Good girl gone bad

Har jag nämnt hur trött jag är?
Jag skojar inte, har ingen energi överhuvudtaget.
Igår var en helvetes dag, hoppas denna eftermiddag blir en aning bättre.
Har i alla fall klarat av seminariet på The Tortilla Curtain, en sak mindre.
Ska nu sätta mig och kolla olika alternativ att ta mig till Uppsala, det vill säga det snabbaste och någorlunda billiga sättet. Sedan blir det arbetning på text och tenta plugg.
Snark!

Låg idag bakom samma bil/förare som förra veckan, en av BMW bilisterna som inte kan köra. Liten värld jag lever i.


<3

Not so much, right

Tragiskt. Min dator är fuckad i huvudet, helt störd helt eneklt. Vet inte vad som hänt, syster använde den och sedan blev den störd. Kan inte gå in på nätet eller något sådant. Den har vart sjuk länge, men nu har den nog lagt av totalt. Så sitter nu hos FoF som så snällt lånar ut sin dator till mig.
Farmor står och bakar massor av kakor, blir inte lite sugen eller så.
I lördags åkte jag ju till Fredrika, vi gjorde hemmagjord pizza som blev jätte god. Jag var lite klumpig av mig och tog sönder en av hennes tallrikar, inte alls med mening. Kändes lite dumt. Men olyckor kan hända alla. Sedan skulle vi sett på film men det blev kåren i nykters tilltånd. Mer än vad man kunde säga om majoriteten där.

Håller på att drunkna i saker jag måste göra i skolan. Det är tenta efter tenta och där emellan ska man läsa en tjock bok på en vecka och mellan det ska man läsa grammatik plus göra ett tal och en text. Ja men hej på dig med. Sen fick jag ett jädra mail om obserbationsuppgiften från AU1, att jag inte gjort den, kiss my ass att jag inte gjort den, det har jag i alla fall, så skickade in den igen, men fick jag kompletera på den, ja självklart! IDIOTI. Ibland underar jag vad jag håller på med. Om det verkligen är meningen att jag platsar här.
Jag vet att saker i mitt liv inte flyter på så lätt och att jag måste kämpa för det jag vill, men ibland orkar man inte kämpa när det inte alltid ger med sig när man behöver det.

Idag i alla fall när jag så mötte jag en bil med bokstäverna ACB, sedan när jag tittar i backspegeln har jag en bil bakom mig med bokstäverna ADB. Var är oddsen för det?
Vet inte vad som händer med trafiken nu men folk kan i alla fall inte köra. Igår körde det i 50 på en 90 väg. Vem gör något sådant, och det var inte bara en bil utan fem stycken. Lite smått iriiterande.
Fast syster T's kommentar är i alla fall bäst, vi körde bakom en BMW osom kör sakta och hon säger: HA INTE BMW OM DU INTE KAN KÖRA!!!


Så nu får jag inte lägga mer tid här, ska skriva om min text nu och sedan åka hem och plugga språkvetenskap. För nej jag är inte super trött och vill egentligen bara sova!

<3

Paperback head

Lördag.
Igår när alla andra var ute och festade tog jag det lugnt hemma med syster.
Såg en film igår som hette Disturbia, den var läskig men bra.
Blev inget av att möbler om inomhus idag, men utomhus. Tre stycken är vi som hållt på i trädgården i dag.
Fint blir det.
Ska nu hitta lite kläder att ha på mig och sedan åka in och umgås med Fredrika. Skoj skoj!
Får se vad vi hittar på för något, vi ska i alla fall äta middag.

<3

Lead follow or get out of the way

Idag är det fredag.
Det är riktigt skit väder, det haglar för tillfället. De säger att de ska bli 18 grader och sol nästa vecka, det hoppas jag verkligen för detta håller inte.
Idag är tanken att jag ska till badhuset, vet inte om det blir så då jag har lust att bara ligga framför tvn hela dagen. Men ska förhoppningsvis sola idag också, det om något behövs.
Ikväll kommer syster T och den lille grå hit. Har saknat den lille grå så han är mycket välkommen. Min syster är också välkommen såklart.

