Menilmontant

Drog mig nyss upp ur sängen för jag måste fixa håret innan jag ska träffa Anna, och alla vet att fixa håret, ja det tar sin lilla tid. Vi ska i alla fall på bio vid halv 3 se änglagård 3. Ingen film jag hade på min to see list men vad gör man inte för sina vänner ; ) Den kan ju inte vara hur dålig som helst. Eller kan den ?
Efer bion vet jag inte ritkigt vad som händer. Ska prata lite med min mor om det, men ikväll ser det ut som vi ska till Celie. Jag vet fortfarande inte om jag ska vara nykter eller inte. Återstår att se.
Har inga som helst förväntningar på detta nyår, bryr mig inte så mycket heller. Anser att nyår är överskattat. Jag längtar faktiskt mer till morgondagen.
Får väl ta tag i dagen nu, börja med en frukost.


<3

Grey goose

Gårdagen var himla trevlig.
Åkte till Andreas där i princip de flesta var vilket var himla kul, har inte träffat dem sen i somras.
Vi spelade Tp, rappakalja och vem är jag. Vem är jag spårade ut rätt rejält när folket börjde bli alkoholiseade, vissa männsikor som inte viste vad en enkel ledtråd var utan babblade på en massa . Men kul var det.
Vid 12 tiden åkte alla - 2 till Palle där vi bara snackade skit och myste lite. Känner mig så hima hemma med dessa människor. Dem är så underbara.
I måndags när vi var hos Palle lyssnade vi på musik från elipse, jag frågar henne hur hon fått tag på det och hon säger att hon köpt skivan och satt in det på mobilen. Jag svarar, skiva, vadå finns det skivor ?
Både Lina och Palle tittar på mig och säger va, ja klart det finns skivor ? Jag svarar, nej men seriöst finns det skivor, det visste inte jag.
Lina tittar på mig som jag vore dum i huvudet för hon tror jag mfrågar om det finns skivor med musik i allmänhet medan jag menar om det finns musik från filmerna. Lite så var det igår också. Jag skulle förklara något för Lina men hon förstår inte anser jag så jag tittar på henne med blicken, serisöst, är du allvarlig, förstår du inte. Dock kommer jag inte ihåg var det var. Men när vi skulle förklara reglerna för Rappakalja. Alla trodde det var jag som var trög för att jag förstod inte hur 3 lag kunde få 4 förslag på vad ordet hade för betydelse. Men det avr enbart Viktor som då förklarade hur det låg till som inte förstod själv eller det jag sa. Det visade sig när vi började att jag hade rätt hela tiden.Idag är jag en mindre snäll syster som inte gick upp för att träna, men man kan inte ge mig valet att stanna kvar, utan bara säga, nu är det dags att gå upp. Då kvällen blev mycket senare än jag hade tänkt det så var jag lite trötter.
Nu är syster och mor ute och handlar om mors säng. Mycket bra.
De borde vara hemma snart och då ska vi montera ner T's säng så den nya kan komma på plats idag.

Tv dags!

<3

Twisted little thing

2 dagar kvar på detta år. Ja hej och hå.
Jag är galet trötter. Systra och jag var och träna i förmiddags, 50 minuter på bandet. Milen ska jag nog klara av om någon månad. Fick i alla fall ordning på mitt hår idag efter min rocka billy frilla i måndags, var tvungen att ge det lite tid, men en inpacking fixade det bra.
Efter träning var det dags för lite shopping. Det resulterade i 2 sängar och tillbehör till sängarna. Allt detta på 2 timmar, vi kan om vi vill. Så syster får sina sängar imorgon och moder om 2 månader. Om hon nu ska behålla dem.
Snart blir det matlagning, sedan förhoppnings lite vila innan det blir glögg och spel kväll med folket. Vilket folket är vet jag dock inte än. Det återstår att se : )


<3

Lift up your face

Igår efter träning gick jag bort til Paulina där Lollo , Lina och malin var. Vi kollade på film, spelade ett spel där en person ska säga ett ord och skriva ner de tre första sakerna den tänker på. Sen sak de andr skirva tre saker de tänker på om det ordet och samtidgt försöka matcha deras ord med vad den första personen kanske tänker. Det var roligt. Klockan halv 12 får Palle den briljanta iden att vi ska ut och fotografera. Så vi gjorde oss i ordning och begav oss ut i kylan. Frostskador, ja dem uppstod nästan igår. Fy fy fy. Men jag hade himla kul när jag skulle bege mig till mig fotograferingsplats, det var inne i en gran. En stor gran. En väldigt dyr gran. Kändes bra när securitas körde förbi och jag såg i mitt huvud hur mycket böter vi skulle få. Men dem såg oss inte som tur var.
Var hemma samma tid som tidningsbudet kom och syster gick upp till jobbet. Men en himla trevlig kväll hade jag.
Idag var jag på staden med syster T och moder. Hittade lite smått och gott.
Fick inte skriva så mycket fö syster då hon ska ha datorn, så får bege mig till soffan nu och däcka.

Himla rolig och bra film
<3

-.-

http://www.seashepherd.org/dolphins/report-from-taiji-december-18.html


Do they not stop and imagine how they would feel if someone were to brutally murder their child?

Babs and bads

Måndag och bara 5 dagar kvar på detta år. Helt sjukt.
Kom precis in till syster T där jag troligtvis kommer spendera dessa fem dagar.
Det känns lite i ryggen idag efter all skottning, men inte alls så mycket som det kunde göra.
Så ska vi till gymmet idag så detta blir kanoners.
Middagen igår var super god. Alla tre rätterna var mumma.
Vet inte riktigt hur de ska beskrivas, men gott var det.
Huvudrätten var i alla fall kalkon, ja det åt inte jag då, men jag åt resten av maten.
Martin hade äntligen blivit befriad från insnöandet så han kunde delta i måltiden också, så det blev paket öppning för honom då. Pappa hade köpt en tröja till honom, fast x ntal storlekar för stor, det är tur man kan byta sådant. Vilket nu påminner mig om att jag måste ner till stan och fråga om jag kan byta lite grejer i storlek och så. Hoppas jag har kvitton i jacka.

