Look how I'm doing

Onsdag : )
Jobbat, som vanligt. Men imorgon är jag ledig. Har nu jobbat en vecka i sträck. Har en aning ont i fötterna nu. Men de kommer bara den sista timmen så det är skönt.
Igår satt jag vid sptranden med Anna och mös, vi grillade och drack lite alkohol. Tyvärr så fick Anna någon bet/stick av en jordgeting så vi fick avbryta kvällen rätt tidigt. Men vi får göra om det någon annan kväll. ( bilder kommer troligvis imorgon )
Ikväll blir det utgång med Malle! Ska försöka sätta på mig ett par högklackade, hoppas foten håller. Ut och titta liet på folk är alltid trevligt. Så nu ska jag hoppa in i duschen och sedan välja kläder. Efter det beger jag mig.
Idag var jag också och hämtade ut mitt kort på strand. Gratis inträde och förut o kön. Yes, så är det när man är VIP : )

Ha en trevlig lill-lördags kväll gott folk.<3

It's a sine

Uscha.
Jag skulle också bara vilja göra ingeting på dagarna och bara sola och inte bry mig så mycket om kommande tid. Men man måset ju vara vuxen, man måste ju tjäna pengar. Tror inte alla barn dör ute förstår att det är en fördel om de jobbar på sommaren, för att få en bättre chans till att få jobb senare. De flesta på mitt jobb är 18 och neråt. De har förståt innebörden av att ha en egen ekonomi.

Kollade mitt saldo nyligen och jag har inte fått tillbaka mina pengar på skatten. Vet icke vart de har tagit vägen..

Ne nu blir det slöa i soffan fram till fotbollen : )


<3


Sundial

Ingen kickoff för mig inte. Kom nu på att jag ska ju se Eclipse på torsdag. :P
Får väl bege mig till Strand på söndag istället kanske..


<3

Your body is a wonderland

Måndag?
Ja, det är vad dem säger i alla fall.
Jag är himlans så trött. Ska ut och lägga mig på en madrass i solen och läsa/sova hade jag tänkt. Men det får inte bli en vana, för kan inte sova varje gång jag kommer hem. Men kan väl sova fram till fotbollen eller något.
har ätit jätte god spenatlasagne till middag. Lunshen idag var också jätte god, Andreas gjorde en haloumi sallad åt mig, dock var den stor nog att föda en hel armé, så han får lära sig att jag inte äter så mycket.
Har tydligen fått gratis kort till strand, så ska hätma ut det på onsdag och på torsdag är det kickoff : ) Trevligt trevligt. Fast det är mindre trevligt om jag inte har någon att gå med på söndagarna. Då gör inte kortet så stor nytta.
Går runt och har mega stor ångest över lite saker, så längtar som en gris till hösten. Riktigt skönt ska det bli. Men ska väl sätta igång lite smått i veckan eller nästa vecka.

Ne här kan jag inte sitta och slösa bort värdefull tid.


<3

Disco lies

Hade tänkt ge er lite bilder. Men denna dator är som sagt lite sjuk. Så får kanske bli imorgon.
Men jag kom nu i alla fall på vad jag och Lisen ska göra i helgen, förutom att festa.
Vi ska fotogradera. Eller ja, i alla fall göra ett försök till det. Tycker jag.


<3

White feather

Känns som att dem kanske ska lägga ner denna "sporten" !


http://svtplay.se/v/2057740/rapport/travolycka_i_rattvik

Fint it, Fuck it, Forget it !

Söndag!

