Helg över .

Ja men då var det måndag igen.

I fredags jobbade jag, blev senare än vad jag ville bli, men kom in till Anna  i stan vid 5 iaf. Vi möttes vid piza hut där vi spenderade 4 timmar. Vi var både väldigt hungriga och beställde förätt och huvudrätt. Anna ville ha efterrätt men jag sa att vi kunde köpa en B&J i stället, mer värt att lägga pengarna på. Tiden rullade ifrån oss där vi satt och efter ,mat och en cider blev vi hämtade och skjutsade till affär för att köpa B&J. Sen ställde vi oss på en parkering där vi skulle hämta Julls. De första anna gör är att gräva ner glassen i snön och sen började hon rulla snö till en snö gubbe. Är man blöt kan man lika gärna fortsätta eller hur ?
Jag fick ett samtal av min moder under eftermidagen där hon sa att hon övervägde att åka till gran canaria i två veckor, så jag ringfe på kvällen för att bekräfta hur hon skulle göra och hon skulle åka och jag skulle köra henne till flygplatsen. När klockan är runt halv 11 är vi hos Thorberg och sitter och pratar lite i köket och sen ser vi Twilight. förstår varför min syster är kär. Han ser ju inte så bra ut MEN vem vill inte ha en sådan pojk i sitt liv.
Medan jag kollade på filmen undersökte jag hur jag skulle ta mig hem, men gav upp efter mycket irritation.
var inte meningen att jag skulle stanna till klockan halv två, men så blev det iaf.
Kom hem vi tre, satt mig och kollade på american History X för jag kände att det var onödigt att gå och lägga mig eftersom jag skulle upp vid halv 5 igen. Vid 5 sätter sig jag och mor i bilen, mamma kör, jag tar en liten sov stund för att sedan få köra hem. Eftersom jag inte sovit sen klockan halv 8 morgonen innan sa min mor när jag skulle köra hem. - Nu sätter du på hög musik och drar ner vindrutan och så skriver du när du är hemma. Ett mycket bra råd, annars kunde det hänt något illa.
jag kom iaf hem, och runt 7 på morgonen gick jag och la mig. Sov till 2 och smsade Anna att jag vaknat.
Det är nu lördag och anna kommer till mig rutn halv fem fem och vi gör middag, och sen gör vi oss i ordning för party.
Tur för mig att peo inte hittade en kortlek, för jag fick vad jag behövde iaf.
vid 9 begav vi oss ner mot bussen pratandes som skåningar, don't ask me why. och efter en tyst resa för mig kom vi fram till abrahamsberg och Cattens. Där fick vi ett ölands bås och där hade vi trevligt. Jag är väldigt duktig på att se signaler mellan männsikor som de själva inte ser.
Efter dansande, kram i benen och skratt och en hel del vatten för min del begav vi oss därifrån för magen behövde påfyllning. Jag och anna åkte tillslussen där vi skulle sitta i lugn och ro på donken. När jag har fått i mig ca 15 pommes så är anna klar emd sin meny, så mycket för lugn och ro. hehe.Sen tog vi tåget hem och vi var hemma 04.54 för att sedan gå upp vid 10.00.
Anna åkte hem vid 12 i söndags och jag begav mig hemmåt för att duscha och städa upp lite. värsta pigg var jag i två timmar sen kolapsade jag och sov i soffan till jag fick underbart god pizza.

Tack Anna, för väldig mycket!


Idag har jag mått mindre bra, fast det gick över runt halv 12 men kom till baka vid 5. Tycker inte om att må dåligt.
Nu ska jag se på tv en stund och äta en toast, sedan ska jag sova.


Your my part time lover .

Puss!


Sugar baby .

You better shape up, 'Cause I need a man
And my heart is set on you
You better shape up, You better understand
To my heart I must be true.

