Billy Joel

Måndag.
Ny vecka nya tag med samma uppgifter. Ja det var i alla fall vad jag trodde.
Inte ritkigt så blev det. Men jag har resterane dagar av veckan på mig att göra en bättre insatts.
Somnade till ute i solen idag. Det var himla skönt måste jag säga. Inte att sova då utan att sitta i själva solen.
Kände inte gör att laga mat idag så jag delegerade den arbetsuppgiften och istället gav jag mig ut på en promenad. Prövade att jogga lite då och då men fick håll. Sista gången krampade det i hela magen. Mindre trevligt. Måste undersöka det där. Min teori är att jag inte ätit som jag ska och då blir kroppen kinkig och strejkar. Men om det inte är så blir jag riktigt trött för jag orkar inte med mer problem i träningen.

Nu ska jag läsa min bok tills jag somnar. Den är inte så bra som jag trodde den skulle vara. Kanske blir bättre. Men vissa partier gör mig bara så himla frustrerad, medan andra känns som man kan skippa. Jaja, läsa ut den ska jag i alla fall göra.


<3

Earth hour

Söndag .
Har sovit i princip hela dagen. Fick inte så mycket sömn natten till lördag så tog igen det nu.
Hade nersläkt mellan 20,30-21,30 igår. Verkade vara en del som gjorde det.
Det var en tjej som började prata med mig när vi var ute. Hon var nog rätt påverkad. Men verkade himla snäll i alla fall. Hon förklarade att eftersom jag var singel måste hennes vän förstå att jag spräcker vännens teori om att de som är singlar har något fel. Var lite skoj. Var en kille där som spelade saxofon till låtarna. Grymt!
Bästaste Malin kom och hämtade mig går. Underbara människa! Då blev jag glader.

Blir tv resten av dagen skulle jag tro och tidigt i säng.


<3

Where u going now

Gårkvällen var trevlig måste jag säga.
Andreas och Patrik och kom förbi en sväng,vilket uppskattdes himla mycket.
De är i stan över helgen och trodde inte vi skulle ha tid att ses. Så då blev jag glader när vi sågs i alla fall.
Fick ryck i morse att åka till huset med syster. Frågan mig inte varför, men kändes som att det var något jag behövde göra. Så här sitter jag nu.
Pratade med Martin i bilen, han har gjort ögonoperation så han slipper glasögon och linser.
Kändes som en mindre trevlig upplevelse. Men om det går väl så är det nog värt det om man har väldigt dålig syn.

Idag är det födelsedagsfest för Lisen som fyllde år i onsdags.
Det återstår att se hur kvällen artar sig.


<3


I see you driving her car

Oh dear lord.
Spenderat sex timmar på stan idag med självaste Malin!
Det var en liten speciell tripp, men det brukar det vara när vi ska göra något.
ex.
Jag- Vi kan gå till aima.
vi går ett kvarter längre och in på vero moda. När vi går ut därifrån säger Malin. Skulle vi inte till aima ?
Innan vi går in till aima säger jag
Vi måste till lindex efter vi vart på aima.
Vi går ut från aima och går åt ett annan håll.
Jag- men nej vi skulle ju till lindex.
Så var det med ett antal affärer under dagen.
Efter mddagen på italia spårade det ut ordentligt, så vi gjorde våra sista inhandlingar lite snabbt för att inte bli helt galna böand folket. Sjuk bra dag än så länge i alla fall : )

Jag har i alla fall köpt den gråa ch den ena svarta klänningen jag la upp bil på igår. Hmla nöjd.
Köpte urgulliga t-shirtar m.m. Jag är nöjd med mina inhandlingar. Men nu längtar jag till lönen jag får snart igen ; )

Paulina ringde för en stund sen och undrade vad vi gjorde. Hon ville vara sällskaplig med oss ikväll så vi ska bort och ha en liten tjejkväll. Mysfaktorn lär bli hög.
Nu ska vi bara vänta tills hennes lägenhet är pressentabel så vi kan vandra dit.


<3

Give me give me


Ge mig!
De två första vill jag ha extra mycket.
<3

St' Marthas

Dagen är snart till ända. Har inte vart något trevligt väder alls idag. Blåsigt, mulet och allmänt trist. Kallt också, även om termometern visade +12.
Idag är det säsongstart för Criminal minds. Mycket bra, har saknat det på torsdagskvällarna.
Liten är allt för mysig jag säger bara det. Idag när jag kom hem från lunchen hos fof hoppade han direkt upp i knät på mig och gosade sig till rätta. Förstår inte varför han är så himla social.

Suttit med lite vokabulär idag. Förstår inte riktigt själva idén med det. Jag förstår att de vill öka vårat ordförråd, men att få ca 40 texter man ska läsa om olika samhälls saker och sedan kunna dessa texter. Hur stor hjärna tror de att jag har ?

