Påväg hem klockan 08.20

2011-12-30_08_21 (MMS)

Påväg hem klockan 08.20


Jisses. Bara två dagar kvar på detta år. D...

Jisses. Bara två dagar kvar på detta år. Det är galet. Den näst sista dagen kommer bestå av studier. Skrev klart uppsatsen idag. Är bara assignment III kvar. Kunde gjort mer på den idag men man gör inte alltid vad som behövs. Får se vad nyårsafton bringar. Ska se raketerna vid fem i alla fall. Det och att jag ska äta är det enda jag vet om nyår. Förövrigt längtar jag till träningen kickar igång så det ser bra ut med tatueringarna :) <3


Merry Christmas!! :) Ännu ett dygn har gåt...

Merry Christmas!! :) Ännu ett dygn har gått och detta dygn var det julafton. Har haft en himla trevlig dag med alla som jag firar med. Inga gråtattacker detta året. Det går framåt för oss. Dock blev både pappa och farmor tårögda när jag läste upp vad min handledare hade skrivit om mig. Fick massa fina klappar, sådant som jag önskat mig. Så mer än nöjd är jag. Nu ska jag varva ner sova några timmar innan det är dags för julafton nr2 :) <3


Hoho jaja vad skulle jag göra utan min far...

Hoho jaja vad skulle jag göra utan min far! Har nu lagt mig ner i sängen för att invänta julafton. Det är nybäddat, jag.är nyduschad och nu kommer liten upp i sängen. As good as it gets right now :) Liten har vart ute i blaskvädret och sprang in och gjorde lortiga avtryck på golvet. Det väckte minnen. Så jag fick lyfta upp honom och torka av honom. Blev himla nostalgisk. Har inte gjort sådant på 3-4 år. Idag var första dagen ifrån praktiken. Har "jullov" nu. Igår var det avslutning och jag var med i lärarlaget i innebandy turneringen. Vi vann hela grejen. Det var jätte roligt men helt utmattande. Hade dock en liten hejaklack :) Idag har jag så fruktansvärt ont i min kropp. Det ends som inte värker är huvudet. Men det känns som det helt klart var värt det! Kommer sakna alla människor på skolan. Nu blir det att läsa bok tills jag somnar. God Jul :) <3


Lördagsmys :)

2011-12-17_17_46 (MMS)

Lördagsmys :)


Gjorde gökbo på syster häromdagen inför ju...

2011-12-12_16_05 (MMS)

Gjorde gökbo på syster häromdagen inför julbord med jobbet :) Nu är det dags för match igen! <3


Missinly

Jaha.. om man ska ta och uppdatera lite då.
I dag är det torsdag men vi bbörjar med tisdagen.

Hade praktik som vanligt, lektionerna går väl lite sådär nu känner jag, eleverna har ingen fokus och är väldigt griniga och jag vill inte vara den som gnäller men det länns som att det behövs just nu..

På språkvalet såg vi i alla fall filmen Red Riding Hood, ja vi började se den. Var lite skeptisk mot att visa den eftersom jag satt och blev rädd konstant när jag såg den. Men såg att den var från 11 år så då skulle det väl gå bra. Mest osäker var ajg nog på reaktionen från min handledare, vad hon skulle säga. Men det ändrades så fort vi stängde av filmen för lektionen var slut. Hon säger- oj oj så spännande, kan knappt vänta till fredag då vi får se fortsättningen.
Så det kändes bra att det var den reaktionen i alla fall. Ska sanrt ha samtal om dagen två lektioner och ja.. dem var väl inte allt för bra så responsen blir nog inte så bra heller.
Efter praktiken kom jag hem vid halv sex för det var möten hit och dit, skulle bara läga mig och vila ens tund för ajg hade så ont i magen. Japp.. tre timmar senare vaknade jag. Gick upp halv nio, åt mat såg lite tv och sedan gick jag och la mig igen.

Igår var den onsdag. Då var det praktik igen, precis som alla dagar måndag-fredag. Hade en lektion denna dagen som inte heller gick bra. Suck! Kom i alla fall hem vid runt fyra tiden, somnade i soffan, städade, lagade mat. Det vanliga på en dag. Förutom sovandet då, för det ska ju egentligen inte vara med under dagen, men är så fruktansvärt trött nu för tiden, förstår inte varför. Skyller på vädre gör jag. Men tror jag har brist på lite olika ämnen i kroppen också. Lär somna när jag kommer hem idag också. Ska dock försöka göra lite på arbetet idag.. Är ju inte så mycket kvar. Så ska fösöka. För jag måste ha klart det innan jul. För alla underbara människor kommer ju hem nu så då finns det inte tid att sitta med skolan. Man får passa på när dem är hemma !