Hittat en fin fin radiokanal, star fm. Spelar riktigt bra musik, 70,80,90 tal. Great =)

Igår var det en hetl vanlig arbetsdag till jag får reda på att jag behöver jobba till ungefär klockan 22. Vilket innebär att jag får jobba 12 timmar, jag var inte så värst happy about it just då då min kropp inte fungerar som den ska, men vad gör man inte som en snäll medarbetare. Skulle ha åkt till kiropraktorn igår men det gick ju ej då.
Anledningen till att jag skulle behöva jobba så länge var att ett företag hade hyrt lokal och personal för en konferans fest de skulle ha.
Det skulle bli  jag och Rolle men som tur var kom Jorge och hjälpte till. Det verkade som han tyckte det var lika roligt som jag.
- Jag ska smiska dig.
- Smiska mig du, men då kommer jag piska dig, lägga dig över mitt knä såhär (demonstration).

Crazy kille det där!

Vid 22 när jag går från restaurangen känner jag hur jag staplar fram för mina fötter ömmar så oerhört mycket, men det var bara att bita ihop för det var mörk och ensamt och jag ville hinna med tåget.

Torsdag idag, vilket innebär att det är fredag imorgon, Denna torsdagen fick jag åka till Bromma och hämta Anna. Snäll som jag är.. Från Bromma skulle vi ta oss till Bagarmossen. GPS är en SKIT grej!!! Jädra kärring snackar ju bara en massa skit, så jag blev så förbannad och stängde av skiten och sa till Anna att vi ska klara oss utan den där grejen. det började bra... jag låg i filen E4 S. mycket bra och rätt av mig, sen helt plötsligt utan att ah gjort något så ligger jag i E4 N och den högra filen två filer bort går mot Söder. Mystiskt, fick lite smått panik, men det löste jag snabbt, jag befann mig i en stad jag cirkulerat i innan så jag visst vart jag skulle och hittade tillbaka till E4 S snabbt. Sen tänkte jag att om jag kör mot skanstull borde jag komma rätt, för därifrån är det inte långt. Men påbäg mot rödljusen frågar jag Anna, ska jag köra rakt fram och fortsätta söder ut eller köra mot skanstull. Anna säger skanstull, Bra val, jag håller med. Tills jag skriker VI SKULLE KÖRT PÅ E4AN!!!!! Jag menade inte att det var Annas fel, de ord jag yttrade i bilen var ej riktade mot henne utan mer mot mig själv. Men jag kände att jag måste lita på mig själv jag kommer klara detta, jag känner igen mig. och helt plötsligt står vi vid eriksdalsbadet och jag är happy happy för jag vt exakt vart vi är, Anna ahr ingen som helst aning men det är helt okej. afortsätter och köra och blir emr och mer säker på avrt jag är för jag känner igen mig till 99,9%, anna är fortfarande helt vilse. När vi ser lite innan bagarmossen skylten säger hon, åh nu vet jag också vart vi är :D
Heja Heja! Och nej jag är inte elak mot anna jag förstår henne fullt ut.
När jag släppt av henne i bagis ringer jag min moder och frågar om hon vill göra mig sällskap när jag ska städa på jobbet, självklart ville hon det så jag hämtar upp henne i tumba och åker och städar de jag inte hann göra innan jag åkte till Bromma.

Nu känner jag att det är dags att sova så jag inte är allt för trött när jag ska leka med fröken imorgon : )


Be careful what you wish for .

Puss!

Rubrik..

Fick order om att det var dags att uppdatera detta, har inte hänt sen i fredags, men som jag sa, känner att det inte hänt något som vart värt att skriva om då jag inte fungerat som människa dessa senaste dagarna.