Igår på lektionen skulle vi öva och sätta ut . , : ; ! ? tecken i en mening.
Meningen var- A woman without her man is nothing
Först skrev Jean, A woman without her man, is nothing. Vilket blir, en kvinna utan hennes man är ingenting.
Hon frågade om vi tjejer skulle tolerera det och skrev sedan.
A woman; without her, man is nothing. Vilket blir- En kvinna; utan henne, är mannen ingenting.
Vilket var ett mycket bättre förslag. Lite roligt hur en mening kan ändras helt beroende på vart man sätter ut olika tecken.

Dags att packa väskan och bege sig.

<3

Funny little world


Dagens lektion var mycket trevlig. På lunchen träffade jag Fredrika och lisa lite snabbt, fick ett äpple av Fia, det var snällt. Efter skolan åkte jag till mor och snackade lite strunt igen, jag ahr ärenden där, men det får klassas som att prata strunt. Hon åker till Stockholm imorgon. Nej nej jag önskar inte att det vore valborg denna helgen så jag får åka till Uppsala! Men det är nu bara en vecka kvar så det kommer gå fort.
Jag har förhoppningsvis sommarjobb nu. Jag hoppas jag fortfarande får det trots att jag ska åka bort en vecka i början av juni. Jag hoppas innerligt att det inte påverkar något. Det skulle vara underbart om det fixat sig. Sådan ångest som kan släppas i såfall.
Ut i trädgården att hjälpa till lite, sen ska jag läsa lite Tortilla Curtain!


Lite av maten som vi åt på vår hälsovecka !

  
<3


What do you want from me

Det är torsdag idag. Vilket innebär att det måste ha vart onsdag igår. Lite förvirrad där.
Skriver ut lite grejer till skolan så tänkte hoppa in här lite snabbt också.
Jädra Djurgården vann igår, inte alls bra. Dåligt dåligt!
Tommy ringde mig igår när han var påväg hem, det där emot var trevligt.
Det är inte så läskigt som jag tror att det är att prata i telefon. hahah.
Idag ska vi ha workshop i skolan, från 9-15. Är inte alls på humör för det. Hoppas det är vettigt.
Sen är det helg : ) Helg och helg, ja det blir jag och böckerna hela helgen, men det kan vara trevligt det med.
Nu blir det att fortsätta göra sig i ordning till skolan.

Fördel med att bo i hus, man får spela riktigt hög musik oavsett vilken tid på dygnet det är. Idag vaknar jag till MGMT och Hoffmaestro ! :)

<3

Guardians of Asgaard

Essay done!
Se hur bra det går när man väl sätter igång. Den är inte så bra som den kan vara, men den får ju arbetas på i två veckor till så detta ska nog bli bra. var ju hos fof igår och kollade på texterna som ska vara i tidningen.

Denna texxten var till morfar när han gick bort,

Nu viskar jag de orden de vackraste jag vet
Du var mitt allt på jorden och min i evighet
Så nu har vi vandrat du och jag i kärleken hand i hand
Så har vi åldrats dag för dag
I våra drömmars land vår lycka var rikedom
Nu har du gått min hand är tom
Tung är sorgen svår att bära
Tomt det blir i hemmets vrå
Men av allt du gav oss kära i minnet kvar ändå

Detta är texten vi ska ha till mormor,

Kära mor vår tanke går till flydda dar
En ömsint mor du alltid var
Vi minns din strävan ditt glada humör
Din omsorg öm om allt som till hemmet hör
Men krafterna försvinner på äldre dagar
Du sörjde far
Nu slut är väntan och från en strand på andra sidan står far med utstäckt hand
Far har stått länge och väntat på stranden
Ögonen lyser när mor han får se
Så stilla och varsamt han räcker ut handen
Nu vandrar de samman, de skiljs ej mer.

Det går inte att hitta en text om mormor som stämmer bättre än denna. Det var ett sådant bra val. Det är det som gör detta mycket lättare att hantera för jag vet att de är tillsammans nu och ingenting kan skilja dem åt.

Jag älskar er båda!

