Muddy waters

Gårdagen.. Jag köpte skor med syster M, och även om jag haft hela dagen på mig att göra saker så blev det stressigt. Eller ja, stressigt är väl inte rätt ord, det har vart värre när jag gjort mig i ordning. Men så typiskt i alla fall. Utgång var lyckad. Mycket trevligt var det och bra folk.
Åkte hem med KM så fick sova hemma så jag fick mer sömn. Det var nödvändigt. Fast det märktes att det var ett annat sätt/tillstånd att komma hem i.
Morgonen idag gick väl inte så bra, men en dusch gjorde det lite bättre. Men tycker att jobbet gick bra, dock mer folk än jag trodde det skulle vara. Så vill nog inte veta hur det kommer vara i helgen.
Nu blir det att sova i soffan tror jag allt..


<3


How do you dream

Har jag sagt att jag har gjort en jätte fin spellista. Mumma på den!
Men här sitter jag nu. Alldeles ensamen i lägenheten. Jag ska träna idag. Ska bara komma på ett sätt att ta mig dit. Ja jag skulle kunna gå. Men ne, jag tror inte det. Så väntar lite försiktigt på att systa mi ska komma hem så jag kan ta hennes bil. Sedan ska jag också bege mig på sko shopping med syster M. Får väl se om det hittas något. Kanske ska äta nu? Eller ska jag vänta till jag tränat. Men det kan bli stressigt där då.. Kanske är bättre nu. Ne nu blir det inte alls ngot vettigt sagt här. Dock brukar det inte bli det, men detta är ju katastrof. Men känner jag jag har lust att ord bajsa lite idag så det får ni ta hlt enkelt.

IMORGON kommer Anna hem!! :D
På LÖRDAG ska jag ha dejt med henne!! :D Hade tänkt att alkoholisera mig lite så vi skulle vara på samma våglängd när vi träffades. Men ne, snäll som jag är så förblir jag nykter ;)
Ska bli himla mys att träffa henne igen. Trots att vi pratat konstant sen hon flyttade :P


<3

Baby let us play

Nu är denna dag snart avklarad.
Middagen hos fof var som vanligt super god.
Jag hann med ett besök hos Annie och jag har även tittat på systers match. De vann för övrigt.
Har hittat en läsning på morgondagen, hur jag ska komma hem och sådant. Nu ska jag bara hitta någon att gå ut med också. Palle skulle höra av sig imorgon om hon ska ut : )


<3

Take me to higher ground

Outfit för morgondagen är fixad. Bra med "teknikens under" så man kan få lite hjälp i sin besltsångest. Nu är det bara huvudet kvar som ska bli bra. ;)
Eftermiddag/kvällen består av middag hos fof, ( hoppas på något riktigt gott) troligtvis en snabbvisit hos Annie och sedan se när syster M spelar match.

Förresten Malin och Lisa. Jag har ett förslag. Då jag gärna vill åka till Ohamn och hälsa på Malins familj, men kankse inte bör vara där hela helgen kan jag vara där en dag och sedan brumma vidare till Viken och träffa Lisa. Vad tycker ni om detta förslag ?


<3

Har headed woman

Mitt nya körkort har anlänt. Var nyss och hämtade ut det. SÅ himla skönt känns det. Nu slipper jag gå runt med antingen mitt gamla ID som är typ 5 år gammal och jag ser hemsk ut, eller mitt pass som är gigantiskt och får inte plats i jackfickan. Himlans bra.
Idag ska det bli nytta gjord. Sen ska jag också se vad man ska ha för kläder på sig imorgon. Just nu vet jag inte alls hur kvällen imorgon blir. Men det återstår att se. Det är ju pojkar man har att göra med, och dem bestämmer sig inte förens någon timme innan. Dem behöver ju inte lägga ner ett x antal timmar på utseende och kläder innan de går ut.
Kanske hinner med en promenix i stormen också. Ruskigt väder!

Denna kisse är hos mig nu. Han stormtrivs!


Detta la vakterna på vårt bord i Lördags. Kändes lite skumt..Dags för frukost


<3

Direction

Är i stort behov av varulvar och vampyrer.
Funderar på om jag ska läsa om twilight böckerna.
Eller om jag bara ska börja med att se filmerna.