Åh, jag kollade på whale wars igår. Det är så himla bra, det var också massor av avsnitt direkt efter varandra, blev helt fast. Dessa japaner är helt jävla dumma i huvudet, seriöst, de körde på en liten liten mini båt med deras gigantiska båt. Hur normalt är det. Inte så värst. Så dem måste ha någon störning i huvudet helt klart.
Jag hejar i alal fall på Sea Shepherd. Det är kanske det jag ska göra med mitt liv. Fast jag skulle dö inombords om jag blev vittne till en valfångst. Kanske kan blunda då.


Sea Shepherd


Storleken mellan båtarna som "kolliderade"Nu ska jag nog se skönheten & odjuret eller läsa om fettförbränning ; )<3

It takes a muscle

För det första, jag vet att det stavas stryka. med enbart K och inte CK.

Men i alla fall.
Julafton var blandad. Men jag försökte fouksera på det bra. Dvs de flesta människor. Min farmor är helt klart bäst. Hon är så himla söt. När jag öppnade ett av hennes paket låg det ett presentkort där i, men jag tog ur det innan hon såg och sen  rotade jag runt i paketet och säger, nehe ne.. Farmor blir lite småttt panikslagen och säger, vadå ligger det ingenting där i, mej men sluta det är inte sant. Pappa driver på det hela och säger, nej fy va dåligt att ge henne ett paket utan något i. Frmor får panik. Jag visar henne presentkortet och ler lite fint. Då kunde hon andas ut. När jag och syster T fick örhängen ville hon också testa dem, så hon satt med tre oliak örhängen underkvällen, alla samtidigt. Hon vill börja använda mer hängande, men glömmer alltid det. Mycket söt är hon.
Mitt upp i allt skulle farfar i alla fall till kyrkan för deras körledare hade bestämt att kören skulle sjunga på midnattsmässan. Normalt ? NEJ. Speciellt inte i det väder vi hade. Gick knappt att gå ut, men ne vi tvingar dit folk i alla fall. Så det blir dagens ris till henne. Dagens ros däremot blir till den snälla killen somhjälpte oss få loss bilen som farfar körde fast när han skulle bege sig till kyrkan.
Gårdagen, det vill säga juldagen spenderades hos mor på dagen och sedan åkte jag hem med syster M igen, tyckte inte hon skulle köra själv. Så det blev ingen utgång för mig, men det är helt okej det med. Är inte så mycket för det där att gå ut på juldagen.
Så idag när de flesta är bakis har jag och syster M skottat hela soldäcket. Det var en meter snö om inte mer, det var mjuk snö hälva och is halva. Så vi har fått vårat gympass dag. Skulle tagit kort på det men hade inget batteri, så det kanske blir sen.

Nu ska jag göra mig i ordning för att gå bort på middag hos fof. Himla himla gott hoppas jag det blir.


<3

Naked number one

Då har jag gjort min insatts för dagen. Imorgon ska jag slå in den sista klappen, ingenting jag orkar göra idag. Plus att det är lite trevligt att göra det på morgonen.
Nu ska jag hälla upp ett glad julmust till mig själv, svepa det och gå ner i källaren och koppla av. Snart kommer systrarna.

God Jul !


<3

Alphabet street

Pyssel Pyssel Pyssel.
Det börjar ordna upp sig här hemma, nu är det bara lite små grejer kvar.
Ska strycka gardiner och liknande. Städata toaletten nyss, slängde massor av saker.
Det är så bra när jag städar skåp och liknande, blir ritkigt utrensning då.
Går här hemma och myser lite för det är så fint överallt.
Längtar till mina systrar kommer också. Hoppas bara dem är snälla när dem kommer.
Var nyss hos fof och då såg jag två domherrar. Har inte sett dem på ca 10 år eller något känns det som.
Himla fina är dem.
<3


Voice of truth

Har jag en snäll pappa eller vad ?
Igår så ansåg jag att det var mycket kallare än det brukar vara nere i källarn, kan också bero på det -15 det var ute, men i alla fall, det är kallti källaren och det är ju jobbigt då det är där tvn står. Så idag har han vart och köpt ett värmeelement till mig. Så himla bra. Då blev jag glader. Nu slipper jag frysa där nere.
Igen så ska jag meddela att jag är fruktansvärt kär i min musik. Jisses va bra den är.


Ne, nu ska jag nog ta och städa lite.


<3

Praise you in this storm

Dagen före julafton. Idag kommer mina systrar hem. Mycket bra .
Dagen idag ska nog vara bestå av lite städning och, ja det vet jag inte riktigt. Är inget fint väder så det är inte värt att fotografera, så det får vi spara lite.
Var och sprang igår, glömde stretcha framsidan av låret, känns idag, men inte allt för mycket, betyder det att jag kanske är i någon slags form? Ne, usch det är jag verkligen inte. Fast bättre än innan borde det ändå vara. På ett sätt längtar jag till jag börjar skolan igen för så får jag mer struktur på träningen och det kommer bli lovely.

Jag hoppas och önskar innerligt att jag och Anna kan gå på Julias skiva, det skulle vara så himla kul. Gå på en skiva man förhoppnings trivs på. Den förra blev jag ju dit släpad till, men den dög väl ändå. Haha, kom och tänka på vilken kall bitch Anna tyckte jag var mot en viss tjej. Men vadå, man kan inte vara trevlig mot alla, speciellt inte dem människorna i det tillfället.
Ja, det är lite roligt att skratta åt såhär i efterhand. Tycker jag i alla fall.