Haha, uppdatering har det inte blivit så mycket av. Men har inte riktigt haft tid med det.
I fredags var det midsommarafton, om någon missade det ;)
Jag började jobba vid 10.30. Har ineg minne om det var mycket folk. Men det var skönt folk i alla fall. De gjorde min dag. Himla trevliga. Man måste bjuda lite på sig själv för att det ska gå bra.
Slutade jobba vid 18. Drog till farmor och åt mat och tårta. Åkte hem och gjorde mig i ordning i en väldans fart. Fick skjuts ut till Köping av Andreas.J. ( Tack )
Andreas.T mötte mig vid incheckningen, gick smidigt och bra. Sedan började jag alkoholisera mig själv. Jag hoppade från husvagnen utpå Andreas, ramlade och stukade foten, men jag dansade vidare. Från klockan 01-04.30 dansade jag konstant med en as skön brud, och killar förstås :P
Så när jag slutade dansa gick vi och la oss. Sov inte ett skit. Visste inte hur jag skulle ligga för att det inte skulle kännas som att ften gick av. Så jag fick sitta och sova, det gick lika bra som det låter. Klockan ringde klockan 09,00. Men var dock redan vaken. Det var dags att bege sig till jobbet. Kunde dock knappt stödja på foten och den var riktigt svullen ( Jag var icke förvånad ). Men jag gick i mini steg till kyrkan och väntade på fof som de små änglar de är kom ut med en cykel till mig så jag kunde cykla hem. Fy va jag skämdes när jag gick dit. Var hemma 09,45 och gjorde mig i ordning för jobbet. Det gick väl sisådär med min fot. Gjorde helvetiskt ont, men tyckte jag skötte mig rätt bra i alla fall, bara att bita ihop. Fick dock en stol att sitta på när dagen kom mot sitt slut. Det skönaste var att det kom in folk från dagen innan och såg då att jag haltade, och frågade - Var det hårt igår eller ;)
Efter jobbet begav jag mig till fof och åt mat och sådant. Träffade Ts nya kille. Får undersöka honom lite mer i ett bättre tillstånd, men han verkade klara av oss rätt bra.
Satt som en zombi hos fof men jag var trevlig i alla fall tyckte jag, kunde vart värre.
Efter lite sömn och att nästan försovit mig kom jag till jobbet 10,30 och jobbade till 16,00. Gick sedan hem och sov, och nu sitter jag här och har tråkigt.
Måste styra upp lite saker inför helgen. Får ta och kontakta lite männsikor nu.

Uppdatering klar!

<3

He knows me too well

Haha. Herregud.
Malin kommer förbi mig och vi beger oss ut mot vår destination på cykel.
Parkerar dem hos Anna, som så snällt sa att vi kunde ställa de hos henne.
Går ner mot campingarna och stöter på en liten pojk som säger, hej tjejer, har ni band. Nej säger vi, och hör oss för hur det fungerar. Han berättar snällt hur allt går till och vi säger att vi ska fundera på det. Vi går vidare till campingen där våra vänner är där vi också bli stannade. Men det hade vi räknat med. Hon berättar hur det går till där, men på denna campingen måste man ha ett boende för att få ett band. Så lät det i alla fall inte på den förra. Men men, Andreas kommer i alla fall och möter oss. Vi står och diskuterar hur vi ska göra ch det slutar med att vi smiter in. Jag var livrädd att de skulle komma efter oss på sina fyrhjulingar och typ kasta ut oss. Men vi klarade oss till husvagnen. Väl där var det kram kalas och sedan satt vi gång och dansa, men så fort en vakt dök upp frös vi till is och gömde oss. Kändes verkligen som vi var flyktingar. Och när vi skulle gå därifrån för att ebge oss hemåt kändes det ännu värre. Men vi hittade en väg ut och smög och försiktigt förbi vakterna. Heja oss. Vi skulle passa bra som flyktingar. Framtida sysselsättning kanske?
Vi cyklade i alla fall hem i ilande fart och jag ahde satt på mitt ljus, men det var lite glappkontakt i det så vi hade disco på vägen. Inget fel med det. När jag nu kom hem hörde jag att datorn var på och blev väldigt paff, och lite skraj. För jag är fullt emdveten om att jag stängde av den när jag gick. Men den hade tydligen startat om sig eller något, ja den lever sitt egna liv så jag är icke förvånad. Tänkte då att om den ändå var på kunde jag skriva en liten uppdatering om kvällen. Först gjorde jag mig dock en macka och ett gls oboy. När jag satt mig vid datorn spillde jag ut hela glaset på bordet. Mindra givande. Men som tur var hämnade det inte på något som kunde ta större skada.