Igår satt jag och tittade på lite kläder. Hittade denna ursöta klänning på ellos. Me like.<3

Postalgold

Äntligen har jag gjort nya naglar. Så himla skönt.
Ska snart gå till jobbet, ja om ca tio minuter.
Hade en jätte konstig dröm i morse då en vän hade fest i mitt hus utan att jag visste om det. De var jätte fulla och hade tagit droger. Sen kom polisen. Men inte på grund av festen utan de skulle fråga om jag hade sett en annan kompis som hade ställt till med problem lite längre bort. Just då när jag var uppe i allt var jag himla arg. Kan vara för att denna dröm skulle lätt kunna hända.
Liten är ju här på besök. Han är så himla social av sig just nu. Ska vara med hela tiden, vad vi än gör ska han vara med. Söt.


Naglarna. Väldigt korta blev dem denna gången.
Hemsk bild dock :P

<3

No reins

Det gick himla bra att göra hamburgarna. Man skulle ju bara ha i ett ägg så var det klart. Haha, trodde det var himla komplicerat men icke.
Nu sitter jag här i denna tråkiga timme och funderar på vad jag ska göra. Det blir nog att läsa lite vokabulär innan greys börjar.

Idag på jobbet kom det in två killar. Det hände en rolig process i min hjärna då. Den en killen säger något till mig på engelska. Jag registerar att han bryter väldigt mycket, men istället för att be honom att repetera sig står jag där och känner hur min hjärna processerar det han sig, förtydligare det och kommer sen fram till vad han säger. Tycker det är lite roligt när man verkligen "följer" med själva tankeprocessen.

Kollade på nyheterna förut. HÖSTEN 2010 ska det bli en omröstning om ifall sex med djur ska bli förbjudet. De känner att nu finns det så många som skulle rösta för så de kan ta upp förslaget. Eller något sjukt liknande.
Det som jag tyckte var mest stört med denna nyhet var att lagen som sa att det var förbjudet att ha sex med djur har funnits och straffats med döden. MEN när man bestämde att man skulle acceptera homusexuella så tog man också bort denna lag, för man skulle då inte lägga sig i männiksors sexuella akter över huvud taget. SKOJAR du med med?! Homosexuella och människor som har sex med djur är inte ens på samma planet. Två männiksor som har sex bruar oftast vara nogt båda vill. Men en människa och ett djur. Ja där är det bara en av parterna som vill.
Gud giv mig sinnesro för mänsligheten!
Vet inte om jag bör bli förvånad egentligen..


Längtar i alla fall till morgondagen. Hej nya naglar!


<3

B-day

Idag fyller självaste Lisa 22 år.
Grattis Grattis !!

Blir många drinkar på lördag ;)


Annars idag ska jag lista ut hur man gör egna hamburgare. Får se hur det går..


<3

Lead the parade

Dagen idag..
Ringde och bokade tid för naglarna med fick boka om den då chenfen ringde och frågade om jag kunde jobba några timmar i veckan. Det är inga tider som påerkar mitt studerande så det kände jag att jag kunde göra.
Bra med lite extra också om jag ska kunna ta mig till Metaltown och allt det där.

Annars har jag haft grammatik boken framför näsan i princip hela dagen. Heja heja.
Har precis ätit mat, fått lite energi och tänkte köra en timma till eller något.


<3

Bagpipes

Haha, igår kände jag att jag hade lite ont i huvudet, eller hårbotten, skallen hur man nu vill se det. Så jag tryckte lite där det gjorde ont och kom på varför jag hade ont. Antingen blev jag skallad av hästen eller så bet den mig i huvudet. Jag sätter mina pengar på det sista. Den gjorde det inte av elakhet utan jag stod och kände på benet den inte kan stödja på, så jag förstår att den sa ifrån eftersom det gjorde himla ont. Jag hade gjort detsamma.
Idag har jag börjat dagen med att städa, överdelen av huset är nu gjort.
Gör nog nederdelen på onsdag.
Måste komma på hur jag vill ha naglarna nu, ska göra om dem på onsdag.
Funderar på om jag ska ha något som inte är jag, men ändå är jag.


Annars består dagen av Grammatik/Vokabulär.


<3

Drowse

I morse/ förmiddags var jag och handlade lite.
Resulterade i en jacka, träningsbyxor och löpskor.


Var meningen att jag skulle fortsätta städningen men njaa.. Kanske senare eller imorgon. måste göra en helstädning på rummet och vet inte om idag är så bra kanske.