Det är i alla fall storm ute. Ruskigt väder.<3

The mirror and the ripper

Har nu vart och träffat instruktören. Gick himla bra. Och himla trevlig var han att titta på också.

Häromdagen fick jag en liten aha upplevelse, eller vad man kan säga. Lyssnde på en låt som jag inte lyssnat på sen -08, men i alla fall så säger då denna människa - Det är så jobbigt är man ska sjunga med till denna låt eftersom han blandar danska och engelska. Nej haha, va , det gör han inte alls svarar jag. Men Det är helt klart att han gör det och jag har aldrig tänkt på det. Trodde det var lite otydlig engelska eller något han höll på med. Himla skoj var det i alla fall. Så nu har jag lärt mig det.
Jag har också lärt mig att Still Counting - Volbeat, är sjukligt bra!
Kollade lite på mitt schema inför helgens jobb. Det blir ingen utgång där inte.
Är i valet och kvalet för hur jag ska göra på onsdag. Om jag ska dricka eller inte. Funderar på att leta upp någon som vill köra hem mig på natten. För då skulle jag kunna dricka. Ja. Det är två dagar kvar. Och jag brukar ju bestämma mig i sista minut i alla fall.
Nu behövs det mat i magen!


<3


What's a girl to do

What happened is that I had an itch and you scratched it.Jag har tänkt lite kring detta program ensam mamma söker och liknande dejting program. Tycker det är lite konstigt att hur lätt det är för dem att hångla upp varnadra. Och visst man måste väl utforska om det finns något där, men att hångla upp 5 pers på första dejten. Ne jag vet inte. Men man kanske inte ska uttala sig för man vet ju inte hur det är i den situationen.

Idag är en seg dag. Vill bara lägga mig i sängen med en bok.
Tråkigt väder är det också.

<3


Little Richard

Söndag!

Gårdagen var himla lyckad. Förutom att dessa idioter blir fler och fler, eller så har de bara inte vågat sig fram under sommaren. Men himla tråkigt att de håller på. Men annars var det en bra kväll.
Tycker det är så skönt att det finns killar som inte alltid är som alla andra, utan öser på dansgolvet. Det gillas starkt.
Idag kom syster in vid 14.50 och sa att det var dags att gå upp eftersom vi skulle träna. Jag kände på mig att klockan hade tickat iväg, men verkligen inte så mycket. Men ja, skönt var det att sova i alla fall. Vi begav oss till gymmet och jag var på rullbandet i 50 minuter. Kändes bra. Imorgon ska jag träffa en instruktör.
Nu blir det tv ett tag och sedan blir det att läsa bok och sova.


<3

Sweet Marie

Denna helg skulle vara en hemma helg. Har inte vart hemma en hel helg på över tre månader tror jag. Men så blev inte fallet. Idag när jag jobbade fick jag ett frästande förslag om att gå ut, och det tackar jag inte nej till. Så utgång blir det! Men det blir nog en rätt stillsam kväll för min del. Men ska inte säga för mycket. Det är dem lugna kvällarna som brukar bli värst.
Men nu ska vi bege oss bort mot Paulina : )

Lisa; Av Fredrika och Johanna fick jag två ljushållare. Sådana man har små ljus i. Dem var jätte fina med new York motiv : )


Ha en trevlig lördags kväll folket !


<3

Gardens tale

Jag måste bara försäkra er om att jag har inte glömt bort presenten jag fick av Fia och Johanna bara för att den inte dokumenterats med bild. Jag är mycket tacksam för den presenten. Kommer göra sig fin i min blivande lägenhet : )

Idag har jag gjort lite ärenden och sedan var syster T och jag iväg för att träna. Himla skönt är det.
Nu ska vi snart gå och handla, sedan blir det matlagning och fredagsmys : )

Btw, Är det några flickor som är sugna på att gå ut på onsdag? Till Harrys/Volym ? Please Please Please !


<3

Let's get lost

It’s days like this you wish you could do so much more.
You wish that you could take the pain, and throw it away.
It’s days like this you don’t know what to do, what to say,
because nothing you do will make it better.