Snart dags för sängen, se om jag kan sova. Upp och jobba imorgon.


<3


Floorplan

Kan man göra det sämre ? Så jävla töntiga männsikor. Låt folket fira midsommar som de alltid gjort. Ta era jävla påhittade regler och stoppa upp dem någonstans!

Lifting

Torsdag.
Har vart en seg dag på jobbet. Typ inge folk och ja.. allmänt segt. Tråkigt.
Väl hemma gick jag och handlade, duschade, lagade mat och nu ska jag göra mig i ordning. Ska ut till folket i husvagnen och se vad de har för sig. Egentligen känner jag mig lite för rädd för att cykla själv. jag vet också att jag kanske egentligen inte skulle göra det, men om det inte finns någon parkeringsplats överhuvudtaget någonstans så måste jag ju cykla. Jag skulle kunna be om skjuts, men då måste jag gå hem. Det är ännu värre än att cykla. Om man cyklar har man i alla fall lite tempo.

Igår färgade jag åter igen mitt hår. Nu ser det mer godkänt ut.
På kvällen åkte jag till Fia. Vi åkte och handlade lite smått och gott och begav oss till Bean som var på snabb visit. Kvällens sällskap var alltså, Fredrika, Beatrice och Ingrid. Mycket trevligt. Läste ur tidningar och gjorde quiz, spelade kort och bara pratade. Himlans mys. Tur jag bestämde mig för att spendera kvällen med dem : )

Ska se om jag kan lösa mitt rädsle problem, eller om jag får ta tjuren vid hornen och hoppas på det bästa.
Får väl i alla fall ta och sminka mig nu och kankse lite alkohol på det.
Låter som en bra tillfällig plan tycker jag.


<3

This is it.. or not

Onsdag.
Jag är ledig.
Hade jag vart hemma hade jag nu legat ute i solen och fått färg. Men nu är jag icke det, sitter i en lägenhet, så inge sol för mig. Plus att jag hade inte räknat med att Sverige kunde få fint väder.

Igår färgade jag mitt hår. Det ska färgas idag också.

Kom att tänka på mitt och Malins lilla senarium i taxin till stan i lördags. Då chaffören frågar vart vi ska. Malin svarar centralen. Nej säger jag, det är ju alldeles för långt. Då säger Malin, Åhlens då. Jag säger. men är du galen, det är ju ännu längre. Och säger att vi ska till parken. Malin tycker förstås att det låter alldeles tokigt men går med på det. Väl där, när vi står utan för byttan är det något som känns fel Och det är jag som hr gjort allt fel. malins två förslag om vart vi skulle var mycket bra förslag eftersom vi egentligen skulle till bistro. Men ja, där fick vi oss ett gott skratt i alla fall.

Igår läste jag klart Biten. Himla så bra bok.
Nu ska jag läsa bok 3,4 av Vampire Diaries också. Varvar mellan vampyrer och varulvar.
Känns bra att förlora mig i deras värld. En mycket trevlig värld är det. Förutom att serien är mycket bättre än boken på VD. Sorgligt men sant.

                        


Nu ska jag se om ja får i mig lite brunch. Sedan blir det nog att läsa bok : )


<3

Nuclear daydreaming

Måndag.
En ny vecka har börjat.
Den började med 5 minuters besök på sjukhuset. Spenderade 30 sekunder i rummet. Gick snabbt, men dock icke smärtfritt.

Började jobba vid 10.30. Mycket bra dag på jobbet! Mycket bra männsikor att jobba med. Våra tankar är väl inte alltid där dem ska vara, men vad gör det? Lite kul ska man väl få ha. Allt går mycket lättare om man trivs ihop. Ja, jag vet inte om de trivs med mig, men jag trivs med dem i alla fall :P
När jag kom hem från jobbet gick jag och la mig och tog igen alla sömn jag gått miste om. Vaknade för en halvtimme sedan. Känns lyckat.

