City girl

Where do you go with your broken heart ?!

 

 

Onsdag,Torsdag. Underbara dagar. Så himla mys.

 

 

<3


I get so jealous

Har jag berättat för er hur mycket jag verkligen avgudar Tegan and Sara ?
Sjukligt bra musik gör dem. Lovely!

Förresten så är jag uppbokad hela veckan nu.
Imorgon är det Malin + alkohol.
Torsdag är det kräftskiva ( ja det är tidigt jag vet, men det är för att alla amerikanare osv ska kunna vara med )
Fredag, är det middag vid slottet.
Lördag är det Malin + Musik
Söndag är det släktmiddag + Malin och alkohol.

Jag tror jag vet vad jag ska ha på mig imorgon. Hoppas det känns bra imorgon också, annars blir jag arg.
Måste nog köpa lite nya kläder på torsdag.
NU ska jag hoppa in i duschen.


<3

It's a real boy

Idag är det tisdag. Igår var det måndag.
Idag har det vart en halv seg dag på jobbet. Men det har vart skönt det med.
Verkar som att värmen är påväg tillbaka.

Igår hade jag Lisa i luren, det är så himla trevligt att prata i telefon sådär. Det gillar jag starkt. Sedan åkte jag ner till jobbet och fann ett gäng där så jag spenderade några timmar med dem. Det var trevligt. Men det efteråt var nog trevligare. Men det ska icke nämnas här. Tror dock att jag hade mitt första roadkill igår, jag hoppas dock inte det, men ja, det var någon stor fågel som small emot rutan. Inte alls trevligt. Så jag vill inte ens föreställa mig hur det kan vara att köra på något annat djur.

Försöker göra en uppdatering på min mobil, men det går inte så bra. Min kusin, som har likadan sa att man var tvungen att göra det. Själv tänkte jag att jag inte skulle behöva det, skönt att inte behöva hålla på med sådant, men den har börjat krångla och ha sig, så tänket testa detta och om det inte fugnerar så blir den iväg skickad. För jag ska ha en mobil som fungerar! Så jag får se hur länge jag står ut med att sitta här, har ju lite annat för mig ikväll. Men imorgon är det onsdag, awsome. Längtar riktigt mycket. Nu påminde jag mig själv om att jag måste höra av mig till Malle.


<3


Why not smile

Känns som det är dags att gå och lägga sig nu.

Kollade förut på Jamie upptäcker Stockholm. SÅ himla skön man. Fy vad jag skrattade åt honom.
Så kvällen har bestått av mig liggandes i soffan. Inte helt fel, men det hade heller inte suttit fel med sällskap. Är rätt tråkigt att vara ensam hela tiden.

Ne, fy nu orkar jag inte mer, hade tänkt skriva en lång liten grej här, men ne.


God Natt =)


<3

The flames grow higher

Idag är det söndag.
Men vi börjar på fredagen.

Gick till en förfest där Angie och Krisse var och efter ett tag begav vi oss mot strand. Hoff var riktigt bra. Vilken energi, helt crazy var det. Så jag är tacksam över att jag var där och såg dem.
Under den sista låten tappade jag bort mitt umgänge, så jag gick ochs tällde mig vid baren. Där hittade jag Hanna, och sedan kommer Anna, och sedan, sist men definitivt inte minst, kommer Jenny. Jag har inte sett den kvinnan på sisådär två år. Helt crazy. Så jag hoppas det inte dröjer lika mycket innan jag träffar henne igen. Jag och Hanna hade ett "byte" på gång så vi försvann från resten av människorna som vi träffade. Men ruskigt kul var kvällen. Mycket mycket nöjd.
Kvällen citat är- "Jag skulle vilja ta av dig kläderna (..) oj, gick jag för fort fram nu?"

Lördag.

