Here comes the flood

Ingen ork alls. Jag har i alla fall tvättat idag. Det är väl något.
Ska ner och se om tredje och sista maskinen är klar snart. Sen får jag nog börja packa. Går inte riktigt att göra det imorgon då jag ska åka tidigt. Men några saker får nog packas imrogon, tror inte de hinner torka.
Imorgon är det heldag i skolan. 3h grammar och sedan 2h literature. Men det ska jag väl klara av.
Kolla tvätten sen tv en timme. Sedan packning!

<3


I've been doing circles

Nu är alla papper insatta i en pärm, jag har fixat med artiklarna och nu ska jag hänga upp tvätten och lägga in en ny. Sedan blir det nog att läsa i boken. Städningen av rummet får bli samtidigt som packningen. Vad ska man äta till middag idag då? Bara jag som ska ha mat. Det löser sig nog det med.
Satt och tittade på bilder från i somras och framåt. Detta året har inte vart ett bra år. Uscha, vad jag har lagt på mig. Men nu är jag snart frisk igen och då blir det hårdträning igen. Det ska bort bort bort till vi åker till Kreta. Sanna mina ord!

<3


Paint the silence

Tisdag.
Solen skiner och det är en strålande dag. Det enda som skulle kunna göra den bättre är att min hals slutar krångla. Men energin är tillbaka i alla fall, så nu kan jag göra allt som behövs göras.
Det som behöver göras idag är- Städning av rum (börjat), tvättning (börjat), packa, plugga, ut och gå(?), och om tiden hinns med ska jag väl sortera bland mina papper så jag får lite ordning. Jo just det, ska söka jobb också. Snark på det. Jag vill vara miljadär och bara jobba för skoj skull.
Det är trevligt när Sara ringer på hennes raster och pratar lite skit. Hon har i alla fall fått reda på att hon inte jobbar på lördag, så då kan vi umgås den dagen också. Bra bra.
Bör nu återgå till dagens arbete.Look into my eyes and tell me you don't find me attractive.

<3

Honey and the moon

"Lektionen" idag gick väl bra. Jag gjorde väl inte så mycket. Men i alla fall. Känns som att jag börjar bli frisk nu. Första dagen utan massor av smärta i halsen. Får se hur det blir när kvällen kommer. Det räknas väl som käll nu, men solen är fortfarande uppe så jag tolkar det inte så. Tar lite tid att vänja sig vid omställningen. jag undrar om inte katten ser något intressant utanför fönstret nu. Han sitter och piper som en galning.
Idag när jag stod att vänta på bussen träffade jag på Mandy. Det var inte igår det. Så vi pratade hela vägen hem. Trevligt. Igår fick jag också reda på att jag kanske ska på parmiddag på torsdag. Det blir nog bra. Två "dejter" på en på en vecka, det är inte alltid det händer. Men det är två helt olika träffar så att säga. Men tror torsdagen kan bli rätt okej den med.
Förhoppningsvis blir jag bara friskare nu så kan jag och Sara träna på fredag. Det skulle vara mycket bra.
Nu har jag fixat till schemat i min kalender också, så jag missar inga lektioner omedvetet.