<3

Kiss and tell

Tisdag. Hade idag seminarium på The yellow wallpaper och A rose for emily. Läraren är lite knas. Känns som hon vill ha svar enligt hennes tankar, och hon fiskar och fiskar, men ingen förstår vad hon fiskar efter. Är det någon lärare jag tycker om så är det Jean.
Efter skolan åkte jag till mor och skvallrade lite medan jag hjälpte henne dra ut slingor i mössan. Vid 14 hade jag bestämt träff med KM för en promenad. Det blev en promenad i snön ska jag säga er. Jädra skit väder, förstår inte vad kylan ska komma ifrån, är helt inställd på att det ska vara varmt och skönt och så får vi sådana bakslag. Dåligt. Men det var trevligt att träffa henne igen, var länge sedan.
Igår var jag och T hos FoF och skulle bestämma vilken symbol i ville ha till vår lilal grej vi ska skicka in i tidnngen om "mormor". väl där börjar vi prata lite om begravningen, hur det ska gå till och så. Då får vi veta vem som ska vara präst och helvetet bryter ut. Prästen är Dag Sandahl. En präst som har åsikter som går emot allt jag och syster T står för. Vi VÄGRAR att ha honom säger vi till farmor. Vi anser att det måste finnas någon annan präst som kan ställa upp, för är han där tänker vi inte vara där medan han predikar. Vi vill inte ha något med han att göra överhuvudtaget säger vi till farmor. Detta resulterar i att hon ringer till begravnins gubben och säger att vi vill byta, och han säger att han ska kolla upp vad han kan göra. Begravnings gubben är för övrigt inte allt lika tillmötesgående som dem ska vara i det yrket! Vi lämnar fof och åker hem till pappa. Väl hemma blir det en livlig diskussion som reulterar i att vi åker till fof och säger att för denna gången kan vi gå med på prästen, men aldrig mer. Det är inte så att vi anser att vi kröp till korset, utan att farmor har så himla mycket att så i och vi såg hur jobbigt hon tycker allt är, så vi ställer upp på att sitta i kyrkan för farmors skull. Men säger han något som reflekterar på hans åsikter ska han få höra ett och annat från oss. vi funderar till och med på att ta upp detta med svenska kyrkan, eller vart man nu ska vända sig då vi anser att det är helt sjukt att han får vara kvar inom kyrkan. Men får se vad som händer med det.

Nu ska jag försöka komma på vad jag vill skriva om.


<3

My little runway

Måndag eftermiddag och här sitter jag hos syster T. Vart i skolan två timmar. Det var väl inte så värst givande. Men nu har vi bara 12 lektioner kvar, lite skrämmande men ändå trevligt. I lördags blev det kåren med Fia, Thilly och Lisa, det var trevligt. dansa lite och så. Plus att jag fick min pizza gratis, satt inte helt fel. Innan kåren var vi hos Andy och körde ölspel. När det ar min tur att väöja kategori valde jag huvudstäder, vilket gick bra tills vi kom till Hekrik som sa Barcelona, inte många som reagerade först men sen sa Fia, Nej nej, det är Madrid! Det var lite gulligt, som en liten lärare. : )
I går söndag hände det inte så mycket, såg L word i princip hela dagen, men vad gör det, det är trevligt.
Snart kommer syster T och M hit och då ska vi slå in alla 50 presenter pappa ska få. Om det är vid hans födelsedag eller i jul vet jag inte om vi kommit framt ill än. det var meningen till hans födelsedag, men son kom vi på en annan present också, så kanske måste organisera om lite.
Kanske lägger upp bilder från veckan imorgon, orkar inte det nu.


<3

Cold water

Lördag.
Idrottarna är hemma från sälen, alla är säkert jätte trötta men hoppas de vill festa idag i alla fall. Har inte sett människorna på länge.
Igår var det födelsedagsfest för Alexander och Viktor, fick dåligt samvete för att jag inte var där. Men Alex skickade i alla fall ett fint tack sms för presenten.
Lisa färgade mitt hår igår, det var nödvändigt. Tack tack.
Vi har denna vecka haft maraton på L word, sätt sisådär 28h. En mycket bra serie.
Tänkte nu att jag ska diska upp lite innan Lisa kommer hem, finns typ inga glas eller bestik så det är nödvändigt.


<3

You raise me up

Rör vid min själ mitt fruna hjärta ropar
av längtan till en lust som föder liv
Rör min själ jag väntar i den tystnad
som tusen läten gömmer sig uti.