Jobb som vanligt fram till 17. Då kom det in ett tyskt par som verkligen inte ville samarbeta med mig vöerhuvudtaget, så jag snackade svenska med dem, och var kanske lite dryg, men iaf. Då är det n kille bakom dem som när det är han tur säger, Hur är det med engelska kunskaperna??! Jag svarar, jo tack dem är bra, men de förstår ju inte oavsett vilket språk man snackar. Då säger han något om att jag kanske inte kan engelska eller något sådant, och jag svarar, Jag är enelgeksa lärare, så jag tror att jag kan engelska. Då blev han rätt tyst. Men serisöt, varför ska männsikro lägga sig i saker som verkligen inte har med dem att göra. Suck på männsikor säger jag.
När jag kom hem gjorde jag mig i ordning och åkte hem till Paulina som fyllde år. Där träffade jag Tommy (!!) haha. Så jag satt och pratade med honom en hel del, sedan åkte Tommy, Blixte och jag till staden, där jag väntade på att folket som fortfarande var hemma skulle höra av sig, för jag skulle hämta dem, men när jag ringer så har de redan beställt taxi. Ja, så kan de gå när man vill göra av med onödiga pengar.
Men vi drog i alla fall till O'lerays, som tur var behövde jag icke stå i kön så länge, för det avr verkligen höst ute igår. Stannade i alla fall inte så länge, och tur var väl det för när jag körde hem var jag riktigt ttrött, så jag åkte hem i tid så att säga.

Idag har det inte hänt alls mycket, det har vart segt på jobbet och jag vill bara sova.
Har haft en hel del tankar om hur jag ska göra med mitt så kallade kärleksliv. Jag vet inte riktigt om jag har kommit fram till något, jag tror jag har det. Nu är det bara för mig att hålla det. Men det är så himla svårt när hela ens kropp skriker.
Jag längtar i alla fall tills Onsdag. veckan som kommer, den kommer vara en klass för sig tror jag nog allt.

Nu ska jag nog laga lite mat och se om det finns något kul på tv. Kom nu på att jag missat OTH avsnittet idag. Men men..


<3


Walk away from the sun

Då var jag färdig. Ska bara välja vilka skor jag ska ha också. Folk kommer trampa sönder mina små fötter oavsett, men i alla fall. Ska jag ha klackar och riskera att de välter omkull mig ( jag kan gå i klackar men litar inte på omgivningen ) eller ska jag ha platta skor och ha det allmänt skönt. Jag skulle så vilja ha nya skor. Jag ogillar starkt mina skavsår på hälsarna också som göra att jag kanske inte kan ha vissa skor. Snark.
Är lite trötter känner jag, det måste vi råda bot på.
Tycker folket kan komma snart =)


<3

Iko Iko

HA HA !

Beatrice, Sanna Kallur är slut. Hon har haft värsta uppehållet och nu när hon skulle börja tävla igen så klarar kroppen inte av det. Det kallar jag att vara över :P

Idag är det fredag! Idag är det Hoff :D
Ja, jag hoppas i alla fall att jag kommer in annars blir jag ledsen.
Vet inte hur jag ska göra, om jag ska gå när det är över eller om jag ska stanna, det återstår väl att se.
Hade tänkt vara nykter idag också, men det vet jag inte om jag kommer hålla. Ska ju vara nykter imorgon tror jag för imrogon ska jag träffa Tommy =)

Ne fy nu måste jag nog göra mig i ordning.<3

Crack the bottle

Fortfarande Torsdag, tänka sig.

Jag mår inte allt för bra. Tror jag har väldigt lågt med energi och andra nyttigheter i min kropp och det kommer dröja minst en timme till innan jag får mat. Snark.

Satt och gick igenom dagens nyheter och det är nu konstaterat att Christian Olsson kommer inte heller vara med att tävla på EM. Då är både Sanna och Christian borta. När ska de förstå att de har gjort sitt, att de är ingen idé att de tävlar längre. LÄgg ner innan ni förstör er kropp totalt. När ska Sverige förstå att de behöver satsta på de nya unga talangerna om vi vill komma någonstans med våra landslag osv. Tragiska lilla land.