Saknar alla skolmännsikor! Dem har åkt härifrån och lämnat mig alldeles ensam. Det suger. Men kanske träffar dem lite då och då om jag har tur.
Ja, jag saknar alla mina vänner egentligen. Men när man ser att dem känner samma sak så blir det en annan grej.

Imorgon blir det kanske färgning av hår. Hoppas det. Hoppas också på att det blir bra. Måste också bara klippa håret, får se när det ska hinnas med.

Ne, dags att se om man kan somna om igen..


<3

Crystal ice

Malin åkte nyss hem. Suttit ute i flera timmar. Detta sommarväder är inte särskilt varmt. Mina fingrar är kalla, kan knappt skriva. Men himlans trevligt var det. Prat om en massa saker i livet. Hur saker ska lösas och inte lösas. Ja, det är bra att man har många rådgivare i sitt liv.
Lämnade katten ute medan vi satt på altanen, och helt plötsligt kommer han gåendes till oss, förstod ingenting, så när jag släptte in han igen, kom han snabbt ut igen. Hade tydligen lämnat ett fönster öppet som han tog sig friheten att klättra ut genom. försåtr inte ritkigt vem han tror att han är. Mupp katt!
Imorgon ska jag till sjukan och få min sista spruta. Sedan är allt packat och klart. Skönt att slippa allt det där.

Nu är det dags för sängen. Upp tidigt imorgon. Men först en macka så jag kan sova, har ingenting i amegn och den klagar rätt mycket.


<3


May God's love be with you

Det blev ingen tv hos fof för mig.
Lisa ringde, och jag kände att jag prioriterar hellre ett samtal med henne än att sitta och troligtvis gråta framför tvn. Ett ganska enkelt val. Så det var en trevlig pratstund på en timme. Fanns mycket att gå igenom. Hon kommer till staden näst nästa helg. Toppen kanon :D
Samtalet fick mig dock att inse hur mycket jag saknar att prata med Julls. Får ta och göra det någon dag.

Nu är Malin påväg till mig, känner inte för att vara ensam, behöver lite sällskap. Så vi ska nog sitta och snacka ännu mer skit.

Nu när jag åter sitter och lyssnar på musik kom jag på att det som var ett extra plus med Kreta var att de spelade min musik, så jag behövde inte få någon musik abstinens överhuvudtaget. Vilket gjorde veckan mycket lättare. Ja menar, vad är livet utan musik?


<3

All we ever do is say goodbye

Då har jag haft mötet med jobbet. Träffat alla som ska jobba i sommar. Fått schema över midsommar. Jobbar bara till 18 midsommarafton/midsommardagen, så det känns skönt. Passade också på att ta ledigt helgen 9-11 Juni. Ska lämna in en lapp imorgon så att hon inte glömmer bort det.

När jag kom hem ringde jag Lisen. Men vi pratade inte så länge för hon skulle äta middag. Så hon kanske ringer senare. Nu sitter jag ensam i mitt stora hus och lyssnar på musik. Inte det bästa att göra i mitt tillstånd känner jag. Det känns mer ju mer jag tänker på det. Så kanske inte ska tänka så mycket då.

Idag när jag åkte hem skulle jag åka förbi mor och hämta katten, för han hade inte kommit när mamma skulle lämna honom hos mig. Dock kom han inte heller när jag var där. Så fick åka hem utan honom. Två timmar senare åkte jag ut igen nu med mittt lilla trick, och då kom han smygandes fram och var alldeles rädd stackarn. Men nu är han i alla fall hemma i säkerhet igen.

Ska om tio minuter egentligen befinna mig hos fof och se sammandraget från bröllopet. Men vet inte om jag orkar. Helst skulle jag vilja se det hemma. Men min tv fungerar inte. Eller jo, den fungerar, om man vet vilka sladdar man sak använda, de har bytt lite grejerhär när jag vart borta. Men jag vet inte vad det är för sladdar jags ka använda, så jag är utan tv nu. Och lär bli det i en vecka framåt. Men jag får väl roa mig på något annat sätt, eller försöka komma på hur jag ska få den att fungera.

Men ne, får väl dra mig bort och se på sammandraget.