Dags för frukost !


But I never learned enough
To listen to the voice that told me,
Always love, Hate will get you
Always love, Hate will get you every time
Always love, Don't wait til the finish line

<3

La cumbia

http://www.aftonbladet.se/wendela/article8308067.ab

Inte ett dugg förvånad..


Best laid plans

Här har jag suttit och väntat på pappa, och han har suttit och ävntat på ig. Ja det är en bra kombo. Nu ska granen iaf tas in, får se om den blir klädd. Isf efter Bones.
Ska bara hitta den andra foten också så vi kan ta in den andra granen också.
Farmor och farfar var precis här och farmor ick lite små panik över gardinerna. Himla söt hon är.
Ut i snön och hämta gran !


<3

Carry you home

Idag när jag kom hem hade jag fått ett litet brev. Det brevet innehöll en inbjudan till nyårsfest hos Lisa. Så jag ska fundera på saken om hur jag ska göra. Ska höra lite med folket också, om hur de ska göra vid nyår. Ska tydligen vara hemma på nyårsdagen hade pappa bestämt så vi skulle hitta på något. Så det är väl bara att lyda.
Skulle göra fläskfilé till pappa idag.. ja det gick ju som det gick. Lisa sa att man skulle ta bort allt det vita, kändes lättare sagt än gjort. Vet inte ritkgit vad jag höll på med men han sa att det var gott och ätbart så något måste jag ju ha rätt.
Kollar på nyheterna nu och de pratar om att ge pengar till de som behöver. Jag vill ju göra sådant men jag är inte riktigt säker på om jag litar på dem. Eller rättare sagt, jag litar inte på dem. Så därför vill jag inte ge dem något för jag anser att det inte går till det de ska.
Har sjuklig ångest över min träning. Illa !


<3

The governmenthttp://www.aftonbladet.se/nyheter/article8304556.ab


Ja, Sverige heter det fina land vi lever i.. Seriöst, det måste vara något stort fel på vår regering.


Let your body decide

Inte mycket som blir rätt när allting går fel.
Borde egetnligen vara på gymmet nu, men var allt för trött innan.
Så ska göra mig lite frukost och sen får vi se om det blir träning eller staden först.
Kollade lite på handbollsmatchen igår, Sverige gjorde allt för många misstag, kändes lite nybörjar aktigt ibland. Men det är ändå stort att de kom ända till final.
Igårkväll åkte jag till Malin och hade twilight-saga mys.
Fast jag kom dit lite sent så det blev bara ettan och tvåan, trean kollade jag på när jag kom hem sen.
Avskyr att min kamera är så himla dålig. Seriöst, kan de inte ha en bra kamera i alla telefoner!

<3

Water water give me some water

Ja detta med vattnet går ju framåt. Vid halv 2 tiden eler något var rören lagade, men det skulle fylla på nogt och sedan skulle vi sucsessivt få vatten, men fortfarande helt tomt. Ja, klockan är ju bara halv 5 men i alla fall. Får hoppas det kommer snart. Skulle inte sitta helt fel.
Fick ingeting gjort på stan, eller jo, köpte julklapp till kusinerna och ett linne till mig själv. Hittde en klocka jag ville pröva men tiden fanns inte till och jag köpte ehller inte ett äpstift. Så blir nog att bege sig in i morgon eller på måndag. Sådant är livet. Nu ska jag bege mig bort till Paulina.
Låt förfestandet börja.


<3

Phantomrider

Vad är det första jag gör en lördags morgon?
I vanliga fall inte så mycket, denna morgonen begav jag mig ut på jak efter vatten. Japp, vi har inget vatten. Känns som att det kan avra bud på att bege sig över till huset där det finns vatten. Men lär inte bli så.
Skulle avra utgång idag, vet inte riktigt hur det blir heller med pubarna och de om de inte har vatten. Ja toaletterna fungerar ju inte så vet inte alls hur detta blir.
Men nu ska jag göra mig i ordning för en dag på staden. Får se om Palle vaknar till liv och joinar mig och Malin.


<3

Unforgiven

Allting har förändrats
Men jag minns det såväl
Varför kärleken brunnit
Utav olika skäl
Varför jag aldrig släppte och aldrig gav upp
En längtan så stor efter dig
Minns varje dag jag lidit
Har lämnat det bakom mig med en övertygelse
Att jag satt något spår
Som har haft betydelse
Hjärtan som slår
Vi stod där vi stod
Minns det som igår
Första gången du log
Som om jag snubblade pladask
På marken och bara dog
Jag var ung du var äldre
Blev hjälplöst förälskad
Obeskrivligt tagen
Sen den stunden satt jag fast i ett nät förtrollad och bunden
Tappa mitt hjärta i dina händer
Kunde inte tänka logiskt eller sunt
Och för varje sekund som du inte fanns där blev det tung
Började sakta uppvakta på avstånd i brev
Men det spelade ingen roll vad jag skrev
Breven som skrevs dom kom aldrig fram
Du hade fastnat men inte fattat än
Vilken kärlek som fanns att bara hämta hem
Men efter ett tag
Mina förhoppningar dom väcktes
För att sen raseras
Gav bort din hand till en annan
Men mitt hjärta det brann och min åtrå var sann
Jag gav aldrig upp trots att du försvann
Din hållning är förvriden
Vill säga nånting men jag kan inte tänka klart
Känslor bubblar upp utan att tänka tillbaks
Kan inte titta tillbaks trots min vilja är stark
Vi vandrar iväg åt olika håll
Allt var svävande men nu så ser ja klart
Du var aldrig något för mig


Behind the mask

Det är fredag idag.
Igår var det något fel på blogg.se, i alla fall på kvällen när jag skulle logga in, fanns inget ställe att logga in på. Mysko. Men men.
Dagen idag vet jag inte riktigt alls hur den ser ut men jag vet vad jag ska göra, och det är att träna, vänta på att far kommer med saker, åka och kolla på skor samt laga mat. Funderar på om jag ska hämta syster efter jobbet och låta henne följa med och kolla skor. Är inte så kul att göra det själv. Frågan är när far kommer, det vet han inte själv och det är då himla svårt att planera dagen. Inte så bra om jag står på löpbandet när han kommer.
Aja.. återstår att se hur dagen turns out.