Men ne, nu får jag se om det finns något att göra tills jag får äta. Hoppas det blir god mat. Jag vet att de blir god efterrätt i alla fall i form av kladdkaka : )


Don't worry about the people in your past; There's a reason they didn't make it to your future.


<3


Well I must go

Idag är det Torsdag, igår var det Onsdag.

Igår efter jobbet när jag gick ut till min cykel så kom det en bil och tutade på mig och personen som körde bilen vinkade glatt. Det tog ett tag innan jag förstod vem det var men det visade sig vara fröken Lisa.
Hon var lite uttråkad så hon kom och hätmade mig på jobbet och sedan begav vi oss till V-vik. Men först lite packning och IKEA. Väl i vika gjorde vi oss i ordning och alkoholiserade oss. Sedan blev det staden. Det var trevligt, satt och snackade lite skit. Lisen, Emma, Elin och Rikard (?) och jag förstås. Det blev en rätt tidig hemfärd pga hunger, och västervik tydligen inte kan ha öppet nattetid på onsdagar så blev det pasta när vi kom hem, och det är jag tacksam för. Himlans vad gott de var.
Tog bussen hem i morse vid halv 190. 120 kronor kostade det. Sicket rån.

Men nu sitter jag i alla fall hemma i mitt hus igen  och är rusikgt hungrig. Skulle sätta mg vid datorn lite sant och bara kolla runt, men sedan blev det en konversation med Tommy, vilket resluterade i att jag fick reda på att han är här, där jag är. KAN NI FÖRSTÅ DET! Så på lördag ska jag träffa honom. Lovely. Nu är jag en ritkgit glad prick.

Men men, nu ska det springas iväg.


<3

Misconception

Vänner kommer och vänner går. Kärlek kommer och kärlek går.
Vad är det då som består ?
Enbart familj eller kanske bara sig själv.. ?


<3

Face down

Tisdag, ja det säger dem att de är.
Herregud tiden går så himla snabbt. Har snart jobbat klart för i sommar. Det känns sjukt.
Vi som jobbar på dagen är riktigt grymma nu för tiden. Det går riktigt bra för oss. Pluspoäng till oss.

Igår var det seriöst samtal på gång, så allt är löst och nu återstår det att se vad som händer. Känns bra att jag kan andas igen.
Sedan satt jag på Lrögers med Mallan, Lina och Palle. Det var mys.
Malin och jag åkte sedan och utforskade staden lite. Vi hittade en gigantus GB gubbe, som vi blev förälskade i. Aldrig sätt en sådan stor gubbe. Det var en trevlig natt må jag säga.

Jag var inne på min mail igår och såg att jag fått brev från skolan, och tydligen är jag antagen till B kursen, så det var skönt. Slipper jag ha värsta ångesten över det. Jag älskar sommaren och allt mys, men jag längtar tills jag har daglig struktur på mitt liv igen, när träningen kommer igång på allvar och allt flyter på som det ska. Isolera mig själv i min egna värld.

Nu ska jag göra lite mat till mig själv.


<3

Fate of norns

Haft en mycket bra dag på jobbet. Himla trevligt har det vart. Flytit på jätte bra och vi har hunnit disskutera lite olika saker. Dock har jag inte haft tid att prata med personen jag skulle behöva prata med. La ett ultimatum, det är väl allt. Så får se vad som händer.
Sitter här och väntar på mat, och efter det ska det bli skoltid med Lisa. ( pappas tjej )


<3

Lovekiller

Ja då var det måndag igen och en ny vecka börjar.

