Ceremonials

Jisses. Har så ott som skirvit klart ett av arbetena Litteratur skiten så att säga. Ska finputsa det ikväll och göra en powerpoint sen är jag klar. Då ska man bara sätta sig med uppsattsen och sedan L1 uppgiften. Men det ska lösa sig det med. Är bara denna vecka sen kan jag hel hjärtat fokusera på praktiken.
Ska ta och packa väskan och äta lite mat. Sen blir det kvällsjobb några timmar och ct träning efter det. Fördelen med att arbetena snart är klara är att jag kan så också fokusera på träningen. Den har verkligen blivit lidande.
Måste erkänna att med tanke på allt som pågår i skolan nu så är jobbet faktiskt en skön omsätllning. Få göra något annat än bara pränta in saker i hjärnan och sedan försöka få ut det i skrift. På jobbet behöver man inte tänka allt för mycket, det går på automatik.

Hade ett program på i bakgrunden, något om att hitta ett hus de vill ha på landet till en passande summa för deras budget. Men de som jag reagerade på var husen de visade. De var fina och så men de var barnfamiljet som bodde där och de var saker överallt. Verkligen överallt. Istället för att använda deras eldplats hade de hängt upp något barns målning lite halvdant och änvända eldutrymmet som någon slags förvaring. Jag skulle verkligen inte vilja visa upp mitt hus om det såg ut sådär. Och vem städar inte undan inför en visning av sitt hus. Peolple are strange.

Ne nu börjar magen kurra så får bli lite mat.

<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0