Let's get excited

Nu har vi ätit middag. Ja våra tider är inte riktigt som alla andras.
Såg ett till L Word avsnitt. FY FY FY ! Är himlans kär i army girl. Japp, henne skulle jag så inte tacka nej till.
Mitt tal börjar nog arta sig.. eller inte. Men jag ska ge det ett sista försök till sedan får det nog duga.


<3


Wouldn't it be nice

Pluggandet ja.. det går som det går. Har skrivit en hel del, och gjort en power point. Ska nu försöka sätta det i rätt ordning så det blir lite sammanhängande.
Blev inbjuden till film kväll hos Bea/Basse imorgon. Det kan nog bli trevligt. Rättare sagt, det blir trevligt. Inte ofta det misslyckas med flickorna.

Det är värsta höst vädret. Vet inte vad det är för fel på vädret. De verkar inte ha förstått att det är 1 Juni imorgon. Det är lite läskigt ndet också, att det redan har gått så långt in på året. Men jag längtar till sommarn. Hoppas detta skit väder kan sluta snart och ge mig lite värme. Skulle inte sitta helt fel.

Dags att återgå till verkligheten.


<3

Come over to my place

Sitter nu här med Lisa.
Hon kom vid halv 3. Vi gick och handlade ( då fick jag värkar), gjorde varma mackor och såg två L Word avsnitt.
Så NU är det dags för lite plugg.

<3

Ba ba ba

I lördags (29/5) var det ett år sedan. Helt sjukt. Ett helt år har gått. Det sjuka är de framsteg jag har gjort. Hur de inte påverkar mig på samma sätt längre. Läste härom veckan ett brev jag skrivit förra sommaren, det gjorde inte alls lika ont som jag trodde det skulle göra. Allt känns så himla bra när det har med det där att göra. Eller ja, det där lät väl lite sjukt. Det jag menar är väl att jag är tacksam för hur långt jag har kommit. Men ett år. Det är helt sinnes. Uscha.

Så att de andra också är ett år sedan sist är väl inte så konstigt. Men det ska vi väl ändra på snart hoppas jag.

<3

Take a shower

Måndag!
Dagen idag ska bestå av en massa studerande. Vilket jag egentligen inte orkar med. Lisa ska komma till mig idag. Trevligt!
Bygg männsikorna håller på för fullt med altanen. Det börjar arta sig och bli riktigt bra.

Lördagens firande var en trevlig. dag. Folk skrattade och grät och hade trevligt. Vi åt och drack en massa. Eller ja, de gjorde. Jag var ju den som skulle köra. Men jag kom i alla fall på att på Kreta ska jag efter jag motionerat ta en drink varje morgon för att klara av en vecka med 16 personer.
Igår söndag var jag rätt död. Men jag gick på restaurang och hade mors dag lunch i alla fall. Måste ju försöka vara lite trevlig.

I lördags kom det en människa gående från basketplanen med grå hood tröja med luvan över huvdet och studsar bollen framför sig. Vem gör så, om inte Lucas Scott. Ha ha.
<3

Father Father

Idag är det som sagt min faders födelsedag. Han har fått massa fina blommor av folk. Vart sändebud här idag. Lite trevligt. Jag åkte i alla fall bort och köpte en bukett till honom,plockade ihop en fin liten grej tyckte jag. Det tyckte pappi också eftersom han inte kunde ha torra ögon :P Men det säger vi inte högt.
Har vart borta hos fof och fixat altanen. Blåst ballonger, dukat och gjort fint. Har även haft första grillningen, det var gott. Fått en inbjudan om en pubrunda. Vet inte hur jag ska göra. Är rätt sliten. Men jag ska i alla fall sitta här ett tag och lyssna på musik och skriva talet jag ska försöka hålla imorgon. Tror inte det kommer gå så bra.

<3

Transformation

Det är bara 15 dagar tills jag sitter på ett plan till bättre tider och förhoppningsvis mycket varmare väder. Joy!

Jag undrar hur sommaren kommer bli. Den kommer definitivt bestå av jobb. Men vad kommer hända mer. Hur mycket av mina vänner kommer jag se. Det är frågor man kan ställa sig men sådant som man märker med tiden.

<3

You are loved

Fredag!
Ännu ett fail är vad jag räknar med. Inte värst optimistisk här inte.