Helgen har vart trevlig. Fredagen bestod av shopping med mor men sedan på kvällen åkte jag till Ängö och mötte alla flickorna. Sedan åke vi ill Hanssons. Himla god mat och trevlig stämmning så där tyckte jag altlatt vi satt bra. Till slut sitter bara Emma, Lisa och jag där för de andra drar på fest. Jag är dock glad över att jag skippade det då det hände en hel del skit där som inkluderade en vsit till sjukhuset. Men de på festen kom i alla fall in till stan. Och ja, det var nog ritkigtlänge sedan ajg umgicks med sådant folk.. det märkte jag rätt rejält. Bör väl inte gå in på detaljer. Jag höll mig i alla fall nykter för att jag skulle köra till jobbet dagen efter.
Lördagen bestod av arbete mellan 11.00-17.00. Det var konstans tryck eftersom det var dåligt väder så jag var lite matt när jag slutade men inte stoppade det mig. Jag hoppade på bussen och begav mig till Ängö igen. Där brakade toaletten söpnder och lite sådant. Men ne det är inget man kan ta ansvar för. Men men. Hoppas de inte behöver betala för det i alla fall eftersom de nu har flyttat ut.
Kvällen på Ängö avr trevlig, spårade utt lite med det löste sig till slut och åter igen var trion Emma, Lisa och jag de enda kvar och vi gick till Vallen eftersom alla andra dissade det för donken. Men vi hade i alla fall skitkul där. Vi vet hur man festar vill säga. Kvällen avslutades med kvällsdopp, tre pers i en 120 säng och en film.
Söndag. Skulle gå upp 08,20 för att hinna med bussen vid 09,00 men mobilen är tydeligen så dum i huvudet att den stänger av sig och inget larm går så jag vaknar vid 9. Mindre lyckat. Men det löser sig genom att min kära mor är super snäll och skjutsar mig till jobbet. Som tur var var det lugnare igår. Kvällen spenderade jag sovades i soffan. det var behövligt och skönt.


Vill passa på att be om ursäkt till Fredrika. När jag skrek i lördags vid cykeln så syftade jag inte på dig överhuvudtaget. ( om du kommer ihåg det )

Idag ställde jag klockan vid 8 för jag skulle hinna tll banken och ringa samtal innan jag börjar jobbet, men det hade jag totalt glömt bort så jag fortsätter att sova. vid 9.15 kommer tanken upp i huvudet så jag svär och kastar mig ur sängen för att ringa. Så nu har jag bokat in mig. Så på torsdag blir det av.
Nu ska jag göra mig i ordning för att bege mig till banken/jobbet.

Ha en bra måndag =)


<3

South of heaven

FREDAG ! :D

Jag är ledig och jag ska få träffa mina små hjärtan till vänner ikväll. Livet är sjukligt bra för tillfället =)

Gårkvällen var en dvala. Men jag vet att jag åkte till Malin och mös lite med henne. Detta betyder också att jag nu har min mobil igen.

Jag är en trött männsika som skulle kunna sovit ritkigt länge idag men jag drog mig nyligen upp ur sängen för att jag ska gå på stan med min moder. Men lite som vanligt så har hon försvunnit. Så får göra en efterlysning på henne för jag tänker inte vänta hur länge som helst. Jag behöver mina timmar på stan.

Dags att ta tag i dagen!<3

Grand escape

Jag är helt slut i huvudet.
Det har vart fullt drag i ca 5 timmar på jobbet. Galet.
I slutet stod jag och tittade rakt ut som ett ufo, hängde inte med alls.
kulle till banken efer jobbet, men det underlättar om man har legitimation med sig. Men men.
Kom hem lite efter fem och har sovit sedan dess. Funderar på att sova lite till för jag ser knappt vad jag skriver.
Åh, kom nu på att jag skulle se om tältet till mor. Ne, jag tänker inte göra en super letning efter det. Är det inte där jag tror att det är så vet jag inte och tänkter inte fortsätta leta.

Usch of fy, dags att ringa Malin sedan får det bli en dusch!


