In lust we trust

Dåligt dåligt. Men ingen ork. Det är en hel process att sätta igång datorn och hålla på. Ne jag är inte sådan människa som har på datorn hela tiden. Så därför har det ej blivit av.

Detta blir ett klagande inlägg.

Engelskan ja, vad finns det att säga. Jag hoppas på det bästa.
Fick ett mail idag av fucking cdon att min bok inte kommer. HUR ska jag klarar mig då hade de tänkt. Förbannades as, de kan väl säga till i tid och inte två veckor efter man beställt boken.
Efter skolan idag åkte jag hem till syster M iaf. Vi åt mat och sen skulle vi fixa mitt cv och personliga brev. En hel del skratt blev det. Syster var en del övertrött idag. Plus att hon höll på att dö innan jag kom, inte på allvar. Bara av hunger. Men så blir det när man inte äter frukost.
Igår snackade jag lite med Julls. Ja hon går på en skola med idioter. Det är konstaterat. Det var en sjuk jävel som hade skrivit på skolforumet att han skulle komma och sjuta alla i skolan. ( En columbine. Om ni inte vet vad det är. googla det ) Men nej det visade sig att det var inte sant utan att de hade skrivit det som ett skämt. Är det något att skämta om. Nej skulle inte tro det. Idioter. Åh finner inga ord för sådana inkompetenta männsikor!
Sen denna snön. Denna älskade snön. Älskar vi inte bara snön. Nej det gör vi inte. Jag kan förstå att människor tycker om snön. Jag tycker också om den. men nu irriterar den sönder mig. När man kör bil så är det inte kul med snö. Och ploga. VAD ÄR DET! Ne det vet kommunerna inte vad det är. Så denna snön kommer snart ge mig ett psykiskt nervsammanbrott. Får halva pskykbryt i princip dagligen. Men egentligen är det inte bara snöns fel. Men snön får ta den för den kan inte käfta emot.
Vet ni vad som mer irriterar mig. Segt internet. Eller ja, sega datorer över huvud taget. Jag avlider långsamt på dem.
Sen har jagen ny daotrmus där scrollen inte fungerar. Så nej, den ska bytas ut. Man måste kunna scrolla !

Allt är så jävla fucked up just nu.

Så allt kan dra åt helvete och aldrig mer komma tillbaka. Jag orkar inte. Jag orkar verkligen inte
Så mycket för att allt ska bli bra.

Nej jag är inte arg idag. jag är förbannad !Keep being broken

<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0