All my thoughts are with you


<3


My name is trouble

Torsdag!

Måste nog börja göra mig i ordning så jag kan bege mig neråt till mitt "möte".
Men ja, allt har sin tid.
Tänkte bara visa vilka mer presenter jag fått : )
Av mamma, Skor, smyckesträd, smink, bodylotion/showergel/mousse.
Syster T, Happy Feet, men det har jag redan sagt.
Malin, Halsband och ljusen
=)<3

Kokomo

NU är träningen igång!
Himla skönt känns det. Så min plan är att träna måndag, onsdag, fredag, söndag.
Två dagar muskler och två dagar kondition.
Syster och jag gjorde ett bra pass idag tycker jag. Ska träffa en instruktör på måndg så jag får ett eget schema. Men jag ska nog allt ha lite åsikter om vilka maskiner jag vill använda och inte.
Nu blir det mys i soffan : )


<3


Silently, across my heart

Det märks att jag inte riktigt har vaknat. Kan inte riktigt styra vad som händer mellan tanke och fingrar. Men ska försöka mitt bästa i alla fall. Idag blir det att bege sig till stadens mittpunkt och se om de har några byxor jag kan träna i. Om jag hittar någon fluffig tröja är det också bra. sen var det nog inte något mer jag skulle ha på stan. Eller var det de? Ne, inte vad jag kan komma ihåg. Men sen har jag ju gått och blivit extremt senil ockå, så det går inte att lita på min tankeverkamhet överhuvutaget. Oh just det, jag ska lägga in musik. Bra påminnelse där. Alla vet att det inte går att träna utan musik. Det kommer jag ihåg att jag "lärde" Lisa när vi var på friskis tillsammans i våras. Musik underlättar allt.
Igår slog det mig igen hur frälst mina föräldrar kommer vara i mitt/mina systrars barn. Seriöst. Syster T har ju en katt, och de behandlar honom som han vore en lite bebis. Så tänk då hur det kommer se ut när de verkligen får en bebis.
Dags att se o det blir frukost eller Vamps!<3

Chelsea Hotel

Nu har jag sett filmen. Så himla bra. Men det måste den väl vara för att vara värd en oscars nominering. Kommer inte ihåg om den vann något. Men om ni inte sett den så rekomenderar jag den starkt!
Imorgon blir det att köpa kort där syster tränar. Känns inte så värst bra, men det är bara att bita i det sura äpplet och köra på. Det är ju ändå bara två månader som jag inte kommer utnyttja.. och om jag köpe årskort så är det 2 utav 12. det är väl inte så farligt ?


<3

Wait til you see my smile

Har lagt upp nya bilder på fb, eller ja, gamla också, istället för att flytta över dem till det nya albumet så tog jag om dem, så ber om ursäkt för att ni är åter-taggade. Hoppas ni står ut med det.
Blev himla sugen på att skaffa mig en kamera, en sådan där liten. Men ja. ne, vad ska jag med det till.

NU blir det fiml i alla fall : )


Hot girl

Tisdag.

Detta med träningskort går inte så himla bra. Hade tänkt köpa det idag, men fick lite panik så jag gick ut igen. Jag tänkte att man kanske kunde frysa kortet, men det kunde man inte. Och det är himla synd. Nu står jag i valet att träna med syster på Actic eller att träna själv på friskis. Jag kommer ju inte träna så mycket med syster i alla fall, för hon har väl aldrig tid. Får ta ett riktigt samtal med henne idag och se om vi kommer fram till något.
Idag har jag för övrigt hjälp mor att slänga massa skräp. Tror faktiskt inte det är många kvinnor som skulle villigt slita så som vi gjorde idag. Ne, de skulle nog be sina män. Men jag tycker om att visa att jag behöver inte en man i mitt liv, för jag är en självständig kvinna.
Snart ska vi nog se på film, The Blind Side (?) . Annars får det nog bli lite vamps. Har två avsnitt att roa mig med.


<3


Passion, Pain & Pleasure

Hur kommer det sig att man gör saker som man vet att man inte ska göra för konsekvenserna av det blir dåliga, men man gör det i alla fall. Himla himla dåligt. Men även om det gör ont så kanske man lära sig något samtidigt.