<3

Don't look back in anger

Har vart på F&S idag igen, det gick mycket bra, men det kändes ju extra mycket eftersom jag har träningsvärk. Efter träning åkte vi och lämnade tillbaka mina skor. Skönt att få det gjort. Igår när vi var och tränade träffade jag Top, och fick totalt hjärnsläpp när han inte hälsade på Lisa. Jag tänkte att eftersom jag och Lisa går i samma klass så borde han hälsa på henne också, efter som han och jag hade gått i samma klass, men sen kom jag på att vi tre gick/går ju inte i samm aklass samtidigt, utan det var ju malin jag gick i samma kalss som han med. ja så kan det gå. Syster M ringde mig idag idag och frågade om jag kunde komma och hätma henne vid jobbet för henne bil hade lagt av. Så martin, som är ägare till bilen fick samt hennes pojkvän fick sig en rejäl utskällning av henne för att han har en så dålig bil som lägger av. Till lunch åt vi idag tacosallad. Det var mums. Allt vi äter ät mums. tiden rinner iväg dessa dagar, känns inte som man riktigt hinner med allt, plus att nu när det är ljust så länge tror man att klockan är mindre än vad den är. Jag har i alla fall precis färgat Lisas hår. Såg nu också att jag har massa färg på mig, med det är smällar man får ta.
Ska ju till Uppsala över Valborg och igår frågade Andreas om jag ville gå och se när Timo Räisänen spelar, och det sa jag gladligen ja till. Inte för att jag lyssnar på honom eller något sådant, men det är väl alltid trevligt.
Johanna har en bok med Gerts fredags fräckisar, där det stod att två män att och prata och den enda sa att han vet inte vad han ska göra, hans fru börjar bli slapp i hålet. Den andra mannen svarar, men då får du väl byta hål. Mannen svarar, är du galen, då kan hon ju bli med barn. ;)
Nu tittat vi på hästhoppning tills det klockan 21 är vad blir det för mat. ( Lisas val )


<3

Life loss living

Hälsoveckan går bra. Idag var vi på F&S och tränade. Gick mycket bra tyckte jag. Vi var så duktiga. hahah. Igår blev det ingen hälsovecka varken med motion eller lunch. Men vi åt middagen som planerat i alla fall. Det är inte för att vi försökte smita undan eller något utan igår miste jag någon nära till mig så dagens planer fick raderas.
Vid middagstid kom jag tillbaka till Lisa och vi åt middag. Sedan satt vi och tittade på L word. vilket vi har gjort varje natt nu. I förrgår satt vi uppe till 03,30 och igår var jag vaken till 04.30. Lisa somnade en timme innan. det är en mycket bra serie. Men det som är lite jobbigt är att jag blir så fast vi det, kan inte stänga av utan måste se avsnitt efter avsnitt. Vilket då resulterar i att det inte bkir så mycket sömn eftersom vi ska gå upp kl 10 varje dag. Så idag är jag lite hängig och behöver sömn. Så det får inte bli att sitta uppe så länge ikväll.
Nu ska vi åka till CG och handla. Sedan blir det mat och färga Lisas hår =).
Tiden är knapp så bäst att sätta fart.


<3

Life loss living

Hälsoveckan går bra. Idag var vi på F&S och tränade. Gick mycket bra tyckte jag. Vi var så duktiga. hahah. Igår blev det ingen hälsovecka varken med motion eller lunch. Men vi åt middagen som planerat i alla fall. Det är inte för att vi försökte smita undan eller något utan igår miste jag någon nära till mig så dagens planer fick raderas.
Vid middagstid kom jag tillbaka till Lisa och vi åt middag. Sedan satt vi och tittade på L word. vilket vi har gjort varje natt nu. I förrgår satt vi uppe till 03,30 och igår var jag vaken till 04.30. Lisa somnade en timme innan. det är en mycket bra serie. Men det som är lite jobbigt är att jag blir så fast vi det, kan inte stänga av utan måste se avsnitt efter avsnitt. Vilket då resulterar i att det inte bkir så mycket sömn eftersom vi ska gå upp kl 10 varje dag. Så idag är jag lite hängig och behöver sömn. Så det får inte bli att sitta uppe så länge ikväll.
Nu ska vi åka till CG och handla. Sedan blir det mat och färga Lisas hår =).
Tiden är knapp så bäst att sätta fart.


