Day to day

Idag är det söndag. Idag är jag ledig. Heja heja. Såg igår att jag hade jobbat nio dagar i streck. Nu har jag två dagars ledigt, jobbar två dagar och har sedan fyra dagars ledigt då jag ska på MetalTown :D :D :D
Inte många dagar kvar nu, har ändå ingen koll på något. Känner att jag måste sitta ner med Paulina och diskutera igenom lite saker. Måndag kväll blir bra. Bilen ska besiktas på måndag morgon, och då avgörs det om vi kan ta den bilen upp eller inte. Annars får vi lägga om den lilla befintliga plan vi har.

Idag ska jag tvätta och städa. Såg precis att den lilla grå har gått runt och spytt. Mindre trevligt.
Gårdagen blev inte alls som jag hade tänkt. I alla fall inte kvällen. Dagen gick bra, startade med att lyssna på SOAD, känns som dagen inte kan gå fel då. Så jobbets tider sprang iväg och hade en trevlig dag. Kvällen däremot. Tanken var att jag skulle festa med massa männiksor, blev det så.. Nej. Jag satt ensam hemma istället. Inte av eget val. Men men, då sparade jag dem pegnarna i alla fall och alkoholen kan jag spara till nästa helg : )

Ne, ska se om jag får tag i moder, sen får jag sätta igång med dagen. Kanske blir lite sol också, känner dock inte alls för det, konstigt nog.


<3

Kommentarer
Postat av: Smsa Låna

Kul att du bloggar! Fortsätt så :)

2011-07-19 @ 21:21:12
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0