<3


More for me

Det är söndag kväll. helgen har inte givit så mycket tid till uppdatering. Eller ja, kände att det fanns bättre saker att göra.
Lisa var hos mig hela helgen, det var mysig och trevligt. I fredags var det underbart väder, vi satt ute flera timmar och pratade. Sen hade jag en katt på insidan av dörren som tyckte han skulle ha lite roligt med oss så han puttade ner handtaget på dörren och ansåg att vi inte skulle få komma in om han inte fick komma ut. Men efter lite slitande i dörren så kom vi inte. Våld löser det mesta. I går var det earth hour och vi släckte ner allt förutom tv, det var ju körslaget. haha. riktigt knasigt slut på det, stackarna. Medan earth hour höll på hade vi tända ljus och satt och åt kex/ost och pine apple. Det var mycket gott. Vi köpte oss också 4 munkar. smaskens. Lisa har tyckt att jag har smsat allt för mycket i helgen så hon fick mig att stänga av mobilen i en timme för att jag skulle bevisa att jag kunde. Och det gick så bra så. Igår såg vi också Julie/Julia. Inte alls som jag trodde den skulle vara, blev mycket besviken och till råga på allt så var den 2h lång. Ingen hitt. Efter den såg vi The Ugly Truth. Den däremot var bra, lite vanlig men den var lite rolig. En omväxkling från den förra filmen. Vi har väl inte sovit så mycket denna helgen, eller ja Lisa har sovit mer än mig. Själv börjar jag bli galen på min oförmåga till att sova. Men något jag blir mer galen på det är min halsont. Ibland är den bra, men sen på kvällen kommer det tillbaka och gör så himla ont. Är det inte dags att gå över nu efter en veckas smärta. Efter helgens onyttigheter skulle jag väldigt gärna träna, men får man träna när man är sjuk, icke. Alltid när jag kommer igång med träningen är det något som kommer ivägen och förstör. Dåligt värre.
Imorgon är det grammar, och då ska alla grupper ha en liten mini lektion. Så idag satt jag med min grupp på dreams och gick igenom vad vi skulle göra. Eller ja, jag gjorde ingenting. Jag är helt slut och hade knappt ork att sitta upp, men jag förstod hur de resonerade och det är en viktig del. Men vi ska nog klara oss imorgon. Gör vi inte så är inte det hekler hela världen. Just nu ligger jag i Lisas säng. Började titta på 21, men ingen film för mig, plus att jag bara somnade hela tiden så stängde ner den och kände för att blogga lite istället. Ska sova här då jag inte var så värst välkommen hem till min syster för hon skulle ha vänner över.  Nu ser jag att om 45 minuter börjar Bones säsongen igen! Men tror inte jag kommer få se det ikäll då de som bor i hushållet och jag inte ritkigt har samma åsikt om vad som är bra på tv. Två dagar i skolan och sedan bär det av till Sara igen. Niica! Vi kanske inte kommer ses så mycket, beroende på om hon ska jobba eller inte. Men det blir niice i alla fall. Om jag inte hittar några skor på onsdag när jag och Lisa ska ha shoe shopping så får jag se om de har mina skor i staden, och i rätt passande storlek skulle vara ett plus också. I helgen ska jag kanske äntligen se Allt för min syster. Hoppas jag får det. Det finns så många filmer jag vill se, men glömmer bort och finner ingen tid. Men Sandra Bullocks nya vill jag också se. Verkar riktigt riktigt bra. Får se hur allting blir. Åh det är så många jag vill se!


DÅLIG                                  GODKÄND                   STORA FÖRHOPPNINGAR

                                       <3


When you say nothing at all

Ingen nytta gjord här inte. Gick och la mig istället. Varje gång jag somnade så var det någon som väckte mig. Lite jobbigt. Men nu är jag uppe i alla fall. Rörmokaren är här och fixar vår nya dusch. Äntligen. Hoppas resultatet blir som jag har tänkt mig.
Men inget vatten har vi för tillfället, och just då vill jag ha vatten, är det inte lite typiskt hur vi fungerar. Det vi inte kan få vill vi mer än gärna ha. Det är bara att gilla läget, kan faktiskt städa mitt rum så länge.


<3

It could never be done

Sitter och Lyssnar på Melissa Horn, Annas krav. Det är inge fel på musiken och texterna, men anser att de hade vart bättre om texterna vart på engelska.
Är fortfarande sjuk. Pain in the ass är det. Mår nästan bättre när jag har maginfluensa än vad jag gör nu. Avskyr att ha ont i halsen. Hoppas det går över snart.
Idag kommer Lisa hit. Hon ska spendera helgen här. Eftersom jag är sjuk så ska jag bara chilla i helgen, och hon var inte så fest sugen så då tar vi en lugn helg hos mig. Så hoppas det blir fint väder i helgen.
Det verkar som att mina sömn problem blir bättre, kan bero på att jag är sjuk, det återstår att se. Men Längtar tills jag kan sova en hel natt igen.
Men nu ska jag väl gå och göra lite nytta, eller gå och lägga mig igen.