I söndags åkte jag upp till sthlm igen, min mor följde med. Jag fick låna pappas bil, vilket var behövligt då jag ska flyga och fara lite överallt fram till påsk.
Igår var det måndag, då var jag som en zombie på jobbet, det tryckte i bröstet, det var en hel värld på mina axlar och jag fann ingen glädje i något. Sen skulle jag leka med en vän efter jobbet, så jag åkte dit, och såg på roliga program som fick mig att skratta. The Office är ett rätt sjukt program.. Sen spelade vi lite bilspel, jag blir glad sålänge jag inte hamnar sist, det är den enda pressen jag ger mig själv, jag lyckades rätt bra med det, en gng kom jag tom, femma, eller sjua, något av det, det var över 10 iaf. Min "motståndare" vann hela tiden, men så är det när man sitter och övar i smyg och fuskcar trots att jag sa att det var förbjudet att använda fusk, men en omgång så spelade han väldigt dåligt, eller ja låtsades spela dåligt så jag skulle ha en chans, det var snällt tycker jag.
fick gråta ut det som hade tryckt hela dagen så det kändes skönt, vet inte om det var så uppskattat men det är nog förståligt..

Idag tisdag var en bättre dag på jobbet, kände mig på bättre humör, och sen kom Jorge ( tror det stavas så ) och jobbade på sin studiadag och då fick jag skratta lite åt honom, han är en klass för sig.
Har sjukt ont i min kropp, så jag måste boka ny tid hos kiropraktorn, för såhär kan jag inte gå runt. Får se om jag åker dit på söndag. Måste ju kunna gå i klackar i helgen, tragiskt men sant.
Anledningen till att min mor följde men mig upp igen var för att hennes syster ligger på intensiven, när mamma ringde sjukhuset i helgen så låg hon i respirator, så det kändes som det enda rätta att följa med upp och hälsa på henne. Så hon åkte till henne idag, och sen kom jag dit och var med ett tag. Dear lord, vilken chock jag fick när jag såg henne, att en männsika kan förändras så mycket på utseendet, och hon lilasvart runt ögonen för hon hade ramlat och slagit sig så det gjorde ju inte det hela mycket lättare. Men hon blev glad av att se mig iaf. De hade kopplat respiratorn till en talgrej så hon kunde prata med oss, och när jag satt där så tittade jag på den där skärmen som visar hur hjärtat slår och hur hon andas och sådant, sen ser jag att en linge dör ut, och ser att det är respirator linjen som visar rak linje, jag tror hon kommer dö eller något, så jag visar mamma, men då är det bara att en sladd har lossnat. Vi satt hos henne en halvtimme, sen skulle hon vila och få mat. Men det kändes skönt att hälsa på henne.

På torsdag kommer anna, alltså bara en och en halv dag kvar tills hon kommer. Galet galet!
idag när jag läste hennes blogg så fcik jag lite smått panik för hon verkar ha sådana förhoppnignar på helgen, och tänk om det blir värsta floppen, MEN det känns som att det kommer inte bli så. Är riktigt tacksam över att hon kommer upp, behöver henne riktigt mycket. Behöver så mycket sällskap jag kan känns det som.

Vill tacka alla fina männsikor som ställt upp under denna tiden, Även om ni inte funnits vid min sida har era ord gjort väldigt mycket. Ni betyder mer än ni kan förstå! Mycket kärlek till er <3

Gone..

