Devils little sister

I find it hard to belive it is happening, but still it feels so good.
Det känns ritkigt bra, kunna göra vad jag vill, leva det liv jag vill. Jag tycker bara det är synd att jag inte var redo för detta tidigare så det inte behövde vara nu när jag ska hem. Men saker kommer när man är redo för det, och det var väl dags för mig nu. Att ha levt intängt och sedan bli fri. det får inte gå över styr, chansen finns, men jag vet att det inte kommer hända.
Icke sovit hemma på hela helgen, haft en trevlig helg. Trött som bara den nu. Inga detaljer behövs.
Leva livet när man kan, och bör göra det, det är vad jag ska göra nu, inget ska få stoppa mig. Åsikter och skit det bryr vi oss inte om, inte så att folk behöver få reda på det iaf.
Varför känns det som att det fortfarande är så att killar får vara med hur många tjejer de vill, medan tjejer måste vara mer skötsamma av sig för att inte få ett ryckte. vissa säger att det är kvar, att det fungerar fortfarande så, medan vissa säger att killar får också passa sig lite nu för tiden. Jag anser att så länge man mår bra av det man gör och inte sårar någon annan, och alla inblandade är införstådda i situationen så får man göra precis vad man vill med hur många man vill.
Min mage har krånglat i helgen men jag förstår den, jag har vart elak mot den.
Behöver köpa mig en kamera, eller leta upp en laddare till den kameran jag har nu som inte ens är min kamera. Den är väl ingen riktig höjdare på bilder, tycker de har en tendens att inte bli som jag vill.
Frågan är om man ska orka träna idag eller inte, känns nyttigt, men har ingen energi att ta av. Men ett cykel pass skulle man väl orka med.. kanske. Det återstår att se .
Grattis till min älskade mor idag. vet inte vart jag skulle vara i livet om det inte vore för dig .A light to free me from my burden .

Puss!

Masturbation saved his life

Den meningen i låten är klockren, tänker alltid på min vän när jag hör de, vår reaktion när vi insåg vad han sjöng. Hur vi fortfarande reagerar när vi hör den meningen. Mycket bra låt, mycket bra innehåll, mycket bra mening.
I tisdags hade jag mitt samtal med min chef, så nu ska jag sluta på restaurangen, jag ska komma hem, i alla fall över sommaren. sen får vi se vad som händer. Vet inte alls hur jag ska klara mig utan banidt, det är så sjukt niice att lyssna på dem när jag kör bil. det är helt klart den bästa musiken som spelas där. Hur ska jag överleva.. varje dag jag lyssnar på bandit, jango eller liknande så blir jag så glad övar att folk har bestämt sig över att skapa denna underbara musik. den får mig att må så bra.
Känns skönt att beslutet är taget och jag behöver inte känna oro, samtidigt som jag är inte glad över att denna helg kommer vara min sista helg i Stockholm på ett tag. det jobiga med allt är vart jag än är så är jag ifrån mian vänner, och det är inte alls kul. Men man får inte alltid ha saker så som man själ vill ha dem. Men det kommer vara underbart att komma hem och umgås med mina vänner där hemma. de får mig alltid att må bra, vet inte vad jag skulle göra utan dem i mitt liv. Längtar efter att få prata om allt och ingenting med Malin, diskutera vart jag ska placera min tatuering, fotografera, skratta och må bra.
Får ta det på hennes lediga dagar eftersom hon fått jobb, så glad för hennes skull.
Imorgon är det fredag och jag vet inte vad som händer, jag vill festa, men får se hur det blir.
Igår var det match mellan Barca och united. Rätt lag vann så klart : )
Idag är det match mellan AIK - Hammarby. Ja, jag hoppas inte fel lag vinner .Free and breathing on my own .


Puss!

