At this moment

Inte mycket sömn i natt inte. Men det var friviligt denna gången, så det gör inte så mycket.
Sitter här och bläddrar mellan SYTYCD och curling matchen. Kom åter igen på att det är inte bra att vara engelsk talande när man är med i någon idrott eller något sådant för då förstår alla vad man säger och det är ju inte bra.
Kvällens planer är öpna för förslag än så länge. har i alla fall vart på systemet för säkerhets skull. Man vet aldrig vad som händer. Det är en hel timme kvar på SYTYCD, hur jobbigt är inte det.
Undra hur det känns att "förlora" inför sådant publikstöd som Kanada har.
Btw, av att läsa på aftonbladet så verkar carl-philip vara den mest "mänskliga" av kungafamiljen. =)

<3

Decent days and nights

Idag förtjänar jag så en guldstjärna. Heja mig vad jag har vart duktig hittils, men dagen är inte över och det finns mycket som hinns med. Förhoppningsvis kan jag springa idag, kan jag inte det ska jag i alla fall göra mina magövningar. Idag bestämde jag mig för att nästa vecka SKA jag ringa vårdcentralen. Även om de inte kan göra något så har jag kollat upp det, gjort min del av det hela.
De som bor här i huset avskyr de som kommenterar skidåkningen. Så inkompetenta idioter, de säger inget vettigt överhuvudtaget. Så jag har sagt att vi kan börja arbeta som det istället och då komjag på att det skulle vara lite som Mouth och Gigi. Far skulle sita och säga massa saker och jag skulle slänga in någon kommentar lite då och då. Så mitt kommenterande kanske bäst hör hemma i soffan.
Tydligen kommer Andreas (torsten) hem i helgen.
Så kanske får träffa honom. Tveksamt, men i alla fall.
Imorgon ska jag göra kladdkake muffins till fredagsmyset jag ska ha med syster och mor.
Men men, dags att kämpa vidare.

Btw, far hade inte kommit hem. han kom hem från larmet vid halv 1. Och det ahde tydligen hänt tråkigheter där så jag är tacksam för att han kom hem helt okej.

I Love You

<3

My daddy

 

Min pappa i korgen =)

 

<3


Catch and release

Här sitter jag och undrar om min far är på jobbet.
Det vart larm i morse 05,55 ( han är ju deltids brandman) och jag funderar på om han har kommit hem från det. Han har säkert det, men när jag inte vet så blir jag alltid orolig. Hoppas att han kommer hem vid lunch.
Idag ringde också syster och sa att hon äntligen fått jobb. Så på måndag ska hon börja som ekonomi någonting. Stort grattis till henne!

Såg på herr staffetten igår. Det var spännande och jätte bra kört av de svenska herrarna. Så ännu ett guld till Sverige. =)

Mina böcker jag köpte igår.
Började läsa på The Dead Hour. Var rätt trött så somnade snabbt. Men den verkar bra.


<3

I did not think so

Att vara gift med en Öländska!

Tre män satt och skröt över vilka uppgifter och krav de hade på sina fruar.

Den första mannen hade gift sig med en kvinna från västkusten och han hade
bestämt ställt krav att hon skulle sköta disken och städa huset.
Det tog ett par dagar utan att han såg något, men på tredje dagen kom han
hem till ett rent hus med disken diskad och undanställd.

Den andra mannen berättade att han hade gift sig med en kvinna från norra Sverige

Han hade gett frun tydliga order att det var hennes uppgift att
Sköta all disk, matlagning och städning.
Första dagen såg han inga resultat, andra dagen såg han att det blivit lite bättre.

Tredje dagen såg han att huset var välstädat, disken klar och det stod en
vällagad middag på bordet.

Den tredje mannen hade gift sig med en kvinna från Öland.
Han hade sagt till henne att hennes plikter var att hålla huset välstädat,
diska, klippa gräsmattan, sköta tvätten och varm mat skulle stå på bordet varje dag.

Han sa att första dagen såg han ingenting, andra dagen såg han heller ingenting.

På tredje dagen hade svullnaden lagt sig såpass att han kunde se lite på ena ögat.
 
