Sticky fingers

Jisses. Påbörjar ännu en vecka. Det går fort. Om två veckor är det jul. Om tre veckor är det nyår. Sen kan vi lägga 2011 bakom oss.

Helgen har väl vart okej. I lördags julbakade vi en massa. Det var så trevligt så. Farmor tycke dock att vi stimmade lite för mycket lite för tidigt. Runt fem är det okej att vi blir trötta och bara leker men vi började redan vi 1. Inte av trötthet dock, utan mer att systrnarna var lite lekfulla av sig. Det trevliga varade tills livet kom i fatt mig och jag var tvungen att åka till Malin för att orka ta mig igen saker och ting. Så jag hoppade in i bilen och körde till ohamn där hon befann sig för tillfället. Satt uppe till tre och pratade som vanligt o allt och ingenting. Men det var så himla skönt att få komma dit och bara slippa bära allt själv.
Eftersom klockan blev så mycket och det är inte bästa körvädret nu så sov jag där.
På söndagen var det lucia i oskarshamns kyrka och där skulle lilla Wilma vara med så jag stannade och tittade på det. Det var himla fint. Jag blev imponerad över att de kommer ihåg alla låtarna de skulle sjunga och att de skötta sig så fint för att vara så små. På vägen hem från ohamn höll jag på at smälla med en annan bil. Mindre trevligt. Körde i ca 25km/h i en liten sväng och bilen lägger sig i bredsida och vägrar lyssna på något jag gör, det kommer en mötande bil som inte riktigt förtår att det skulle underlätta om han bromsade, så det var ritkgit nära att vi smällde men fick kontroll över bilen till slut.
Väl hemma började jag pynta granen. Det är favoritsysslan vid jul, helt klart. ska göra den andra granen i helgen hade jag tänkt. Kändes lite lustigt att klä en plastgran, men det var praktiskt för man kunde nästan böja grenarna hur som helst. Helgen avslutades med att jag åkte och såg syster spela match. Det gick så rba så för dem, men som vanligt så slutar de koncentrera sig när de leder stort och får då en massa mål i baken. Men vann gjorde dem i alla fall. Tur det :)

Nu ska jag äta och vila lite innan jag åker och handlar inför veckans måltider!

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0