<3

It girl

Hoppar bara in för att säga att jag är tillbaka.
Har inte ork att göra en full upppdatering just nu. Men veckan har vart alldeles underbar. Precis vad jag behövde.

Gårdagens utgång var trevlig som bara den. Slutade med ett bad vid kattrumpan.

Idag blir det inte att ta det lugnt. har hänt en hel del på hemfronten medan jag vart borta. Tyvärr.
Så jag ska träffa lite männsikor, Ringa Lisa och gå på möte på jobbet.
Hoppas jag blir mer männsika innan mötet, kan bli lite jobbigt annars.


<3

Under construction

Idag är det fredag!
Har nu lagt ner alla grejer i väskan, den väger 12,8 kilo. Utmäkt packat. Man får bara ha med sig 15.
Om si sådär 6 timmar sätter jag mig i bilen och kör ner till Malömö. Där möter vi upp resten av männsikorna och väntar på flyget som går runt 06 i morgon bitti. SUPER!

Idag börjar fotbolls VM, just nu leder Sydafrika över MExico med 1-0. Heja Sydafrika!

Jag kommer inte vara inne på nätet någonting under tiden jag är borta. Jag tänker heller inte ha med mig min mobil. Men andra ord. Jag kan inte kontaktas på något sätt. Det ska bara vara jag och solen nu : )

Ha det så trevligt här i Sverige.

Hej då gott folk!


<3

Reindeer section

Idag när jag jobbade var det tydligen folk som tog studenten. såg två stycken som åkte bil, med tak, och två stycken som stod på ett bil släp. HALLÅ, man kan väl ändå inte bara vara två stycken. Tycker sådant är så himla misslyckat. Personligen tycker jag man ska vara hela klassen och stå och skrika halsen av sig och vara alldeles alldeles underbart lycklig. Men det är bara min personliga åsikt.
Idag är det exakt två år sedan jag tog studenten. Känns inte lika mycket detta året som förra. Antingen är det för att jag blivit tråkig, eller för att jag inte sett några flak.

Packningen går framåt, eller ja, lägga fram sakerna på sängen får framåt. Ska nu fortsätta.


<3


The great beyond

Torsdag. (?) Ja, dem säger det i alla fall.
Dagen började med att jag kör till bil servicen klockan 8 med syster. hon skulle lämna sin bil, så jag körde med för att hon inte skulle behöva gå hem. Snackade massa strunt med henne, ioch begav mig sedan hemåt för att göra mig i ordning till en dag på jobbet. min kära kock (?) är ledig så nu var det en ny männsika där. Inge större fel på honom. Men han tyckte nog jag var lite konstig eftersom jag höll på att falla ihop av smärta. Men det är smällar man får ta i livet som kvinna. Tyvärr.
Kvällen lär bestå av att lägga fram allt jag ska ha med mig på resan och sedan kanske lägga ner det i väskan. Eller så lägger jag det i väskan imorgon, får se vad jag orkar med. Köpte ju en massa fint i onsdags som jag ska ha med mig. Så det blir bra.

Åh! Igår när jag var på stan ringde jag Andreas och frågade om jag kunde komma och hämta min laddare. Han sa att han inte hade den. Jag  trodde att han skulle föröska vara rolig, men så var inte fallet. Han hade den verkligen inte. Den låg i en av alla hans lådor som befann sig hos sin tjej. Snacka om att jag flippade. Inte så mycket dock. Men han ringer sen på kvällen och frågar om jag vill ha min laddare. Självklart säger jag. Då har han vart och hämtat den. Mycket snällt. Så nu har jag laddat min mobil och kan nu använda den igen. Super!

Fy och usch va trött jag är..