 

It'll all tie me up into knots

Satt och tittade på Grey's med far. Så är det en kille som har ett konstigt ansikte, av någon anledning jag missade. Men då säger pappa att vi måste bläddra, i alla fall under scenen med honom. Jag undrar varför. Han svarar, för han är ju äcklig. Jag reagerar och säger, jaha, så om det skulle hända mig något så jag såg ut sådär skulle du tycka jag var äcklig. Pappa svarar, nej men det är ju du så det skulle jag inte tycka.
Jag kom också idag fram till att jag vill bli mång miljonär. Men pappa sa att det är bra att ha en utbildning även om man är det, och ja det har han väl rätt i, men då kunde jag göra det i min egna tid och bara chilla.
Jag ahr idag också kommit fram till att i mitt favorit program OTH har jag hittat mig själv. Det är jag och Peyton for life helt enkelt. Ja där kan man snacka om sammanhörighet. Plus denna musik, music is her savour. Och det är likadant för mig. Vad skulle jag göra utan denna musik. Jisses, jag vet inte hur många gånger den har räddat mig. Hur många gånger musik beskriver allt jag känner och ger utlopp för mina känslor. Ja jag vet att många känner så. Men jag tror inte ni verkligen verkligen förstår vad musik betyder. Folk kan känna igen sig och allt det där i låtar. Men ja, ne. uscha. Musik, det finns inget bättre.

Jag frågade far idag också när han skulle åka iväg i mars. Det visste han inte. Men jag bad honom tänka igenom och planera så jag kan planera. Då kom han på om den omtalade festen jag ska ha. Ja tydligen är det fest när sisådär 3 pers ska komma hem till mig under en helg. Men som han sa, i dagens läge så är ingenting garanterat. 3 pers kan sluta i 50. Det har han faktikt rätt i. Han har sina anledningar till att säga så med tanke på hur det vart innan. Men jag hoppas innerligt att det inte blir så igen.<3

Give it all away

Mycket mycket bra lektion idag.
Jag och Sanna pratade engelska i princip hela lektionen.
Nu är det ingen lektion förens om en vecka och då är det sista gången vi har Emil. Han måste tycka vi är den sämsta klassen han någonsin haft. Ingen som säger ett skit. Men men, vad ska man göra.
Har en massa massa saker som måste göras i mitt liv, men varför stressa upp sig i onödan.
Tar en sak i taget så blir det bra till slut.
Idag har vart en bra dag.
Efter skolan hämtade jag upp Emilie och vi åkte in till stan.
Handlade lite små grejer och pratade strunt, som vanligt.
Nu har jag fått halva dosen av mitt dagliga musik intag,
så nu ska jag ta tag i kvällen och försöka göra något vettigt.


<3

Shoot your gun

I miss you so damn much.
Nothing was this hard when I had you in my life.
Whatever it was you could always fix it.
But now you are gone and I have no one left.
No one left to make it all be better.
No one left to love and appreciate.
You were always there, in good and in bad times.
You were my hero.
I will love you until the end of time.


 *************

I know that I am stronger than this but I am tired of all the pain you are giving me.
I am tired of always watching where I am going, Tired of being afraid.
I fight to get my life back. To have everything you have taken from me.
Some days I want to give up, let you win.
But I know that it is not a possibility.
No matter how long it takes, No matter what, I will fight.
I will fight until the day when I am the one deciding how I am suppose to live my life.

I hate spending time thinking abot what you have done to me.
I hate that you are still a part of my thoughts.<3


Just be simple

Igår, söndag skulle vi fira max och det skulle bli kroppkakor så jag begav mig bort till fof efter frukost och satt mig själv i arbete direkt. Börjar bli duktig på att göra kropkkakor, vilket är väldigt bra.
Efter all mat gav syster och jag mig bort till självförsvaret, en liten privat lektion fick vi då alla andra var sjuka. Timmarna innan vi ska dit känner jag alltid att jag inte orkar, men när jag väl är där är det hur bra som helst. Så det är bra att jag beger mig.
Idag hade vi grupparbete i bibblan i tre timmar sedan åkte jag hem, åt frukost/lunch/middag i ett. Mindre bra kanske, men så blev det. Såg bland de bästa avsnitten i OTH, och nu sitter jag här och får min dagliga ranson av musik. Ska snart bege mig iväg och springa lite.
Jag undrar hur länge det ska behöva vara såhär. Jag undrar när det blir bättre. Jag undrar när allt blir bra.<3

Thats the way we get by

Sett reprisen av SYTYCD, missade det i veckan. Förstår inte varför utröstningen måste hålla på i en timme. En halvtimme skulle väl räcka. Lite utdraget tycker jag. Det gick väl inte riktigt som jag ville att det skulle göra, men har en del med som jag tycker om så det är bra.
Nu har jag skrivit ut en massa övningar jag ska göra, känns bra så nu ska jag träna.
Ensam hemma idag, det är rätt skönt.
Ikväll går det i alla fall lite filmer, så ska väl inte ha det allt för tråkigt.
Dags att ta tag i dagen.