<3

Waiting for the snake

Det bästa inom sömn är när klockan ringer och man somnar om. Det är så himla skönt. Dock är det inte bra ifall man måste upp när klockan ringer, blir lite jobbigt då.
På spotify har de ju reklam om Skärholmen Centrum. Fy, vill åka dit, tycker om det. Men det kommer inte ske. Spenderade i alla fall varannan helg där förut. Mindre bra för ekonomin kanske.
Skulle vara trevligt att åka dit och hälsa på folket, men har vi ekonomi till det ? Ne. Inte överhuvudtaget. Och när jag börjar skolan kan jag inte heller åka. Så ja, det blir väl i Maj jag får åka..
När jag gjorde min frukost igår kom jag på att jag hade suttit och snackat med Tom i ca 3 timmar igår, och fy vilket cp jag var. Inte särskilt normal nej, men som tur är så tycker han det är helt okej, vilket är himla bra,för behöver sådan avreageringar ibland.  Andra männsikor hade nog stängt ner och sedan låtsas som ingenting hade hänt.
Sitter och väntar på att mor ska komma med bilen så jag kan åka iväg. Hämta T vid jobbet och sedan åka och träna. Utan T, för hon skulle på någon föreläsning/möte. Vad vet jag, sen är hon ju sjuk också. Jag tänker dock inte bli sjuk. Det säger jag verkligen nej till.
Btw, har jag sagt att Miss Li är himla bra. Riktigt sköna låtar har hon!


<3


Picture Perfect

En närligande kopia av min förra häst.


Fölisen


Minisar


Hjärtegull


Cooling
Mama Bear


Lucys door

Jisses va det har vart kallt ute idag. Usch och fy. Händer och fötter har vart som is idag. Mindre skönt. Veterinären skulle komma vid 1 idag. Hon kom vid 3, och ursäktade sig inte ens. Not fun. Hon hade heller inte sagt vad som behövdes inför märkningen, så det var tur att Jan hittade papprena annars hade det inte blivit någon märkning. Men nu är tjejen märkt och allt vad de nu gjorde, hon var himla duktig. Men hon heter nu Liva istället för Diva. Jag tyckte Milla var fint, så det ska jag nog döpa mitt nästa djur till. Påminn mig om det.
Vet inte om jag sagt det, men det är i alla fall en hare som springer rutn här i området, så idag la jag ut lite morötter till den, hoppas den hittar det så den får i sig lite mat. Men jag hoppas egentligen att den ska hoppa härifrån så den inte behöver bli påkörd av alla bilar som kör här.
När jag satt i köket idag med Henrik och Jan kom det ett rådjur som ställde sig och åt ur komposten. Så himal söt.
Just nu spelar Sverige -Ungern. Känns som att Sverige kanske får skärpa till sig om de inte vill att detta mästerskap ska vara över.


<3

Duck pond

Onsdag idag va ? Ja..
Usch, far frågade igår hur det känns att skolan börjar snart, jag sa som det vr. Det känns skit för jag är så himla nervös. Det går verkligen inte att beskriva hur nervös jag är. Och det är sjukt, för jag har gått ett år innan, ja precis, det är just det. Men som sagt, denna termin blir det jag och skolan, anti social here I come.
Sitter och väntar påett samtalom när veterinären kommer, veterinären skulle ringt vid 9, och då skulle dem ringa mig, men inget samtal här inte. Så får fortsätta vänta.
Har också panik över att jag inte rört på mig på en vecka, avskyr när det blir så. Så imorgon förhoppningsvis kan jag åka härifrån så jag kan träna. Börjar äta upp mig själv innefrån av dåligt samvete.
Vad ska folk göra på nyår? Jag vill till min stuga, kommer säkert inte bli så, men det är vad jag vill.
Det är en vecka kvar till julafton, hur sjukt är inte det. Lisa skrev igår att hon inte köpt en enda, och jag är praktiskt taget klar. Jag måste säga att jag sitter hellre i min situation än hennes när det har med klapparna att göra. Inget illa menat.

Bra att man glömmer publicera inlägget, men fick ett sms nu om att veterinären skulle komma vid 1. Så får sätta fart med dagen nu.
Så frukost och dusch blir det nu.
Ikväll blir det bilder för nu har jag båda sladdarna. Äntligen ;)


<3

Housewife

Love Love Love Love Love Maria ! Så himla frän kvinna !
<3

Rock-a-bye

Hängt upp belysnng på ena altanen, var för mörkt för framsidan så det blir imorgon. Finns absolut ingenting på tv, ingenting alls. Sämst. Vill ha en serie att titta på, men kollat på alla jag har för tillfället. Hoppas på nytt i julklapp.
Kanske ska åka till Tom och kolla lite OC, hört att han ska ha det ; ) haha. De ska tydligen också börja visa det på vardags eftermiddagarna. Bra det, eller i alal fall bättre än alla repriser som går av 2 och en halv män. Det är sjukligt. Blir ingen träning idag inte... Kanske kan få med honom imorgon, orkar inte köra in för att träna. Det ska jag ändå göra om några dagar. Love Biggest Loser USA, mycket bra program ! Visar att det är himla möjligt att minska i vikt. Han har gått ner 97 kilo. Fattar ni 97 kilo. Det är sjukligt mycket !!!<3

First class riot

Ja inte allt för mycket nytta gjort här inte. Nej nej, ja jag har i alla fall städat och ska nu köra en ny maskin med tvätt. Fastnade med att skaffa lite musik, och sedan massa ihop klippningar av Lucas och Peyton. Besatt som jag är var jag tvungen att kolla. Men måste försöka hitta npgot att äta till middag.. Måste inhandlas mat i detta hus.You said we were destined to be together, you said that to me.
But I wish you never had because you didn’t mean any of it.