<3


Fattybomb

Onsdag.
Gårdagen var som sagt väldigt trevlig!
Roni och jag gick hem runt halv 2 tiden, ne två var hon nog. När vi är sisådär 200 meter från min port känner jag efter i jackfickorna och märker då att jag inte har mina nycklar med mig. Dem ligger i bilen som står hemma hos Fia. Känns mindre lyckat. Öste skit på mig själv. Försökte ringa syster, men visste att det var ingen idé då hon varken har ljud eller vibration på mobilen när hon sover. Så vi försökte komma in på andra sätt, men de gick inte så bra. Så det slutade med att vi vandra vidare hem till Roni och jag sov där. Han är en riktig gentleman den där pojken ibland. Vid tio tiden vandrar jag därifrån för att hämta min bil. Haha, jag känner att alla tjejer borde ju hata walk of shame. Jag tycker då inte om den i alla fall :P Väldigt klibbigt och fuktigt väder, mindre trevligt. Åkte hem till lägneheten där jag finner en sjuk syster. Tycker det är kul de har resfeber. Sedan begav jag mig ner på stan med Malin. Hittade massor av kläder, så har spenderat upp pengar jag egentligen inte har. Till lunch åt vi jätte god bakad potatis, min fyllning bestod av tzatziki, feta ost, röd lök , paprika och sallad. MUMS.
Vi fortsatte shoppa och bara vara som vi alltid är. Alldeles alldeles underbara med andra ord. De var tre- försäljare på stan, och dem är inga favoriter hos mig, så när vi går förbi kommer det fram en kille och jag håller för öronen och säger, nej tack, nej nej nej medan jag går. Det är det enda sättet som fungerar. På vägen tillbaka kommer det en annan kille, som säger, hej jag heter.. vad heter du, jag svarar, nej tack. han säger, heter du nej tack jaha.. jag säger, nej jag är inte intresserad, medan han säger, vad fin du är idag. Jag menar, hallå, tror dem att jags tannar bara för att dem säger så? Skulle inte tro det. Lämnade malin hemma hos henne runt 5 tiden och åkte till syster M för att jag skulle färga håret. Men vi kom på att det är nog inte så bra att göra det nu innan resan, om jag ska bada i klor. Vill inte ha grönt hår. Så vi ska göra det efter resan istället. Så vi satt och snackade skit, kollade på underbart snygga villor runt om i Sverige. Sedan åkte vi och kollade på några hus som de själva är intresserade av. Spännande spännande.

Nu sitter jag hemma hos T. Ska lägga mig i soffan och se på kärleksbrev.


<3

My worlds

Känner sig lite ensam och övergiven för tillfället. Men det är väl inte så mycket att göra åt. Det brukar sluta såhär, så varför skulle denna dagen vara ett undantag. Vet inte vad jag kan göra för att det ska vara annorlunda, det är väl bara att acceptera skiten och kåte det komma när det kommer..

Men hur kul är det att läsa inlägg som detta, inte så värst, tankar som dessa ska man kanske hålla inom sig eller skriva av sig någon annanstans, inte där vem som helt kan läsa det. Men nu blev det här eftersom jag inte är hemma och kan skriva det någon annanstans.

Men men, skit samma..<3

Show me the way

Sitter nu hemma hos Fian. Har haft en väldigt trevlig kväll men henne, Roni och Johanna. Har vart en massa erkännande om personliga saker, men det är alltid trevligt att veta mer om varandra.

Men men, det blir alltid värre framåt natten...


<3

Joker and the thief

Tisdag!
Arbetat klart för denna dagen.
Fick för mig att åka och sola lite i detta tråkiga väder, kanske låg lite för länge. Men men, det blir bätte om några dagar då jag får riktig sol på mig. Jag hoppas jag får det i alla fall och att denna strejk inte ställer till det för mig, för då blir jag ruskigt förbannad och sätter mig i bilen och kör ner!
Känns lite konstigt att vi åker denna veckan, att tiden har gått så himla fort.

Jag måste så skaffa ny musik anläggning nu när vi ska köpa ny dator. Inte för att det är jätte fel på den jag har nu, men varför inte uppgradera sig lite.
Som Lisa sa när hon var här, men du, du har ju grannar, fast klockan är ju inte tio än förstås. Själv började jag nästan skratta, för, för det första är det flera meter till mina grannar, och efter ett antal år med tonåringar har de vant sig vid våran volym. Plus att de har inte så mycket att säga till om.

