In the library

Jaha då börjar man på nervsammanbrott igen. Känns skönt att ha 30 sekunders ro på morgonen innan ångesten kryper fram igen..
Jag är så fruktansvärt trött på skolan. Eller mer är jag trött på universitetet som tydligen är helt fuckat och det gör mig så förbannad att vi som studenter ska sätta oss med lån upp över öronen men inte få vettig utbildning för det. Vi får inte kompetenta lärare som ger oss utbildningen utan i mitt fall får vi forskare som kanske inte ens brukar ha mänsklig kontakt och dem har noll förståelse för elever och de gör uppgifter åt oss de inte ens kollar på, så min fråga är varför vi ska lägga tid på dessa uppgifter när vi istället skulle kunna lägga tid på att studera mer i våra böcker till tentan.. Men nej det tänker vi inte på. Och att lärare ska rätta sakerna i tid är tydligen också för mycket begärt. Vi studenter ska lämna in uppgifterna tills ett visst datum för annars kan vi inte få godkänt, men lärarna får tydligen gå över deras deadline och sedan säga att de har gjort det i tid. Jag är ritkigt förbannad på universitet. Grejen är att jag är inte trött på att plugga, men dem gör mig trött, dem tar all min motivation ifrån mig vilket är riktigt irriterande.
Skrev till studeivägledaren igår och frågade om jag kunde få ändra min utbildningsplan så ajg byter plats på två kurser eftersom ajg inte vill ha religion i höst, men det sa hon att det inte gick för att religion II ges för sista gången nu i höst samt att ajg inte är behörig än att läsa den andra kursen. Så min fråga till henne är nu, om jag inte blir behörig till att läsa religion II, vad ska jag då göra under höst terminen. Får se vad hon svarar på det.

Nu sitter jag här i biblioteket och väntar på min studeipartner, vi skulle ha börjat klockan 8 idag, men det blev uppskjutet till 11. Så passar på att fixa lite innan han kommer för sedan blir det plugg non stop idag förutom en paus för information om tentan på lördag.

jaja.. whatever, universitetet suger!

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0