<3


Big sur

Det är fredag och här sitter jag och väntar på mat för en gång skull.
Ddag var det skola mellan 8-11,30 si sådär, Emil märkte att vi var väldigt fredags trötta. Vi brukar inte ha lektioner på fredag, och det märktes väl, bara halva klassen där. Men satt där och ljudade ord som små tvååringar. Förstå vad det borde låta kul om man stog utanför dörren och inte visste vad vi höll på med.
Kvällen igår hos Fredrika var toppen kanon. Super mysigt var det. God mat och god efterrätt. Vi är duktiga flickor. Såg massa OS, pratade en massa och sedan sprang klockan iväg, Förlåt Beatrice, men visste inte vad klockan var. Men runt halv 12 skjutsade jag hem Lisa/Emma och Bea och jag hämtade upp Basse, sen lämnade jag av dem två hos Beatrice.
I onsdags så ringde min mobil, och det var någon som jag inte hade inlagd. Vilket betyder att jag nu för tiden inte svarar på sådana samtal. Men personen ringer två gånger väldigt länge, sedan får jag ett sms- Det är -, jag vill bara ställa en fråga, kan du svara. Då känner man sig en aning dum. Så personen ringer igen och ställer sin fråga. Det resulterar i något bra, så det var tur att jag svarade i telefonen till slut.
Ikväll blir det dålig tv och söm skulle jag gissa på. Imorgon blir det nog detsamma, fast med en hel del plugg förstås. Det blir soom det blir helt enkelt. Nu ska jag äta, efter det ska jag nog bege mig på jakt efter träningsprogram. Dags att sätta fart med detta.
Tack till Lisa som hade med min baby car i sitt inlägg ;)

Smarrigt värre!
<3

The first song

Nu ger jag mig själv en silver stjärna för jag har sökt sommarjobb. Blir otroligt galen om jag inte får något jobb i sommar. Ja det suger att jobba bort hela sommaren, men det suger ännu mer att vara pank. Något studenter är i princip hela tiden.

Idag ska jag träffa flickor =) 
Det var jätte länge sedan jag såg dem. Ja några veckor i alla fall. Men det känns som jätte länge. Så det ska bli kul. Vi ska ha torsdags mys!

Men nu ska jag fortsätta med mitt arbetssökande men först ska jag gå och skvallra lite med min far och Lisa. ( pappas lisa ).

Förresten har jag fin fina naglar nu igen.


<3

A book, a clock, a ring, a life

Lektion avslutad, åkt hem och fått mat i magen. Jisses va hungrig jag var. Det blir värre när man vet att man snart ska få äta så borde sluta sitta och fantisera om maten jag ska äta, kanske inte blir lika hungrig då. Inte för att det är något jag bruakar göra. Bara när jag är riktigt hungrig.
Idag ska jag träffa KM =) Ingen promenad eller något sådant men hon ska följa med när jag gör naglarna. Ska bli skönt att prata av sig och bli uppdaterad om vad som händer i flickans liv.
Dagens planering är plugg, tv, plugg, sola, nalgar,plugg, dusch, tv, sova. Det är trevligt att jag har ett sådant varierande liv tycker jag.
Men idag pratade jag i alla fall med Emil om att plugga utomlands och han sa att det finns stor chans till att jag får åka. Niice =) Så detta måste undersökas. Skulle vara riktigt bra. Har ju velat det enda sedan jag gick i gymnasiet.
Men här ska jag inte sitta och slösa bort min tid, det är bara en och en halv timme kvar på min plugg tid.