<3

Adagio

Nu har jag fixat Annas blogg, än så länge, hon ska fixa fram bil åt mig, jag har själv valt bild just nu så den är fortfarande under arbete. Men nu vill jag gärna fixa en bild jag kan ha som header hos mig.. Frågan är bara vad jag ska ha för bild. Ska se om Paulina har någon idé och kan hjälpa mig med det. Hon är ju gudinnan inom fotografering.
Kanske ska ta tag i städning av rum nu? njaa..


<3

Pressure drop

Idag när jag gick ut i köket såg jag att pappa hade satt ut massa tomtar och liknande. Han är himla rolig, går upp tidigt på morgonen för att fixa med det. Ikväll ska vi nog sätta upp belysningen. Jag hoppas vädret lugnar ner sig tills dess, är himla blåsigt, snöigt och kallt just nu känner jag.
Ska sätta mig och försöka luska ut lite saker med blogg fixandet tänkte jag nu, väntar ändå på att Henrik ska höra av sig om hästarna. SÅ kan göra lite låtsas nytta medan jag väntar. Ska också städa mitt rum idag.

Lite av vad pappa gjort på morgonen.
<3

Red rubber

Bones dags ! Missade ju första avsnitten av säsongen, så får kolla det hos syster nästa helg.


Lite av vad jag gör om dagarna nu för tiden : )


Sängsällskapet


Dagens outfitÄlskar att saker och ting börjar försvinna sakta men säkert !


<3

Meandering

Igår var det lördag och det var julbak på schemat. Det var himla trevligt och vi skrattade väldigt mycket. Farbror och kusin kom förbi och de sa att de hördes ut på gatan hur mycket vi skrattade. Ja, det är väl så det ska vara, andra ska höra att man har det trevligt. Vi fick i alla fall alla kakor gjorde samt kola och knäck. Fast kolan blev inte allt för bra tror jag. Första satsen srang syster M upp och ner för trappan för att se innebandy finalen mellan Sverige och Finland, så den fick koka lite för länge. Den andra satsen skulle jag tydligen ha ansvar för, vilket inte var en bra idé eftersom jag inte ritkigt kan det där. Så jag tog av den från spisen alldeles för tidigt så den var alldeles kletig. Men ja, alla måste vi lära soss någongång. Allt annat gick i alla fall smidigt och bra gick det. Idag gjorde jag och farmor delikatess kroppkakor och köttbullar. Så nu är vi snart fit for fight for christmas. Så denna helg har jag vart en riktig hemmafru, men det har vart trevligt att spendera tid med familjen sådär.
Men har himla ont i rygg och fötter nu efter allt stående. Så resten av kvällen spenderas i soffan med Bones och likande : )
<3


Children of the sea

Ja det var tydligen Jay som vann, grattis till honom. Om det nu är något att vinna.
Suttit och kollat igneom bilder, raderat de onödiga m.m. Så nu ska jag bara spara de som behövs sen kan jag radera den sidan. Tack tack. Vill verkligen ha sladden till mobilen så jag kan föra över mina bilder. Hoppas syster tar med den imorgon.

Ja du Lisa, det var ett ypperligt bra koncept du ko på där. De som tittar får utbildning samtidigt, himla bra. Det tycker jag vi kör på. Men det är inte kanal 5 du ska kontakta utan tv 4, för det är dem som ska ta över Big Brother nu.

Dags för sängen, uppstidning om max 9 timmar.

<3

Gomenasai

Låtarna är över i idol. Missade tyvärr Jays andra låt, som troligtvis var den bästa. Men tyckte i alla fall att Minnahs (?) låt nummer 1 var mycket mycket bra framfört. Det sega är nu att det ska vara en timmes uppehåll. Kan ju dock bara läsa det på nätet imorgon vem som vann.
Satt och diskuterade med Lisa om detta program Whale Wars. Så himla modiga männsikor. Och vilka äckliga idioter jägarna är. Fy faan. Jag kollar dock bara när de pratar med kameran. Skulle inte klara av att se själva jakten. Usch och fy. Men det är bra att de uppmärksammar detta, gör program av det och så vidare, kan leda till något gott. Det programmet jag såg nu hade de vart två räddningsbåtar istället för en, och det hade resulterat i att jägarna hade dödat 528 st mindre valar än vad de hade räknat med. Det är himla bra. men som räddarna sa, detta resulterar säkert också i att jägarna har fulare och effektivare metoder nästa år. Åh, ne det gör mig så himla ilsken. Som kaptenen sa, förstår folk inte att om vi inte har liv i vattnet har vi inte liv på land och då kan vi inte finnas alls. Men nej nej, vi tänker inte längre än vad näsan räcker, om ens det. Idioter!

  


Sedan pratade vi lite om att Big Brother ska komma tillbaka. Undra vad det är för männsikor som kommer vara med denna gång. Ska tydligen gå på tv11, föredetta tv400, så är ju inte alla som ser när det skämmer ut sig eller vad de nu ska göra. Ja Tom skulle i alla fall skämmas över mig om jag var med.
Men men, här är i alla fall adressen för att söka, om någon skulle ha missat det eller om jag skulle ändra mig ;)
http://www.elva.tv/bigbrother/


<3


Need a baby ?

