Friday again ?!

Fredag igen eller.. skojar du med mig ? Visst denna vecka har vart häktisk med mycket fläng hit och dit, men känns verkligen inte som det är fredag. Kan kanske bero på att jag vart i skolan hela dagen och sedan pluggat när jag kom hem från skolan. inte riktigt så man vill spendera sin fredag, men ibland har man inget val. Kom nyss hem från Johanna där vi suttit och pluggat samt kollat hockey, FAIL på Sverige, riktigt dåligt. Väl hemma möts jag av en galen katt, en sådan katt som piper, gnäller och springer runt som en tok. Inte ritkigt vad jag kände att jag ville ha. Det är så jobbigt att finna frid i sömen när han håller på och slår ner allt omkring sig. ja nu låter detta som en ouppfostrad katt, emn det är han inte. Han anser bara att när han får sina idiotryck så får han bete sig hur han vill och gud nåde den som försöker stoppa honom. Så jag låter han vara.
I övrigt då i veckan ? Den har bestått utav träning, plugg och skola och mys. Ne men jag och min promenadvän har blivit arga på oss själva för att vi slackat med promenaderna så nu har vi börjat med 3*2km igen. så det är bra. Igår gjorde jag den rundan och sedan var jag en och en halvtimme på gymmet med Lisa. Trodde jag skulle vara helt mör i kroppen idag, men det har inte vart något alls. Kändes mer efter simningen idag. Bootcampet går bra tycker jag. Det jobbigate är det eviga duschandet hela tiden efter alla träningar. år se hur det blir nästa vecka. Jag funderar på om kroppen kommer strejka om jag tränar den för hårt, ifall den bara kommer gå åt andra hållet eller bara stanna upp. Det är inte något jag vill direkt. Får tänka över detta kanske.
I övrigt händer det inte allt för mycket. Pepper lite inför kryssningen nästa vecka. Hoppas jag kommer med det flyg jag vill! Roligt nog ska min syster på kryssning samma dag som jag. Fast hon ska till Polen och jag till Riga. Så det var ju tur att vi inte skulle på samma kryssning i alla fall.
Vet att jag lovat bild på käderna jag köpte, men har inte ritkigt vart hemma sedan dem tvättades så det har inte blivit något med det.

Nu tackar jag för mig, klockan är allt för mycket för den morgondag jag ska ha!


<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0