<3

Baby are you down down down down down

Torsdag.
Var uppe allt för tidigt idag med tanke på när jag la mig igår ( idag ). Då jag inte har en mobil letade jag fram en väckarklocka. Har inte använt en sådan på år och dar. Det negativa med den var att jag inte kunde snooza och då det är mycket skönt att göra på morgonen blev jag lite besviken.
Hade tänk bege mig till ungdomsmottagningen. Men det är ju en helt komplicerad process för att få komma in där så det sket sig. Så får ringa dem på måndag och se vad som händer då.
Nu är det bara idag kvar och sedan får jag träffa flickorna. Super! Behöver prata av mig lite.

Nu är det dags att göra sig i ordning för jobbet. Jag behöver dock inte städa på morgonen längre för städpatrullen har blivit frisk igen.

Have a lovely day : )


<3


Lost in you

Underbar kväll må jag säga.
Himla mys.

Kvällen spenderades på O'learys med trevligt folk. Båda kända och okända.
Sedan blev det nattdopp, ett nyktert sådan för mig men det var lika skönt för det.
det var sjuk mycket folk där, vi brukar vara ensamma med att bada där på natten men nu verkar det som att alla hittat dit.
När jag släppta av Malin hemma så frågade jag noga om det fanns något mer i hennes väska som var mitt, men vi kom inte på något. ( ja jag har inte egen väska med mig ut ) Men nu när jag kom hem så slog det mig att min mobil ligger i hennes väska. Kanske inte bland det smartaste att glömma. Speciellt då jag inte har en annan klocka. En anedning till att jag önskar mig en klocka när jag fyller år.
Men i alla fall, nu är jag mobillös till kanske imorgon kväll. Får väl se om jag överlever.

Tack alla för en super kväll =)


<3

Close to midnight

Fredrika!

Det är dags att boka =)

<3

All I ever wanted

Onsdag =)

Ikväll blir det förhoppningsvis staden med Malin och Emilie. Ja det är bestämt att vi ska ses, men man vet ju aldrig om det finns plats ute. Men nu är ju VM över så vet inte vad de skulle sitta ute om då :P

Idag var det sagt att det skulle vara sjukt mycket på jobbet. Men ne, det var det inte. Rätt skönt tyckte jag. Har som tur var vart svalare på jobbet idag, så det gillar jag stort.

Nu ska jag nog läsa någon sida i boken för att sedan göra mig i ordning/äta mat och bege mig till tjejorna!

Imorgon är det löning, och sedan är det fredag =)


<3

SYTYC krump

So you think you can dance <3 lovely!
Nu var mark med och gjorde ett nummer igen. Mannen är en stjärna. Love him!

Myste lite i hangmattan förut. det ska det nog bli mer av om vädret håller i sig. Tycker det är lite kyligt ute ikväll :P


<3


Black thumbnail

Har jag sagt till er vilken idiot till dator jag har ?
Herregud, det är tur man kan andas och inte slår sönder den. Ibland har jag dock god lust, men då skulle jag vara helt utan daotr, och det skulle inte vara så trevligt.

Det är sjukligt varmt på jobbet, jag smälter verkligen bort. Fy farao va jobbigt det är.
Idag sprang jag och köpte glass till medarbetarna för Andrés pengar. Tyckte han var mycket snäll som bjöd oss på det. Vi har så himla hög arbetsmoral. Men hallå, kvälls arbetarna får ligga i solen hur mycket de vill och vi får stå instängda i värmen. Så vi förtjänar glass tycker jag.
En timme om dagen är allt jag får, men jag får väl nöja mig med det. Jag får ju något i alla fall, annars hade det vart lite jobbigt.

Det är så himla skönt att vi omorganiserat med möblerna nu, så tv-rummet är nere i källaren och där är det svalt och skönt så där spenderar jag gärna min tid.

Ska försöka komma ihåg att hämta semster bilderna från syster i morgon, och kanske hätma från Martin och dem i helgen, men det tror jag inte blir av. Men nu ska jag försöka göra lite nytta.