<3

Hungaria

Har spenderat söndags fina timmar med att vara ute hos hästarna. Borstat och gosat lite. De tappar vinterpälsen nu så dem tyckte om att någon hjäkpte dem få av all päls.
Den unge Blixten började käfta med shettisen Oswald så de stod och lekte med varandra lite, bbet hårt och allt sådant. Det var på skoj men såg ut som de gjorde ont i alla fall. Men i alla fall de stegrr mot varandra och allt. Tillslut är Blixten tvungen att gå därifrån för Oswald vann, Tyckte det var så himla kul att den lilla som når upp till bogen på Blixten var den som vann. Skam den som ge sig oavsett sotrlek eller vadå ; )
Väl hemma satt jag mig på altanen ochpratade lite med fof som var över på en fika.
Har också halvstädat mitt rum. Ska fortsäta med det efter maten. Måste få lite energi först.


<3


The bully

Försökte se på dålig tv men det gick inte så bra. Reklamerna är på ca 10 minuter så fick panik. Flyttade mig därför till sängen för att läsa lite eftersom jag har ångest inför morgondagen. Jag vet att jag inte bör ha det men det går inte att undvika. Jag hoppas innerligt att det går toppen kanon bra imorgon. Skulle kännas så skönt.

Kollade på så ska det låta, förut. Anna och jag kommenterade det tillsammans. Christer Sandelin var med. Han måste gå på någon/några slags droger för han var helt crazy. Något fel på människan är det. Märkte man redan i så mycket bättre.


Får läsa lite skola nu och sen fortsätta i min andra bok.


<3

Don't let me go

Vart ute på promenad med KM i blasket. Fy fy. Hoppas verkligen det är som de säger att detta är sista gången de kommer och nästa vecka kommer våren på riktigt. Det skulle vara trevligt. Vi pratade om Magnus Betner under promenaden. Jag vill sp se honom innan han lägger av. Han är ritkigt grym. Den enda av ståupp komikerna jag tycker om.
Har också vart och handlat. Blev en stor summa för inte allt för mycket mat tyckte jag.
Men med tanke på vad de jag köpte kostar, så ja, det kan jag väl gå med på. Kanske. Eller?
Kom nu på att jag skulle ha köpt ägg också.. jaja det är inte så att det är nog jag behöver precis nu.

Nu ska jag se om jag kan klura ut exempel tentan.


<3

Stop trying

Idag är det fredag. Men det är inte en bra fredag för DETTA vaknade jag upp till-WTF är det jag kände när jag såg detta. Vi har haft ritkigt skönt vårväder, förutom de två sista dagrana och sen kommer det här. Det fortsätter bara att komma. Hur länge har det tänkt stanna?

Men i alla fall.
Igår när jag åkte bussen till skolan sitter det en man med kryckor på sätena som går att fälla upp. Så jag ställer mig upp. Han flyttar så han bara tar upp ett säta och säger- så handikappad är jag inte,jag skrattar och sätter mig. Sen kommer det in en äldre man med rullator oh jag reser mig upp så han kan sitta. Den äldre mannen säger att det ärinte nödvändigt, men jag säger att jag ska ändå av snart. Så han sätter sig och då reser sig mannen med kryckor så han kan få plats med rullatorn och allt. Den äldre mannen, ne men det är verkligen inte nödvändigt. Sen säger han med ett leende- Man skulle kunna tro jag har pesten så som ni flyttar er ;)
Tyckte jag var lite kul. För mig är det en självklarhet att flytta på sig när det kommer äldre människor, men jag vet att det inte är så för många. Vilket jag tycker är himla dåligt.

Sen sitter jag i skolan och väntar på de tre andra i min grupp som hade seminarium på förmiddagen. Medan jag gör det kommer Chris (min lärare) förbi i trapporna med hans son som är ca 8 år och den lilla pratar brittisk engelska. Det fick mig att smälta. Så himla himla söt unge. Så jag måste fråga Chris nästa vecka om hans barn är tvåspråkiga. Har fått uppfattningen om att deras mor är svensk. Jag vill också ha tvåspråkiga barn. Eller jag vill i alla fall prata engelska med dem redan när de är små.
De slutar i alla fall lektionen och vi ska göra vår uppgift. det var text som handlade om något jätte lustigt och hade massa konstiga ord i sig så vi förstod inte sammanhanget i texten, vilket kan underlätta att göra när man ska placera meningarna i rätt ordning. Så vi gjorde det ett försök. Lär säkert vara helt fel.

