Pretty mama

Hahah. Jag gör aldrig det jag ska helt enkelt.
Tänkte x antal gånger att jag skulle ta kort på min outfit igår.. men blev det av.. no =/
Men idag är det söndag och igår var det lördag. Igår var det min födelsedag och den var hur underbar som helst. Kan nog inte bli mer nöjd än vad jag är !
Dagen började med frukost med familjen. Sen begav vi oss ut och shoppade lite. Hittade ett par super söta skor. (Bild kommer) sen begav vi oss hemåt och jag åt lite lunch. Åkte sedan till mi moder och fixade min rygg/ben lite så att jag kunde stå under kvällen. Fick lite kladdkaka med mig hem av mor som jag hade tänkt smaska på när jag kom hem från utelivet. Men nej nej den ahde syster redan smaskat i sig. Som tur var hade jag pizza med mig hem, så jag blev inte så grinig ;). Men iaf. Malin och jag begav oss till Celie vid 6 där festen skulle vara och där sexpartyt skulle hålla till. Det var riktigt kul och jaa, helt lyckat. Vid 23 tiden begav vi oss in till staden där det blev en hel del festligheter! Kvällen avslutades med beställning av pizza och en taxi hem.

Fredagen var det också firande av mig men då med familj+släkt. Jag lagade mat och stressade upp mig som en galning, men jag tog mig igenom det och allt blev himla lyckat. Ala tyckte det var super gott så jag är nöjd. Fick massa fina presenter som det också ska komma bilder på.
Jag är så himla möjd med min födelsedagshelg!

Idag ska jag läsa Jane Eyre och bara ligga i soffan tror jag allt.


<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0