He thinks I'm beautiful : )


<3


Come back home

Måndag.
Sjukligt varmt på jobbet. Trodde seriöst att jag skulle smälta bort.
Trodde dock också att det skulle vara värre än det var. Diskpojkarna gör allt mycket lättare. ;)
Vår städmänniska har blivit sjukskriven vilket då innebär att städningen faller på mig. Men det gör itne så mycket, det är inte så avanserat. Så det ska väl kunna gå ett tag. det är ungefär abra en månad kvar på jobbet. Det känns helt sjukt.

Idag har vi firat Martin och Lisa. Det har vart trevligt med massa god mat. Nu sitter de "gamla" kvar där ute och pratar medan vi "unga" ska gå och lägga oss. Såg att datorn var på så tänkte passa på att uppdatera lite.

I helgen är Lisa, Johanna och Fia i staden. SUPER! ska kanske komma ner lite annat skolfolk. Men att dem kommer gör hela helgen skulle jag nog kunna påstå!


<3

I can only see the bottle

Då var det roliga på jobbet slut. Trevligt, eller inte! Fan.

Det positiva är väl att jag får spendera kvällarna med Fia och alla andra söta vänner = )Ja, jag är lite klantig av mig


Systeryster


Enbart för Lisas skull ;)

Om man är lite kinkig i smaken och inte äter smörgåstårta för man andra alternativ.


Syster och kusin =)
<3


My eyes have seen the glory

SÖNDAG.
Jag är återigen hemma . Eller ja, jag sitter hos syster, men det är ju nästan som hemma.
Helgen har vart bra. Så bra som den kan vara under dessa omständigheter får man väl säga.
Vi kom till moster runt 12 på torsdag natt, gick direkt och la oss.
Fredagen var dagen då det var begravning, det var en otroligt fin begravning, massa fina sånger oh sådant. Men jobigt värre. Vi åkte sedan hem till min morbror och spenderade kvällen där. Stämningen var väl inte på topp då flk var trötta och såvidare. Lördagen spenderades med några kusiner, så som Nina från Finland och Mika från Sundsvall. =) Vi åkte och solade/badade. Hade det riktigt trevligt med mycket skratt då vi inte riktigt kom upp för bryggan igen och såg ut som strandade valar när vi försökte. Tyvärr så försvann solen och vi fick åka hem. Men självklat när vi är hemma blir det gassande sol igen. TYPISKT. Förstå vad färg jag skulle kunna fått. :P Men vi spelade istället kubb och såg sedan på film. Keeping Mom tror jag den hette. Mycket rolig film.
På kvällen grillade vi och hade det allmänt trevligt.
Idag söndag började vi vår resa runt 9. Det är inte uppskattat att åka bil i denna vämen. Skulle hellre ligga på stranden.

Några bilder kommer ikväll då sladden ligger i väskan i bilen.


<3

Dubadubadoo

Jätte dålig uppdatering jag vet, och jag har en hel del att tala om. Men tiden finns inte till. Nu ska jag slänga på mig kläder och sätta mig i bilen för att åka till "Stockholm". Hoppas helgen kan bli någorlunda okej.<3

Done all wrong

ÅH!
Ser på So you think you can dance.
Det är gamla deltagare som dansar emd dem mya. Nyss var det ett Sonya nummer ( kvinnan är ruskigt grym på att skapa danser) och då var det Mark som var med som ex deltagare. Mark + Sonya = Guds gåva till mänsligheten! Sinnes vad de går bra ihop. Jag satt bara och tittade på Mark hela tiden. Lovely!


<3

Is this your best behaviour

Dåligt med uppdatering här ja, men Min dator blir bara värre och värre, vet inte alls vad den håller på med längre.
Strand i söndags var mycket trevligt i alla fall.
I går måndag var jag ledig, solade för första gången på länge, himlans varmt var det.
Idag har jag jobbat, fruktansvärt mycket folk, så blir det när det är molningt. tycker dock inte om när folk dum förklarar mig..
Har vart en mycket trevlig helg, skönt att haft fröken Lisa här.
Ska snart bege mig upp på en liten snabbvisit till henne.
När kommer Fredrika Lindström hem, det är frågan. Personligen tycker jag att det kan vara snart.