<3

Cosy in the rocket

Igår såg Anna och jag på biggest loser. Det var final. Gutt tänkte vi, det måste vi se. Var det hela finalen tro? Nej nej, utan det fortsätter idag. Då slängde vi bort en hel timme där. Men då vet jag i alla fall vad jag ska göra ikväll vid 7. Man ser vilka som har anträngt sig och vilka som inte har ansträngt sig lika mycket. Vissa har inte förändrats alls mycket medan andra inte har minsta lilla fett kvar.
Men då kommer vi till den roliga delen. Det är en av tjejerna som säger att hon dejtade/ hade ingen pojkvän under skoltiden på grund av att hon var tjock.
Då säger jag- Jaha, Om hon har vikten att skylla på, vad har jag då?
Då svarar Anna- Ja då måste det vara ditt utseende.
Så då har vi konstaterat det. ;)

Sen såg vi på min kärlek igen. Lovely Lovely Lovely!
Ja, den dagen kommer väl den med. Det är vad ni påstår i alla fall. Själv är jag inte så säker. Kanske när jag är pensionär.

Igår sprang jag förresten 2 km på 15 minuter. Jag gör framsteg.
Och idag ska jag ringa vårdcentralen. Självklart vill jag inte det, precis som med allt annat som är jobbigt. Men det kan väl inte bli sämre av ett samtal.

Känns som att jag måste ta en promenix med KM snart. Annars träffar jag nog henne i helgen då det blir kroppkakor!


<3

Fortress

Ett stort glas med nypresad frukt och underbar musik. Kan nästan inte få en bättre start på dagen.
Om ändå drömmarna kunde bli bättre.

Träning och Anna idag =)


I miss my boys and girls very much.

<3

So you think you can dance

Detta har vart mitt halva söndags nöje. Säsong 6 har ingenting jämfört med säsong 4.
De samspelt de har mellan varandra, känslorna, allting.
Åh, mycktet mycket bra. Love säsong 4.

http://www.youtube.com/results?search_query=favourite+couple+dances+s4&search_type=&aq=f

Denna är helt klart på topp 5 av de bästa i säsong 4 enligt mig.

http://www.youtube.com/watch?v=9R3bLE1CiFs&feature=related


Snart är denna dag gången..


<3

Miss halfway

Vad jag älskar att sova ut. Mycket bättre än att gå upp medan det fortfarande är mörkt ute, det vill säga runt halv 7-7 tiden. Och nu menar jag inte att jag gick upp nu, för nu är det mörkt igen, utan jag konstaterade det.
Slapp dag idag. Gick upp, såg på SYTYCD med en idiotisk kanal, jädra snö eller vad det nu är som gör att kanlerna är konstiga ioch håller på att hacka. Förstår de inte att det är viktigt för mig att se mina program.
Sen skrev Anna att hon skulle gå till jobbet, så jag koinade henne så idag har jag gått 8 km. Det kändes när jag kom hem. Så ingen springning för mig idag, kanske imorgon om jag håller mig frisk. vilket jag självklart hoppas på. Nu håller syster och far på att lagar mat. Bakad potatis, mums. Själv ska jag snart göra min yoga.
Idag är alla ute och festar, men för första gången på länge är jag hemma en hel helg. Syster är ju här och allt.
Jag avskyr när foten somnar. Här sitter jag i värsta sköna ställningen med benen men kommer på att jag kan inte sitta så för då osmnar benet/foten så jag tar ner det, men självklart har den redan somnat och nu sitter jag här i smärtor i stället. Men ja det kunde vart värre.

Denna hittade jag i skolan. Förstod den inte först, men när jag läste nedersta raden så ramlade poletten ner.
<3


Just a ride

Sovit 12 timmar, riktigt skönt och välbehövt.
Idag ska det inte göras så mycket, njuta av min "lediga" dag. Ska iväg och sola. Det om något är nödvändigt.
Tog med mig den lilla grå hem igår, som vanligt protesterar far, men det är bara för att göra det. Han tycker om honom, men det kan man inte erkänna. Idag kommer T hit och vi ska gå och se på M's match.
Igår natt hade jag en dröm om att jag blev överfallen när jag skulle gå till min bil. Den stod i ett garage och det gick inte att tända lampan, men jag visste vart bilen stod så gick fram i alla fall och när jag ska låsa upp känner jag att någon står bredvid mig och det första jag säger är, snälla låt mig va. Men det ändras snabbt, jag bestämde mig istället för att vara ett offer så började jag slå emot, gjorde allt jag hade lärt mig på självförsvaret och det slutar med att en kille kommer in och skjuter honom. Bearbetning kallas detta.
Dagens fråga är, När slutar man vara vänner.
Är det när det känns som att man inte känner personen längre. När man inte hörs av längre. När man inte har lust att träffa personen längre. Vad är det som gör att man inte är vänner längre.