Efter skolan gick jag till gymmet och väntade på T. När jag sitter utanför kommer det två barn som sjunger- spring för livet om det är dig kärt...
Sen går jag in i omklädningsrummet och väntar istället. Då är det ett barn med hennes farmor/mormor som säger- tyckte du om henne i gul klänning? hennes FM/MM säger något och sen- Vad hette hon i vit klänning? Barnet svarar- Det är Sara, sen börjar hon sjunga,springa för livet om det är dig kärt.
Det var lite underhållande.
Syster kom tillslut efter att jag väntat en evighet och vi begav oss till löpbanden.
Jisses säger jag. Min definition på hur det var efter träningen: Jag svettades lika mycket som en icke finsk människa gör i en bastu.
Det var sjukt givande dock tyckte jag, körde intervaller. Det var lite kul. Ska nog variera och köra distans en gång och intervall en gång.

Idag hade jag tänkt ta en promenad med KM, men vet inte om det händer då det är vidrigt väder ute.
Återstår att se. Annars ska jag nog bara plugga. Ska iväg och handla också, samt se om Annie jobbar idag och isf boka in en tid nästa eller näst nästa vecka. Men det tar inte så lång tid.
Jaja, nu sätter jag igång med dagen.<3


Cloud

Är nu så mycket i ordning jag orkar bli.
Lyssnat på Sia hela förmiddagen. Mycket bra artist.
Det är nu en kvart tills bussen går, så får väl bege mig snart.
Lär vara massor av folk på den lilla bussen. De har ju reducerat körningarna. Muppar.


Jag saknar dig


<3


Social flu

Dagens skolgång är mellan 13-15 men ska vara i skolan vid 12 och göra en gruppuppgift lite snabbt.
Ska sätta 7 meningar i korrekt ordning och sedan är vi klara.
Jo det var ju greys och off the map igår. Var trevliga avsnitt tycker jag.
Tänkte kolla på ett oth avsnitt såhär på morgonen men det har tydligen slutat komma nya.
Som med alla andra program då.
Liten är just nu under stolen och är galen. He is trying to ambush me.
Får väl göra mig i ordning och äta lite frukost så jag kan börja promenaden till skolan sen.
Fast nej.. jag kan inte gå, jag har ju stövlarna och det blir för långt. Får kolla när det går en buss.<3


Pics

Har vart och tränat. Mycket bra pass idag tyckte jag.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det greys och on the map innan det är dags att sova .

Men först lite bilder.

Kissen har vårkänslor och hör fåglarna.


I väntan på Lisa


gårdagens måltid


Varje gång jag åker förbi denna underbara skapelse säger jag att jag vill ha kort på det. Idag åkte jag buss och kunde göra detta. Hade glömt bort att jag kunde ta kort så blev lite ivrig så bilderna blev inte så bra.Mitt isberg : )
Det häftigaste är att block av is har åkt upp på varandra och skapat kedjor av ja jag vet inte vad. Men det är så fruktansvärt vacker och häftigt. Tyvärr så var det stora blå "vagnar" i vägen så jag kunde inte fotografera det.<3


I find no words

Var inne å gossips och hittade denna lilla text .Det syns inte så bra. Men han säger i alla fall att Sverige värnar om att det ska vara lika många tjejer som killar i en klass. Vilket är skit för det ska gå till dem som är mest lämpade. Tjejer ska inte kunna glida in bara för att de vill ha lika antal. Han säger också att Sverige vill att ska vara lika många svenskar som invandrare på ett jobb. Och eftersom företagen inte ska ha en majoritet av svenskar (enligt Sverige själv) måste de välja att anställa svarta, bögar, lebbar, kineser, kvinnor och andra människor iställer för svenskar eftersom det ska vara blandat. Detta anser han också är helt fel.
Men han är inte rasist. Ne, för han har invandrar vänner som egentligen är svenskar för de är födda i Sverige men lever efter sina föräldrars bakgrund. Dem har han ingenting emot.


JISSES säger jag. Denna grabb är smart. Så det är bara vita straighta män som är svenkar. Shiiit va det måste gå bra för svenskarna att föröka sig. Nej vänta, det kan dem ju inte om ÄKTA svenskar bara är vita män.
Känner stort medlidande för denna människa som tydligen inte tänker efter innan han säger saker. Fast jag tycker mer synd om honom om han verkligen har tänkt efter och detta är vad han kommer fram till.

Revolting door

Onsdag Onsdag Onsdag. Tiden går.

Idag står det på schemat att plugga termer och göra lite grammatik.
Vid 4 ska jag kliva på bussen för att åka iväg och träna bas.
Måla om mina naglar ska jag göra idag också. Tur jag ska till syster som har bra borttagningsmedel.
Annars har jag inte allt för mycket på hjärtat såhär på förmiddagskvisten.
Hoppar in lite senare.