I will love you forever! Du blev 12 år 8 månader och 6 dagar!
Idag var dagen... Känns rikitgt tung, känns som det bara är en dröm, att han ska ligga på golvet när jag tittar efter honom men jag kommer på mig själv att det kommer inte hända mer.
Jag har försökt att vara stark under dagen men det har inte vart det lättaste när alla runt en gråter och den man älskar kommer tas bort från en.
I morse var jag pappa therse och farfar ute med honom på alvaret som en sista promenad, sen skulle farfar säga hej då, jag var tvungen att gå därifrån. Sen åkte jag och therese ut med honom till mamma och var där en timme så hon fick spendera tid med honom, han fick sockerkaka, och sin pinne som han låg i solen och tuggade på. När vi skulle åka därifrån var jag också tvungen att titta bort, det är inte kul att se sina föräldrar ledsna. Sen var vi hemma och tog det lugnt, jag ringde veterinären och pratade med dem om att vi inte ville komma in i lokalen för att ahn blir så stimmig då, så vi kom överens om att göra det utanför bakom staketet på deras gräsplätt.
Vid halv tre åkte jag marika och martin till alvaret igen och när vi skulle vända hemmåt sätter sig bonzo ner och tittar på utsikten, som att han vill ta in den en sista gång, för JA han visste vad som skulle hända.
Sedan åkte vi hem och väntade och väntade...
Alla tre systrarna ligger på golvet med honom och klappar och gråter i omgångar.
Vid halv fyra börjar vi gå bort till veterinären, jag pappa marika therese och martin. well hello, det var det jobbigaste, smärtsammaste jag vart med om. Men jag ska säga er att se hans lättnad över att få gå vidare gjorde det hela mycket lättare. Han var nöjd över den tiden han haft på denna jord, och han tyckte det var skönt att slippa hålla upp den hårda fasaden om att han är stark, han behöver inte kämpa längre. Så det var en lättnad.
Så där satt vi på gräsplätten allihopa och klappade och pussade på honom när medan de lugnande skulle verka, Marika sa till honom att det var okej att släppa taget, han kunde gå nu, då började det lugnande verka direkt. Sen sa veterinären att när hon gav honom överdosen så efter ett tag kommer han antingen ta ett sista andetag eller kämpa lite för att få luft. Han tog två andetag och sen släppte han taget.
Jag bekräftade då att mina barn ska få en hamster eller något som man inte fäster sig vid så mycket för jag vill itne att de ska ebhöva känna samma sak som jag känner, samtidigt som jag vill att de ska få uppleva all lycka och kärlk djur ger en.

Jag är så tacksam över att jag har mina föräldrar och mina systrar. När jag grät som en ett förtvivlat barn när vi kom hem och pappa la sig bredvid mig så jag kunde hålla om honom blev det "bättre", jag hade stöd. Sen hämtade han Therese så hon fick lägga sig bredvid mig.

Nu är jag som jag inte är närvarande, jag ligger i soffan och tittar rakt in i tvn och förstår itne alls vad som händer, allt är bara en dröm.

Jag älskar min familj så otrolig mycket och jag älskar mina två djur i himmlen så underbart mycket.  Ni kommer alltid vara en del av mig.

May the angels lead you in..

Puss!

upp och ner .

Jag kan börja med att säga till Zandra att jag vet inte alls om man kan svara på kommentarer, så jag svarar på någon annan sida, men visst är det bra med sidor som håller en uppdaterad om någons liv : )