Kanske ska börja jobba på posten ?

http://www.aftonbladet.se/wendela/article8258678.ab<3

Perfidia

Eftermiddagen spenderades på de sätt att jag lyssande på musik, kolla tv och slog in alla julklappar, allt på samma gång, ja de som är köpta i alla fall. Har farfar kvar och sen en sak till till pappa, sen är jag nog klar skulle jag tro. Har precis ätit tacos och kvällen blir en far och dotter kväll.
Usch detta med bilderna går inte alls bra. Ska försöka bättra mig.
Vem vinner idol ikväll då? Frågan är om man ska se det eller inte. TYcker det är himla töntigt det där med all de ska vara ett par, hade inte Jay typ en fru eller något likannde ? Ja, vad vet jag.


<3


Visionz

Har vart ute hos Mama Bear och Miss Diva. Vi tog en liten promenad. Märktes att hon hade vart inne allt för länge. Hon flög upp och ner, sparkade fram och tillbaka. Men hon visse samtidigt att hon gjorde fel så hon lugnade ner sig snabbt. Till hon ansåg att det var dags att göra det igen. Men det gick bra i alla fall. Blev inte träffade eller något, men det är himla svårt att stå emot henne i detta underlaget. Lillan är stark utav dess like. Sen släpppte vi ut dem i hagen igen så de får vara med resten av höstarna under helgen och springa va sig lite.
Ska snart ut på en promenad med KM. Har inte sett henne på jag evt inte när. Jo, början av november, eller var det ne, slutet av October av det. Ja, det stavas med k, men c är mycket finare.
Den lilla grå är här också, var ute och promenerade lite i snön förut. Himla mes är han, tål inte kyla överhuvudtaget så nu ligger han på sin plats och sover igen.
Igår efter träningen var jag hos fröken Malin Svensson. Satt och tittade på henne och tänkte på hur tacksam jag är över att jag har henne i mitt liv. Jag vet att hon anser att alla glider ifrån varandra, men samtidigt har vi alla våra egna liv, och visst man ska inte glömma bort varandra, men man hinner inte alltid med heller. Men jag vet i alla fall att jag tänker inte släppa taget om den fröken i första taget.
Igår insgå Therese hur mycket hjärnan styr ens träning. Hon brukar alltid värma upp med 15 min på crosstrainern, igår var hon där i 40 minuter medan jag gjorde maskierna, och det gick himla bra för henne tyckte jag. Det går så länge man ger sig f**n på det och inte låter hjärnan bestämma hur mycket man orkar och inte.

Time to take a walk .


<3

Election time

Blev inget springande här inte. Lagade mat och åkte till mor och hjälpte henne flytta lite möbler som var tvugna att lämna vardagsrummet då snickarn kommer imorgon och ska riva ut allt. Tycker synd om min moder . Inte riktigt vad hon behöver kanske. Men hon sa själv, allt ont har något gott med sig, återstår bara tt se vad det kan var ai denna situationen, och det är inte värt att dö över materiella saker. Sant sant med det sista. Vet inte riktigt om jag kan hålla med det första i nu länget. Har i alla fall försökt hålla på lite med min väns blogg, men det gick inte allt för bra. Kan bli himla galen när det inte gör som jag vill. Men men, undersöka, analysera och utföra. Japp så får det bli när tiden finns. Känner mig lite som en marionettdocka just nu. Eller ja, ne jag vet inte. Känns som att jag skulle behöva kunna vara på flera ställen samtidigt just nu. Men det går tyvärr inte, så det får bli som det blir. Kom åter igen på idag att jag har himla svårt att se på tv med andra människor för det har alltid så högt ljud. Jag klarar inte av det. Det gör ont i öronen och det är mindre trevligt.
Just nu bler en spelare utvisad. Fick rött kort, det betyder att han är avständg. Känns också himla onödgit för det lilla. han fällde honom bara, och det var inte allt för fult heller. Juste det, han spelade i Arsenal.
btw, om jag inte ska hålla på med pollen allt för många veckor, lite som det ser ut nu, så kanske jag kan fixa mina naglar innan jul. Om det finns tid och pengar vill säga. Annars väntar jag. Den som väntar på något gott väntar aldrig (?) för länge. Nja, det vet jag inte heller om jag kan hålla med om..
Nu är det dags för sängen, se om jag kan läsa några rader innan jag somnar.

God Natt !

<3

You get what you need

Lilla Diva var inte alls divig idag. Nästan så att hon behöver byta namn. Hon var så himla duktig. Följde med in i boxen, var hur lätt som helt att hålla på med, tillät oss till och med att lyfta hovarna. Stolt över henne. Men det är inte allt för roligt att det är snö och is över allt. Inte de optimala förhållandena för att hålla på med henne då nej.
Blir hmla störd på mig själv att jag inte tog med sladden från therese så jag kan lägga upp bilderna. Men ska dit imorgon troligtvis så ska försöka komma ihåg den då.
Väntar nu på att matvarorna ska komma genom dörren så jag kan börja laga mat. Mums mums.
Får se om det blir någon slags löpning idag, tror dock inte med, men kanske.


<3


Too marvelous for words

Andra kläder på. Nu återstår det att vänta vänta och vänta. Det är himla dryg. Speciellt när man inte har en utsatt tid, utan personenkan ringa när som helst.
Jag måste fixa mina naglar, det är verkligen ett måste, och det kommer bli så underbart när jag har dem. Men vet inte om jag ska göra det före eller efter jul. Men längtar det gör jag.

