Buff

Jaha.. här skulle jag in och lägga upp en video, och märker att inlägget jag skrev för x antal timmar sedan blev inte publicerat, så det kommer nu lite i efterhand.

Här sitter jag och är en liten sjukling. Vaknade i morse av att jag kände av halsen lite, sedan dess har det bara gått utför och nu sitter jag med sprängande huvudvärk och halsont. Mindre skoj. Känner att jag kan verkligen inte bli sjuk nu, pga skola, jobb och träning. Det håller inte vill säga.
Om man är sjuk borde man få ligga i sängen och sova, men det går inte för sig som student, ne här ska det skrivas arbete. Håller just nu på med ELT syllabus uppgiften. Ska nog klara av detta. Positiva tankar.

Igår hade vi seminarium på Jane Eyre. Min lärare är lite som hon är nu förtiden. Vet inte ritkigt vad som hänt, men säskilt snäll är hon inte. Det första hon gör är att ta för givet att en kille i klassen bara läst en plot summary på nätet, och inte själva boken.. Snällt? Nej inte så väst. När vi sedan pratar om boken så är det en scen då blixten slår ner i ett träd och trädet delar sig. Varav läraren säger, ja det betyder ju att något hemskt kommer hända. Jag hoppas ni alla förstod det så, och om ni inte gjorde det.. säg INGENTING! Schysst ? Inte så mycket.


<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0