Du ville träffa mig i veckan
Du vill alltid samma sak
Du vill ha det du förlorat
Men mig får du inte tillbaka


<3

A baby is born

Tisdag kväll.
Febern är borta men har ont i halsen och huvudet hänger inte riktigt med än.
Ska alldeles strax byta om, packa lite små grejer och bege mig till Lisa. Ja inte direkt till henne då eftersom hon inte ska bli hämtad förens 22.00. Men i alla fall. Trevligt att få spendera två timmar med födelsedags tjejan i alla fall. Imorgon är det oral presentation. Heja. Hoppas jag kan prata i mina fem minuter.


Don't hate the player, hate the game

<3

We have a birthday girl!

Idag fyller Lisa Weimer Lind 21 år.
Idag blir vi lika gamla, ungefär ;)
Grattis på födelsedagen kära vän!

<3


Speak slow

38 graders feber och en skadad fot. Hur har din helg varit ?
Blivit dåligt med uppdatering för saras dator ansåg att jag inte skulle blogga under min vistelse hos henne.
Men för att summera.
I onsdags efter många om och med, hit och dit så åkte Anna, mor och jag bil upp till Stockholm. Trodde vi skulle komma iväg runt lunch, eftersom vi brukar sluta skolan då, men icke. Hade "vikarie" och han ansåg att vi skulle ha lektion fram till 15. Så så blev det och vi kom iväg runt 4.
Mor åkte och bodde hos Peo, jag åkte till Sara och Anna åkte till fam. Thorberg.
Det var trevligt och mycket skönt att komma upp dit igen. På torsdagen åkte jag och Anna in till stan och såg Precious. Mycket bra och sevärd film. sedan åkte Anna till bagis igen och Sara kom till stan. Vi åkte och simmade, sen hem och göra mat för att sedan åka in till stan och se Brothers. Vi var lite sena så fick springa, hatar att komma sent. Men den var också ritkigt bra så är glad att vi såg den. När vi går från bion pratar vi om läget i Afghanistan, om svenskarna där och så, och då går vi förbi en affish där det står- Svenskar i Afhanistan, ska vi ta hem våra trupper? Vi får oss ett riktigt gott skratt av det. Går och pratar om det och får se en affisch om det.
På fredagen åker jag och Anna in till stan för att hitta kläder till henne. Fanns massor av kläder, men inget snyggt. Lite konstigt. Men vi hittar en tunika i alla fall. Hon var jätte fin i den. Vi sätter och för en fika och väntar på Julls som senare kommer in som en liten solstråle. Det kändes ritkigt bra att träffa henne igen. Hon blev dock lite irriterad på att jag inte var så pepp inför kvällen. Men tro mig, det ändrades.
vid 4 åker vi hem, Sara och jag går till hennes pappa för att äta middag. Det är alltid lika trevligt. Efter det gick jag hem och gjorde mig i ordning. Stressade som en liten gris eftersom middagen blev lite sen. Men jag kom bort till Julia i tid i alla fall. Kommer in och börjar alkoholisera direkt. Efter en timmes förande drar vi in till stan. Springer som grisar till donken för toa och fortsätter att springa för att vi fått irriterande samtal om att vi måste skynda oss. Men ändå får vi stå 10 minuter och vänta på folket. Så varför sprang vi? In på Nype i alla fall och ja där inne fanns det inge stopp på mig. Jag dansade och var så otroligt peppad. Fy va kul jag hade. Tydligen lite för kul enligt vakterna. Observera att jag var praktiskt taget nykter men de ansåg att jag hade för roligt så om jag inte taggade ner skulle jag åka ut. Men kul hade jag i alla fall. Gick och la mig halv 5. På lördagen åker sara och jag till systemet, lagar mat och gör oss i ordning för en ute kväll. Vi skulle ha gått och bowlat med Anna och Julia, men det var lite för däckade för det, så blev inget med det. Sara och jag skulle i alla fall dra till the bridge, men när vi kliver av tunnelbanan känner vi att vi måste på toa, det är världens kö på donken så Sara säger- Men vi går till hotellet där borta. Jag anser att vi inte ska göra det men vi går dit i alla fall. Hon får koden till toaletterna och vi beger oss. Sara skriver in koden och ska öppna dörren genom att dra den mot sig. Detta funkar inte så hon börjar slita i dörren. Skriver in koden på nytt och sliter utav dess like i dörren. Hon praktiskt taget hänger sig i dörren. Jag tittar på dörren där det står en stor skylt PUSH. Jag säger åt sara att trycka in koden ogen och puttar lite lätt på dörren och den öppnar sig. Jag skrattar nu när jag skriver detta och jag vek mig av skratt när detta hände. Efter detta beger vi oss till The Bridge, kommer dit, spelar kass musik, blir lite nerstämda, men sen ser jag att det finns ett till dansgolv, vi går dit och där spenderade vi kvällen. Bra rolig musik och vi dansade och dansade. med oss själva och med andra. Sen blev jag bortrövad ifrån Sara, men det är en barnförbjuden historia.
Runt 1 får sara jätte ont i magen och vi beger oss hemåt, mina fötter värker och det är jobbigt att ta sig hem. När vi kommer hem sätter vi oss och pratar, hade inte haft så mycket tid åt det de andra dagarna och vid halv 4 går jag och lägger mig. Upp vid halv tio på söndags morgonen, duscha packa och städa för att jag och Anna ska bege oss till Peo och träffa han en stund innan vi åker hem. Kommer därifrån runt 3, åker jag köper pizza, har lunch i bilen. Eftersom det inte blivit mycket sömn i helgen är jag nu sjuk. Lite fel tillfälle att bli sjuk på, men jag ska klara av plugget i alla fall. Och det känns som att det är så värt det för denna helgen har vart helt underbar och jag är så tacksam för att jag åkte.
Men nu blir det att sova och sedan ska jag plugga lite.


