True colors

Jag vill träna träna träna.
Men nej det får man inte göra idag.
Hoppas det blir godkänt att göra det imorgon. Får lite panik.
Jag har jätte tråkigt och har stor lust att umgås med Anna. Men jag är inte välkommen till henne.
Det tycker jag är lite ledsamt. Men jag förstår henne. Det är ju inte mig det egentligen är fel på. Det är ju ja.. det där elaka.
Måste skriva min obs uppgift också. Blä på det. Så ja,jag vet väl vad jag ska göra idag. Men jag har ingen artikel, så får väl skriva dit artikelnnär jag skaffat en imorgon. Svårare än så är det inte. Ska ju ändå inte vara inläömnat förens 18de. Men så sen tänkte jag icke vara.
Igår skrev jag till Andreas(torsten) och frågade om han åkte i helgen. Han svarar nej imorgon. alltså idag. Jag trodde jag skulle slå sönder mobilen. Jag trodde att han sklle åka utan att säga hej då. Utan att ens meddela mig. Men så var inte fallet. Han forstatte i sitt sms att han kommer hem på fredag igen och då ska han ha fest och jag är välkommen =) Uscha, alla bara försvinner. Men ja, jag tänkr vara vän med dem i alla fall. detta med distans är inget problem. Plus att jag och anna har nu båda vänner i Uppsala, så nu har jag en reskompis. Hur great är inte det. Och Falun är inte så långt bort, så Tommy kan också hinnas med ;)
Igår fick jag det berättat för mig att Anna funderar på att fltta till Umeå. hallå, U -M - E- Å. Vet ni hur långt bort det är. Inte detta, jag tar ett steg i taget. Utan nej vi tar jätte kliv och tar UMEÅ direkt. Som ni förstår komemr det vara lite knepigare att hälsa på henne. Men detta är egentligen jätte bra. Nu har jag människor lite överallt i städer jag inte vart i så nu då kan jag åka och hälsa på alla medan jag får en sverige look som bonus . Lovely !

Om Samantha läser detta så har jag läst att det verkar som att du beger dig ifrån Sverige igen. Och eftersom vi inte setts än. Trots at du var sisådär 1 km ifrån mig så tänkte jag fråga dig om man får komma ner en dag och hälsa på dig, så kan du visa mig en stad jag ännu inte sett.

Men nu ska jag och far bege oss på en promenad så vi får lite frisk luft. För det var dagar sedan det hände.


Show it to me

<3

Kommentarer
Postat av: Anna.E

Dessan du är ALLTID välkommen:D (när du är frisk)ja nu är de ju inte säkert det bli Umeå men jag skulle inte banga om jag kom in=)

2010-01-13 @ 13:59:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0