<3

A-tisket, a-tasket

Ja detta i skolan var snabbt avklarat.
Vi är himla effektiva i min grupp. Inte för att frågan var allt för komplicerad heller. Det roliga var dock när vi skulle skirva våra namn på uppgiten säger David, du kan skriva mitt namn sist. Varken Anna eller jag förstod riktigt. Jag tänkte om han hade kankse någon tvångstanke att hans namn var tvugnet att vara sist. Så vi frågade vad han menade med det och tydligen hade det vart tjafs i hans fförra studiegrupp om att folk inte ville ha sitt namn sist. Låter himla konstigt tycker jag. Så länge ens namn är med på pappret ska man väl vara nöjd. Om det så är i början, mitten eller slutet spelar ingen roll. Det är i alla fall min åsikt.

Nu står min pajdeg i kylen. Blir tacopaj idag. Mums. Har himla dålig nivå på något så jag har ingen kraft och mår allmänt illa. Så hoppas maten blir klar snabbt.
Pratade med Lisa,Palle och Malin igår om de konserter som kommer. Skulle vara himla trevligt att gå på dem. Som Palle sa, vi peppar inför Metaltown!

Ska forsätta med matlagningen nu!


<3


Lovely weather

Hade tänkt lägga upp en bild här med det gick inte så bra så vi skiter i det.
Nu ska jag dricka lite youghurt och sedan köra iväg till skolan. Grammatik 10.12, sedan lite sanbbt grupparbete. borde vara iväg senast 12.45.


Have a niice day!


<3


Self-Destruct

Har suttit på skype i två och en halv timme. Jag fixade det idag för att Andreas skulle ringa mig, och tänkte då att jag kunde installera det. Ja jag är lite efter. Men jag började i alla fall prata med Tommy och vi väntade så tillsammans på Andreas. Han hade mindre bra nyheter om Valbrg vilket jag tyckte var himla trevligt. Det påverkar inte Tommy någonting för han har massor va falun vänner som ska till uppsala i alla fall. Men jag har inga vänner där så jag har ingen att vara med. Så för mig var det inga bra nyheter. That sucks.
Så får se hur jag gör nu..
Men för övrigt en trevlig uppfining.

Jag åkte ju in med far till sjukhuset idag och de sa att han hade brytit armbågen. Men som tur var låg benen så fixerade så de behövde inte gipsa utan gav honom sådan där man har armen i som han sak använda i 4-6 veckor. Kom fram till att detta kunde inte ha hänt under en bättre period då jag nu bara har en lektion i veckan i ca 5 veckor framöver. Så han behöver inte vara ensam i sin smärta.

Nu ska jag läsa lite bok tills jag somnar och imorgon tar vi tar vi tag i pluggandet. Johan har lagt upp en skojtenta, för att vi ska se ungefär hur tentan kommer se ut. Fick mild panik när jag såg den. Men jag tror faktiskt jag har god chans att klara den. Än sålänge håller jag humöret uppe.


<3

Chet Baker

Ja jag gick inte riktigt upp när jag skulle, vilket på ett sätt är konstigt då jag hade otrevliga drömmar.
Fader är verkligen invalid. Stackare. Han sa att det blir bättre tills idag, men det är jag himla tveksam över. Även om han inte kan hålla i ratten och växla samtidigt så ska han köra. Ja för det går inte att sitta bredvid sin dotter och låta henne köra nej nej det skulle kunna vara en katastrof. Ja han får växla med vänster hand, vilket göra det hela mer kompliserat. Men men han är envis, det visste jag sedan innan.
Suttit och kikat lite om metaltown och deras biljetter. Är snart dags att köpa dem tror jag allt. Ska ner till jobbet också och meddela vilka dagar jag inte kan jobba. 4 dagar på hela sommarn, det är inte allt för farligt tycker jag.

Idag blir det att sitta med litteratur/grammatik.
Märkte för övrigt i morse att kanalerna är borta. Vet inte riktigt vad som hänt.

ÄNDRADE PLANER. Far ringde nu, han ska åka och röntgas, så jag följer med.


<3

!!!

Bones varje söndag klockan 8. Det är det bästa på min söndag. Nu visar de ett gammal avsnitt för att de inte fått in materialet från USA. SNARK. Det blir också säsongsuppehåll efter detta avsnitt. DUBBELSNARK! Avskyr säsongsuppehåll. Blir nog att titta på brothers/sisters klockan 8 på söndag nu då. Ja, det vill säga om jag har kanal 9. Kommer inte ihåg om jag har det.
Far kom förbi T och skulle hämta upp mig, jag sa att vi kunde pka för att det är gammal avsnitt. Men han fastande tydligen. Han har skadat armen så han är något av en invalid nu. Men åka till sjukan, vad är det?
Jaja. Blir nog att lägga mig och läsa tills jag somnar när jag kommer hem. Även om jag inte är trött. Men ska upp tidigt imorgon så..