I am the highway

Ännu en måndag, denna jobbade jag.
Min kropp/min mage var så emot att gå till jobbet idag, men den skärpte tillsig, så dagen gick bra. det har vart ritkigt varmt idag. Skulle gärna vilja ligga och sola istället, men när man är "vuxen" och har ansvar och skyldigheter så får man inte allttid som man vill. termometern stod på 30.8 klockan 8 i morse i solen. Niice : )
i torsdags när jag var på matchen så är det en pappa och hans två barn där, ett av barnen är en tjej och hon håller på att lära sig cykla, men men hon kan nog bara cykla rakt fram, vet itne hur man svänger eller bromsar. men hon ska cykla ner för en backe iaf,  och det enda stopp som finns är ett stängsel, men hon rullar ner för backen och rakt ner in i stängslet och får styret i magen. Typiskt.
Helgen har vart helt okej. Skulle gått ut i fredags hade jag tänkt, var ritkgit sugen på det, men jävla comviq gjorde så jag inte kunde messa emd folket, och jag tycker inte om att ringa, så det sket sig, och nej det var inte bara comviqs fel så jag satt och tittade på olika tv-program och var förbannad över att inte nätet fungerade. Inte bara för att jag inte kunde gå ut, utan för att jag är sms beroende, och behövde sms med folk. Tänkte att jag skulle lägga mig i tid i helgen, så jag kom in i den rytmen igen då jag har vart uppe till tolv halv ett denna veckan då jag inte jobbat. fy mig. men det gick inte allss om jag hade planerat, kommer inte ens ihåg när jag la mig i fredags. I lördags åkte jag och tränade och tog igen för tre dagar utan träning, det kändes riktigt bra. Sen såg jag hammarby - halmstad matchen på tv, hammarby förtjänade så att vinna den matchen. Efter det lagade jag mat, en tacopaj likande grej, men ändå ingen paj. det var gott.
Sen fick jag ett frästande förslag om att gå ut, jag tackade ja, vilket var tur det för jag hade riktigt trevligt! Började göra mig i ordning, men det var inte gott om tid så duktigt som jag är så har jag lärt mgi att göra mig i ordning med riktigt hög hastighet. kom till tåget två minuter innan det skulle gå, tack för det, annars skulle jag behövt vänta länge. Men det hade inte spelat någon roll visar det sig sen efter som de jag ska träffa missar sitt tåg och blir sena. Men jag åkte till medis och stod och tittade på allt folk som var ute. När personerna kom, så gick vi runt i medis, sen åkte vi in till stan där vi satt oss på något ställe vars namn jag ej vet. Det blev en drink efter en annan och tillslut så hade mina ögon lite svårt att fokusera, men mådde skit bra, så det var helt okej.
Drog till donken, och sen hem till en av personerna för att sova.
Klockan var väl runt 4 när vi kom till han, kollade på en wallander film, och sen skulle vi sova, men jag hade lite problem med det, så jag gick upp och satt mig på en buss hem istället, var hemma halv tio, utan att ha sovit något på 24 timmar. Min kropp var riktigt glad över det. hade svårt att se sen när jag vaknade, för som vanligt när jag är uppe för länge så sväller mina ögon upp, det vänstra ögat är alltid värst, försåtr inte vad problemet är, men jag skulle ju ingenstans så sitta hemma med ett svullet öga är helt okej. det var tyvärr itne bara ögat som var svullet, utan också mitt knä efter en incident med en stol. det var stolens fel inte mitt.
Ringe Malle för att prata lite med henne när jag hade vaknat om hennes jobb och lite uppdateringar om mitt liv.
I like hearing her voice, it makes me feel good. I sommar ska jag och malin fotografera hoppas jag på, för jag ahr fått massa visioner. jag brukade få jätte många när vi gick i skolan, och vi spenderade lektions tid till att utföra dem, vilket alltid va kul. Hoppas det finns tid till att leka med kameran i sommar.
Tyvärr blev det ingen träning för mig så jag inte var duglig för att ens gå utanför dörren.
Får se om det blir träning idag, kanske ska på yogan iaf, och om jag har ork så blir det träning innan yogan. det jobbiga är alltid att komma till skott, men när man väl har satt igång så är det bara hur skönt som helst.

Dags att äta middag, så får vi se vad som händer under kvällen.

She is doing things she never would have done before, she is becoming someone different, and she loves it .


I can be who I want to be
I can have what I want .

Puss!

