What time is it

Tonight it's partytime, it's partytime tonight.
Ne inte så va. Trodde dock det var tisdag idag men det är onsdag, så det kanske kan vara party i alla fall.
Jag ska idag ha min första lektion med niorna, jag har haft nior innan men nu ska jag ha en nia som jag bara observerat innan. Har lite svårt för namnen på tjejerna, har trott att de heter något annat så har problem med att koppla om så att säga. Tror dock det kommer bli bra, jag vet i alla fall vad vi ska göra på lektionen. Det är alltid ett plus. Igår hade jag sjuorna och det gick väl inte allt för bra, eller jo det gick bra men det var stökigt så fick höja rösten lite halvt. Hoppas de kommer ihåg det till nästa lektion.

För övrigt så rullar tiden på, har officiellt en vecka lektioner kvar. Sista veckan blir bara film så det blir chill för dem. Kommer sakna dem, det är inte ömsesidigt, i alla fall inte från språkvalet tror jag. Men jag kommer sakna dem. Att det har gått tio veckor snart är HELT sinnes.
Var borta hos Lisa igår och avreagerade mig om allt som inte är som det ska just nu, Finns ingen direkt lösning på sakerna heller så vi får se vad som händer. Längtar i alla fall himla mycket tills pojkarna kommer hem så dem kan styra upp tillvaron lite. Har inte sett dem på ett halvår.. Allt för länge om man frågar mig.

Ne back to work. Make some copies and get ready for the lesson!

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0