Åh, jag vet inte vart jag ska börja, vet inte om jag orkar skriva om det överhuvudtaget.
pappa ringde mig i lördags och sa att bobbo inte mådde bra, att han hade svårt att andas och att han tänkte köra honom till veterinären i torsdags. jag ringer upp honom på söndagen och frågar om jag ska komma hem direkt men pappa säger att han blev bättre igen. Sen ringer pappa igår tisdag klockan åtta på morgonen, jag vaknar inte va det utan ser den en kvart tidigare och ringer tillbaka direkt för jag vet att något är fel. han säger att jag måste komma hem till helgen för det går bara utför. Jag är helt kall inombords, jag sätter mig vid datorn och tittar på möjlihgeter att ta mig hem då min mor inte komemr hem från venedig för ens imorgon torsdag. Jag ringer upp pappa och säger att jag sak prata med min chef om jag kan ta ledigt så jag kan komma tidigare för jag vill itne att pappa ska behöva vara själv genom detta, och jag vill inte att bonzo ska vara själv heller. Jag sätter mig i bilen och kör till jobbet, fortfarande helt känslokall, tillsjag kommer fram till jobbet och stänger av bilen, då bryter jag ihop. Mitt i min gråtprocess ringer min morbror och frågar vad min mamma är då han försökt fått tag i henne för att meddela att min moster ligger på sjukhuset och mår inte alls bra. Alla bra nyheter på en gång!
Men jag börjar iaf jobba, känner att det är det enda jag kan göra så jag slipper tänka på det, men det gick väl inte så bra, gick runt och mådde skit hela dagen, kunderna märkte det men jag orkade inte kommentera något. Jag snackade med min chef och han sa att jag kunde sluta efter halva torsdagen så jag kunde åka hem.
efter jobbet ringer jag min pappa för att se om han pratat med mina systrar eller om jag ska ringa dem åt honom, men han ville sköta det själv. vi kom överens om att eftersom jag kommer hem på torsdag skulle han ringa och se om en tid på fredag eftermiddag.  han ringer mina systrar och ringer upp mig efter det och säger- jag har nu pratat med dina systrar så gott det gick då de blev väldigt ledsna, så om du ska ringa dem kan du vänta en timme eller två.
jag tänte ringa dem, men kom inte alls på vad jag kunde säga. känner att jag finner inga ord, vad kan man säga i denna situationen ? Jag har inte pratat med pappa sen igår, men vad jag tror iaf så får vi en tid på fredag så min älskade älskade sötnos, mitt allt, mitt hjärta, det finaste i världens ska få vila i frid och spendera tid med sin livskamrat igen.

Jag känner att jag ger fingret till alla jävla inkompetenta idioter som anser att det BARA är djur, inget att bli ledsen över. Men fuck you, skulle du inte bli ledsen när någon i din familj dör eller? För det är vad som händer, en familjemedlem dör. Någon jag älskar av hela min kropp och själ kommer inte finnas längre och kan du inte acceptera att jag är ledsen över det, att jag inte kan må bra ja då kan du dra åt helvete!
Det var som Fredrik frågade mig idag om jag mådde bättre... jag svarade- fråga mig om ett halvår.

Det jag känner kommer inte gå över på en dag, min sorg kommer inte försvinna just like that. jag kommer få kämpa mig igenom detta precis som jag gjorde för 10 månader sedan, men skillnaden då var att jag hade bonzo att lägga mig hos, nu kommer jag inte ha någon. Jag känner verkligen att sedan Sebbe gick bort har Bonzo blivit sämre och sämre, men jag förstår honom, han miste sin livskamrat helt plötsligt en dag. Som min mamma säger. Pracis som min mormor och morfar. Min morfar hade vart dålig under en lång tid, men när mormor dör så blir han bara sämre och sämre och dör efter en tid han också. vem skulle inte ge upp när ens livskamrat försvann.
Ne fy detta var jobbigt, nu orkar jag inte skriva med.


I wish you would be home, so I could be with you because I know that you really care, 
I know you would be there if you could.

Puss!


Något på o .

Idag var jag och mor i Skärholmen, måste dit imorgon igen då mor glömde ett par byxor hon köpte i affären.
Läkningsprocessen i ryggen är inte smärtfri kan jag säga.

Igår när jag och mor var ute och gick så pratade vi om vikten av sex i förhållanden. För om du är tillsammans med någon och man har sex med varandra, men sen känner den ena att den vill inte ha sex på ett tag, den kanske behöver arbeta lite med sig själv, eller något och känner helt enkelt inte för att ha sex, är det lika med att göra slut då? Kan man inte ha ett förhållande utan sex ? Vad är ni då tillsammans om ifall ni inte kan ha ett förhållande utan sex. Om du som person inte kan älska din man/kvinna så pass mycket att du klarar dig utan sex helt och hållet, inte ber han/hon om sex hela tiden eller väljer att gå till någon annan. Om din man eller kvinna inte kan ha sex med dig av någon anledning ger det dig tillstånd att söka dig till andra. Om du är tillsammans med någon men skickar sexsms, nakenbilder till en annan kvinna/man är det otrohet? Jag och min mor kom överens om att vi håller med det dr.phil sa. Allt du inte kan göra med en annan när din man/kvinna står bredvid är otrohet. Så det lilla som att prata med någon kan vara otrohet, för om du som kvinna/man inte kan prata med en annan man/kvinna när din man/kvinna är närvarande men gör det så fort han/hon inte är med så är det otrohet.

