Speak for me

Söndag.. Består av plugg och lite träning.
I fredags var det observations redovisning. Tror det gick bra. Sen åkte jag hem och sov så jag orkade med att gå lver till Andreas ( torsten) uscha, det var en jobbig fest. Började gråta så fårt jag kom dit och sen var jag överkänslig i princip hela helgen. min hej då grej gick väl inte så bra, då pojken var försvunnen när jag skulle gå. Men jag ser honom förhoppningsvis om två månader igen, så det blir bra. Har redan oplanerat in när jag ska åka upp innan han ens flyttat. Då är allt som det ska vara.
Kom hem runt halv fem på morgonen, då är allt också som det ska vara. =)
I går åkte jag till Lisa/Emma och Johanna för att göra mig i ordning. Sen åkte vi vidare till Andreas ( Andy ) där vi alkohoiliserade oss och var sociala. Efter det åkte vi in till stan. och Fia/Carro åkte hem medan Lisa/Emma och jag gick till venezia och åt mat. Sen kom Bea och jag och bea gick vidare medan Lisa/Emma  gick hem.
Vi skulle till palace, men kände icke för att betala 100 spänn för 40 minuter. Så vi gick in till stan, gick på toa och sen åkte vi hem. Beatrice fick inte komma hem förens efter två, men eftersom det var ett gemensamt beslut så hoppas jag det var okej att hon kom hem tidigt. var hemma runt 1, det har inte hänt på länge.
Nu får det bli någon slags fruskost för att sedan skriva lite på uppgiften.
Imorgon ska jag försöka komma ihåg att skriva om en grej. Har ingen ork för det nu.


It feels good again

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0