<3

Life loss living

Hälsoveckan går bra. Idag var vi på F&S och tränade. Gick mycket bra tyckte jag. Vi var så duktiga. hahah. Igår blev det ingen hälsovecka varken med motion eller lunch. Men vi åt middagen som planerat i alla fall. Det är inte för att vi försökte smita undan eller något utan igår miste jag någon nära till mig så dagens planer fick raderas.
Vid middagstid kom jag tillbaka till Lisa och vi åt middag. Sedan satt vi och tittade på L word. vilket vi har gjort varje natt nu. I förrgår satt vi uppe till 03,30 och igår var jag vaken till 04.30. Lisa somnade en timme innan. det är en mycket bra serie. Men det som är lite jobbigt är att jag blir så fast vi det, kan inte stänga av utan måste se avsnitt efter avsnitt. Vilket då resulterar i att det inte bkir så mycket sömn eftersom vi ska gå upp kl 10 varje dag. Så idag är jag lite hängig och behöver sömn. Så det får inte bli att sitta uppe så länge ikväll.
Nu ska vi åka till CG och handla. Sedan blir det mat och färga Lisas hår =).
Tiden är knapp så bäst att sätta fart.


<3

Midnight prayer

Det är måndag kväll och det är dags för Yoga.
Hälsoveckan har börjat bra tycker jag. Sallad både till lunch och middag. Vi har jätte gott mat schema och mycket bra tränings schema. Var ute på svinö idag på deras motionsspår så att säga, mycket fin omgivning plus att det gick bra att "springa" så jag är nöjd.
Efter yogan kanske vi ska se på L word, om vi orkar. man ska tydligen bli trött av denna yoga. Får se om det gäller mig också : ) Kanske spenderar hela natten på golvet. Fast det skulle inte vara första gången så det gör väl inte så mycket. Men nu måste här avrundas så vi kan sätta igång med Yogan.

Här får ni vårt schema för veckan-<3

Somebody like me

Det var så gulligt att mata lammet igår, fick åka ut till det tre gånger under dagen. Himla söt sak.
Andra gången vi åkte ut passade vi på att borsta några av hästarna också samt tog oss en lång promenad när vi skulle leta efter hästarna som var ute på bete. De var tvungna att stå längst bort.
När vi åkte ut till lammet sista gången vid åtta åkte vi hem ochsåg en film, vänner för livet. Mycket mycket bra fillm. Rekomenderar den starkt. Trodde det skulle vara någon skämt film eftersom Adam sandler är med, men icke, bästa jag sett honom i.
Idag är det söndag, jag har sökt jobb och ska snart ta tag i mitt rum, städa och packa en väska med kläder som jag kan behöva i veckan då jag ska bo hos Lisa.
Klockan är nu ca 13 så det är väl dags jag sätter fart om jag ska ha skjus in av folket som ska åka in.
Den lilla grå har vart här i helgen. När M hämtade honom från T i fredags trodde han att han blev kidnappad, han hade skrikit jätte mycket. Han är sådan tönt.


Filmen
   

Lammet : )Hästarna

  


<3


Gabriellas song

Jag vill känna att jag lever.
All den tid jag har ska jag leva som jag vill och veta att jag räcker till.
Jag har aldrig glömt vem jag var, Jag har bara låtit det sova.
Kanske hade jag inget val utan bara viljan att finnas kvar.
Jag vill leva lycklig för att jag är jag, Kunna vara stark och fri och se hur natten går mot dag.
Mitt liv är bara mitt och jag vill känna att jag levt mitt liv precis som bara jag vill.

