Missinly

Jaha.. om man ska ta och uppdatera lite då.
I dag är det torsdag men vi bbörjar med tisdagen.

Hade praktik som vanligt, lektionerna går väl lite sådär nu känner jag, eleverna har ingen fokus och är väldigt griniga och jag vill inte vara den som gnäller men det länns som att det behövs just nu..

På språkvalet såg vi i alla fall filmen Red Riding Hood, ja vi började se den. Var lite skeptisk mot att visa den eftersom jag satt och blev rädd konstant när jag såg den. Men såg att den var från 11 år så då skulle det väl gå bra. Mest osäker var ajg nog på reaktionen från min handledare, vad hon skulle säga. Men det ändrades så fort vi stängde av filmen för lektionen var slut. Hon säger- oj oj så spännande, kan knappt vänta till fredag då vi får se fortsättningen.
Så det kändes bra att det var den reaktionen i alla fall. Ska sanrt ha samtal om dagen två lektioner och ja.. dem var väl inte allt för bra så responsen blir nog inte så bra heller.
Efter praktiken kom jag hem vid halv sex för det var möten hit och dit, skulle bara läga mig och vila ens tund för ajg hade så ont i magen. Japp.. tre timmar senare vaknade jag. Gick upp halv nio, åt mat såg lite tv och sedan gick jag och la mig igen.

Igår var den onsdag. Då var det praktik igen, precis som alla dagar måndag-fredag. Hade en lektion denna dagen som inte heller gick bra. Suck! Kom i alla fall hem vid runt fyra tiden, somnade i soffan, städade, lagade mat. Det vanliga på en dag. Förutom sovandet då, för det ska ju egentligen inte vara med under dagen, men är så fruktansvärt trött nu för tiden, förstår inte varför. Skyller på vädre gör jag. Men tror jag har brist på lite olika ämnen i kroppen också. Lär somna när jag kommer hem idag också. Ska dock försöka göra lite på arbetet idag.. Är ju inte så mycket kvar. Så ska fösöka. För jag måste ha klart det innan jul. För alla underbara människor kommer ju hem nu så då finns det inte tid att sitta med skolan. Man får passa på när dem är hemma !

Har två timmar kvar på praktiken.. får ta mig en kopp varm choklad i ett försök att pigna till !


<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0