We are one

Igår var det onsdag. Hade lektion 10-12 och sedan skulle min grupp prata lite om hur vi ska lägga upp våran redovisning om våra "lektioner", ja det gick väl sådär. Ne men vi bollade lite ideér och kom fram till att vi ska ses på måndag innan lektionen och skriva ner det. Kom nu dock på att vi gav oss hemläxa, att vi skulle kolla lite om Shakespeare.. jaja får kolla det sen.
Det var meningen att vi skulle ha en utgång igår. Att vi skulle på avslutningen av Vallen och lite sådant. Så jag begav mig bort till L/E och åt middag och vi gjorde oss i ordning. Men kom vi ut ? Nej.. blev lite problem på vägen så att säga så det blev inte av. Får hoppas nästa utgång blir bättre. Men kanske ska spara mig till nästa vecka : )
När jag kom hem i alla fall så låg jag och frös i ungefär två timmar för det är ingen vidare värme ute ska jag tala om. Lilla grå kom och la sig på mig men när jag ville lägga honom under täcket så han kunde värma mig så vägra han.. Här låter jag han ligga var som helst i sängen, jag anpasar mig efter honom men när jag behöver något av honom, vad händer då? Jo då kräver jag för mycket.. Lustog liten sak den där.

Idag vaknade jag av ett sms där jag fick inbjudan till lunch, så det var bara att göra sig i ordning och bege sig. Fick bli en pizza.. men men. Gott var det i alla fall. Har tyvärr inte vart allt för många knop i dag. Bätttre tag imorgon så att säga. Ska i alla fall göra lite skola nu.

Detta med bilder.. ja jag sak bli bättre.. Jag lovar!


<3


Kommentarer
Postat av: Lisa

Sorry..

2011-09-09 @ 17:55:40
URL: http://missen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0