Romance is dead

Ångesten blir bara större och större.
Uscha.
Vill stoppa tiden så jag hinner med allt. Prioritet 1 är tentan. Så alla frågor skiter jag i för tillfället.
Känns som jag börjar bli friskare nu vilket är ett plus, då orkar man engagera sig mer i studierna.
Längtar tills vi börjar skolan igen. inte att ha värdelösa föreläsningar med den där mannen, men när vi är klar med honom blir nog allt bra igen.
I söndags åt jag middag hos fof, igår hos mamma och idag hos fof igen. Det är så skönt att ha folk som tar hand om mig =)
Var ute på en promenad med KM igår, de är hundvakt så de har två hundar hemma nu, vilket innebar att jag fick hålla en av hundarna när vi var ute och gick. det var ju inte alls som att hålla min älskling, men jag fick i alla fall hålla i en hund. något jag saknar så oerhört mycket.
Och igår när jag hade gått och lagt mig trodde jag helt ärligt att jag skulle dö.
Jag ligger och läser när jag hör att en kula från granen ramlar ner. Detta sker inte bara sädår tänkte jag, utan någon måste vara utanför mitt rum och gått emot granen. Eftersom jag är ensam hemma innebär det ätt någon ahr gjort inbrott i mitt hus. Jag vågar knappt andas men jag smsar till KM att hon ska skriva till mig runt tolv på morgonen och har jag inte svarat inom en timme så är jag död. Jag var helt säker på att det var någon i mitt hus som skulle komma och döda mig om de märkte att jag var i huset. jag gjorde det ju cike lättare för Km heller när jag skrev att jag skulle dö och allt det där. Men jag måste ju meddela någon så jag inte ligger och ruttnar.

Men nu ska jag läsa en stund tills jag ska fixa en bild som ska in i tidningen.


Do you know how it feels to fly .

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0