<3

Turn of the light

Igår var det myskväll med syster M. Vi såg så som i himmelen. Den var helt okej.
Blev väckt vid 8.30 idag för vi skulle ut och mata lammet och se till resten av fåren. Lammet var så underbart gulligt, och så hungrig. Lammets syster/bror hoppade på mig hela tiden medan jag matade den andra. Gulligt gulligt. sedan stod vi och tittade på de andra lammen/fåren för att se om alla lamm fick mat, men det avr ett lamm som itne fick det, mamman stötte inte bort det, men den gav den bara inte mjölk så vi fick göra ett liett uppdrag. Uppdraget avr att vi skulle hålla fast mamman och tvinga den att låta lammet få mjölk. Man ska inte brottas med får i onödan, rätt starka krabater. Men det gick jätte smidigt, vi låste in den i en annan avdelning med dens två lamm och då när de var i lugn och ro kunde hon låta båda få mat. Vilken tur. Nu ligger M och tar en powernap i en timme och sen ska vi ut och mata lammet igen.
Jag vill hitta på en massa kul med mina vänner. Just nu syftar jag på dem i skolan. Känns som vi göra samma grejer hela tiden. Jag vet att vår ekonomi inte är den bäst, men jag vill hitta på roliga saker i alla fall. Nu när det är fint väder och så tycker jag vi kan hitta på saker. Ja alla har sina egna liv och sina egna pojkvänner och allt det där. Men vänner räknas väl dem med? Så det tycker jag vi ska göra. Plus att jag vill festa snart. Blev riktigt sugen på det nu. Jag hoppas Uppsala under Valborg blir bra!
Sara skrev till mig nyss och sa att hon tycker jag ska flytta ihop med henne i Stockholm. Jag vet att det inte går nu, men nästa år när jag ändå ska byta klass, why not ? Men så blir det nog inte.


<3


Why should I be sad

Tycker dagarna går allt för fort. Honner inte riktigt med att höra allt jag planerat.
Idag har jag i alla fall hjälp mor att köra massa skit från trädgården. Stod en timme och öste ut massa jord från kärran. Bra styrkepass där!
Efter spenderat 4 timmar med trädgårssgrejer beger jag mig ut på en jogging runda. Man kan vara ute och röra på sig nu förstår ni. Nu ska jag bege mig bort till ICA och hämta ut mina böcker. Sen blir det förhoppningsvis lite plugg.
Imorgon ska jag göra mina naglar, äntligen, det är hemska nu. Imorgon kommer också syster M till mig och vi ska spendera helgen ihop. Trevligt!


<3

Do you not know

Ännu en dag avklarad i skolan. Tragiskt att behöva sitta inomhus i detta vackra väder. Speciellt när läraren har onformation i två timmar, information hon lätt skulle kunna tagit på en timme. Tycker inte om sega utdragna lärare. Bara massa onödigt i alla fall, inte så mycket vettigt som blev sagt. Två timmar i önödan. Efter lektionen gick "dream team" ( studiegruppen i grammatik) till biblioteket och gjorde adjektiv frågor. Ovanligt lätta frågor, blev lite fundersam. Vi ska ha en studiehgrupp i litteraturen och det blir Lisa, Pierre och jag. Sanna övergav oss av någon anledning. Hon sa att det inte var personligt. Så det hopaps jag. Åkte hem till Lisa en stund innan jag begav mig hemåt, Emma var där och senare kom Fia. Har inte träffat henne på jätte länge. Tycker om den tjejen så det var trevligt att träffa henne. Det var trevligt att träffa Emma också. Missförstå mig inte. Väl hemma fick jag god mat, mycket bättre än pizzan flickorna på ängö skulle äta. Nu ska jag in på moodle och strukturera upp allt så jag har koll på allt som ska göras i skolan. Två månader av konstant plugg here I come ungefär. Hoppas hoppas hoppas att böckerna kommer imorgon. Gårdagen hos Anna var trevlig. En hel del scenarium vi disukterade. Sådant är trevligt tycker jag. Men mina vänner börjar känna mig för väl när de försåtr att jag alltid har en baktanke med mina scenarium. Lite skoj.
Dags att ta tag i kvällens arbete.


<3

What if you

Sommarjobb ger mig inte lite ångest. Förbanandes skit.
Men får ta tag i det imorgon och på torsdag.
Nu ska jag till Anna och snacka skit!

Fick mail idag om att böckerna är påväg till mig.
Inte en dag för sent. Pustar ut.


<3

I want to sing it all night long

Workshop i writing idag. Det var nödvändigt. Fast blev kanske inte jätte vettiga saker gjorsa enligt mig då. Eller jo, fram till lunch, sedan la i alla fall jag av. Hamnade i en liten koma där. Kom hem runt halv 4 och begav mig ut för att motioner. Så det är avklarat. Bra där. Ikväll ska jag söka jobb och kanske plugga om det finns tid till det.
Det är rut att vi inte har så långa dagar i skolan så att man kan äta lunch hemma, för det blir inte då nyttiga luncher annars. Brist på ställen, ekonomi och tid brukar resultera i en sak, donken. Men det är nu slut på det. Lisa och jag hade i af en trevligt kort lunch vid kalmar slott, fin fin utsikt. Men avslutet var väl inte det ästa när vi skulle mata fåglarna och det kom en hel flock. Det var lite läskigt. Så vi sprang till bilen.
Men nu ska det duschas.


