bäst så för jag hade ont i hela kroppen och var inte på topp. Var hemma runt halv 1 tiden. Andreas och Patrik kom in vid halv 6. Då bokade vi min biljett hem och sedan somnade de som stockar medan jag gick upp en timme senare för att göra mig i ordning till bussen som gich 09.45. Bussresan gick bra i allmänhet tycker jag. Men när det var en två timmar kvar började jag få ont i svanskotan och det strålade ner i vänsterbenet. Men det löste sig. Allt går bra när man sover : )
Väl hemma igen mötte Lisa mig vid stationen, vi skulle inhandla pizza, emn de hade tydligen bestämt sig för att ha stängt så det blev pommes, beasås och burgare för min del, kotlett för Lisa och Emma.
Idag har jag vart i skolan 10-12, åt lunch med Lisa och nu ska jag se lite private practice innan jag ska städa lite i köket. Blir sedan färd till de andra hemmet för att tvätta och packa nya kläder.

Bilder kan komma ikväll.


<3

RSS 2.0