Does she love you better than I can

<3


Guitar heaven

Nu har jag gjort mitt bank besök, "inhandlat" träningsskor och vart ute och motionerat. Resten av dagen ska jag nog föra över grejer från gamla dator till en extern hårddisk, så att vi kan göra oss av med den gamla, slipper den stå här och samla damm. En rätt produktiv dag.

När jag var ute så kom jag på att jag var tvugen att berätta detta. I lördags vid matbordet sa jag till pappa att jag åkte motorcykel i fredags. Han frågar vilken tid, jag säger vid ett.  Han frågar vart vi åkt och lite så. Då höjer syster M rösten och säger. VAD HÅLLER DU PÅ MED EGENTLIGEN??!! ÅKER MOTORCYKEL NÄR DU ÄR FULL!!!!
Jag tittar på henne och säger, men herregud det var klockan 1 på dagen och jag var nykter!¨
Både hon och pappa säger, jaha, jag trodde du menade på natten. Syster T säger, nej nej på dagen var det.
Herregud, vad tror dem om mig egentligen..

Nu är det dags för dusch och sedan matlagning!


<3

I can't take you seriously

Monday morning!
Ne okej det är förmiddag.
Men gick upp vid halv 10 idag. Det börjar arta sig.
Idag har jag äntligen skickat in mitt kort och namnteckning till transportstyrelsen, nu ska jag bara betala också så får jag snart mitt körkort. Bra bra !
Måste till banken idag och be dem fixa så att jag kan använda mitt kontokort. För det har dem ju fuckat up
totalt. Tro ni jag blev galen i fredags när mitt kort inte fungerade. Att jag blev. Men som tur är har jag världens bästa syster så hon låndade mig sitt kort, så allt löste sig till slut. Men iväg till banken blir det idag. Ska förhoppningsvis också köpa träningsskor idag. De hade inga i min storlek förra veckan, men skulle ha fått in nu, så jag hoppas de har några som passar. Annars blir jag galen på det. Om jag får skor idag så ska jag åka in och köpa mig ett träningskort. Eller så gör jag det imorgon :P Ja det återstår att se. Ska i alla fall väga och mäta mig idag. Inte hur lång jag är, utan omkretsen på olika delar av kroppen. Så ska jag skriva ner det och varje månad ska jag mata/väga mig och se om det blivit någon ändring.
Jag hade också tänkt att bege mig på jakt efter en sminkväska, men det fick jag tydligen inte göra. Men jag funderar på om jag vill ha en stor, där allt får plats, eller om jag vill ha två mellan så jag kan dela upp sminket. Att jag i en bara har ögonskuggor och puder och i en har jag pennor och borstar. Så slipper det kanske bli sådan oreda.. Ja vad vet jag.Time for a change!Samson


<3

Picture this

Bilder från helgen!
En liten Malin på restaurangen!
Lollo kom ut med denna, chokladsås och jorddgubbskräm : )Moderaterna kom och grattade mig..Lördag, ett litet fölSöndag, Martin leker Karlsson på taketSyster T hittade svampJag hittade blommor..Vår stugaLite presenter

Av syster M fick jag smink
Av syster T fick jag smyckesskrin, Happy Feet ( film ), örhängen
Av Farmor/Farfar fick jag kniv ( till min servis ) och presentkort
Av Kusinerna fick jag presentkort


Bilder av de andra presenterna kommer, men de har jag inte hemma än.
Men måste verkligen köpa ny sminkväska nu, detta fungerar inte längre!


<3

Kissed it

Ja här har det inte funnits så mycket tid för uppdatering.
I fredags var det som sagt min födelsedag. Grattis till mig! Tack tack ; )
Vad jag gjorde har ni ju i mitt förra inälgg så det behöver jag inte direkt dra igen.
MEN att åka motorcykel, med Tom. Jag finner inga ord. Fy faan. Jag känner lite såhär, Man kan åka motorcykel, och sen kan man åka motorcykel med Tom. Så jag valde helt klart rätt person för att mista min MC-oskuld till :P haha. Det där lät lite fel, men ni förstår vad jag menar.
Riktigt riktigt grymt var det.
Middagen med Malin var himla mys, vi gick till Lollos jobb och blev serverade av Lollo, så det var trevligt.
Resten av kvällen var lugn och städad. O'learys sjöng för mig och bartendern grattade och spelade gladeligen mina låtar jag valde.
Så jag tackar alla underbara vänner som gjorde min dag alldeles underbar! <3

