Golden eye

Gårkvällen var trevlig tycker jag. Underbara människor var jag med i alla fall. Partik har kommit hem. Tydligen har Torsten också gjort det, men han var inte med då han börjar 7 på vardagarna. Men det är trevligt att pojkarna är hemma igen. När vi skulle nege oss hemåt blev jag så himla hungrig så vi stannade och tog oss en bit mat. Skämde ut mig totalt när jag beställde, men jag förstod inte ritkigt vad han menade..
Det kom i alla fall två små pojkar och satt sig vid bårt bod när vi åt, fråga mig inte varför. Men de gick lika snabbt igen när jag yttrade mig lite väl mycket kanske, men han som "käftade" fick faktiskt skylla sig själv.

Idag har jag arbetat. Det har vart himla segt idag. Det ä så fruktansvärt varmt och jag har så himla ont i min kropp. Men annars går det.
På schemat idag står det städning. Vilket verkligen ska bli av idag. Jag har också ringt och beställt tid hos frissan den 21a, kommer säkerligen få avboka den tiden pga jobb. Men försökte boka så sent det gick med tanke på hur lång tid mitt hår tar att gå igenom. Så får se, tror min chef jobbar imorgon så får prata med henne då.

Nu blir det matlagning!


<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0