Sunday morning

Ännu en vecka har gått och i morgon börjar jag den officiella nedräckningen. Är bara två och en halv vecka kvar på praktiken. DET är HELT sinnes. Tio veckor, bara sådär hej då. Trodde tio veckor skulle vara ritkigt länge och allt det där, men icke.. det har gått så snabbt så det är läskigt. Uscha. Men sånt är livet nu för tiden.
Åkte till huset idag för annars hade jag inte haft någon bil så nu är jag ensam i det sotra huset och vet inte ritkigt vad jag ska göra av dagen. Jag ska äta mat och tvätta, det är vad jag vet att jag ska göra. Får se om sons ligger ute på nätet så jag kan kolla på det eftersom jag kommit in i det igen. En vanlig människa hade ju taigt denna eldiga söndag till att studera, göra klart uppsatsen och lite sådant, men jag är inte som alla andra och vill inte göra allt för mycket idag. Tar tar i det imorgon. Så prio 1 nästa vecka är att jag ska bli klar med uppsatsen och nästa vecka ska jag göra assignment III och kompletera lite som jag missat på Litteratur uppsatsen. Dock har hon inte svarat på det så vet inte riktigt, men kom själv på att jag glömde skriva dit det så får göra det. Bättre nu än att sitta in på nästa kurs och behöva göra det. Så skolan tar jag tar i nästa vecka.
Måste dock också planera om hela upplägget för lektionerna jag har tänkt ha men det löser sig. Jag hittar på annat att göra med dem. Det är inte allt för svårt.

För övrigt så är jag mycket friskare nu, echinafors hjälpte verkligen till. Så nu har jag mest hosta, men den är inte så farlig som den var tidigare i veckan. Ett tillfrisknande betyder att man kunde bege sig till Malin och Jonatans inflyttningsfest. Det var himla trevligt tills det blev hus i helvete. Är jag förvånad? Lite.. men inte allt för mycket. Trodde att det skulle vara lugnt med tanke på vilka som var där, men jag är egentligen inte förvånad för det händer oftast skit när vi ska festa. Så vet inte ritkigt varför jag gör det.. Helt ärligt. Men men.. thats how our life is.
Köpte en nyårsklänning i fredags, vet inte vad jag ska göra på nyår, men fin ska jag va, om jag så ändå bara sitter hemma.

Nu ska jag ta mig en macka och lite oboy innan jag börjar tvätta. Måste ha energi för att orka :)


<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0