Igår var jag hemma hos Fia och såg på Eurovision. Så himla rätt att Sverige inte gick vidare!
Vi åt jordgubbar doppade i choklad och kex med ost. Det var mys.
När jag kliver ut bilen hemms hos T kommer ajg på att jag intw har min nyckel, utan att den ligger i fickan på jackan som hänger hos Lisa. Himlans irriterad blev jag där. Fick då åka tillbaka och hämta jackan.
När jag kom hem till T igen var det någon som kom ut ur sovrummet och sa hej. Tänkte, ja det är väl bara T. Personen kommer närmare och jag ser att det är min mamma. Jag blir skit skraj och fattar ingenting. Trodde hon fortfarande var på Kreta. Men så var tydligen inte fallet. Så har nu ätit frukost och snackat lite skit med henne. ska snart till skolan igen och se om karolin har öppet så vi kan köpa overaller. Det är ju invigning på onsdag, känns som att man bör ha skaffat dem tills dess. Kommer va så himla tuff i min gula overall : )

Idag är det himla fint väder. Idag fyller min pappa år. Så grattis till honom!

Nu ska jag bara sitta här och njuta av min underbara musik.

<3

The body is mine

Funderar på att hoppa av hela skiten. Det är faan inte värt det. Jag är tydligen inte gjord för att bli utbildad. Jag lägger ner. Ingen idé överhuvudtaget.

And so it is

Torsdag!
Plugget igår gick faktiskt bra. Vi var förvånansvärt duktiga. Tror att det blir så när man tar borta alla frestande objekt. PÅ kvällen vart det utgång. Fredrika, Roni, Lisa och jag var hemma hos Lisa och förade. Satt på hennes ballkong och drack drinkar och pratade o allt. Det var himla mys. Trivs bra med mina "ny hittade" vänner. Drog in till stan vid 12. Vissa var väl mer runda om fötterna än andra. Gick till O'lerays ddär jag träffade Malin, Lollo, Palle och Teddie. Super! Palle skulle precis sjunga en sång när jag kom. Jesus vad den kvinnan kan sjunga fint!
Sedan var det dans dans och lite mer dans. Vid hemgång blev det lite knas hit och dit. Men det slutade med att ajg och Roni gick hem tillsammans. Tvingade honom till att vi skulle så åt separata håll när vi var i närheten av honom. Inget han var förtjust i. Och det kanske inte var det smartaste draget jag gjort heller. Men han kom springandes efter mig. Så ett stort tack till Roni!
Ska snart bege mig till Lisa och fixa mig, har ju bilen där. Sedan blir det biblioteket idag igen.


Jo, i söndags var jag på vårkonsert. Farfar är ju med i kören. Då var det i alla fall en man ( som har otrolig röst) och kantorn som skulle sjunga, Josh Groban/ Charlotte Church - The prayer

http://www.youtube.com/watch?v=6yi21yv-FH0

Det var så himla bra. Fy vad jag rös. Och de lät i princip lika bra.

Nu bör jag klä å mig och bege mig iväg så tiden inte rinner iväg allt för mycket!


<3

Holes in heaven

Onsdag!
Dålig uppdatering här. Men som jag sagt innan. Orkar inte krångla med min daotr i onödan. Så passar på när jag är hos andra människor.
Idag ska jag bege mig till biblioteket och plugga till tentan på fredag. Har bestämt att sitta i biblioteket så vi inte har några föremål som stör oss. Därför ska vi heller inte ha med oss någon dator, utan om en dator behövs ska vi lite snabbt använda de som står i biblioteket. Heja oss! Sedan bjuder kvällen förhoppningsvis på en utgång.
Finns mycket att säga men tiden räcker inte till. Så kanske kommer senare.

<3


Calling out your name

Dags att ringa taxi och bege sig in mot civilisastionen. Jag hoppas det är folk ute i alla fall.

