Break

Tar en paus från detta... får se hur lång tid det tar innan jag återkommer.


<3

They say thing will change

Jaha.. 2012 har börjat. Enligt mayaindianerna ska medvetenheten hos människorna ändras, så får väl se om det blir nåon förbätting detta år. I mit ena liv känns allt detsamma men man får väl ge det lite tid. Kankse blir bättre när religionskursen börjar. Ska köpa kurslitteratur för 4000 kr. Känns lite väl maffigt. Förstår inte ritkigt varför böckerna måte kosta så mycket. Sen är det ju ca 20 böcker också, men ändå.. fyra tusen. Får väl hoppas det är en livsinvestering. Tydligen ska Johanna också läsa religion, det visste jag inte. Hon hade checkat in namen på maillistan, något jag inte gör- Som jag sa till henne, jg kör mitt år, sen om jag hittar någon påvägen som är trevlig och vill spendera tid med mig, ja då blir ju det en bonus. Annars kör jag rätt solo. Men kanske ska ändra det, jag menar, det behöver inte påverka mina studier bara för att man är trevlig.
Har en och en halv veckas ledighet kvar. ska undersöka hur saker ser ut, annars kanske jag tar en liten snabbvisit till sthlm och fixar mig själv, så jag verkligen kan börja 2012 på ett bra och nytt sätt.
Har förövrigt lämnat in min mobil till service. Det var alldele underbart. man måste ju alltid ha massa papper när man ska lämna in saker, men jag talade om för hon på kundservice att jag inte hade papperna, då säger hon, ne men det är helt okej, dem finns ju här i vår datorbas så jag kan skriva ut det åt dig. Hur ofta händer det ? Så himla himla snällt. sådant bemötande vill jag alltid ha istället för dem där äckliga männiksorna som bara lurar en hela tiden och när man ska kontakta dem så kan de inte hjälpa en. Idioter!

Nu blir det frukost och skriva lite uppsats.


<3

Cute!


RSS 2.0