En månad :)

Idag är det fredag den trettonde, igen. Lyckodag :)
Grattis till Julls som fyller år idag, flickan blir bara äldre och äldre men själv står jag still i åldern ;)
Idag är det en månad för mig, heja heja =D har gått mycket bra, trots vissa kämpiga stunder.

Var hos kiropraktorn idag. JESUS AMALIA. det bästa på länge!
Satt först och pratade om vad jag har ont och hur länge jag haft det, sen så kände han på min rygg och sådant, sen fick jag lägga mig ner och han kände och tryckte, Efter det la han mig på sidan och sen knäckte det till utav dess lika, jädrans vilken smäll det var. Jag skrek aj och började asgarva. Han frågade helt förskräckt om det gjorde ont, jag sa nej och fortsatte skratta. Jag var i chock. Sen lägger han mig på andra sidan och gör samma grej, det låter lika mycket då. Då märker jag själv att det har legat fel för det krampar i ryggraden och känner att han måste rätta till det, men tänker att han vet vad han gör. Jag lägger mig på rygg och han tar mig i fosterställning och knäcker till två gånger, sen kändes det mycket bättre. Men inte var han nöjd där, då skulle han knäcka längst uppe vid skulderbladen också. Efter det gav han sig på knä/fot. han drog och han drog och så sa han, så nu känns det bättre. Jasså säger jag själv tycker jag det gör ondare. Han svarade det med att dra en gång till och då släppte smärtan. Tydligen var det något som satt fast i min fot som inte skulle sitta fast. Som avslutnign tryckte han på mina muskler i ryggen, aj aj aj! men smärtan gick över efter 15 sekunders tryck.
Anledningen till att jag haft så ont som jag haft i rygg och knä är för att knät har tagit stryck av min dåliga fot och sen har jag vart sne så jag har belastat benen/ena sidan fel. Inte medvetet utan det har kroppen fixat själv. Och det var något som inte fungerade som det skulle som han fixade då det knäckte till som värst som nu förhoppningsvis ska fungera igen. Så nu har jag lika långa ben igen ;) Allt detta troligtvis pga mina olycker inom ridningen.
Så nu blir det träning och återbesök. Totaly worth it.

Anna, skriv en påminnelse till mig imorgon eftermiddag om att jag ska skriva ett inlägg om något som börjar på O.


Let it be real

Puss!

En dag kvar .

Torsdag idag, bara fredag kvar sen är det helg : )
veckorna går riktigt snabbt. Men jag klagar inte.

Idag så pratade jag mor och peo om smärtor i kroppen, eftersom mitt knä är knas, och peo var hos en kiropraktor i måndags och ska dit på måndag igen, så mor tyckte det var en väldigt bra idé att jag också skulle dit. Jag blev lite rädd, men det kanske är nödvändigt, skulle inte bli förvånad om min kropp är sne och vind på alla sorters sätt av all stryk den fått i sitt liv. Så jag har nu bokat in mig en tid imorgon, så jag har helgen på mig att kurera. Hoppas det inte blir allt för smärtsamt!
Små irriterad hela veckan.. vems fel kan det vara ? Mitt egna och ?

Mor hittade ett jätte fint hus igår i tidningen som de har visning på i helgen, ja priset det är ju inte som hittat, men man kan ju hoppas i alla fall, får se om vi kommer iväg.

För ont i ryggen för att sitta här. Så det blir inte bättre än detta.


Tjillivippen på dig baby..

Puss!