<3

I like your style

Lördag.
Sitter nu hos Malin och shottar lakrits. Mums.
Känns mycket bra att vi umgås mer oftare nu igen!
Det är raggare i stan så jag flydde fältet rätt rejält.
Jobbade 10.30-17.00. Var helt slut efter jobbet, men laddade om rätt bra tycker jag.
Det var inte så mycket folk som jag trodde det skulle vara. Men ett tag var det rätt stressigt så jag skulle befinna mig i kassan och baren samtidigt. Men det gick bra. Gjorde min första Irish Coffe. Fyra stycken för att vara exakt. Var en massa männsikor som skule ha alkohol idag, då de skulle se matchen Sverige- Tjeckien samtidigt. Så jädra surt att de släppte in när de var 7 sekunder fårn en seger och fnial plats. Men det var väl inte meningen helt enkelt. Vissa människor blir lite knas när de dricker, men det är bara att le och vara trevlig. Så länge de inte går för långt.

Vi får se vart kvällen tar vägen. Lär nog bli bra vart vi än tar vägen.

<3

Jailhouse rock

Fredag!
Började dagen med ett ärende åt syster. Ett väldigt snabbt sådan eftersom verkstaden hade stängt.
Har vart och solat. Ska snart ge mig ut på en jogg runda, Ipoden måste bara laddas lite till.
Satt vid frukost och tittade i kalenderna och planerade lite. Såg då att far inte är hemma över midsommar, han är fortfarande på Kreta. Detta betyder så att jag är ensam hemma över midsommar. Jag kommer säkerligen jobba, men natten är jag ju ledig på. Så då kan det nog festas : )
Vilket betyder att jag hoppas att mina vänner inte är upptagna under den perioden så att de kan komma och fira med mig. Det skulle vara trevligt.

Såg på Criminal minds igår. Då var det en man som hade skjutit sig i huvudet och en arbetare frågar- Varför är det så stor skillnad på hur kvinnor och män tar livet av sig. Kvinnor gör det mer stilrent. De får svaret- Kvinnor bryr sig om den som hittar en, det gör inte män.
Lite så är det faktiskt. Man får ju tänka på den som hittar en och kommer ha men för livet på grund av det.

Inatt vaknade jag av att det åskade och det kändes som en jordbävning. Det var lite läskigt. Kändes som hela huset skakade.b  Fast sen avr jag ju inte heller vid fullt medvetande, så jag kanske inbillade mig. Men jag vet i alla fall att det åskade.

Snart dags att bege sig ut, så jag hinner med allt innan jag ska jobba kl 17.

<3

Jailhouse rock

Fredag!
Började dagen med ett ärende åt syster. Ett väldigt snabbt sådan eftersom verkstaden hade stängt.
Har vart och solat. Ska snart ge mig ut på en jogg runda, Ipoden måste bara laddas lite till.
Satt vid frukost och tittade i kalenderna och planerade lite. Såg då att far inte är hemma över midsommar, han är fortfarande på Kreta. Detta betyder så att jag är ensam hemma över midsommar. Jag kommer säkerligen jobba, men natten är jag ju ledig på. Så då kan det nog festas : )
Vilket betyder att jag hoppas att mina vänner inte är upptagna under den perioden så att de kan komma och fira med mig. Det skulle vara trevligt.

Såg på Criminal minds igår. Då var det en man som hade skjutit sig i huvudet och en arbetare frågar- Varför är det så stor skillnad på hur kvinnor och män tar livet av sig. Kvinnor gör det mer stilrent. De får svaret- Kvinnor bryr sig om den som hittar en, det gör inte män.
Lite så är det faktiskt. Man får ju tänka på den som hittar en och kommer ha men för livet på grund av det.

Inatt vaknade jag av att det åskade och det kändes som en jordbävning. Det var lite läskigt. Kändes som hela huset skakade.b  Fast sen avr jag ju inte heller vid fullt medvetande, så jag kanske inbillade mig. Men jag vet i alla fall att det åskade.

Snart dags att bege sig ut, så jag hinner med allt innan jag ska jobba kl 17.

<3

Just another one

Ovanligt mycket inlägg på en dag.

Far blev nyss hämtad med en vit limo. Niice!

Har suttit och tittat på olika sorters klädersbutiker. Kolalt om det finns några fina klänningar och liknande. Blir himla störd på att det bara finns bikini överdelar som är halster. Vad är detta? Det behöver inte vara antingen eller. Man kan släja båda. Blir himla irriterad!

Jag ska nu bege mig till soffan och inte göra något vettigt alls.
Lite biggest loser, The forgotten och Criminal minds.
Jag skulle lugnt vilja ha Bob som min tränare :)


          


<3


Love type thing

Aldrig träffat någon med ett så stort hjärta som denna tjej.
Helt fantastisk männsika.
Jag är stolt över att kalla henne min vän.

