The power

Jisses. Måndag och helgen är över.
Började jobba i fredags klockan 10. Jobbade på till 17. Var en stilla dag på jobbet, jämfört med vad jag hade tänkt mig. Efter jobbet blev det mat med en massa människor. Satt sedan och spelade hänga gubbe med KM. Det var mys. Åkte sedan iväg för att lämna en film och slutade med att Lisa gjorde en frendination eller något och bestämde att jag fick inte köra hem utan var tvungen att sova över. Det var nog bra att hon gjorde det.
Lördagen började med jobb klockan halv 11 och sen körde det på hela dagen. Var en "paus" på max en timme då alla fick andas lite. Jag fortsatte jobba till 23.10. Vilket innebär att jag jobbade 12 timmar och 40 minuter på lördagen. Jobbade dock med lollo så det flöt på bra. En riktig pärla den där flickan. Efter jobbet tog jag mig tre cider för att varva ner och sedan rog jag fötterna efter mig och gick hem. Kom hem till fof vid tvåtiden och då skriker farmor, INKRÄKTARE!! Jag säger, farmor det är bara jag, och hon säger, ja jag vet, skoja bara. Då visar det sig att dem ahr precis kommit hem och ska lägga sig. Farmor var lite på lyset så hon kommer inte riktigt ihåg att vi hade en konverastion på natten för hon ställde samma frågor dagen efter.
Igår söndag, började jag jobba vid 11. Det ar riktigt slitsam.t Var helt slut i huvudet påbe av jobb och sjukdom och halsen var helt knas och kroppen värkte utav bara den. Men jag gjorde mina timmar och sen gick jag hem och låg i soffan resten av kvällen.

Idag vaknade jag vid 11, sov 12 timmar. Skönt. Gjorde mig i ordning och begav mig till skolan. Var meningen att vi skulle ha tre timmar litteratur, men tror läraren missat det för vi fick sluta vid tre. Men jag klagar inte. Skulle analysera dikter och det gick hyfsat tycker jag. Melissa listade ut en dikt och jag en annan. Poäng till oss :)
Ska kolla lite på uppsatsen ikväll och imorgon blir det litteratur för hela slanten då Melissa och jag ska studera till "tentan".


<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0