Dolly Polly

Har då inte alls haft en datorn på under ca två veckor.
Metaltown var i alla fall riktigt ritkigt awesome. Så värt att åka.
Bästa konserterna var System Of A Down och Bring Me The Horizon.
Jag jobbar för fullt. Midsommarafton var lugn på jobbet, konstigt nog. I alla fall på dagen. Kvällen/natten hade vart annolunda. Midsommardagen var full fart hela dagen jag jobbade. Sinnes vad folk. Och de fortsatte vara så under helda kvällen. Hade knappt någon röst kvar på kvällen.
Utöver jobbet så spenderade jag midsommarafton med eliten som de kallar sig själva. Och ja, jag anser själv att dem är det. Hade riktigt roligt och mysigt.
Midsommardagen (kvällen) spenderades hemma hos fof med mat och tårta. Natten spenderades hemma hos mig med KM, nattliga samtal är alltid mys.

Idag är jag ledig och det var ritkigt behövligt. Sov 12 timmar. Nu har jag legat i solen en stund och tänkte nu se om jag kan lägga in musik på ipoden och sen bege mig ut för lite motion. Ja det är vansinne att göra det nu mitt på dagen när det är ca 30 grader. Men det kommer inte bli av annars, plus att jag ska vara i  skogen. Håller tummarna för att jag hittar :P


<3

Midsommareld på stranden :)

20110624064 (MMS)

Midsommareld på stranden :)


All the good times

Idag åker vi :D
Imorgon börjar det :D

Oj oj ! Gårdagen var inte lätt. Jobbade till 16, råkade somna mellan 17.18.30. Fick lite smått panik när jag såg hur mycket klockan var. Begav mig inte förens 21. Känns som jag har allt för lite kläder med mig. Men jag hoppas på fint väder, och jag hoppas vädergudarna är på min sida.
Förhoppningsvis är palle färdigpackad om en timme när jag ska hämta upp henne. Vårat mål är att lämna staden innan 09.00.

Nu har jag allt för mycket att stå i.

Tjolahopp !


<3

SYTYCD

Då var det återigen dags för en säsong av So You Think You Can Dance : )
Det börjar nu, så jag vet vad jag gör två timmar framåt.
Idag har jag jobbat lite smått. Har också lagt fram lite grejer inför helgen. Om två dagar åker vi. Eller ja, det är ju bara imorgon också sen åker vi.
Är himla pepp måste jag säga. Men har knappt någon aning om vad för kläder som kan vara bra att ha.  Det jag vet är att om man kan ska jag köpa en Volbeat tröja där : )
Har precis köpt busspass till oss så vi kan smidigt ta oss fram och tillbaka.

Denna lilla är inte dum måste jag säga. Ibland är det nästan som han förstår en. När jag kom hem skrek och skrek han som en galning. Ja sa till honom att om han är tyst en längre tid så får han gå ut. Vad händer? Jo han var tyst i ca 5 minuter. Vad var jag då tvungen att göra? Släppa ut honom. Så himla söt.


Thats it for now !


<3

It's a japanees child

Ja då har jag börjat dagen med att vara på bilprovningen. Den vita gick galant igenom : )
Eller, egentligen började jag dagen med att förklara för liten varför han inte fick gå ut, han verkade inte förstå detta då han fortsatte att vara grinig och be om att få gå ut. Men om man bråkar när man är ute får man ta konsekvenserna av ens agerande. Konsekvensera för liten är att han har husarrest ett tag.

Idag ska jag göra nytta. Jag ska åka till IKEA, se om de har lampor til min lampa, jag ska gå runt och se om det är någon affär som kan ha fina skor till mina små fötter. Troligtvis inte, men man kan alltid hoppas. Är i stort behov av finskor/sommarskor.
Sen ska jag se om jag hittar lite annat att inhandla. Dock inte så mycket då pengarna måste sparas till helgen.
Blir en lunch med L/E som är nere för besiktning av lägenhet.

Nu blir det soffa med tv/sova.


<3

Bilprovning kl 8 på morgonen ;)

20110613030 (MMS)

Bilprovning kl 8 på morgonen ;)


Underwater

Börjar bli lite smått nervös inför nästa helg. Kan bero på att jag inte vet vart vi ska bo, hur vi ska ta oss dit eller vad jag ska ha på mig.
Jag är dock fruktansvärt förväntansfull och hoppas för hela mitt liv att det blir så underbart som jag vill att det ska bli.
Jag har i alla fall återigen skrivit ut min biljett. Ja, jag tror det är min biljett. Ser ut som en biljett och jag klickade på knappen- skriv ut biljett. Så då bårde det vara rätt.

Dagen har spenderats i soffan, ja jag vet det har vart jätte fint väder och jag hade kunnat få färg, men finner inga ord för att beskriva hur oerhört matt i kroppen jag vart. Nu är klockan snart halv åtta, vart vaken i 11 timmar, varav en och en halv har jag gjort nytta. Så nu är mitt rum färdigplockat med. Nu behöver det bara damsugas och allt behöver tvättas. Men ska inte ta allt på en gång idag känner jag. Har ju tisdag och onsdag på mig ;)

Nu ska jag göra lite mat till mig själv.