 

<3


NakedJa detta kan man också äta till middag ; )

Titta noga.Flowet duet

Torsdag.

Har jobbat mellan 10.30-15.00.
Igår blev dagen inte riktigt som det var tänkt.
Kommer till skolan lite innan 10 och det är inga männsikor där. Ser en lapp på dörren där det står att lektionen är inställd. Gör mig ingenting tänker jag. Ringer Lisa och meddelar hur det ligger till så hon slipper bege sig till skolan i onödan. Hon föreslår att vi åker och äter frukost någonstans. Så vi åker och köper frukost på danskan, och sätter oss vid havet i Bergavik. Det var inte lika trevligt det skulle kunna ha vart. Det var grått och alldeles tråkigt väder. Vi åker hem till Lisa där vi spenderar ett x antal timamr framför datorn och tittar på L Word.
Är på säsong 4 nu. : )

Lisa åket hem till v-vik vid halv 6 och jag åkte hem till mig och begav mig ut på en jogg runda.


Nu står lasagnen i ugnen och jag väntar ivrigt. Tror dock inte den blir så bra, men jag hoppas det för jag är väldigt hungrig.

<3

Below the belt

Onsdag!
Ska ha seminarium nu på Eureka Street mellan 10.12. Sedan är det hem och motionera.
Tycker inte så värst bra om dessa seminarium, de är inte alls givande.
Min dejt med Anna var mycket trevlig, god mat och bra sällskap. Ja det är en bra kombination. Sedan tog jag en glass på donken och Anna köpte en stor godis påse. Fick sedan se min efterlängtade film Allt för min syster. Riktigt bra film. Tycker om filmer som har bra budskap i sig. Träffade Viktor och Jonas på Maxi där Anna skulle köpa godiset. Blev lite halv mobbad där för att jag skulle köpa Narnia, prins Caspian. Men det var inte till mig, utan till systers fina film samling.
Igår Tisdag var det jobb, gick bra, förutom att vissa männsikor skulle ajg helst ha undvikit. Men jag hade mitt service ansikte på och gjorde det jag skulle i alla fall. Åkte sedan in och gjorde ett försök till frågorna till seminariumet idag. Och klockan åtta åkte jag hem till syter M och satt och klippte och klistrade lite. Det var mysigt!

Nu är det dags att bege sig till skolan.


<3

Between the sex

MÅSTE SES!

http://video.se.msn.com/watch/video/12-aringen-alla-pratar-om/6f541nhthttp://video.se.msn.com/watch/video/soldiers-perform-lady-gagas-telephone/6fj9ytoz

Dirt off your shoulders

Sitter här och väntar på att klockan ska nära sig halv 6 så jag kan åka mot staden och möta Anna.
Ser faktiskt mycket fram emot vår lilla dejt. : )
Tror den blir av på Athena.
Hoppas de har vitlöksbröd, för det är jag sugen på.
Har gjort en hel del på dessa få timmar som gått.
Jag har läst i boken, spytt gala över de äckliga böckerna vi läser och sovit.
Plus ätit och sett vamps. Dagens bästa är ju självklart de avsnittet. Haha Lovely!
Tur att det finns sådana små saker som förgyller min dag.
Ännu en vampyr grej, det är bara 44 dagar kvar till Eclipse.


<3

Lady sunshine

Måndag!
Trots att jag var så trött igår piggnade jag till på kvällen och somnade in förens runt midnatt. Alldeles för sent om klockan ringer 05.40 morgonen därpå.
Idag hade jag tenta i uppsats skrivning. har skrivit konstant i 5h. Lite ont i handen sådär, men jag tyckte texten blev hyffsad så hoppas på ett godkänt.
Sitter nu hemma hos syster T, där min mor tydligen var så nu ska hon tillaga lunch medan jag ser på set sista avsnittet av säsong 1 på Vampire Diaries.
Ikväll blir det restaurang middag med Anna, det blir nog trevligt. Snacka massa skit om livet i sig.