<3

Lets start a riot

Måndag förmiddag. Jag är trött och vill bara hem. Men det går inte. Vid 14 ska jag ha 2h grupparbete, och jag har inte ens någon bok eller kollegieblock för den ligger i forden. Jag skulle haft forden idag och mina böcker, men min far förstörde hela planen genom att åka till Jönköping. Så Therese har fått ring fram och tillbaka för att fixa med bilar. Men nu har vi alla en varsin bil så alla kan komma till fof på middag.
Men nu är det snart dags för frukost. Hoppas allt gå fort så jag har måndag kväll snart!


<3

Why the hell are you so sad

Då var man hemma igen och kan uppdatera.
Torsdag 08,39 åker tåget iväg mot Linköping. Det gick snabbt ich smidigt. Det dåliga är bara att man inte har så bra täckning på mobilen. Spenderade en och en halv timme i Linköping medan jag väntade på tåget till Sockholm, det gick och snabbt. När jag skulle på stockholms tåget hade de skyltat väldigt dåligt med vilken vagn som var vilken, men jag hittade rätt till slut. Kom upp 15.15. Klev på tunnelbanan och mötte Sara. Vi gick hem, packade träningskläder och gav oss iväg för att träna. Det var sämsta ever, så jag är tacksom för att jag inte betalade något för det. Efter träning åkte vi till Gamla stan och satt oss på The Liffey, en Irländsk pub/restaurang. Det var mysuigt värre. I väntan på Ruben och Thim eställde vi ein vitlöksbröd. Mums. Efter maten gick jag och Sara hem för hon mådde inte alls bra, och jag förstår hur ont hon hade i magen så jag klagade inte, även om det skulle vart trevligt att stanna längre.
Väl hemma så såg vi bara på tv och somnade båda i soffan.
Fredagen spenderades i farsta sedan åkte vi hem till Sars föräldrar för middag. Efter middagen såg vi Harry Potter sedan gick vi hem och färgade hennes hår.
Lördag. Vi gick till Globen, alltså promenerade i det vackra vädret. Det var riktigt skönt. Jag handlade skor och sedan tog vi en glass i solen innan vi åkte därifrån. Sara skulle hem till Rubens föräldrar på påsk middg och jag hade blivit bjuden på middg hos saras föräldrar. Det var riktigt gott. Till efterrätt skar jag upp päron, honungs melon och annanas som vi doppaade i smält choklad. Mumma. Efter det blev det Harry Potter i väntan på att Sara skulle komma och hämta mig. resten av kvällen spenderades i djupa disskusioner. Ingen utgång tyvärr pga penga brist.
Åkte hem med 11.40 bussen, långtråkigt och jädrigt. Nu ska jag se om det finns något att äta.<3

Life during wartime

Sitter hemma hos Lisa. Jag frågade om hon hade lite musik till mig som jag kunde lägga in på ipoden till min resa. Vi har nu suttit i 3-4 timmar med det. Eller rättare sagt hon ahr det medan jag sagt vilka låtar jag vill ha. Mycket snällt av henne. Hon laddade till och med ner itunes för låtarnas skull.

Dagen idag har varit bra, Grammar och Poerty. Helt okej.
Efter skolan gick Lisa och jag på stan för att inhandla lite smått och gott. Vi hittade vad vi ville ha, förutom en jacka till Lisa. Men det kommer nog det med.

Nu ska aga hem till syster och sova några timmar innan jag ska upp och sätta mig på tåget till Stockholm. Var inne och skulle köpa bussbiljett idag kostade ca 450kr, kände som att jag inte hade lust att betala det så det fick bli tåg för 300 ist. Eftersom Saras dator är konstig så kommer jag inte kunne blogga när jag är hos henne. Kanske hittar en annan dator som jag kan göra det på så ni får höra om mina bravader.

Men nu är det nog dags att kila.


<3

RSS 2.0