Är nog dags hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning för kvällens bravader som består av tisdagsmys med..ja, det återstår att se vilka vi blir. Men det blir i alla fall alkohol och jordbuggar doppade i choklad : )

             

 

<3


Give it to me right

Måndag!
Ännu en vecka att ta sig igenom. Jobbade min femte dag i sträck nu. Det märktes idag. Var helt lost och allmänt skum. Tur att det finns pojkar på jobbet som gör allt mycket lättare och definitivt roligare.
Ska nu försöka ta tag i mitt rum, så det ser lite vettigare ut. Sen är det dags att börja packa lite smått. Det blir kanske flyg strejk på onsdag, jag hoppas verkligen inte det för jag blir vansining om vårat flyg skulle bli inställt. jag ska till Kreta, Punkt slut.
Som vanligt när man har planerat att göra något skoj så ställer vädret till det. Regnar och har sig, hur kul är det?
Hoppas att det ändå kan bli finare väder imorgon så man kan vara utomhus. Annars vet jag inte vart Fredrika, Roni och jag ska ta vägen.

Dags att göra nytta..<3

Somewhere between a rock and a hard place

Sitter och funderar på om/vad jag ska beställa för något till flyget. Det borde ju vara på hemvägen jag beställer för. Vad vet jag.
Dagen har bestått av arbete. Väldigt lugn dag idag. Kom på att min arbetsplats är lite som puben i hem till gården. En plats där alla lokala männsikor samlas.
Stannade hemma ikväll för att jag tänkte att far ville umågs. Men han har gått och lagt sig, så då sitter jag här ensam med den grå och har väldigt tråkigt. Ska nog sluta ta beslut som detta, slutar alltid med att jag sitter själv.
Men men, får väl se om jag hittar på något. Tveksamt, men man vet ju aldrig.


<3

I would never take it all back

JAG HAR SOMMRLOV!
Så himla skönt. Solen lyser och det är jätte varmt. Kan nästan inte bli bättre.
Håller på att algar mat nu, ska börja jobba om en timme.
Sov alldeles för länge idag, ända till halv 1. Men jag var ju lite sliten så det var rätt okej att vila ut.
Hoppas att det finns tid för klippning eller färgning i helgen. Det behövs rätt rejält.

Kommer sakna alla mina skol männsikor himlans mycket under sommaren. Men vi ses förhoppningsvis några gånger under sommaren.

Idag är det bara 8 dagar kvar till Kreta. Super. Men jag försöker att inte ha för höga förhoppningar ifall allt skulle skita sig. Har nu fått den svarta hatten av Lisa också : ) Ska föröska hitta lite mer somamr kläder som jag kan ha med mig, har inget sådant känns det som. Dags att örja packa snart också. :P

Men nu ska det fortsättas med matlagningen!


<3

More than a feeling

Sitter och spelar finans med Lisen.
Hon pratar dock i telefon nu så det är uppehåll.
Är en hel del trött så måste nog lägga ner spelet snart och gå och lägga mig!


<3

Chraa Indian

Torsdag!
Har idag jobbat, Fick klara oss på två pers idag, men det gick bra det med. Var inte så mycket folk.
Åkte hem och la mig i solstolen en stund och varvade ner. Så himla skönt väder nu. Hoppas det inte försvinner.
Lisa fårgade om jag kunde följa med på lägenhetsvisning, och snäll som jag är ställer jag upp. Det var en mycket fin lägenhet och den låg på ett bra ställe så den skulle nog passa henne och Emma.
Nu sitter jag i soffan hos Lisa och väntar på mat. Det blir pasta med ostsås. På tv är det kniven mot strupen. Inte riktigt de program jag hade valt om jag fick bestämma, men man får väl lyda. Tycker det är lite snuckigt hur dåliga resaturanger de finns.