<3

A monkey needs to dance, so do I

Söndag.
Dålig uppdatering, men har man en sådan dator som jag har så orkar man inte med den allt fär mycket. Så den får stå avstängd, för mitt persnliga sinnesro.
I fredags jobbade jag 11-16, sedan var det klassfest som jag dissade pga jobb dagen efter. Så jag åkte till mor och myste med film hos henne istället.
Igår var det lördag. Vilket inenbar att jag jobbade 11-16. Det gick bra. Var folk i princip hela tiden. Efter jobb var dem hemfärd, byta om och bege sig ut och jogga. Det var skönt, hade dock håll sista biten, men det struntade jag i och forstatte i alla fall, kan inte låta kroppen strya över en allt för mycket. Gjorde sedan mig i ordning och åkte till Lisa för att sällskapa med henne, Tom och Johanna till Kåren där vi skulle jobba under kvällen. Vi fyra "anmälde" oss på att jobba i stora baren, och jobbar man i stora baren gör man det hela kvällen, alltså e fyra timmar det är öppet. Jag blev väldigt enrvös och ifrågasatte mitt val många gånger, men det blev bra efter ett tag. Vi hade en vadslagning om när första kunden skulle komma och beställa alkohol, vilket klockslag, jag vann egentligen, men Johanna vann, ja, vi andra tre ansåg inte att han som beställde först räknades, av olika anledningar. Som tur var var det inte många som skulle ha drinkar, utan det var mest öl, cider och shot som gällde, vilket var bra för min del. Fick dock lite hjärnsläpp i slutet och glömde totalt bort hur jag skulle göra med pengarna. Så kan det gå när man varvar ner. Efter stängning var det dags att städa, det gick snabbt och bra tyckte jag. Var hemma igen 04.45 och är väldigt nöjd över kvällen. Nästa termin blir det helt klart fler jobb kvällar!
Idag händer det inte så mycket, blir mestadels söffa, tv och min bok. Men det nöjer jag mig med.
Orkar inte gå in i detaljer, allt för seg för det. Men ni får en liten bild från gårdagen i alla fall.

Min och Lisas del av baren : )Vi hade det rent och prydligt vid våran sida av baren hela tiden, Mycket proffsigt ;)
Dricks fick vi en massor också.


<3


Everybody wants to rule the world

Onsdag.
Seminarium i litteratur. INTE så värst givande. Suck på den kursen.
Men jag var där i alla fall, och det är det som räknas.
Mini tränade idag, ska ta och sätta igång med det nu när jag inte ska åka fram och tillbaka hela tiden, och jag börjar bli frisk, så nu kör vi igen!
Imorgon om det är hyffsat väder funderar jag på att köpa mig en glass på stan. bara för att de öppnat nu, eller jag tror de har det i alla fall, såg kioskerna häromdagen.
Nu blir det Greys, sedan celebrity rehab. Sedan lite plugg kankse, om jag inte är allt för trött.

<3

Broken strings

Nu har jag gjort några frågor. Duktiga mig!
Nu ska jag gå och lägga mig, läsa lite i boken ställa klockan tidigt och göra resterande imorgon, i alla fall så mycket jag kan. Kommer vara riktigt svårt att gå upp imorgon. Men på torsdag får jag sova ut. Det lär behövas.Jag älskar dig

<3

Sail away

Kom på att jag hörde på radion häromdagen att många unga männsikor i Sverige säger att dem är för kondom och att de sak användas och sådant. Men bara en tredjedel av dem gör det. Det är väldigt dåligt. Och förra året blev ca 500 smittade med HIV i Sverige. Då kanske man tänker, men 500 av 9 000 000, vad är det. Men det är alldeles för mycket tycker jag. Och förstå vad det kan sprida sig. Uscha.

Efter jobbet gjorde jag dagens goda gärning, åkte och matade fåglarna vid dammen. Då var den et fågel som kom flygandes och gled på vattnet när den landade. Såg riktigt häftigt ut.

Mor var inte här alls länge, hon åkte hem för hon var tvungen att leta efter sitt bankomat kort. Så jag har spenderat kvällen själv.
Ska försöka hitta motivationen till att göra frågorna nu, se om jag kan göra några nu i alla fall. Vill egentligen bara sova.


<3


Mavericks

Tisdag.
Idag har jag jobbat, det går bara bättre och bättre. Mycket skönt.
Vart hos fof och ätti middag också, fick pannkakor. Mumma.
Ska strax bege mig iväg och sola, sedan kommer mor hit och vi ska se på lite tv tillsammans.
Sedan när hon beget sig hem igen ska jag sätta mig cih göra frågorna till semianriumet i mogron. Ja det ska avra inne klockan 18 egentligen. Men kvinna, dina tider suger!