<3

Trav'lin' Light

Var en skön kväll igår. Dålig musik men god mat. Syster gjorde chokladbollar också. Det var gott. Låtskrivarna i melodifestivalen borde bytas ut, dem här gson och kempe. de gör likadana låtar om och om igen. Snälla ge er. En bra låtskrivare kan variera sig. Katastrof tycker jag. Anser att det är kasst att andra länder än Sverige får rösta och ge poäng till vilket bidrag vi ska skicka. Hur konstigt är inte det. Det är svenska folket som ska bestämma. Ne det har spårat ut totalt den där melodifestivalen.
Tycker dock det är himla lustigt att även om man har x antal kanaler finns det inte något vettigt att se på helgerna. Förstår inte hur de tänkte där.
Gick upp vid halv 10 idag, åkte iväg på basen svettades lite.
Nu har vi ätit lunch och dammsugit. Syster håller på att städa toaletten.
Jag funderar på om jag ska sätta mig med en bra bok. Frågan är om den bra boken ska vara Min vän Henry som T rekomenderar eller om det ska vara Breaking Dawn. Har sådan lust att läsa den igen.
Ja.. det återstår att se.<3


Dinette

Gårdagen blev inte som vi hade tänkt. Tror den blev himla mycket bättre.
Malin och jag åkte iväg och handlade tillbehör till mat och dryck för kvällen och vid 8 tiden när Palle slutat jobbet begav vi oss bort till henne. Vi lagade pommes, tzatziki och kotletter. Ja, till dem som äter kött i alla fall. Det var himla gott och satt precis där de skulle då vi alla var svältande. Palle har den minsta ugn jag någonsin sett och det får bara plats små plåtar där i, och det såg himla gulligt ut. Men i alla fall. Palle gjorde goda drinkar, jag gjorde goda drinkar, Malin gjorde goda drinkar. Massor av goda drinkar blev det. Vi pratade om allt möjligt, allt från flumiga saker till riktigt allvarliga saker. Vi hade sjukt kul och det var väl inte Paulinas smartaste dag.
Några citat-
Min mamma fick mig nu. Eller ja, när jag föddes, på min födelsedag. Det är inte nu.
Jag har glass, sådan man äter.

Och flera sådana var det under kvällen. Over all en mycket trevlig kväll som slutade med att jag kom hem samtidigt som tidningsbudet.
Ikväll vill syster T se delar av melodifestivalen så det blir det och chokladbollar. Nu ska vi äta sallad, halloumi och baguetter med vitlökssmör.


<3 

Porgy

Då har jag vart på min en timmes föreläsning och är klar med lektiondelen för denna vecka.
Ska sätta mig och rätta fem meningar och sedan är jag klar med de saker som har en deadline.
Idag på föreläsningen pratade vi om the reluctant Fundamentalist, eller egentligen inte, utan mer om Pakistan/USA, men det handlar om boken vi ska läsa. Läraren frågade om det var några som hade börjat läsa den, jag räckte upp handen och tänkte- Ja jag läste klart den igår.
Upplevde den på ett annat sätt denna gången än förra gången, den var mycket mer obehaglig denna gången. Kan vara för att jag verkligen läste den den här gången.
Då syster T inte ska iväg i helgen som det var planerat så förflyttar jag mina planer till en annan bostad. Så jag och Malin åker till huset och spenderar kvällen där istället. Det blir nog himla mys!
Ska träna om sisådär 2 timmar. hade tänkt vara på löpbandet men vet inte om det är en möjlighet. har problem att gå ner för trappan. Dumma mig som inte stretchade ordentligt. Ja vi får väl se vilken träningsform jag utför. har i alla fall fått lite motion idag då jag cyklade i motvind på en cykel med lite luft i däcken. Heja vad det gick bra.

Nu blir det lite mat och rättning av meningar!


<3

Emaline

Vart en liten hemmafru idag. Har tvättat, gjort mat och sorterat allt papper/plast. Det var massor av tvätt, så när syster T kom hem så förstod hon itne hur jag kunde ha tvättat allt på två timmar. Eller ja, jag hade två maskiner igång just då och det var en kvar. Men ni förstår poängen. hon förstod hur det var möjligt när hon kom tillbaka efter tvätt bytet och sa. Du har inte hört att man ska dela upp tvätten i färg. Jo jo det är jag fullt medveten om svarade jag. men ansåg att det var så lite vit tvätt så det var onödigt. Då tyckte hon att jag skulle kört ihop graderna istället för färgerna. det vet jag inte ritkigt om jag håller med om. Men rent blev det och inga missfärgningar. Så jag fick choklad som belöning. Duktig syster.
Det negativa med detta är att jag har nu ont i lillfingret för jag körde in angel rakt in i tvättmaskinen på något konstigt vänster.
Just nu ser vi på Cold Case och sen ska jag se om jag hinner läsa klart min bok. Det är bara 30 sidor kvar.
Tack för det.<3Moon face