Nu är det dags att ta tag i dagen.


When will it break through.

<3

Light years away

Hade Gambia föreläsning idag igen. Men bara 1½ timme så det var skönt. Eftersom jag mår som jag mår. Men idag är det mest halsen krånglar.
Åkte buss in till skolan idag, första gången på jag vet inte hur länge, men det var skönt, sitta och lyssna på musik och halvsova. Underbart. Man får inte riktigt göra så när man kör bil. Skulle åkt buss hem igen, men ja, ne det avr en times väntetid så jag gav upp, ringde mor som hämtade mig och nu ska jag vara hos syster till ikväll då jag ska få åka bil med mor hem.
Något fel som hände här. Men nu ska jag i alla fall sätta mig och läsa.
Fick en inbjudan av Lisa till fika, skulle vara gott med nybakade bullar, men ett löfte är ett löfte. Så kan inte gå och fika med gott samveta därför får vi skjuta upp det till någon annan gång när vi hittar på något kul ;)
Mest av allt skulle jag vilja sova nu, men ja, en timmes läsning sen se vad det är för OTH avsnitt.

<3

Missing you

Every time I think of you,
I always catch my breath
I'm still standing here, and you're miles away
And I wonder why you left
And there's a storm that's raging
Through my frozen heart tonight

I hear your name in certain circles
And it always makes me smile
I spend my time just thinking about you
And it's almost driving me wild
But it's my heart that's breaking
Down this long distance line tonight

And I ain't missing you at all
Since you've been gone, away
I ain't been missing you
No matter what I might say

There's a message in the wires
And I'm sending you a signal tonight
You don't know how desperate I've become
And it looks like I'm losing this fight
But it's my heart that's breaking
Down this long dusty road of mine

And I ain't missing you at all
Since you've been gone, away
I ain't missing you
No matter what my friends say

And there's a message that I'm sending out
Like a telegraph to your soul
I can't bridge this distance
Stop this heartache overload

I ain't missing you at all
Since you've been gone away
I ain't missing you
No matter what my friends say
I ain't missing you

<3

I do not hook up

Onsdag, känns som längsta veckan på länge.
Är förkyld och super trött och veckan har bestått av tidig morgon, så även i morgon. Då ännu tidigare än de andra dagarna, men på fredag får jag sova ut. Skönt.
I måndags hittade Lisa och jag på något kul. ;) haha.
Vi åkte och spelade biljard, sen hem till henne och åt varma mackor och såg på tv. Efter det gick vi och matade fåglarna vid vattnet. Det var trevligt och vi gjorde dagens goda gärning samtidigt. Så pluspoäng till oss. Sen åkte jag hem och tränade. Haft träningsvärk måndag tisdag efter självförsvaret. Hiskelit ont har det gjort, men det är trevligt att man känner att något har använts.
Idag skulle jag ha tränat, men fick inte det på grund av mitt tillstånd. Så det sket sig.
Och nej det är inte jag som hittar på undanflykter här utan jag blev förbjuden.
Men men, har suttit och fixkat med min lilla musikspelare och fått rycket på min daotr och mitt internet. Mitt upp i allt startar datorn om sig, mindre uppskattat. Tänk om jag suttit och gjort något viktigt arbete, det är därför jag lärt mig att spara om och om igen. Men igår så hittade jag massa underbar musik, och jag la till Hello Sunshine på min lista, efter att ha gått runt och sjungt på den ett antal månader.
Idag hade vi en egen lektion, det gick väl bra, inget att fasa över. Nu återstår det bara 100 andra saker att göra. Men ja, går man i skolan så gör man.
Pratade med farmor nu, ska förbi där i dagarna och hälsa på, har inte sett henne på en månad. Såg ju farfar i söndags. Men tydligen är det bra med mormor ( farmors mamma ) igen. Läkarna vet inte vad som hände, som vanligt, men förmodar att det var en stroke eller något liknande. Så hon hänger fortfarande kvar i livet.
Nu ska det fixas lite till med musik och sen blir det tv och läsning på scemat. Sedan är det god natt.
Man blir inte frisk av att sitta uppe halva natten och inte få någon sömn, så jag är som en gammal människa nu för tiden.
Jag undrar när Lisa ska ge med creed(?) för att jag läste hennes långa inlägg.?