<3

They call me the wild rose

Det är nu kväller och jag sitter hemma hos Lisa. Fredrika är också här. Vi ska sussa kudde här. Schemat är att Lisa och Fia ska duscha och sedan är det bums i säng. Lite skvaller, lite film och sedan sova. Alla ska upp tidigt imorgon. Dagen idag har vart en bra dag. Åkte till Lisa vid 11, gick ner till vattet och fotograferade, kallt som bara den, då det blåser väldigt mycket ute på bryggan. Men fina bilder fick vi i alla fall. När vi skulle gå hem och jag skulle ta min jacka blåser min kamera väska ner på isen. Som tur var var isen fortfarande tjock så jag kunde bege mig ut på den och hämta in väskan, annars hade det blivit riktigt jobbigt. Vi åt sedan vårullar och coscos och begav oss till skolan för lite info. Efter duktigt lyssnande gav vi oss alla iväg till gymmet där vi spenderade två timmar. Jag blev mäkta inponerad av mig själv, det var jobbigt, men jag gav inte upp.
Men nu är det slut på uppdatering för nu ska det fixas naglar, måste skynda på så vi inte ligger efter i Fias schema =)


<3


Take me anywhere

Plugg, träning, middag och packning avklarad.
Träningen gick bättre, sprang länge nu men samma tid.
Till middag blev det fläskpannkaka utan fläsk. Det var gott.
Packingen, ja allt får plats i en väska men den väger hiskelit mycket, funderar på att gå och väga den bara för att se vad jag ska bära på min axel.
Under packingen inger min moder och frågar mig när vi ska åka på onsdag. Jag svarar att Anna och jag tar bussen vid 16,30. Hon undrar om vi beställt biljetter, jag svarar ja men med avbokningsskydd som du sa att jag skulle göra för man vet aldrig. I alla fall så slutar hela konversationen med att vi får åka bil upp. Mor ska upp och hälsa på sina systrar. Och kanske åka till Mexico.
Nu är det dags att fixa musik till Ipoden, sen är jag i princip redo för avgång.