Torsdag.
Betyder att snart har denna vecka också gått. Galet Galet.
Känner att jag är för nyvaken för att sitta här, fingrarna hänger inte riktigt med, men vi gör ett försök i alla fall.
Jo jag såg ju black swan i måndags. Mycket mycket bra film. Heja den. Det finns vissa delar, pop-up grejer som gjorde mig lite rädd, men det visste jag skulle hända så var redo fmed täcket framför ansiktet. Ne men seriöst en ritkigt bra film. Man kan tolka den på så många oliak sätt. Så den kan jag se om.
I tisdags hade jag lektion med Chris, det gick bra tyckte jag. Hängde med bra och allt det där som är bra att göra. Åker på ett "möte" efter skolan, sen hem till Lisa, vi/hon lagade lite mat, smälte maten framför bondock saints. Som för övrigt är en mycket bra film. Sen åkte vi och tränade.
I tisdags sov jag också hos Lisa, hade tänkt gå hem efter träningen men så blev det inte. Så jag sov där, somnade rätt direkt efter vi kommit hem från träningen och gick hem på morgonen. Kändes himla kul att jag var påväg hem när alla andra var påväg till skola/jobb. Lite som det brukar vara på sommaren.
Igår hade jag ingen lektion så jag låg och läsa bok hela dagen, på kvällen var det dags för bas. Jisses, igår var det jobbig. Brände riktigt i vaderna. Jag hade tänkt träna idag på förmiddagen också, men stretchade inte så bra igår så mina ben är inte i god form. Så jag skjuter upp det tills imorgon. Idag har jg seminarium mellan 13-15, vet inte ritkigt vad vi ska diskutera. En blandning av kapitlet /Narrator/Closure och Afghanistan tror jag.
Efter skola ska jag sätta igång med tvätten hos T. Sjukt mycket som ska tvättas denna gången, blir många rundor innan jag fått ner allt.
Nu blir det lite frukost innan vi tar tag i dagen.


<3

And the angels sing

Måndag!
Hade föreläsning mellan 10-11, kollade i kalendern i morse och där hade jag skrivit att vi skulle ha seminarium mellan 10-12, fråga mig inte varför, men det var bara föreläsning. Pratade om Afghanistan och hur det kommer sig att det blivit som det blivit. En liten historie lektion under literaturen. Variation är bra.
I lördags var vi ju och firade kusin Max, god mat och trevligt sällskap, vi hade inte tänkt stanna så länge men vid 11 fick vi allt dra oss hem, då satt min farbror och sov för han hae vart ute och flängt natten innan. Ja vuxna männsikor måste också roa sig. Men att de kommer hem efter sina barn brukar inte vara fallet. Iaf inte vad jag är van vid. Hämtade sedan syster m och kusin vid 1 tiden då de hade vart på lagfest, hon representerade damlaget och han herrlaget. Med tanke på disskusionerna och alkoholintaget verkade det som de hade haft det himla kul. Dagen efter var väl värre. Syster T kräks och syster M känner att hon itne mår allt för bra. Far kom senare fram till att de berodde på att båda hade druckit för mycket kvällen innan. Ja det är inte bara jag som gör det misstaget ibland ;) Medan de spenderade sin söndag i sängen sovandes, jobbade jag. Skulle jobbat 11-15 men kommer därifrån vid 18.30 istället. Inget fel med det, det betyder bara mer pengar, plus att jag hade himla kul när jag jobbade så timmarna flög förbi. det kom in två killar och skulle äta, efter måltiden sätter det sig i baren och dricker öl efter öl. Den ena killen fattar intresse för mig och ger mig komplimang efter komplimang och sedan skriver han ner sitt nummer och anser att jag ska ta det. Vi kom i alla fall fram till att han vet vem min pappa/farfar är och jag vet vems hans kusin är. Men han tyckte inte det var öämpligt att jag skulle stöta på hans kusin efter som vi två skulle gifta oss i framtiden. Ja, alkohol har den effekten på folk.
Senare under kvällen åker jag hem till Lisa, vi catchar upp lite och sedan ser vi på Beyond Borders. GRYMY bra film. Oj oj oj. Rekomendation där ja.
Snart ska vi nog bege oss iväg och handla eller något liknande, lite plugg på det och senare ska vi se Black Swan. Såg på efter 10 idag och då disskuterade dem den filmen. Shiit va negativa de var. Himla onödigt känner jag. Inte för att jag sett filmen då, men får den massa oscars så är det nog inte allt för många fel på den.
Ne, nu har jag gjort min plikt här.Tjingeling!