Swallowed in the sea

Veckorna går riktigt snabt, får lite små panik när jag räknar dagarna, men det ska bli niice.
Har tränat hela veckan, känns riktigt bra, skulle gymmat igår också, men när jag kom dit så insåg jag att jag hade glömt skorna, och jag åker inte hem och sen dit igen, det är bensinen allt för dyr för. så jag tog en promenad med hunden istället, han rullade sig i bajs, det var väl mindre trevligt, men han fick igen för det för han fick utstå en dusch när vi kom hem. vägenvi går består mest av uppförsbackar, så min höft är helt knas idag, den tycker helt enkelt inte om att gå i uppförsbackar, så vet inte om det blir någon träning för mig idag, kankse efter matchen. För idag ska jag åka och se när Julia spelar match : ) Hoppas det går bra för dem.
Igår onsdag ringde Julia mig och frågade om jag hade lust att komma in till stan, vilket jag gärna hade, tackar inte nej till det. Så jag gjorde mig i ordning, samtidigt som hunden tydligen smet ifrån huset.. då blir man lite sur, men han kom tillbaka iaf, jag märkte inte ens att han var borta, det var ägarens pappas kompis som kom med honom, kompisen bor hos pappan för tillfället som bor granne med huset jag bor i så han gick ju inte långt.. Så kompisen fick ta hand om hunden tyckte jag så han slapp vara ensam då jag skulle ge mig iväg. måste tänka på det som är bäst för hunden. Så jag kom in runt halv tre, då hade julia köpt en bikini, snygg ! vi begav oss till ett fik, där vi delade på en muffins ( man får inte vara för onyttig), julia tog en smoothie och jag en cola, bara för att jag var så törstig efter mitt maraton lopp i den kvava värme som var igår. efter en trevlig stund där, med prat och uppdateringar begav vi oss på lite shopping, gick in på vero moda, där vi hittade jätte mycket fint, men de flesta var för långa, allt för långa klänningar, och då ville vi icke ha dem, men jag köpte en lila tunika, jätte fin. tänkte köpa en grå, mer stilig tunika men den kostade 4000 och det tyckte jag inte den var värd, kanske om den suttit bättre i armarna. så vi gick vidare. vi kollade och prövade, men inget som var perfekt och värt att köpa. Men fröken Julia passar verkligen i allt. vi gick in på indiska, där jag köpte ett par linne (?) byxor, hoppas de passar för jag orkade inte pröva och julia köpte en liten väska. Fin fint ! sen begav vi oss till hötorget för att köpa druvor och jordgubbar så hon kunde ha något att smaska på när  hon skulle vara barnvakt, jag köpta jordgubbar så jag kunde ha det i min nya mixer ajg köprt, blanda med massa andra god frukter. igår blev det  jordgubbar och apelsin, i tisdags vart det annans, vattenmelon, äpple,banan och lime . mums.
Vi kom framt ill att hon tycker, precis som anan att det är inget fel på storleken, men om jag verkligen vill sås ka ajg köpa tabeltterna. så det blir nog av i helgen, så jag får de nästa vecka. Sen fick jag förslaget att hänga med Julia, jenny mickis och jossan till en stuga i sommar. Det tackar jag heller inte nej till. det skulle vara ritkigt skoj. för det är ritkigt snälla och roliga tjejer. trivs i deras sällskap.
I tisdags var jag på vårdcentralen och gjorde provtagning, fem flaskor blod, gick faktiskt väldigt smidigt, får resultatet om 2 veckor när jag ska till läkaren och prata. Om det skulle vara något väldigt farligt kommer de kontakta mig innan, min far föreslog att jag skulle stänga av mobilen så det inte kan nå mig isåfall.

Jag kan inte bestämma mig. det är så jobbigt, hade vart mycket lättare om Jullan kunde följa med, då hade jag haft stöd och allt det där, men nu får jag gå själv, om jag nu ska gå, ena sekunden vill jag gå och andra inte. men jag vet inte alls. Så jobbigt, ja menar det kan bli riktigt kul, eller ritkigt tråkigt, men det är ju sådant man aldrig vet, och blir det tråkigt är det bara att åka hem, men det är själva grejen att komma dit, och inte kännanågon, jag vet ju vem han som fyller år är, men jag känner ju honom inte så.. får messa lite med honom och se om han vet vad det är för folk som ska komma..

Ne nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig iordning till matchen.
Hoppas jag inte behöver brusa upp så mycket som förra gången.


A print on my skin, always with me .

Puss!


Now dance fucker dance

Måndag idag och jag är inte på jobbet för jag är sjukskriven.