Har två timmar kvar på praktiken.. får ta mig en kopp varm choklad i ett försök att pigna till !


<3

Steps

Fotspår i sanden 

En natt hade en man en dröm. Han drömde att han gick
längs en strand tillsammans med Gud. På himlen trädde
plötsligt händelser från hans liv fram. Han märkte att vid
varje period i livet fanns spår i sanden av två par fötter:
det ena spåret var hans, det andra var Guds. 

När den sista delen av hans liv framträdde såg han tillbaka
på fotspåren i sanden. Då såg han att många gånger under
sin levnadsvandring fanns det bara ett par fotspår. Han
märkte också att detta inträffade under hans mest ensamma
och svåra perioder av sitt liv. 

Detta bekymrade honom verkligen och han frågade Gud
om detta. "Herre, Du sa den gången jag bestämde mig för
att följa Dig att Du aldrig skulle överge mig utan gå vid
min sida hela vägen. Men jag har märkt att under de
allra svåraste tiderna i mitt liv har det funnits bara ett par
fotspår. Jag kan inte förstå att Du lämnade mig när jag
behövde Dig mest.

HERREN svarade: "Mitt kära barn jag älskar dig och skulle
aldrig lämna dig under tider av prövningar och lidande. När
du såg bara ett par fotspår - då bar jag dig.


Påbörjade ett inlägg tidigare idag men blev avbruten och nu orkar jag inte riktigt, imorgon kanske..


<3


Sticky fingers

Jisses. Påbörjar ännu en vecka. Det går fort. Om två veckor är det jul. Om tre veckor är det nyår. Sen kan vi lägga 2011 bakom oss.

Helgen har väl vart okej. I lördags julbakade vi en massa. Det var så trevligt så. Farmor tycke dock att vi stimmade lite för mycket lite för tidigt. Runt fem är det okej att vi blir trötta och bara leker men vi började redan vi 1. Inte av trötthet dock, utan mer att systrnarna var lite lekfulla av sig. Det trevliga varade tills livet kom i fatt mig och jag var tvungen att åka till Malin för att orka ta mig igen saker och ting. Så jag hoppade in i bilen och körde till ohamn där hon befann sig för tillfället. Satt uppe till tre och pratade som vanligt o allt och ingenting. Men det var så himla skönt att få komma dit och bara slippa bära allt själv.
Eftersom klockan blev så mycket och det är inte bästa körvädret nu så sov jag där.
På söndagen var det lucia i oskarshamns kyrka och där skulle lilla Wilma vara med så jag stannade och tittade på det. Det var himla fint. Jag blev imponerad över att de kommer ihåg alla låtarna de skulle sjunga och att de skötta sig så fint för att vara så små. På vägen hem från ohamn höll jag på at smälla med en annan bil. Mindre trevligt. Körde i ca 25km/h i en liten sväng och bilen lägger sig i bredsida och vägrar lyssna på något jag gör, det kommer en mötande bil som inte riktigt förtår att det skulle underlätta om han bromsade, så det var ritkgit nära att vi smällde men fick kontroll över bilen till slut.
Väl hemma började jag pynta granen. Det är favoritsysslan vid jul, helt klart. ska göra den andra granen i helgen hade jag tänkt. Kändes lite lustigt att klä en plastgran, men det var praktiskt för man kunde nästan böja grenarna hur som helst. Helgen avslutades med att jag åkte och såg syster spela match. Det gick så rba så för dem, men som vanligt så slutar de koncentrera sig när de leder stort och får då en massa mål i baken. Men vann gjorde dem i alla fall. Tur det :)

Nu ska jag äta och vila lite innan jag åker och handlar inför veckans måltider!

<3

Hey you good ones

jaha.. skulle ju ha lektion men niorn idag, hade planerat en jätte bra och rolig lektion. Vad händer då? Ko min handledare kommer in på kontoret och säger att lektionen är inställd för hela klassen är på luciaövning. Dubbelsnark säger jag till det. Då blev jag himla besviken eftersom jag laddat hela föriddagen inför lektionen. Men men, nya ta nästa vecka typ.
Så fick sluta tidigare eftersom jag gjort all planering inför kommande lektioner och imorgon har vi ÖMSA och då är det inga ordinarie lektioner.

Nu ska jag lägga mig i soffan och bara lyssna på en massa musik!

