Gone mad

Idag är det tydligen onsdag.. Dagarna flyger verkligen förbi.
Idag är det meningen att jag ska få lite skolarbete gjort. Läsa lite bok och kolla runt om lite information till uppsatsen. Sen kanske man ska städa lite också.. kanske.. Ja man kan ju i alla fall ha det i åtanke.

Igår hade jag heldag i skolan. Det var himla segt. Var inte alls motiverad till att sitta på lektion. Hade ont både i mage och rygg. Sitta i fem timmar på det är inte det bästa direkt. Hade gärna gjort något annat. Men skolan blev i alla fall avklaad och sedan tog jag en tripp på stan. Inhandla lite småsaker och kläder till outfiten i helgen.
På kvällen lärde jag mig laga maten jag ska göra på fredag när det kommer massa folk hit. Himla simpel rätt men väldigt god. Så det passar bra tycker jag. Såg också Sherlock Homles. Skulle sätt den för x antal år sedan, men har inte blivit av, så igår var det dags. Helt okej film.

Jag har funderat lite kring alla dessa musik program. Det är idol på fyran, true talande på trean och nu ska det börja ett till söka artist program på fyran.. Vad är grejen. Anser producenterna och folket att idol går efter utseende allt för mycket eftersom de ska ha ett där enart rösten spelar roll. Eller måste man helt enkelt bara ha likadana program som de andra kanalerna erbjuder.? Lite som alla dessa matprogram. Detta halv åtta hos mig utveckaldes från "vanliga" människor till "kändisar", och hette då något annat. Nu har femman börjat med ett exakt liakdant program.. Vad är grejen med det hela? Tragiskt.

Men men.. Dags att göra något annat.
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0