<3

Passing by

Gårdagen blev inte alls som planerat.
Åkte till Lisa, för det var bättre att vara där än sitt hemma och vänta på att de skulle bli klara. väl hos henne ringer Johanna och säger att det är inget hos Tom. Så vi fixar egen förfest. Fia med hutt och lite kortspel så blev allt bra. Drog till kåren. Jag ville verkligen in dit, men Emma/Hanna hade inte giltigt kort så de kom inte in. Vilket resulterade i att vi fick gå till skit palace. Jag förstår inte ritkigt avrför vi fortsätter att gå dit men i alla fall. Om det inte bkir kåren av någon anledning tänker ag i alla fal gå ner till stan i stället och sätta mig på en av pubbarna. Mycket bättre än Palace.
När palace avr över skulle vi dra hem. Eftersom jag bor länge/ åt ett annat håll än de andra behövde jag en plan för hur jag skulle komma hem. Jag beger mig neråt och stöter där på Emilie och Joel. Eftersom vi bor i samma område blev jag överlycklig för då hade jag sällskap hem. Så vi tre gick hemåt. Jag skulle nog påstå att jag var den nykrtaste av oss. det är inte vanligt att Emilie är i det tillståndet. Haha. Men det gick bra att ta sig hem.
Väl hemma är syster fortfarande vaken och sitter och läser bok, jag blev inte förvånad. Själv satt jag mig i soffan och somnade.
Men nu är det dags att bege sig bort till M och fira henne. Senare ikväll blir det självförsvar. Hoppas mina ögon är bättre då än vad de är nu.


<3

Dance your ass off

Läst läst läst och läst. Underbart!
Sedan soffan för en kass film och nu är det dags att laga mat.
Ikväll blir det fest hos Tom. Funderade på att vara oalkohoiliserad idag, men tror jag skiter i det. Men jag orkar inte gå och köpa läsk. Så vi får väl se hur detta blir. Ena sekunden är jag taggad, nästa vill jag bara gå och lägga mig.
Men får väl inte slösa bort tiden sitandes här.
Dags att se vad jag kan laga för mat.

<3

Just like a psyko

Jag är besatt. Ja, det visste jag ju redan, men det hade lagt sig lite halvt men nu är det tillbaka. Så sjukligt, men så underbart. Samtidigt som det är deprimerande. Ja, lite svår förklarad är jag idag men vad gör det.
Vill inte gå och lägga mig, men det får jag väl göra i alla fall. Ta den grå under armen och sova.


I want it as much as you.

<3

Moving Mountains

Middag avklarad.
Syster T hittade en ny serie på sexan, legend of the seeker. Den var inte så värst bra, så jag gav upp. Tragiskt nog så är det dubbelavsnitt. Men det ska jag väl klara, Internet kan roa mig en timme till.
Ska äta chokladpudding senare. Mums.
Är väl inte det bästa just nu när allt är i kaos. Men det är som vanligt, när man satsar på träningen så kommer alltid något i vägen som förstör.

<3

What if

Den största frågan i mitt liv.

Det är sol ut idag. Underbart. Har inte sett solen ordentligt på jag vet inte hur länge.
Så idag sak jag ut på en liten promenad sen sätta mig och läsa.
Min mor är just nu och opererar sig. Ja sjukt att jag sitter här då, men mor är som hon är, man får inte vara med. Så hon kommer hem i eftermiddag och då ska jag försöka ta hand om henne. Hoppas allting går bra.
Igår var mor syster och jag på stan, och på modehuset., vi fikade och hade det trevligt. Sådana dagar är bra dagar.
Jag funderade också igår på om jag skulle färga mitt hår, ja ha bkonda slingor. men de sa att det inte var en möjlighet för jag har för mörkt hår. Men jag anser att de är väl frisörer för att de ska klara av sådana uppgifter. Men jag tänker inte riskera att bli ornage i håret. Så får se vad jag gör. Blev bara så trött på allting igår. Ja, ett tag har det varit så, men de senaste dagarna har vart värst. Är bara så himla trött på allt.
Nu är det Biggest Loser invägning, så det ska jag se innan jag tar min promenad.