<3

Day to day

Idag är det söndag. Idag är jag ledig. Heja heja. Såg igår att jag hade jobbat nio dagar i streck. Nu har jag två dagars ledigt, jobbar två dagar och har sedan fyra dagars ledigt då jag ska på MetalTown :D :D :D
Inte många dagar kvar nu, har ändå ingen koll på något. Känner att jag måste sitta ner med Paulina och diskutera igenom lite saker. Måndag kväll blir bra. Bilen ska besiktas på måndag morgon, och då avgörs det om vi kan ta den bilen upp eller inte. Annars får vi lägga om den lilla befintliga plan vi har.

Idag ska jag tvätta och städa. Såg precis att den lilla grå har gått runt och spytt. Mindre trevligt.
Gårdagen blev inte alls som jag hade tänkt. I alla fall inte kvällen. Dagen gick bra, startade med att lyssna på SOAD, känns som dagen inte kan gå fel då. Så jobbets tider sprang iväg och hade en trevlig dag. Kvällen däremot. Tanken var att jag skulle festa med massa männiksor, blev det så.. Nej. Jag satt ensam hemma istället. Inte av eget val. Men men, då sparade jag dem pegnarna i alla fall och alkoholen kan jag spara till nästa helg : )

Ne, ska se om jag får tag i moder, sen får jag sätta igång med dagen. Kanske blir lite sol också, känner dock inte alls för det, konstigt nog.


<3

Golden eye

Gårkvällen var trevlig tycker jag. Underbara människor var jag med i alla fall. Partik har kommit hem. Tydligen har Torsten också gjort det, men han var inte med då han börjar 7 på vardagarna. Men det är trevligt att pojkarna är hemma igen. När vi skulle nege oss hemåt blev jag så himla hungrig så vi stannade och tog oss en bit mat. Skämde ut mig totalt när jag beställde, men jag förstod inte ritkigt vad han menade..
Det kom i alla fall två små pojkar och satt sig vid bårt bod när vi åt, fråga mig inte varför. Men de gick lika snabbt igen när jag yttrade mig lite väl mycket kanske, men han som "käftade" fick faktiskt skylla sig själv.

Idag har jag arbetat. Det har vart himla segt idag. Det ä så fruktansvärt varmt och jag har så himla ont i min kropp. Men annars går det.
På schemat idag står det städning. Vilket verkligen ska bli av idag. Jag har också ringt och beställt tid hos frissan den 21a, kommer säkerligen få avboka den tiden pga jobb. Men försökte boka så sent det gick med tanke på hur lång tid mitt hår tar att gå igenom. Så får se, tror min chef jobbar imorgon så får prata med henne då.

Nu blir det matlagning!


<3

You are the light

Oj oj, en helvecka har gått sedan datorn var på ser jag..
Idag är det i alla fall onsdag och jag ska snart göra mig i ordning för en utekväll. Blir en lugn sådan. Troligtvis en nykter sådan också då jag ska köra bil tidigt imorgon. Eller ta mig hem.
Håller på och jobbar för fullt. Det är inte allt för mycket folk men det finns alltid saker att göra och det är snuskigt varmt på jobbet. En AC med som står på 15 grader skulle vara helt okej att ha.
Ja, vi får se vad kvällen bjuder på.


<3

Sommarmys i hagen !

20110605020 (MMS)

Sommarmys i hagen !


It's so fluffy !
Okej, detta är min nya grej när jag är på dåligt humör :D :D :D

Schools out for summer

Torsdag men ändå söndag.
Idag står det på schemat att fira far och hans mor, alltså pappa och farmor. Blev lite smågrining såhär på förmiddagskvisten, men det får vi råda bot på annars kommer dagen bli ett h-vete. Som tur var har jag kära KM med mig hela dagen, så hon kommer vara min räddning. Förhoppningsvis.
Fick ett brev av HM idag att mina kläder jag beställt blir yttligare försenade. Hur kul är det då.

Igår var det avslutning med klassen. Vi satt på krögers och hade det trevligt. När Chris skulle gå, så sa han något i stil med att han haft många klasser i sitt liv, men han har fäst sig vid oss och han tycker verkligen om oss. Vi kontrade med att han är den bästa läraren vi haft, och när vi sa att vi verkligen menade det så blev han tårögd. Så himla söt !
Efter krögers skulle vi hem till en i klassen. Jag skulle bara "hem" och hämta alkoholen innan, så jag ger ut mitt nummer, och i mitt huvud får jag ett nummer tillbaka.. Riktigt så var det inte. När Elisabeth, Anu och jag har letat upp lägenhetshuset ska vi ta oss in, dörren är låst. Jag säger- ne men det är lugnt, jag ringer. Tar upp telefonen och förstår att jag inte har någons nummer.. Som tur var kom det en tjej som skulle in i huset, så vi kom in. Väl inne i huset har vi ingen aning om vilken våning det är hon bor på. Så vi går våning efter våning i studentkorridorerna och ropar, ENGELSKAN, ÄR NI HÄR. Vi hittar dem till slut. Så där spenderade vi några timmar.
Runt 23 skulle de dra till vidare för att dansa av sig lite, jag begav mig till L/E. Det var meningen att vi skulle gå ut, men min pepp försvann helt, Lisa var trött och stackars Emma var riktigt pepp på stan. Tror det blev lite för länge sittande för att jag skulle kunna starta om. Men vi hade trevligt och spelade kort. Jag vann ;)

Nu sitter jag hemma hemma igen och ska se om det finns något att äta. Saker och ting kanske blir bättre då..


<3

RSS 2.0