Shoulld you break up

Usch Usch.. Då var det måndag igen.
Ska sitta med de tre arbetena hela veckan. Skoj. Det är höstlov för eleverna på praktiken så nu har jag i alla fall hela dagar på mig att sitta med arbetena. Är inte alls sugen på att sitta med dem, men de säger u att man måste göra sina uppgifter.. haha, hur skulle skolan annars fungera om man inte behövde göra sina uppgifter.

Ne men helgen var väl helt okej. eller ne det var den inte men den hade sina glimtar i alla fall. Fått sova ut och lite sådant.
I fredags satt jag med Melissa och försökte arbeta. Runt tio tiden åkte jag in till stan med Lisa och Emma för deras vän skulle vara trubadur på O'learys, så jag följde med. Var konstigt folk ute och ja ne inte så värst bra inte.
Lördagen spenderades med Malin, vi började göra oss i ordning riktigt riktigt tidigt, ändå hann vi inte i tid. Men det är väl inte så konstigt, vi har en tendens att alltid stressa. Men trevligt hade vi. Begav oss till Palle där de var lite förfest, sedan drog vi in till stan. De var bestämt att vi skulle till Palace. Jag avskyr det stället, det är världelöst på alla sätt och vis, men tänkte att det kanske var bättre nu när de var evenemang. MEN icke. Precis när Malin, Nicole och jag skulle dra oss ut kön så släpps vi in, och sorgligt var väl det för det var så himla värdelöst där inne. Usch och fy. Jag brukar inte stå vid mitt ord när det handlar om mig själv, men nu ska jag verkligen göra det. Jag kommer aldrig sätta min fot på det stället igen. Verkligen aldrig !

Men men.. klockan tickar och arbeten ska skrivas.


Where can you go when the world don't treat you right

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0