Förresten, detta program som gått, så mycket bättre, har jag sagt det innan kanske, men jag tycker verkligen det är Petter som gör om låtarna mest och verkligen gör dem till sina. Ochvar inte det  typ poängen med det hela ? inte bara stå där uppe och sjunga likadant. Sen älskar jag Tomas Dileva. Så himla underbar person. Shiit. Hahha. Lovely helt enkelt ! Något annat som är lovely är att ungefär 80% av gångerna jag skriver lovley så tänker jag på Lisa :P Vilket får mig att tänka på detta;

Lisa, vet inte om jag förstår din kommentar rätt, men msn förstår vilken cam det är och det fungerar. Men det är utan msn jag inte får camen att fungera.

You say that you love me
We both know
You don't mean it everyday
Somehow you got me
So I put up with anything you say

<3


Being 1

Töväder.. jo men visst. Känns som att när det kommit såhär mycket snö kan det väl vara lite kallt så att det inte smälter bort och blaskar ner direkt. kankse är för mycket att begära, vad vet jag.
Har i alla fall vart ute hos hästarna. Gick väl sådär. Gosade lite med fölet tills vi blev bort sparkade. Mindre lyckat. Hon har i alla fall lärt sig att hoppa över stängsel. Känns inte så jätte bra det heller. Går inte att få in henne med bara två männsikor heller. Så Henrik, pappan och jag hade ett samtal om detta och jag sa att de får komma fram till hur de vill göra och sen får de höra av sig till mig. För att ha det som det är nu fungerar inte alls.
Nu ska jag egentligen göra mig i ordning för att åka in med mor. Hennes hus är tydligen förstört. Inte bra. Hade hänt något med rören så nu hade det läckt i huset så nu ska det bryta upp golv och väggar. Så renovering here we come. Sen hoppas jag verkligen att hon gör sig av med det där huset. Jag förstår varför hon har kvar det, men antingen säljer hon det eller så får hon hitta en lösning på det, för detta fungerar inte.
Dags att göra sig nästan i ordning. Bättre att vara klar och sitta här när detringer än att inte vara klar och sitta här när det ringer. :)


<3

One in the same

Monday mondag . .
Dagen har spenderats med min förtjusande farmor . Vi har hittat massa julklappar och jag ahr hittat klädseln till julafton. Toppen. När vi var klara med shoppingen åkte jag till mor och skulle hjälpa henne med att skotta. Men blev inte så mycket av det, då farfar fixae att en man med traktor kom och hjälpte oss. Tur var väl det, annars hade det nog aldrig gått.
Sen åkte jag i alla fall till farmor igen och vi kollade på en klocka till mig . Men vet inte alls. Så jag ska till den andra stan imorgon och se om de har några klockor till mig .
Dagens drive me crazy är dålig kommunikation och att jag inte försåtr hur jag ska få min cam att fungera. Den fungerar i en msn konveration, som jag efter 2 års uppehåll var tvungen att logga in på enbart för att se om camen fungera. Sucks. Avskyr också att jag har ett sådant himla sug efter något onyttigt. Men nej tack. Här ska vi stå emot ett tag till. Får nog göra mig lite varm choklad. Det brukar underlätta.
Men nu frår jag försöka fitta en lösning till camen, kommer ej fungera men i alla fall. Då blir det att ge sig på min spotify lista. Ordning och reda pengar på fredag. Eller inte .


<3

Play it loud

Gårdagens kväll spenderades sovandes. Vet dock inte varför jag var så himla trött, men skönt var det att sova i alla fall. Fick fylle samtal an Anna klockan halv 3. Hon undrade om jag sov, jag sa ja. Efter ett tag sa hon, men du, hur mycket är klockan egentligen. Jo hon är halv 3 svarar jag. Oj så mycket säger hon, trodde klockan var 12 någonting. Hahha, ja då förstår jag att hon blev fundersam över att jag sov. Himla söt den där tjejan. Förstår dock inte hur man bara kan somna sådär när man är så full. Kan vara därför hon alltid mår så dåligt dagen efter för att hon somnar när hon är full. Jag är alltid någorlunda nykter när jag lägger mig, annars går det inte. Men i alla fall.
Jobbat idag, var julskyltning, var nog inte alls lika mycket folk på stan som de trodde det skulle vara, någon av affärerna. Tragiskt tycker jag att det är. Efter jobb var det dags för kyrkan, julkonsert. Två gånger i kyrkan på två veckor, kan det vara bra ? Det total förstörde mysfaktorn i kyrkan genom att ha strålkastar belysning. Himla tråkigt. Så det var okej tycker jag.
Nu blir det lite tv innan sängen och läsa bok.
<3


H I V

Vad tycker du om detta ??

http://www.dn.se/debatt/informationsplikten-om-hivsmitta-maste-avskaffas-1.1216074


Fuckarias

Lord have mercy.
Fölet jag ska ta hand om är verkligen sitt namn, en diva. Shit va komplicerad hon är. Honn vil så mycket ibland, och ibland skiter hon i vilket och bara drar. Men ska nog få pli på henne, allt är möjligt, behöver bara få in henne i mindre utrymmen så hon inte har så stora ytor att springa runt på, då går det inte.
Syster spelade match idag och  de vann med 11-1 . Skoj skoj. Men syster har dock måltorka, inget av hennes skott ville gå in. Nu ska hon snart bege sig iväg och jag blir ensam kvar. Men det ska jag nog klara av,bara det finns något bra att se på fungerar allting. Just nu är det kung fu panda, men på svenska, hur kul är det då ?


<3


If the stars were mine

Super god mat idag. Mums. Sen gjorde jag det onyttiga valet att äta upp resten av vitlöksåsen med chips. Himla gott men ack så onyttigt.
Har spenderat kvällen med OTH, ja det blev att se en hel del avsnitt till. Jag är så himla snabb när jag kollar så säsongerna springer iväg. Men nu blir det inget sådant på ett tag. Hur ska jag överleva :P
Tidig morgon imorgon, alldeles för tidig, men så är fallet så det är dags att sova nu.
If a love like that exist, I would like to find it .