Saknar mina vänner borta i staden!

<3

Monday Monday Monday

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/tema/article6748445.ab

Jag ska inte bada på västkusten :P
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6778879.ab

I texten skriver de att elefanten avlidit naturligt, det hoppas jag verkligen.
Jag säger inte att jag inte förstår dem, men jag är emot att skjuta djuren.
Så jag hoppas artikeln talar sanning.

I me you

Dagens lektion bestod av grammar. Idag förstod jag bättre och det kändes bra, helgens studerande kanske gav resultat.
Ska snart sätta igång med att skriva min argumenterande text, eller ja, rätta den så den förhoppningsvis blir mer korrekt än vad den är nu. Senare blir det träning, ska springa min runda. Ska ju vara borta från träningen onsdag-söndag. Men känner att det går inte, så frågade Sara om vi inte kan träna torsdagen som jag är där, så vi ska gå och simma. Mycket bra, eller ja, jag föredrar gymmet nu för tiden, men simning är bra det med. Hoppas bara jag inte går ont i hjärtat som jag fick förra veckan, då blir jag arg. Efter det är det middag hos fof, sen blir det att packa väskan.
Imorgon blir det fotografering med Lisa. Hoppas det blir bra och att vädret är på våran sida.
Är väl dags att börja göra lite nytta så man har det avklarat.


To run away from you is all I can do

<3

Weeks go by like days

Dålig uppdatering här mörker jag, men inte haft någon ork till det.
I fredags hade vi vår sista lektion med Emil, tragiskt men sant.
Då fick vi en uppgift att vi skulle använda ordet ROUND på fem olika sätt. I min grupp överanalyserar vi alltid allting, och ansåg därför att vi borde inte få böja ordet, så satt och funderade och funderade. Pierre skämtade om att vi kunde säga roundly, men så kan man inte säga. Men när det är redovisning av ordet får man tydligen böja ordet..suck. Sen säger Adam och Marko roundly, och alla fyra i min grupp reagerar och stirrar och skrattar åt dem, de fattar ingenting, sen tittar Sanna på dem och säger- we're going to get you later!
Efter skolan åkte Lisa och jag till stan och shoppade, ja jag var den som spenderade pengarna, Lisa sa vad jag skulle spendera dem på. Detta är jag väldigt tacksam för då hon valde ut en mycket fin outfit till mig. Hon var nog lika stolt som jag. Tack Tack säger jag. Sedan kom Emma och då gick dem och handlade och sedan gick vi till tokiga ture för de skulle ha godis, det slutade med att godiset kostade hela 85 kr. Men det bästa hände ändå i kön då det är massa fina påsk ägg och Lisa säger- Kommer ni ihåg när Lotta på bråkmakargatan firar påsk? Emma svarar ja, jag säger ingenting för det gör jag inte. Någon minut säger Lisa- Kommer ni ihåg när Lotta på bråkmakargatan firar påsk? Jag tittar på Emma, Emma tittar på mig och båda börjar asgarva, Lisa förstår inte varför. När vi förklarar varför säger hon att hon visste inte om hon hade sagt det eller tänkt det, hade för många tankar i huvudet på en gång. Mycket kul var det, men jag försåtr henne, brukar hända mig med.
Sedan var det dags för hemfärd och slappa framför tvn.
I går lördag pluggade jag grammatik hela hela hela dagen, ja, fram till middag. var helt slut i huvudet. Gick i alla fall bort till fof för att se melodifestivalen, det var trevligt. Men det avr inte lika trevligt efteråt då farfar skulle se nyheterna och höjde volymen. jag höll för mina öron och hörde lika bra som jag brukar höra när jag ser på tv, försåtr ni då hur högt han hade. det gjorde mig lite grinig. Speciellt när han ska prata samtidigt, ne antingen ser du på dina nyheter eller så pratar du och sänker volymen, går inte att göra båda. Inte i den volymen i alla fall.
Gick hem och gick och la mig och läste bok, smsade lite med Anna som ska vara väldans glad för att hon lever och har alla saker kvar.
Idag har jag pluggat mer grammatik och nu sitter jag här. Senare blir det middag och självförsvar. Tror inte det hinns med att springa idag, blev lite konstig planering.
Nu har jag uppdaterat er om vad som hänt.

