Time to travel

Idag är det onsdag och jag har spenderat fyra timmar i skolan, två timmar föreläsning och två timmar seminarium, inget av det var särsklid vidare givande, så skulle egentligen om man fått stannat hemma och kommit någonstans i min kurslitteratur. Men nej nej. I alla fall. Hur många av dagens befolkning vet vem miss li är ? Känns som att många ungdomar i alla fall vet vem hon är. Aftonbladet skriver att on är MEST känd för sin duett med Lars Winnerbäck, enligt mig stämmer väl inte det. Men samtidgit får man väl fråga sig hur många ungdomar det är som vet vem Sylvia Vrethammar är. Jag vet det dock inte, men tro väl den äldra skaran vet det. vad vet jag, det kanske är meningen enligt aftonbladet att det bara är äldra männiksor som ska titta på så mycket bättre.
Nu sitter jag dock här och väntar på att tiden ska gå. Syster kommer och hämtar mig om en timme och då ska jag till flygplatsen och ta mig en liten tur uppåt i landet. Så om sidsådär fyra timmar träffar jag Sara, som jag inte sett sedan nyår 2009. Men vad gör det om ens vänskap fungerar i alla fall :9
Förresten så älskar jag gummibjönslåten, lite så känner jag när Therese telefon ringer, den ringer konstant konstant konstant, vissa människor är det ju fel på när dem ringer HELA tiden. Låt människan vara lite ifred i alla fall. Men ne, ska väl gå igenom packningen en gång till så jag har med mig allt. mest av allt bryr jag mig om passet, allt annat kvittar nästan.


<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0