<3

Climb it

Då var det dags igen.
Pregnant stomach. Inte så kul. Inte bokstavligt tavlat då.
Trodde det hade blivit bra, men tydligen inte. Så får komma på hur jag ska lösa detta. Flera små mål om dagen kanske.
Inge vidare när man knappt kan stå upp eller andas när man duschar. Ja det är inte bara när jag duschar, men det var vad jag gjorde nyligen. Imorgon är det torsdag, sen är det fredag och då är jag ledig. Trevlans.
Sjukhets känslan går inte över, plus att jag har inte mina glasögon med mig så de blir bara värre då. Men får förhoppningsvis dem på fredag.
Ikväll ska mor och jag gå på bio. har bara vart aakutellet i över en månad nu. Så ikväll blir det förhoppningsvis av.

P&L is my favourite couple!


<3

Something called what

Vaknade med halsont och illamående. Illamåendet försvann men halsonten finns kvar. Vilket är jobbigt, avskyr halsont. Åkte till bibblan och gjorde frågor med Pierre och Sanna, det gick bra fram till sista frågan. Men vi blev klara en och en halv timme innan avsatt tid så det var skönt. Hade tänkt åka hem, äta mat och sedan läsa bok. Blev det så.. Nej inte riktigt. Ett tag har jag nu gått och tänkt över en viss scen i OTH och kände att jag var tvungen att leta upp den. Så det gjorde jag, det gick fort, men inte kunde jag sluta där utan jag fortsatte kolla på fler avsnitt. Jag började kl 13. Klockan är nu 17 och jag stängde nyligen av dvdn. Inte så värst bra. Men men. Nu ska det göras lite situps sedan laga mat, diska och sedan ska jag läsa bok.  Syster kommer hem sent ikväll, så får se om jag fortsätter läsa när hon kommer eller om vi tittar på bones, eller om hon ska sova. Hon är 13 timmer på jobbet idag.

Att ha någon som räddar en, någon som finns där hela tiden, någon som älskar varje del av en, någon som älskar en för den man är, någon som får en att känna sig trygg, någon som vill göra allt med en, någon som tar ett steg i taget, någon som bryr sig om de man känner, någon som är ens vän. Ja allt det och en hel del mer.


Now it's time for music and food.

<3 

The silence will kill us

Såg på OTH nu och då var det avsnittet när en elev håller andra elever gisslan på skolan och allt sådant där pga att han har vart mobbat hela sitt liv. Han hade vart osynlig, det var ingen som visste om han varit i skolan eller inte.
De som aldrig varit mobbade kan aldrig förstå hur det känns, det kan aldrig inse hur otroligt ont det gör i dessa personer.
Det sjuka med mobbning är att det är inte något som sker enbart i unga åldrar, utan det finns hela livet.
På arbetsplatser, över allt. Jag tycker synd om de männsikor som måste trycka ner andra männsikor för att må bra, Som måste sprida massa vidriga rykten, skratta åt andra männsikor, frysa ut dem för att de själva ska känna sig trygga.
Det handlar om att de är så osäkra i sig själva så de vill att andra ska ha det likadant eller värre.
Ta tag i dina problem istället för att utsätta andra för mer smärta. Men det förstås, de inser inte att de själva har problem.
Det är läskigt att männsikor kan driva en annan männsika till att ta livet av sig. Hur de kan få en att bara vilja ge upp, få en männsika att inte se något slut på smärtan, ser ingen utväg förutom att ta sitt egna liv.
Jag undrar vad det är som ddriver människor. Vad det är som gör att vissa männsikor kan vara så fulla av hat. Det kan inte låta andra mänsikor vara utan måste förstöra alla andras liv.

I know you don't really understand, because you see nothing wrong in what you re doing.
But I do, I see it and I feel sorry for you.

<3

Break on through

Självförsvaret igår var kul och nyttigt. Så det ser jag fram emot att göra fler gånger. Men har ont i handlederna idag. Smäller man får ta.
Engelskan idag var givande. Det tycker vi om.
Till lunch tog jag, Pierre och Sanna en fika, efter det fick jag matkoma och sista blev då jobbig och kall. Men fick sluta en halvtimme tidigare så det var skönt. Så nu blir det OTH och lite mat, sedan läsning.
Denna snön lär inte försvinna på ett tag känns det som, snöar en massa nu igen. Suck.


<3

RSS 2.0