Memories they're following me like a shadow now
And I'm dreaming
'Cause I've already suffered the fever of disbelief
Sometimes I can't explain
And I'm so sorry that I can't
I'll try to concentrate
On your true identity

I've seen your act
And I know all the facts
I'm still in love with who I wish you were
It ain't hard to see
Who you are underneath
I'm still in love with who I wish you were
I wish you were here<3

What time is it

Tonight it's partytime, it's partytime tonight.
Ne inte så va. Trodde dock det var tisdag idag men det är onsdag, så det kanske kan vara party i alla fall.
Jag ska idag ha min första lektion med niorna, jag har haft nior innan men nu ska jag ha en nia som jag bara observerat innan. Har lite svårt för namnen på tjejerna, har trott att de heter något annat så har problem med att koppla om så att säga. Tror dock det kommer bli bra, jag vet i alla fall vad vi ska göra på lektionen. Det är alltid ett plus. Igår hade jag sjuorna och det gick väl inte allt för bra, eller jo det gick bra men det var stökigt så fick höja rösten lite halvt. Hoppas de kommer ihåg det till nästa lektion.

För övrigt så rullar tiden på, har officiellt en vecka lektioner kvar. Sista veckan blir bara film så det blir chill för dem. Kommer sakna dem, det är inte ömsesidigt, i alla fall inte från språkvalet tror jag. Men jag kommer sakna dem. Att det har gått tio veckor snart är HELT sinnes.
Var borta hos Lisa igår och avreagerade mig om allt som inte är som det ska just nu, Finns ingen direkt lösning på sakerna heller så vi får se vad som händer. Längtar i alla fall himla mycket tills pojkarna kommer hem så dem kan styra upp tillvaron lite. Har inte sett dem på ett halvår.. Allt för länge om man frågar mig.

Ne back to work. Make some copies and get ready for the lesson!

<3

Sunday morning

Ännu en vecka har gått och i morgon börjar jag den officiella nedräckningen. Är bara två och en halv vecka kvar på praktiken. DET är HELT sinnes. Tio veckor, bara sådär hej då. Trodde tio veckor skulle vara ritkigt länge och allt det där, men icke.. det har gått så snabbt så det är läskigt. Uscha. Men sånt är livet nu för tiden.
Åkte till huset idag för annars hade jag inte haft någon bil så nu är jag ensam i det sotra huset och vet inte ritkigt vad jag ska göra av dagen. Jag ska äta mat och tvätta, det är vad jag vet att jag ska göra. Får se om sons ligger ute på nätet så jag kan kolla på det eftersom jag kommit in i det igen. En vanlig människa hade ju taigt denna eldiga söndag till att studera, göra klart uppsatsen och lite sådant, men jag är inte som alla andra och vill inte göra allt för mycket idag. Tar tar i det imorgon. Så prio 1 nästa vecka är att jag ska bli klar med uppsatsen och nästa vecka ska jag göra assignment III och kompletera lite som jag missat på Litteratur uppsatsen. Dock har hon inte svarat på det så vet inte riktigt, men kom själv på att jag glömde skriva dit det så får göra det. Bättre nu än att sitta in på nästa kurs och behöva göra det. Så skolan tar jag tar i nästa vecka.
Måste dock också planera om hela upplägget för lektionerna jag har tänkt ha men det löser sig. Jag hittar på annat att göra med dem. Det är inte allt för svårt.

För övrigt så är jag mycket friskare nu, echinafors hjälpte verkligen till. Så nu har jag mest hosta, men den är inte så farlig som den var tidigare i veckan. Ett tillfrisknande betyder att man kunde bege sig till Malin och Jonatans inflyttningsfest. Det var himla trevligt tills det blev hus i helvete. Är jag förvånad? Lite.. men inte allt för mycket. Trodde att det skulle vara lugnt med tanke på vilka som var där, men jag är egentligen inte förvånad för det händer oftast skit när vi ska festa. Så vet inte ritkigt varför jag gör det.. Helt ärligt. Men men.. thats how our life is.
Köpte en nyårsklänning i fredags, vet inte vad jag ska göra på nyår, men fin ska jag va, om jag så ändå bara sitter hemma.

Nu ska jag ta mig en macka och lite oboy innan jag börjar tvätta. Måste ha energi för att orka :)


<3

Bästaste Malin var söt och gav present ida...

2011-12-02_19_14 (MMS)

Bästaste Malin var söt och gav present idag :) får ta och pröva chokladen. <3


RSS 2.0