Btw..

Grattis vackra flicka ! <3

<3

Beat your heart out

Juice av nypressad frukt på morgonen, bästa wake up grej jag stött på. Då menar jag bästa som i att man vaknar av det. Bästa bästa är ju en helt annan sak.
Idag ska jag vara duktig. Massor av plugg står på schemat för mig,men tar det lugnt och sansat så ska allt nog gå bra.
Jag är villig att byta ut mina drömmar om någon vill ta emot dem. Börjar bli rätt trött på dem nu, men som vanligt kan man inte styra sina drömmar så det är väl bara att stå ut.
Samtals ska göra idag också, och kanske kanske simma om jag känner för det. Men det får bli när bilen är hemma igen. Inte så att jag går dit och går hem. Nej.The more lost you have, the more you have to look forward to.

<3

Young folks

Min jogg/löpsträcka går bättre och bättre, känns skönt. Något som går framåt i alla fall.
Infomötet var givande, så ska tänka igenom saken lite och sedan bestämma mig för hur framtiden ska se ut.
Såg en trailer till eclips nyss, på 10 sek. Imórgon ska eller övermorgon ska jag se en på 90 sek och sedan ska jag inte se mer trailers. Det har jag och Lina bestämt nu. Vi ska peppa varandra till att låta bli, hur svårt det säkert än kommer att vara. Men jag har gått runt och väntat på att nästa helg ska komma och nu är den snart här, så väntetiden kommer inte vara så lång. Bara tre månder kvar. Vilket betyder att det bara är två månader kvar i skolan och tills jag åker till Kreta. Niice!
Ska försöka hinna med lite nytta nu innan grey's börjar.


<3


Stay away from me

Såg på oscars galan igår, repris vill säga, kom fram till att de fanns massor av bra filmer där som jag gärna vill se.
Sitter nu hos syster och väntar på att klockan ska bli tre så jag kan gå på informations möte om min nästa inriktning. Får se vad de har att säga och vad de betyder för mig och de val jag vill göra, sen får jag gå hem och tänka igenom saken. Förtjust i vädret vi har, solen värmer verkligen. Mycket bra. Dags att äta lite innan man far iväg på mötet. Hoppas på att jag kommer iväg och springer ikväll. 


Det är dagar som denna som gör allt jobbigt.
Det är dagar som denna då jag saknar mina vänner enormt mycket.


<3

Death as a doornail

Kom på att jag bokade världens sämsta tid för handledning, här ska jag köra fram och tillbaka för en handledning på ca 20 minuter, hur vettigt är det. Snacka om slöseri på pengar. Men nu har jag ju bestämt denna tid så det är bara att sätta sig framför ratten. Underbart väder är det idag i alla fall.
Efter mötet ska jag hem till mor och fixa och trixa lite.
Snart åker jag för att fira Julia, fick lite smått panik över det i morse eftersom det är så mycket som måste göras innan dess.

Bäst jag kör nu så jag inte kommer för sent.