Igår var det overall invigning. Den var inte så farlig som jag trodde den skulle vara. Men det var skoj. Först band de ihop oss i ben och armar tre och tre. Alla fick snöret utanför overallerna förutom vi, så repet skav in i huden. Gjorde snuskigt ont. Så är rätt öm idag. Sedan skulle vi mata varandra med glass ungefär, Johanna som skulle mata mig hälde ut halva glassen så jag fick inte så mycket, tur var väl det. Sedan görde vi Irländs julafton, utan alkohol, och sedan hade vi typ kullebytta tävling. När invigningen var klara åkte Lisa ohc jag till vallgraven vid slottet där en del folk från klassen var. Var en liten klassfest. Vi spelade kubb och sncakde skit. Det var riktigt trevligt. Efter att inte ätit något under hela dagen blrjade magen bli riktigt arg runt halv 11 tiden så vi drog till studentpuben och käkade mat. Riktig god mat´har dem där. Billigt är det också. Fick 2 qournfilér med pommes, sallad och sås för 45kr. Vart får man det annars?

Imorgon får jag sommarlov! Så himla gutt! Efterlängtat utav dess like.


<3

Standing by the sea

Tisdag, Onsdag.
Ja det är enligt mig inte onsdag förens jag har sovit och vaknat. SÅ det är fortfarande tisdag.
Har vart vaken sedan igår morse, sovit ca en timme.
Talet gick oförväntat bra, fick mycket bra kritik så det kändes bra. Skulle jobba efter talet, blev kvar i skolan till 10.15 pga att läraren skulle prata med mig, och jag skulle börja jobba 10.30. Det kändes inte riktigt så bra. Så jag avrt en kvart försenad till jobbet, men det gjorde inte så mycket, hon förstod mitt problem. Timmarna på jobbet flöt på bra vilket jag är väldigt tacksam för.
Åkte sedan in till Kalmar, somnade i Lisas soffa och vid 19 åkte vi till Beatrice och var sociala. Där befann sig också Fredrika och Johanna. Vi såg på Moulain Rouge, eller ja, vi satt på den pch lät den vara på i bakgrunden, var nog mest jag som tittade. Vi pratade dock skit poch spelade kort. Det slår mig alltid när jag gör sådana påhitt hur trevliga de är och förstår inte varöfr de inte händer oftare. Det är väldans med mys.
Nu ligger jag i alla fall i sängen hos Lisa och ska se på något roligt som ja kan somna till. Somande dock lite förut, dådär halvt i brist på annat, så är inte lika trött länge. Dags att avrunda. Sov gott!


<3


Wake up

Ingen sömn här inte. Och med det menar jag att jag vaknade för 21 timmar sedan och har inte sovit efter det. Om två timmar ska jag vara i skolan och hålla mitt tal. Kommer gå skit. Sedan är det hemfärd för att jobba till ca 14. Efter det ska jag hem och lägga mig i sängen och sova tills jag ska in och se på film med flickorna.
Man kommer till en viss punkt på natten då det inte är vart att gå och lägga sig. Därför är jag vaken. Lisa däremot tyckte att jag skulle ha sovit ett tag när hon insåg att jag skulle jobba idag. Hon anser att jag kommer dö. Men nej nej. Så länge radion fungerar i bilen ska jag nog inte dö medan jag kör i alla fall och jag hoppas Andreas är på jobbet så att han ka underhålla mig och vips så är timmarna förbi och jag får sova. Jag är inte trött. I alla fall inte så mycket som jag borde vara.

Nu ska jag ta och äta frukost!


<3

I thought I knew you

Dagens höjpunkt - Lisa sätter sig på motions cykeln ihop om att ideérna ska börja flöda, hon sätter också pulsmätaren på näsan för att se om hon har någon puls i näsan. Gulligt värre.
Själv har jag haft en turban på huvudet för att motverka bra ideér.
Personligen tycker jag att vi har det lite mysigt här, sitter som två nördar.
Om vi gör någon nytta är en annan sak.
Känns soma tt det kanske inte är så stor idé att gå och lägga sig, blir ju mycket jobbigare att gå upp då om man får så få timmar sömn. Bättre att avra uppe på hel tid. Har mitt koffein så det borde jag klara av.
Är lite sugen på fler L Word avsnitt..


<3

RSS 2.0