Med tanke på fredagen, och att jag och Malin som vanligt klagar på vart vi bor någonstans, så vill jag bara säga till dig:
Jag vet att det kommer bli svårt och hur mycket vi än vill det så kan det bli svårt att pussla ihop. Men som jag sagt till dig innan, om det inte händer innan sommaren så ska vi ta en vecka innan vi börjar jobba och den vecka kommer bli totalt sjukt underbar och ett minne för livet!

Igår åkte vi i alla fall till vår stuga där vi röjde lite, ja jag röjde ingenting under lördagen. Men jag gjorde efterätt och dukade. Sen blev jag firad av familj/släkt. Finns ingen mat som är så god som farmors. Tänk att kunna laga mat som hon kan. Ja, det skulle vara något. Måste föresten påminna henne om att vi ska göra rotmos snart. Men det var en trevlig kväll, satt och spelade Alias en stund, sedan var det dags att sova.

Söndag, tidig uppgång och ut och jobba. Nu var jag faktiskt ute och jobbade, jag var krattis. Med andra ord, först skulle jag ta upp alla högar, själv. Men sen fick jag Martin som medarbetare så han tog upp högarna och jag krattade ihop resterna. Himla smidigt.
Jobbade ca två timmar, och sedan var vi klara och begav oss hemåt. Väl hemma gick Pappa, Lisa och jag ut och åt lunch, så nu är jag mätt.
Nu sitter jag och ser Manchester United - Liverpool, blev en ändring från 2-0 till 2-2 på mindre än 10 minuter. Sådant är bra, när det är rätt vil säga. I denna match bryr jag mig inte så mycket, men det är bra med matcher är det händer lite saker.
Ska snart bege mig iväg och rösta. Tänker inte berätta på vad, för det finns en anledning till varför det är anonymt det man röstar på.

Men men. Resten av dagen blir lugn. Ska bara vila. Är himla trött. Bilder kommer ikväll. LOVAR!


You have friends, and then you have friends

<3

Say this sooner

Morgondagen är i princip fixad.
Så dagen ser ut såhär,

* Vakna ( äta tårta )
* Åka motorcykel med Tom
* Göra mig i ordning hos Malin
* Äta middag med Malin
* Befinna mig i mickes lägenhet och spela hög musik och alkoholiser mig **
* Utgång! **

** Här är alla vänner välkomna att vara med!

Igår ringde Roni till sin vän i Sthlm och sa att de får ta svensexan nästa helg för han ska fira mig imorgon.
Hur snällt är inte det ? :D

Måste fixa musik idag också.. Nu blev det mycket.

Mors kommentar igår- Jo men han har en dvd spelare kopplad till högtalare, så där kan man spela musik.
Jag- okej, men då måste jag göra nya skivor.
Mor- Ne varför det, man kan spela vanliga skivor i dvdn.
Jag- Ja mamma, det vet jag. men jag kanske måste ha skivor med musik på ;)