Bara två jobb dagar kvar på denna vecka. =)

Tack och hej..<3

Hardcore vibes

Känner att det är lite onödigt att jag ger er en uppdatering på kvällen då Lisa har givit en väldigt utförlig förklarning på hur kvällen såg ut. Så ni kan gå in på hennes blogg =)

Just nu duschar fröken, vi har vart och skaffat band, och ska börja höra oss i ordning för en kväll på strand. Tydligen ska Lazee spela där ikväll, hade jag inge aning om. men det blir nog bra.

Dagen på jobbet var lite kaotiskt. Men det löste sig till slut. Jag har dock sett väldigt suddigt på mitt vänster öga, det har vart helt pajat idag. Men det är inget ovanligt nu förtiden.


<3


I can see the glory

Klockan är över 04.00, här är ekot.

Kvällen har vart super. Ja, inte alla som tyckte det så kanske men ja, jag älskar musiken.
Blev mycket skratt i slutet.
Kommer kanske mer berätelser sedan.
Nu ska jag äta toast, men innan dess ska jag nog tvätta av mig lite.

Beatrice, ja, men om man är på en ö far far away så blir livet så. Du får komma och mysa med oss, eller så tar jag en snabb visit till Gotland =)


<3

And I need you now

Lördag var det idag då.
Dagen började med att klockan ringde 08.40. Hade ställt den på 09.00, men ställde sedan om den för jag hade lite planer. Ja jag vet dock inte vad nu  efterhand. Men jag vakande i alla fall klockan 08.57, så det där med att gå upp tidigare gick ju inte så värst bra. "smög" ut från Lisas lägenhet och körde iväg för att hämta upp Andreas för att samåka till jobbet.
Idag var det bröllop för chefen och hennes blivande man. Idag var det sjukligt lugn på jobbet. Men sen när det är 20 minuter kvar tills vi stänger köket, då kan alla komma. Men så brukar det ju vara så ja..

Det finns inte längre något Brasilien, Ghana eller Argentina kvar i VM. Inget lag från Afrika, hmm, ja personligen tycker jag inte om algen som är vidare nu. Har inte jätte kollen på vilka det är. Men jag vet i alla fall vilka jag inte vill ska vinna.

Igår träffade jag Lisa, för alla er som missat det. Som hon sa, vi har vart ifrån varandra i en månad, men när vi ses så är det som att ingen tid har gått. Sådant tycker jag är skönt. Vi satt i alla falloch mös Hanssons (?) bar. Lisa, Andreas och jag. Var väldans trevligt att träffa henne igen. Ska snart åka in dit igen, ska bara packa en liten väska, äta lite mat och sedan sätta mig i bilen. Först blir det ett stopp vid syster för att hämta ett plagg till dagens outfit.
Hoppas på en trevlig kväll!


<3

Memory loss

Fredag!
Lisa är i stan och jag ska snart åka in. Det blir Malin, Palle och Lisa som fotograferar. Dock vet ingen vem som ska göra vad just nu, men det återstår väl att se. Lovar att det slutar emd att vi bara sitter och pratar. Men det är inge fel med det heller.

Såg Eclipse igår. Finner inga ord. Fiblans så himla bra. Men usch vad jag mådde dåligt. Jag visste att den skulle påverka mig, men hoppades på at det skulle gå över lite snabbare. Så idag har vart en halv jobbig idag. Men men..

Nu är det dags att ladda kameran och hoppa in i duschen.
Det är hiskilit varmt ute, och det är hiskelit varmt att jobba.

Förresten, jag och Andreas ska skaffa barn.
Och en villa med eget stall och jag ska få mina fem hundar =)


<3


RSS 2.0