<3

Morning sun

Såg på ett program nu om West Point i USA där de tränar till de militära. Om de klarade grundomgången så går det i skolan i fyra år eller något sådant. När jag satt och tittade på detta så blev jag tokig på mig själv för att jag inte har gjort lumpen. Jag ville ju göra det och nu kan jag inte det för jag har bundit upp mig till skolan. Tradigt tradigt tradigt är vad ag har att säga om det. Och nu tänker ni säkert att jag skulle aldrig klara av att göra lumpen, men ni skulle bara veta vad jag kan klara av.
But thats life I guess.
Undrar om dagen idag blir som jag tänkt, syster ch mor är borta till växer nu men hoppas de kommer tillbaka snart så jag kan åka hem.
Idag blir det att springa.
Syster har ju köpt ny soffan och någon som verkligen älskar det är den lilla grå. Han ligger bara i soffan och sover sover sover nu för tiden. Så himla lat. Han borde följa med mig hem och leka lite.<3

Music & Lyrics

Inge vettigt gjort idag inte, men det är söndag så då får man ta det lugnt.
Har kollat på Ally McBeal avsnitt, underbar serie =)
Något jag ska börja se igen istället för alla andra program som inte är så lämpade just nu.
Saknar Bones, anser att det kan börja snart igen.
Nu är det How I Met Your Mother ( <3 )
Sen blir det film.
Snackade med Malle idag om planer, och om våra planer blir till sant vore det mycket mycket bra!


<3

Get better

Syster har vart hängig ikväll, och sedan gick hon och la sig.
Efter ett tag går hon till toaletten och spyr.
Får jag maginfluensa så kommer jag slå henne.
Har så inte tid lust eller energi till att bli smittad av det eller något annat.
Har nyss blivit frisk från allt sådant.
Kvällen har inte varit aktiv, sett två filmer.
Båda var mycket bra.
The bucket list har jag velat se ett bra tag och nu blev det äntligen av.

         There are different ways to change you.
You can change the outside, you can change the inside.
I’m trying to do both of them,
but as we all know it is a lot easier to change the outside,
it does not take as much work.
You see I need to get ready so I can take the world head on,
because when I am ready the world does not stand a chance.


<3


Second chance

Är hos syster nu, åkte hit i morse för hon behövde "min" bil.
Så nu har vi slängt ut massa gammlat skräp och åkt med det till återvinningen.
Igår när jag tränade så boxades jag i ca 15 minuter och det märktes när jag kom hem och skulle äta, när jag höll i gaffeln så skakade jag så mycket som att jag skulle haft parkison eller något, det var lite läskigt.
Idag ska jag ta det lugnt, bara vara, kanske göra lite fynd och sådant. Ska i alla fall titta på mobiler för jag märkte att min mobil börjar falla sönder, tragiskt men sant. Tycker ju om min mobil. Och inte har jag pengar till det eller, men det löser väl sig.<3

Peepshow

Nu är det dags att bege sig iväg för att träna, Hoppas hoppas det inte är folk där. Tror jag ska vara på crosstrainern, eller vad det nu är. Om min kropp vill tillåta det vill säga.
Mat mat mat, vad ska det bli för mat idag. Så jobbigt att komma på det hela tiden. Men är tacksam för att jag har valmöjligheter i alla fall.
Men men, of to make somehing good.haha, Lisa, ne KOmmer blev bara så, jag såg det men orkade inte ändra. Inte så att jag påstår att du är en ko, inte för att det är något fel på dem men i alla fall :P<3


First taste

Solen skinner ännu en dag. Igår kväll trodde jag  det var kört igen, då var det mulet och snö, men inge spår av det idag inte. Jag har idag ont i min vänstra armbåge och vänster del av rumpan, men det är ingeting mot vad jag hade igår. Igår när jag skulle iväg och springa så halkade jag precis vid bilen och fick en is boll rakt på rumpan, helvete i säcken va det gjorde ont. Så igår vad jag lite av en invalid. Men det häfigaste var att farmor visste att jag hade ramlat utan att jag sagt något. Vi skulle äta hos dem och när jag kommer dit så sa jag att jag hde ont, och hon sa, du har ramlat eller hur. Då hade hon känt på sig att jag gjorde det. Coolt coolt. Förstå då hur ont det gjorde eftersom jag skickade det ändå bort till henne.
Måste komma på vad vi ska äta idag, det känns som att de måste vara något fredags aktigt, annars känns det konstigt. Oh, kanske ska se vad KM gör idag, om vi ska ta en promenix eller något. Var ett tag sedan nu.