<3

Dark is the way, Light is a place

Torsdag.
Igår packade jag min väska och glömde hälften i alla fall. Så nu får jag bege mig ut på jakt efter kläder.
Var på Bio igår med Roni, vi såg I rymden finns inga känslor. Himla skön film. Så den rekomenderar jag.
Efter det gick vi och sat oss på O'lerys där vi fann Palle, Jakob och Linda. Sedan kom Andreas.L, Henrik och några till, så vi skuttade mellan dessa två bord. Det fylldes på med folk under kvällen och Palle sjöng :D ÅH det är så underbart att höra henne sjunga. Mycket beröm fick hon också!
Det var i alla fall två brudar som ramlade på mig igår så idag har jag ont i knät. Funderade på att sparka dem i ryggen när dem låg ner men jag orkade inte riktigt med konsekvenserna.
Det var också två killar som var uppe och sjöng men den enda killen vart utslängd under famträdandet. Kändes mindre lyckat. Gick hem, i klackarskor, det är inte det skönast. Så har lite ont i trampdynan idag.
Förutom att förhoppningsvis handla kläder idag, så ska jag göra kladdkakor. Ock ikväll ska jag bli firad av mor. Syster T ska också vara med, vet inte om syster M kommer. T hade bestämt att vi skulle äta tacos, för hon visste int att jag skulle firas, då jag och mor hade tänkt pannkakstårta ( ja det är barnsligt men det är någon slags tradition ). Men tacos det blir med jordgubbstårta kanske ? Mor håller på med den nu. Vi skulle ha en hel dag idag, mor och jag, men ne när jag vaknar har hon bokat upp sig. Men det löser sig. Ska föresten sätta mig i en fotoautomat idag så jag kan få mitt körkort någon gång. Är lite jobbigt att ha det som det är just nu.


<3

My best theory

Mätt och belåten. Mycket god mat gjorde jag idag.
Var ute på en promenad förut, kunde till och med jogga lite. Kändes himla bra.
Riktigt skönt var det att få röra på sig igen.
Men lär nog ha en hel del ont i morgon, kom nu på att jag inte stretchade när jag kom hem.
Ikväll blir det att se biggest loser.


<3

Gimme stitches

Måndag, ny vecka, nya tag. Eller?

Är tydligen ensam några dagar till.
Jag funderar på hur jag ska göra på min födelsedag. Om jag ska ha någonting innan eller om vi bara ska gå ut. För frågan är om jag får vara hos syster nu när hon städat och haft sig. Det skadar ju inte att fråga.
Det kommer bara vara en massa flickor. Det blir lätt så när alla pojkar har lämnat staden.
Är riktigt dåligt väder idag, men ska ge mig ut på en liten runda i alla fall, blir nog dock att bara gå eftersom jag vart stilla så länge är det og det enda jag klarar av. Haha tragiskt men sant. Ska sola idag också, kanske lyckas få lite färg.
Att försöka få tag i mina familjemedlemmar är ett hopplöst fall. Jag vet inte vad det är som gör att de har svårt att förstå att man ska ha ljud på mobilen och ha mobilen med sig så att de är kontaktbara. Blir lite frustrerad.. men men.
Dags att fortsätta med dagens nytta.


<3

Out there on the ice

Fredagen bestod av fredagsmys med mor.
Hoppas hon tar anbudet, det skulle vara niice. Då blir det cypern i två månader för min del.
I går lördag var det finsittning med Karolin, avslutningssittningen för nollningen, dagen då nollorna bir ettor.
Dagen börjar med att klockan ringer vi 8, jag vägrar gå upp flr jag har då sovit i ca 4 timmar. Men tog i alla fall bussen vid halv 10. Det finns så många naledningar till varför jag hellere kör bil än att ta den där jäkla bussen. Nu ska ni få två av dessa anledningar, som inträffade under min bussresa.
* Man slipper lyssna på när männsikor med jobbig röst pratar. ( ja det kan undvikas om man har musik, men det hade jag inte nu)
* Man behöver inte höra när någon i bussen spyr.
Det ska jag tala om att det var riktigt vidrigt. FY!

Väl framme på kåren får jag reda på att det inte är städat sedan förra kårkvällen så VI får städa. Inte ritkigt den uppföljningen jag ville ha på min dåliga start. Riktigt dålig stil att inte städa efter sig när man har ansvaret under en kårkväll. Bu för meskalin! I alla fall, när städningen var avklarad gjorde vi snittar och pysslade lite, sedan "fick" vi gå hem. Jag och Lisen gjorde oss i ordning och drog sedan tillbaka till kåren runt 5 då sittningen började vid 6, men insläpp vid halv 6. Sittningen var helt underbar. Jag klappade och jag skrek, var allmänt taggad. Himla skoj var det. Min nolla fick också pris, då blev jag himla glad. Han fick bästa nomineringen också tycker jag. I princip att han ska fortsätta vara sig själv och inte låta andra männsikor påverka hur han vill vara. Överlycklig vart jag =) Lisen blev en av årets faddrar, Tufft!
Efter sittningen blev kvällen mindre bra. Ont lite överallt och tappade all pepp. Folket på kåren var idioter och jag ahde lust att skjuta dem allihopa.
Men jag ber om ursäkt till mina vänner för att jag var så himla tråkig och bara ville åka hem. Men blir inte så rolig när jag har ont överallt.
När jag satt på stationen kom det fram en kille, första tanken var, nej låt mig vara ifred. Men han var den första vänliga männsikan på den kvällen. Så det var trevligt att se att det finns vettiga männsikor där ute. Ja, jag vet att dem finns, jag har bara inte sett dem på ett tag.
Tog i alla fall nattbussen hem, för första gången, var inte alls mycket folk som tur var. MEN dem som var på bussen var gamla fulla männsikor. och jag avskyr gamla fulla människor.

