Teculia sunrice

Freaky Friday !
En vecka till på praktiken avklarad. Sitter här hos Melissa och är så fruktansvärt trött. Skulle vara ytterst glad om jag fick lägga mig i soffan med ett täcke över mig och bara se en bra film. Får jag göra det? Svaret på den frågan är nej. Varför får jag inte det? Jo, för det finns arbeten som måste göras och eftersom Melissa och jag redan har börjat arbetet kan vi lika gärna fortsätta. Så nu ska vi skriva ut den information vi samlat ihop och strycka under saker som kan tänkas vara vettigt och se om man kan få ner det på papper. Något i den stilen i alla fall. Inte allt för seriös insatts här inte. Men jag är en trött människa som inte ritkigt orkar göra detta just nu.

Hade i alla fall lektion idag, gick väl okej. Har en del att tänka på nu under lovet. Ja.. jag har lov. Fördel med att göra praktik nu, man får lov. Men det är inte mycket till lov innan arbeterna är klara i alla fall, så vad är jag så himla glad över egentligen?
Var på stan och fixa grejer till morgondagen. Kommer bli freakishly awesome! Var inte alls pepp innan, men nu när vi har rätta grejer så blev jag mycket mer intresserad. :)

Ne.. Time to work.!


<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0