No heart

HA HA SKOJA MED MIG!

Vilket skämt. Kommer in till tenta salen och skriver in mig och sätter mig på min plats. Väntar på att tentan ska delas ut, och när den gör det ser jag att det är fel tenta. Dennahandlar om ansvar och sekretess. Förta tanken- eh, jag är väl ändå godkänd på detta moment ?
Sen förstår jaga tt det är fel, tittar mig omkring och sandra och roni reagerar också, så jag meddelar ansvarig om att det har blivit fel. Hon ska gå och fixa detta. Hon kommer tillbaka efter en stund och ber mig komma ut.Hon frågar vad tentan heter och säger att den finns inte någonstans. Då ringer hon till läraren för kursen, alltså Carita. Ja, där fanns det inte så mycket hjälp. Hon kunde inte kommain och hon kunde inte faxa över tentan. Så då kommer de fram till att de ska ta frågorna över telefon. Jag får och sätter mig vid min bänk igen. 50minuter efter vi skulle ha fått tentan fickvi den nerkladdad på ett papper.

HEJA HÖGSKOLAN!!!

Nu sitter jag hos syster M som spelar tv-spel. Hon ärför rolig, har honhittat något hon tycker om är hon helt fast vid det =)


Just head .

<3

Kommentarer
Postat av: Lisa

men guuud.. vilken tur att jag inte gick då:P gick tentan bra föresten?!

2010-01-09 @ 13:46:06
URL: http://lisawl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0