Min dator behöver söka hjälp. Fast jag tror den är bortom räddning, så det får bli att köpa en nu istället.
Ny musik kärlek har jag i alla fall. Lovely!

<3

Life support

Måndag , en ny vecka har börjat.
Hade stor lust att inte gå upp idag, bara ligga kvar under täcket men vet att det inte går att göra så, så jag drog upp mig själv och åkte till skolan. var 8 pers på lektionen idag. Heja våran klass!
Ska tillbaka till skolan om ca en halvtimme och prata med Jean om uppsats tentan. Sedan blir det att åka hem och äta middag hos FoF.

Är något program på Oprah om en kvinna som sitter i fängelse i Italien för att ha mördad sin rumskamrat. Föräldrarna anser att hon är osyldig och att rättegången borde inte vara giltig m.m. Jag undrar varför hon ska sitta i Italien överhuvudtaget, varför hon inte kan åka till USA och sitta där. Det är ju därifrån hon kommer, så då kan hon väl åka hem och sitta va sitt straff där, om hon nu har begått mordet.
Sedan funderar jag lite kring hur jag skulle reagera om mitt barn mördade någon, om jag skulle åka och hälsa på han/hon i fängelset. Min mor säger att hon skulle komma och hälsa på mig om jag gjorde det.
Usch, hemsk situation.

<3

Simple design

Dagen består först och främst av:

        

Sedan kanske lite:

 <3


Save the hero

Hittade denna text på facebook. Lite rolig faktiskt.

Sveriges nya skylt vid riksgränsen: Välkommen till Sverige!
Dårhuset där man tillåter djursex, luciatåg med barn för intagna pedofiler,
anser att mördare inte är psykiskt sjuka, ökarinvandringen trots en ökad arbetslöshet,
men fan ta dig om du laddar ner en film eller kör 3km/h för fort!!Skulle uppdatera här igår också, men min dator dog, som vanligt så det blev inget av det. Men fredagen var inte världens bästa dag, men det var trevligt att träffa lite släkt som man inte träffar allt för ofta.
Satt och pratade om massa oika saker hela kvällen. När ajg kom hem avr det direkt ner i sängen, var en utmatande dag.Igår jobbade jag, det gick bra. Måste bara lära mig menyerna så kommer det nog gå bättre. Men man akn väl inte förvänta sig så mycket efter två gånger. Skrev på avtalet, och fick reda på att jag kommer jobba 6 dagar i veckan. Lär säkert bli tufft, men jag behöver pengarna så jag är nöjd! 
Eftre jobbet blev det party. Inflyttningsfest hos Basse, där var också Beatrice, har ine sett någon av dem på månader, så det avr trevligt att träffa dem igen. Körde lite spel och satt och pratade. Sedan drog vi in till stan där jag träffade Malin. Två gånger på en vecka, rekord! ;) Det var i alla fall fullt på o'learys men vi klämde in oss där i alla fall och dansade och hade trevligt. Eller ja, jag hade trevligt i alla fall, kan ju inte prata för resten av folket.
När vi skulle gå hem var det 20-25 minuters vänte tid på taxi som Malin och jag hade tänkt ta, men vi sket i det och gick hem istället. Gick och la mig rutnt halv fem tror jag och gick upp för en timme sedan ungefär.
Idag ska det läsas bok och se på tv !

<3

Glory

Idag är det torsdag.
Idag har det vart en trött dag men har i alla fall vart på stan med Fia, Lisa och Thilly. Efter stan åkte vi hem till Lisa och såg på Rent. Mycket mycket bra. Kanske inte bästa grejen att se inför morgondagen, men ja, vad gör det. Den kan gärna ses igen.

