Best for last

Torsdag, så imorgon är det fredag och ännu en vecka på praktiken har gått.
Idag var ingen bra dag på lektionen. Dock tyckte min handledeare att det inte var några större fel så det var ju bra. Men kände mig inte alls förberedd eller så. men hyfsat gick det i alla fall.
Imorgon har jag bara en lektion på morgonen sen är det fritt för helg. Ja inte för att jag får helg då jag ska jobba men det är ju inte skola så är inte samma sak.
Är dock himla trött på universitetet. De säger till oss att vi ska fokusera på praktiken och det ska vara main focus så att säga. Hur kan jag satsa helhjärtat om man har arbeten hängandes över en hela tiden som ska göras. Blir himla grining på deras planering. Grejen är ju att jag har haft lektioner från början och jag vet inte situationen för de andra som har praktik nu men förstår inte hur universitetet har tänkt att man ska lägga bra planeringar och söka informaion till lektionernra och allt det där som ska göras, samtidigt som man ska sitta med arbeten till universitetet. Det är inte det att jag tycker vi ska vara helt "uppdragsfria" från universitetet men de kunde ha planerat det lite bättre. PLUS givit bättre instruktioner på allt. Och visst. de som jobbar ute skulle nu säga, men hur tror du vi har det. Men grejen är den att det är våran första praktik, man är nervös, man vill göra sitt bästa och kanske då vara extra noga med plaering och lektionsunderisnings så att säga. Man går inte på auto som vana lärare gör. det krävs så mycket mer av en som praktikant tycker jag. Rent psykiskt.
Kände bara att jag var tvungen att grina av mig lite på detta.

Annars idag ska jag träna och försöka skriva ett arbete. Är så himla trött så skulle egentligen bara vilja ligga i soffan och se på sons hela kvällen. Men får man det? Svar Nej !

Aja..
back to reality.

<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0