<3

My one and only thrill

En och en halv timme kvar tills syster slutar jobbet. Hoppas filmen finns kvar när vi åker och handlar.Det blir bakad potatis och halloumi till middag. Himla mys.
Kollat klart på mina säsonger av OTH nu. fast jag har ju en säsong eller två på datorn också, kanske ska kolla på dem. Ja det återstår att se.
katten är så himla rolig, han ber om att få gå ut på ballkongen, men han blir aldrig långvarig för han inser hur kallt det är. Känns som han borde lära sig att det är lika kallt varje gång.

Kom att tänka på när Lisa och jag hjälpte till att bygga tältet till GP, det var himla kul. Ja då var man händig. Eller ja, försökte i alla fall. Det bästa var ju att vi var ensamma kvar sen, Karolin är föreningen man kan lita på när alla andra drar. Hoppas det blir något sådant nästa år också. Eller vad säger du Lisa ?

I think it's time to kill the drama
This life style's getting old.

<3


A warrior's call

Fredag!
Inte för att det gör mig så mycket, men ska ha fredagsmys i alla fall.
Sitter och väntar på att fader ska komma hit och byta bil, förstår dock egentligen inte varför då T's bil har stereo, det har inte pappas. Och hur kul är det att köra utan musik? Inte så värst kan jag tala om för er.
Han har i alla fall med sig ett spad-liknande verktyg, för när jag kollade ut genom fönstret såg jag att bilen är rätt insnöad och lär behöva hjälp för att komma därifrån. Känns som att det kan räcka med ny snö på ett tag. Igår snöade det hela tiden, bilen blev helt insöad under tiden vi tränade. Seriöst.
Åh, jag har kommit på att med joggandet ska jag göra som förut, jag har en bestämd sträcka och sedan satsar jag på att sänka tiden. Sen måste jag ju förlänga sträckan mer och mer när jag börjar bli nöjd med tiden, men det är ett senare dilemma.
Moder kom till Sverige igår, så ska försöka få tag i henne. Vad hon nu vill prata med mig om.. Huset står förhoppningsvis kvar.

Ne, dags att göra sig i ordning för dagens bravader!


Have I told you lately that I don't need you..

<3

Here comes the honey man

Gårdagens kväll bestod av shopping av hästgrejer och mys med Malin.
Båda var trevligt. shoppingen gjorde mig himla sentimentalisk, gick jag drömde mig bort till dagarna förr i tiden.
Det var himla mys med Malin.Får se om vi ses mer i veckan så vi kan diskutera olika saker som vi inte diskuterade igår. Ska alldeles strax börja med första tvätten, syster hinner inte hem tills dess, så jag gör ett litet inhopp. Ska också sätta mig ner och försöka  göra lite saker med julklapparna, men har inslagspappret i den andra bilen, så får nog syssla min inslagningen på lördag. Lite egentids mys.


Life comes rushing at you from out the darkness.
When it does, is there someone in your life you can count on.
Someone who will watch over you when you stumble and fall,
and in that moment give you the strenght to face your fears alone.

<3

Roman's revenge

Mår inte alls bra. Trodde jag hade blivit smittad av maginfluensa, kändes precis som den symotomen, men sen fick jag i mig mat så då gick det värsta över. Men det är fortfarande inte bra.
Sitter och väntar på att syster M ska höra av sig så ska vi ockå och inhandla tillbehör åt lilla fölet. Sedan ska jag till Malin. Hoppas jag i alla fall.
Syster T är på städhumör, gör det fint inför jultiderna : )
Dagens goda gärning är att jag fixade värmen i huset och bar de fyra vinterdäcken genom meterhög snö.
Är lite trött på att gå i meterhög snö efter söndagens bravader då vi gick tre timmar i snö,lera och vatten. Ska man leta hästar så ska man. Men fy va trött jag var efter det och vad ont jag hade i mina vader. Först idag det har  vart bättre. Syster M försökte se det roliga i det hela och muntra upp mig när vi gick igenom snön men jag förklarade att jag kan inte skratta just nu då all min energi måste gå till att fokusera på att ta mig framåt. Påvägen hem ramlade jag ner i snön i böneposition och halv skrek - vart ska vi, men utsträckta armar. Tyckte systrarna var himla kul ! I det stora hela var det trevligt med en familjedag. Var ju i kyrkan innan också och såg farfar sjunga. Syndernas förlåtelse fick vi också. Första året på länge jag verkligen känt att jag behövde det. Gud må ha förlåtit mig, men det har jag då själv inte gjort.

<3

Fembot

Ska strax bege mig till mors hus och försöka fixa med värmen. Tredje gången gillt idag. Fungerar det inte nu så ger jag upp skien så får hon fixa det själv när hon kommer tillbaka.
Träningen igår var värdelös, musiken fungerade inte, motivationen fanns inte där och ja, det var alltmänt dåligt. Funderar på om jag ska köra kondition idag. Men mina vader har inte riktigt reparerat sig ännu, så vill inte påfresta dem för mycket. Får se vad som blir med det.
För övrigt så älskar jag åter igen min nyfunna musik.
Det är galet hur mycket det snöar ute. Hur länge har det tänkt att komma ny snö? Känns som att det kanske räcker nu . För det är kolosalt mycket redan nu så behövs inte så mycket mer känner jag.

I am just a worthless liar
I am just an imbecile
I will only complicate you
Trust in me and fall as well
I will find a center in you
I will chew it up and leave
I will work to elevate you
Just enough to bring you down

<3


RSS 2.0