Bilder från onsdagen med Lisa;

         

 

Drinken var riktigt god, den ska Anna och jag göra om tre helger har jag bestämt.<3


From dead to worse

har nu lunch och sitter hemma hos syster T som har fått sin nya fina soffa och massa annat fint, blev ett riktigt lyft för lägenheten. Mycket fint är det här nu.

Det var dags att ändra på situationen, och det gjorde jag bra måste jag säga. Jag bokade upp Lisa för gårdagen och efter grupp arbete var det full fart framåt hela dagen. Det blev färgning av bådas hår, båda är nu super snygga i håret. Det blev bull bak, matlagning och alkohol. Allting var hiskelit gott måste jag säga.
Hade en mycket bra dag och hoppas att den görs om, fast kanske inte behöver ha fullspäckat schema då ;) Men Johann ska tydligen vara frånvarande från lägenheten i tre veckor nu och då blir ju fröken Lisa alldeles ensam hemma så kommer kanske vara rätt mycket med henne. ( Mer än vad jag redan är vill säga )
Hlegen måste jag planera nya saker för för det blir ingen Ohamn, det blir någon annan helg. Men det märks, bara att ta en dag i taget så löser det sig.

Nu är det snart dags att bege sig till skolan igen, orkar inte vara produktiv idag så hoppas det itne är något ansträngande, undra om det är grammatik vi ska ha nu.. hm ja jag har ju böckerna med mig oavsett vilken lektion det skulle vara. Höll mitt tal i förmiddags om "the many uses of a boiled egg", det gick bra. Inte alls så jobbigt som det brukar vara, och nu var det ändå på engelska.

btw så är vädret awsome, underbart med sol. Allting blir himla mycket bättre då.
Of to the library and print out my Argumentativ Essay!


<3


Air on D

Gårdagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, jag åt mat och sen sov jag resten av kvällen. Så idag funderar jag på att simma, men det känns inge roligt då det är kallt och jobbigt. Det jobbiga är alla kläder. Så kanske cyklar lite istället. Det är bra att man har möjligheten att välja här i livet.
Blir middag hos fof ikväll =)<3


To bad, but love is blind

Det är dags att göra saker annorlunda, det har gått en tid i detta stadiet nu och det är dags att byta stadie, mer livsanpassat stadie.
Det är ungefär bestämt att jag ska till Andreas ( torsten ) den 20 mars. Det ska nog bli bra. Om jag har lite flyt kanske Tommy kommer då också, det skulle vara galet bra. Saknar den lilla pojken. I lördags gick jag och Fia och hälsade på pojkarna hemma hos Jonas, var ju tvungen att se Andreas nu när han var hemma. Och jag har vetat att jag har saknat mina pojkar, men när jag såg dem förstod jag de verkligen. De gör allt så mycket bättre.
På något sätt känns det som att jag har mindre press på mig i skolan, det är inte så men det känns så och det känns bra. Ska skriva mitt tal ikväll eller imorgon - The many uses of an boiled egg. Mycket vettig information som kommer sägas. ;)
Idag står det löpning på schemat, vet inte hur det kommer gå med min träningsvärk i benen, men det är bara att bita ihop, det är inte så långt. Längtar tills våren då jag kan göra en massa övningar ute.
Dags att se vad som kan bli middag idag.<3

Remember me as a time of day

When everything is going well, when the pieces to the puzzle finally fits,
that’s when something will turn everything upside down and the pieces fall away
and you need to start all over again.
In a moment like that you ask your self if it is worth it,
if it is possible to find the pieces to the puzzle and make it all fit again.


<3


RSS 2.0