Idag är min sista onyttiga dag. Imorgon börjar mitt nya liv. Himla skönt. Hej då ångest.
Igår insåg jag hur mycket jag saknar Sara. Längtar tills vi ses!


<3


Criminal intent

Vadå att jag aldrig skulle klara mig utan min farmor. Hon är så himla bra.
Ringde till henne nu för att diskutera mat till nästa helg. ´Men det hade hon redan tänkt på, så där var allt avklarat. Hon skulle nu bara kolla om det pasade mig. Men farmors mat är alltid gott, så det vblir nog bra.
Fick sms nu också om att jag får vara med imorgon. Så det är bra. Nu ska jag spendera kvällen med att se vad jag ska ha på mig.


<3

Audio Secrecy

Idag är det fredag.
Spelar inte så stor roll då det inte händer mycket idag.
H'nder troligtvis inte någonting i helgen eftersom det verkar som att jag inte får gå på finsittningen. Det är ingen som svarar på mina sms, så som det verkar nu så får jag inte gå. Känner att jag inte tar på mig skulden helt för avrje gång jag velat betala har de sagt att de ska ta de senare, och i onsdags fick jag ett sms om att jag tydligen inte skulle gå eftersom jag inte betalt, men det var ingen som hade sagt till mig att onsdag var sista dagen för att betala. Som svar får jag att mina huvudfaddarar skulle gjort det, men de har dem inte gjort.. så ne, inte helt mitt fel.
I onsdags var jag i alla fall ute. Helt misslyckat. Kvällens höjdpunkt var att få sova. Så bra var den kvällen. Men alla kvällar kan inte vara bra.
Igår blev jag inringd till jobbet. Som tur var var det inte dagpasset utan kvällspasset. Det gick väldigt mycket bättre igår än i lördags. Så det var himla skönt.
Kusin kanske kommer på besök ikväll om hon orkar, hon är en liten sjukling för tillfället.
Nu ska jag nog goggla på lite grytor man kan göra.


<3

Right above it

Jag är hungrig.
Men det finns inget att äta. Det är lite jobbigt.
Sitter och tittar på Idol nu. Eller rättare sagt tittar jag på en hel del program men för tillfället är det Idol.
Har den lilla grå som sällskap. Han är himla go när han han känner för det.             


             

                           <3

Sleep is for the week

Mår inte så värst bra. Vet inte varför. Kanske borde komma ut lite i den friska luften. Men det ska jag ju göra imorgon, så varför få för mycket av det.

Jag har en önskan. Det är att min födelsedag blir en riktigt riktigt bra dag. Det skulle vara super trevligt och väldigt nödvändigt.


Ingen som vill följa med till London?<3

Think baby think

Nu har jag ringt vårdcentralen. Fick order om det, så det är väl lika bra att se om de har något att säga om detta. Folk tycker det låter som jag har lunginflammation. Det säger jag gärna nej tack till.
Har också ring transportstyrelsen och begärt att få en blanket hemskickad om att få göra nytt körkort. Får väl se hur lång tid det tar och hur man ska gå till väga.
Jag vet inte riktigt om det blir som jga ahr tänkt mig med träningen. Tror inte det. Funderar på att åka iväg istället. Ska ta ett samtal med mina föräldrar, se vad de har att säga.
usch och fy.. ja det blir väl bra oavsett kanske. Vad vet jag..<3

The mighty jungle

Jag ska nästa vecka besöka gymmet min syster tränar på, se om de har de maskiner jag vill ha, och om de har det ska jag köpa mig ett kort där. Så nu blir mina planer verklighet. Nu blir det att sätta igång denna kropp igen och nå de mål jag satt upp.
Detta kan nog bli bra i alla fall. Allt löser sig nog till det bästa till slut. Det brukar göra det. Det är bara och låta allt ha sin gång.
Tycker om att Anna har tid att vara "social" igen. Har saknat henne under sommaren.