Pain in a knee

Tisdag idag, brukar innebära mycket folk, men tycker inte det var alls mycket idag. kanske blivit van ?
Inte alls vart en bra dag på jobbet, irriterad över att folk är idioter ibland och blä på dem är de enda jag kan säga. SÅ nu har jag släppt det!
Igår hade jag extremt ont i mitt knä, kunde inte "lyfta" det eller någonting, hade ont i helgen också men igår var det sanslöst, kunde knappt lyfta benet från gas till broms, mindre lyckat kanske.
Jag vet ju vad det beror på och därför bad jag idag om ändring på jobbet och får se om de blir bättre.

Till Samantha vill jag säg att jag har kort hår nu, det var mega långt sist du såg mig men detta är inte hälften så kort som jag hade när jag tog steget att klippa av det. Bilden visar lite , men det var i alla fall över axlarna och bland de modigaste jag gjort. Fick panik när jag såg håret ligga på golvet. Men det var skit snyggt tycker jag.
funderar ibland på om jag ska göra om det eller om jag ska ha långt..
You are in my thoughts..

Puss!


Helg slut.

Då var det måndag igen och en ny vecka ska man ta sig igenom.

I fredags överraskade jag mig själv, somnade i fotöljen i ca en kvart, vid 7 sen var jag vaken till halv 1. Längsta på länge. Kanske ska ta sig en liten sietsta sådär på fredags kvällarna så man orkar vara uppe.
I lördags fick jag sova ut. Sen åkte jag och mor till Kungens Kurva, skulle åkt in till stan men det var för trist väder för det och tur var väl det för i Kungens Kurva har de skopunkten och jag och mamma hittade 4 par skor var. GALET!
Det första vi såg när vi gick in i affären avr ett par skor vi ville ha, och de satt som en dröm på fötterna trots klacken. Tur min mor har ett bra sinne för skor ibland, hon hittade alla mina skor : )
Efter vart på skopunkten i två och en halv timme gick vi vidare till HM där jag köpte en klänning, linne, BH och trosor.
Efter en snabb visit på Kapp Ahl, Lindex och City Gross var det tvunget att åka hem för magen kurrade.
sedan blev det Melodifestivalen på kvällen. Det var ju värre än någonsin detta året men vem bryr sig. Helt såld på Carolina af Ugglas - Snälla Snälla  <3.
På söndagen färgade mor mitt hår, det är nu brunt.   Om jag lyckas så ska jag lägga upp en bild på det.
vi gjorde lasagne och sen var jag och mor fast vid tvn. Vi såg PS. I love you, oj oj oj. Vilket budskap, vilken film, ena sekunden garvar man andra gråter man.
Gick och la mig vid halv 10 och sov 10 timmar tills jag skulle upp och jobba igen.
Idag måndag dök inte praktikanten upp, han hade migrän. Så då var vi bara tre.
Jag fick idag 20kr i dricks ;) Det var av en man som berömde mig i fredags för min moder och sa att jag gjorde mitt jobb jätte bra, så idag sa han hej snygging och gav mig sedan 20kr. haha. wierd!
Hund och katt har idag vart hos vet. och kastrerats, Kissen tycker det är skämmigt och hunden orkar inte göra något annat än att sova, stackare..
Pratade nyss med min far, han hade vart i malmö i helgen och sa att han adlrig hade sett så många poliser i hela sitt liv, och han hade pratat med israeliterna, de hade bott på samma hotell som pappi. : )
Fick tyvärr meddela honom att han och therese inte kan komma upp sista helgen i Mars, för då ska anna komma upp och det känns jobbigt att vara klyven mellan dem. Så han får komma någon gång efter jag vart hemma vid påsk.
Det var väl allt jag orkade dela med mig av för denna gången.


Bilden är inte den bästa, men när man inte orkar vara en duktig fotograf efter en dag på jobbet så får detta duga.


I hope you enjoy your life

Puss!