Igår när jag satt hemma frågade Malin om jag inte ville gå ut, och det var länge sedan jag var ute på en onsdag, så jag gjorde mig i ordning och hämtade upp henne och sedan satt vi hos syster T och förade lite. Mycket underbart att få träffa henne igen, det var allt för länge sedan!
När vi skulle beställa taxi in till stan så sa jag vägen vi var på, gick ut och såg ingen taxi, kom då på att jag hade sagt fel adress, så vi fick ringa och säga vart han skulle häma oss egentligen. Lyckat. Men han som körde var hur skön som helst, sådana männsikor tycker jag om. Bättre än dem som sitter och surar framför ratten. Väl inne i stan möter vi upp Lisa, Thilly och Roni. Sen träffade vi massa annat folk från "min" sida av vänskapskretsen. Träffade också Alexander och Viktor. Det var en höjpunkt. Var väldigt länge sedan jag träffade dem. Lite tomt utan dem faktiskt. Vi dansade och hade det roligt, och sedan drog Thilly, Lisa Roni och jag hem till syster. Det var trevligt.

Just nu spelas det gitarr och två personer sjunger. : )

 

<3


Happy nation

Det gick bra på jobbet idag, hoppas det kommer fortsätta så. Berättade att jag skulle åka iväg i början av sommaren, men det var helt okej. Bara jag var tillbaka till midsommar.
Nu har jag gjort en skolrelaterad sak. Ska göra en sak till sedan ska jag gå och ta en powernap.
Den lilla grå är ju här, och han är så himla kelig av sig. Det är mysigt, han följer efter en vart man än går.
I söndags när jag satt på arlanda och väntade på mitt flyg tog jag bort mina naglar, känns himla tomt utan dem. Men det är bara över sommaren, så det ska jag kunna stå ut med.

Aja, får göra klart texten så jag får gå och sova.

<3


Glory road

Sett en mycket mycket bra film nu som jag verkligen rekomenderar, Glory Road. Så himla bra!
Måste också bara säga att jag saknar min Malin!

<3

Sweet Jane

Gör som vanligt inte alls det jag ska göra.
Avskyr detta.
Men jag lever med smärta för tillfället, så det får vara såhär.
Fick ett samtal idag som gjorde mig mycket arg.
Snacka om att vissa männsikor är inte medmännsikor
utan bara själviska puckon som inte vet hur man ska bete sig.
Svenska hollywood fruar på tv för tillfället, Love Maria!
Ska jobba imorgon, är lite nervös. Usch och fy hur ska detta gå.
Har kommit fram till att jag måste försöka ta fler bilder som jag kan lägga upp här, göra det lite fint.
Men måste först köpa en ny laddare till mobilen eftersom min ligger i Uppsala, heja mig, glömde laddaren igen precis som vanligt.


<3


Push and turn

Måndag.
Ska ha gjort ett tal tills idag, ja jag har i alla fall börjat.
Men har ju några timmar på mig att fixa det.
Orkar inte riktigt med skolan längre, känns som att all energi har försvunnit.

Lisa kom hit igår, hon ville inte vara ensam hemma så då fick hon komma hit.
Nu ska jag gå och handla lite frukost!

<3

Robot rock

Detta skrevs på Valborgs natten, stängde ner sidan men det hade sparats så kan ju låta det bli publicerats. : )

Uppsala på Valborg, ja det var ett mycket bra beslut. Det är som en stor festival. Riktigt niice.
har dock inte bivit då mycket sömn, igår somnade jag runt 02, och vi gick upp 06.00, det var riktigt segt. Så idag har jag vart en hel del trött eftersom jag natten till igår bara sov 3 timmar den natten. Men vi var i alla fall på fors ränning på morgonen. Efter det fick vi till ekonomikum parken (?), där vi satt oss på ett par filtar och solade och umgicks med massor av folk. Trevliga människor lever här uppe.  Där spenderade vi i alla fall dagen, halv 5 gick vi hem och la oss. sov 1 timme, lagade mat och drog ut igen. Då gick vi hem till folk från Falun som Tommy känner, drog vidare, drog vidare igen och på nästa ställe hamnade vi på ett hustak. Det var trevligt, ny erfarenhet, väldigt Amerikans känsla över det hela. Vi drog vidare och hamnade hemma igen.


Några dagar senare uppdaterar jag i nutid.

Sitter nu hemma hos syster T, alone. Syster är i Paris.
Sett tre nya Vampire Diaries avsnitt. Lovely!
Fast såklart är det inte vad jag borde göra, jag borde skriva mitt tal. Men känner att jag är lite hungrig, så jag måste äta, så efter jag ätit kan jag nog sätta igång. Snälla låt skolan vara över snart och ge mig sommarlov!

<3

RSS 2.0