<3

Big in Japan

Måndag.
Ja då var nollningen över. Bara finsittningen kvar som är på lördag. Känns konstigt att de är över, har ändå vart 2 veckor med aktiviteter. Känns lustigt att inte ha overall på sig. I lördags var det en helt främmande känsla. Mycket lustigt. Att jobba på kåren i fredags fick bra, det var trevligt. Som tur är beställer folk inte så komplicerade grejer. Mest öl, cider och shot. Var hemma runt 05. Somnade väl inte förens 06 och klockan ringde vid 07.50. Det var inte lika roligt. Men var inte alls så trött som jag trodde jag skulle vara. Kroppen hade väl inte hunnit fatta att den sov innan det ringde. Då var det i alla fall dags att göra sig redo för jobbpass nummer 3. Det gick väl inte lika bra som jobbpass nummer 1. Men vad gör det. På kvällen var det pyjamassittning. Det var trevligt. Mitt lag, älgarna vann sittningen. Blir lätt så när man är bra =)
Sedan drog vi till kåren för sista kårkvällen i prinip.
I går slog jag upp ögonen vid 14.30, var nog lite trött. Himla skönt var det i alla fall. Sen bestod dagen av söndagsmys med syster.
Idag händer nog inte så mycket, sitta framför tv och bara sitta. Inte göra så mycket. Imorgon tar jag tag i lite saker.

Gårdagens film :)

Denna måste jag se.


<3

Do it

Fredag. Inget att hurra för då varje dag är som en fredag under nollningen.
Jobbat på BG idag. Det gick väl bra.. Lite småroat mig själv, med/av mig själv. Ne jag vet inte vad jag menar. Fick jobba tvp timmar lver men som turvar blev matlagningen inställd. Men ja, är lite efter i planeringen i alla fall.
Ikväll ska jag i alla fall jobba på kåren. Känns som det lär bli sista gången eftersom de tyvärr ska lägga ner kåren. Dumt dumt.
Nu håller jag i alla fall på att lagar mat. Blir potatismos och (kött)bullar. Mums =)
Sedan måste jag sätta fart och bege mig in till syster då hon snart slutar jobbet och jag har hennes bil.
Imorgon skulle vara första dagen jag åker buss, för jag får inte köra bil. Men jag ska bara ta bussen till jobbet och sen MÅSTE jag köra bil från jobbet till sittningen, för annars hinner jag inte. Bussen går vid 18, och har för mig att det är då sittningen börjar. Så det går ju inte så bra ihop. Men Efter söndag ska jag inte köra mer bil. Inte värt att riskera det..
Men men, nu måste jag fortsätta med maten..


<3

Direction

Hemma runt 11 tiden, läste min fantastiska bok som nu är slut fram till klockan 01. Somnade, vaknade klockan 12.30. Är det så att mina krafter börjar ta slut? Jag har i alla fall fått en galen hosta. Men så länge jag inte har ont i halsen är allt okej. Idag är det torsdag och på schemat står det pubrunda. Ja, vi får väl se hur många som dyker upp. Själv ska jag nog vara nykter idag.
Eftersom min bok är slut måste jag se om det finns en tredje bok och om syster har den. Har tydligen också satt upp mig på att vara kattvakt i helgen. Kanske inte bästa helgen för det. Så funderar på om jag ska ta honom till far så får pappa ta hand om honom eftersom jag kommer vara borta i princip hela helgen.
Idag lär det inte hända många knop fram till pubrundan. Det som orkas med är en dusch och middag hos fof, slänga en tvätt i maskin kan jag nog också orka med. Annars blir det nog soffa och tv för hela slanten.<3

RSS 2.0