Music

Musik är det enda som kan få mig må bra när allt annat inte är på topp.

Jag letar och söker ensam i mörkret, sitter och väntar tills känslan går över.

Jag vill finna den rätta pojken i livet och hoppas inombords att jag hittar dig med tiden

men nu sitter jag här utan någon alls.

Jag vill men jag vågar inte ta de första steget för de skrämmer mig, jag vet att du finns där någonstans fast jag inte känner dig.

Tiden har gått, och kärleken är ett minne blott. Jag finner inget hopp, ärligt så vill jag inte minnas något.

Långa dagar, utan nån att krama om. Ingen kärlek för jag saknar sånt, har aldrig hittat den rätta vägen för jag saknar de ni kallar äkta kärlek.

Är ensam nu men de kan hända att vindarna vänder, jag har väntat men de verkar som inget händer.

Jag väntar och tänker jag längtar efter att få älska nån och att få bli älskad att få ha någon här och att inte vara så ensam.

Den erfarenhet av kärlek som jag har är inge vidare, har gett bort mitt hjärta många gånger, men alla gånger fick jag knivar i det. Nu vågar jag inte testa utan att vara säker, för blir det samma sak igen, fan då slutar jag med kärlek.

Men så kan jag inte säga för jag vill ha någon, jag vill ha någon att krama om att dela min glädje och dela min sorg med.


ANNA KOMMER!

ANNA KOMMER UPP!!
Lyckorus utav dess like, faan så glad jag är!
En hel helg med Anna!
Jag längtar ännu mer nu när datumet är bestämt, bara 2½ vecka kvar. Och jag hoppas att dagarna tills dess går lika fort som de gjort denna vecka.
HAPPY HAPPY HAPPY!
Äntligen!

Detta innebär att jag får boka om min fader men han förstår nog det för han bokade om mig ;)

Äntligen fredag!

Finally!
Idag var jag så sjukt trött på jobbet att jag skulle kunna somna på direkten när jag satt mig på stolen. Kunde somnat när jag stod upp också. Så det är ritkigt skönt att det är fredag och helg så jag kan få sova.
Lär somna i soffan inom en snar framtid känner jag.. tragiskt!

When will you come and play with me ?

Det känns lustigt att även om vi nu bor nära varandra så finner vi ingen tid till att umgås,
och jag saknar dig riktigt mycket, jag gör verkligen det. Allt känns så bra när jag är med dig.I miss being with you my love!

Puss!

En dag kvar till helg!

Idag var jag och hämtade min mor på arlanda 05,15, vilket innebar att jag klev upp ur sägen 04,35 och blev tio minuter sen till arlanda, men vad gör det, hon behövde lite kyla efter ha haft 50 grader varmt i Indien. Inga kommentarer om det!
Funderar på om vi kanske ska gå på bio jag och mor i helgen när vi ändå ska in till staden och kolla runt lite. Kanske blir en tripp till IKEA också.
Idag började vår praktikant som vi ska ha i två veckor,  det blir nog bra.
Var så himla trött efter lunchen och hade ont i magen och de snurrade i huvudet så jag gav upp städningen och får ta den i morgon bitti istället, inte bästa lösningen men vad ska man göra när man inte orkar stå upp.
Kommer bli en tidig kväll för mig tror jag, om jag inte är dum nog och sitter framför tvn i alla fall, skulle inte förvåna mig.


My heart beats in your name

Puss!Jaha..

Ja inte trodde jag att jag någonsin skulle skaffa mig något som detta. Inte riktigt min grej kanske men har man folk långt bort som vill veta vad som händer i ens liv så var man ju tvungen att skaffa sig det efter alla påtryckningar.
Så denna sida är tillägnad fröken Anna, I hope your happy now =)

Känner att de första inlägget blir inte så långt då jag funderar på att åka och sola innan desperata hemmafruar börjar.
You know I love you..

Puss!

RSS 2.0