<3

Innamorata

Ja nu har det flygit förbi dagr utan uppdatering igen. Men så blir det ibland.
Det har då inte hänt allt för mycket. Pluggar och pluggar. Har läst klart den femte boken nu, en kvar sen är själva läsningen över. Igår åt vi god middag med pitabröd, sallad och kyckling/file och vitlökssås. Det var mums.
Sitter nu här och väntar på syster T som ska komma och då ska vi åka till reebook för att syster ska se om hon hittar nya löpskor och jag ska se om han har något slags stöd för knät som jag kan ha. Annars får jag låna av farmor imorgon, som för övrigt ligger i 40 graders feber. Det känns himla fel att hon gör det. Känns som jag aldrig vart med om att farmor vart riktigt sjuk. Så förhoppningsvis kommer hon inte till Max idag, som vi ska fira för han har fyllt 18 hela år. Även om feber inte smittar kan hon bära på något annat som jag görna kan slippa undan i så fall.
Kollar på skidskytte nu, jag förstår att de inte kan torka av sig och allt det där, men det ser så himla ofräscht ut när det hänger saliv ner för hakan. Tur jag inte håller på med sådan sport :P

På fredagar tror jag det är finns det nu ett program som heter varning för barn. Har bara sett trailern och då är det en tjej på max 10 år som går fram till en kvinna och säger. vem har du sugit av för att komma hit. eller något sådant. Och jag anser att det är hetl sjukt. För en flicka i den åldern ska inte uttala sådant och ska definitivt inte veta vad det betyder. Ne det gjorde mig lite irriterad.

Imorse visade dem en fiml som heter adventureland. Fick inte se klart den men det måste jag göra någon dag för den verkade faktiskt rätt bra. Lite pinsam ibland men annars verkar den okej.

Får väl se mig om vad jag ska ha för kläder på mig idag och börja göra mig i ordning.
För övrigt är det +5 ute. Awesome!


The kite runner-har du inte läst den, läs den. Finns på svenska också.
<3

Big help

När jag loggade in nu så såg jag att jag hade fått en kommentar. Och det är den bäsa kommentaren jag fått. Ibland lönar det sig att yttra sig till världen. Jag tackar så mycket!
Detta är min kommentar jag fick.

Du ska först skapa ett inlogg till Mitt Tele2. Därefter väljer du att koppla ditt abonnemang till tjänsten, detta gör du på förstasidan när du loggat in på Mitt Tele2. Ska du exempelvis koppla ett mobilabonnemang trycker du på "koppla till Mitt Tele2" som du hittar under rubriken Mobiltelefoni. Du ombeds då att skriva in ditt mobilnummer varpå en SMS-kod skickas till dig. När du angett SMS-koden är registreringen klar och du ska kunna kolla på bland annat dina fakturor.

Om du har gjort enligt ovanstående men ändå inte får det att fungera får du gärna maila mig information om vad som går fel.
 *


Så nu måste jag pröva om detta funderar och i så fall skriva ett tack mail.
Jag hade grova cravings förut så jag fick och köpte mig en chokladkaka och ett paket med 6 sandwich glassar. Nej jag har inte ätit upp allt.<3

Me good

Jag har nu gjort så min cam fungerar. Eller ja, det har den alltid gjort jag har bara inte kunnat använda den. Så nu kan jag änvända den också. Nu är jag glad.
Nu ska jag läsa min bok igen. Den börjar arta sig den med, hoppas det fortsätter.


<3

Powder your face with sunshine

Ja va har hänt här då .
I torsdags hade jag film kväll hos Lisa, vi såg Trassel och någon annan film som jag inte riktigt kommer ihåg. Trassel var himla rolig. Hästen var underbar. Så himla söt. I fredags hade vi blackjack kväll, Lisa, Emma och jag. Det var inte heller helt fel sätt att spendera kvällen på. Vi gjorde egen pizza, som inte var klar förens halv 10 för allting tog himla lång tid med att handla mat och alkohol. Fredagar är ingen bra dag att handla på om man inte måste. I fredags var jag också hos frisören. Blev himla nöjd!
I lördags skulle vi gp ut. Så vi hade lite förfest och sedan drog vi u runt 11 tiden. Kvällen blev inte riktigt som jag ville men den var helt okej i alla fall. Men alla betedde sig någolunda i alla fall.
Denna vecka har jag inga lektioner vilket betyder att träningen blir lidande, men jag kan göra mer i skolväg.
Nu har jag i alla fall lekt av mig lite den senaste veckan så nu blir det full fokus på skola och träning i tre veckor framåt.
<3


RSS 2.0