När vi var i skärholmen i fredags och skulle lämna in mobil och ta mat så står det telefonförsäljare där, och han ser att jag kommer, och går fram emot mig, jag skriker nej och springer därifrån. Mycket elegant, men jag har lärt mig av mina misstag att man ska aldrig lyssna på vad de har att säga för de bara ljuger i alla fall.
I lördags förmiddag var jag på core i 30 min, ska ta spinning 30 min innan det också så blir det bra, så det ska jag göra på fredag. Sen åkte jag hem och gjorde mig i ordning för att åka till kungens kurva+ skärholmen för att shoppa. Jag hittade 4 par skor, 3 par shorts, 5tunikor, 1 tubtopp, 3 nagelack, 1 väska och 2 bikini : ) allt under 3000 . Nöjd!
Efter mycket springande i affärena sa min mage till mig att det var dags för en lätt på fyllning, så jag fick springa till dinken ochköpa en stor milkshake och slurpa i mig, det gick fort. magen är riktigt knas, vissa dagar vill den ha mat konstant, andra dagar vill den inte ha något alls, beror väl på hur mycket kaos det är där inne.
Kom hem runt 6 tiden, utmattad. Ringde min syster, som ledde till att jag också pratade om min mor. kom in på att jag vill göra en förstorning, inte för att hon stöttar mitt beslut men hon tycker jag ska vänta tills jag avlat fram alla mina barn, och det har hon nog rätt i, så min respons på det var att då är det väl dags att börja avla. sen åt mat, vilket gjorde att jag låg i smärtor hela kvällen, såg 10 låtar på eurovision sen somnade jag i soffan. Mådde skit.
Igår söndag åkte jag till biltema och köpte bromsklossar till systers bil, så hon inte behöver lägga ut en förmögenhet på att servicen ska göra det åt henne. Sen såg jag hela eurovision så att jag och syster kunde diskutera hennes topp fem låtar. jag höll väl inte ritkigt med, tyckte inte norges låt var så himla bra första gången jag hörde den, men efter alla små repriser och så blev den godkänd, och visst var han söt man han hade nog vart mer söt om han vart hel norsk : ) Duktigt av han att skriva låten själv, inte många som gör sådant nu för tiden. men det är då låtarna blir bäst tycker jag. Sen åkte jag iväg och tränade, det var afrikansk dans, det är riktigt kul, men man måste känna musik för att det ska bli bra, vilket jag tycker jag lyckades bra med igår. tyvärr är det bara 2 gånger kvar och jag kan nog bara vara med en gång.
sen ringe lisa mig, och då dog min mobil, så jag satt i den i laddaren men den vägrade att ladda, så jag fick panik och skrek att jag skulle köpa ny mobil, samtalet löste sig då det finns fasta telefoner, men jag kände att jag hade verkligen inte lust att lägga pengar på en mobil nu. men som tur var va det bara laddaren det var fel på, så jag bytte laddare och då fungerade det bra .
Såg program och sen la jag mig i sängen och messade med en person som har en förmåga att få mig att må bra i alla lägen. alltid lika trevligt, tur man har gratis sms : ) Snäll som jag är så somnar jag mitt i textandet, men ja, ligger man skönt så kan man inte alltid förhindra det. Kom också på några drinkar jag måste göra i sommar, de är så himla goda , så det ska jag bjuda folket på, sist jag gjorde dem hällde farmor i 75% av vodka flaskan, det ska vara typ 40%, så den vart inte så god.
Idag ska jag lämna in något hos symannen, vet inte riktigt vad det är, men man har det på båten, så gardiner kanske, vem vet, jag ska bara lämna av det. Sen ska jag åka och se om det finns något att köpa på sportbutiken i tumba. missade att köpa träningsbyxor i helgen. Så det kanske har något att erbjuda. sen ska jag åka vidare till gymmet där jag ska spendera minst en timme, sen blir det färd hem, komma på något mat att göra,laga den, smälta maten och sen åka på yoga .
Hoppas magen är på min sida idag så att detta kan bli en bra dag .
jag har också kommit på att jag ska tautera mig, jag har inte vart helt förtjust i tatueringar, och ska man göra dem ska de vara speciella och inte vanliga tycker jag. Och jag ska göra en som har betydelse för mig, och jag ska placera den på ett bra ställe. Men det blir nog efter sommaren då jag hört att man inte får sola och sådant med nygjorde tatueringar. Känns som malle kommer freaka när hon hör detta..
Nu ska jag käka frulle och göra mig iordnign för gymmet .

Your gonna go far .


Puss!

Death and all of his friends

En vanlig fredag.

Precis sett på en american pie film på den danska kanalen, väldigt bra övning för engelskan då jag inte vill tappa den helt, då jag lär behöva den om jag ska utföra mina planer .
Som den otur man kan ha ibland så blir inte min mage något bättre, asa jobbigt..Mår skit när jag är på jobbet, kan inte jobba i det tempot jag bör göra vilket gör att allting hamnar efter och blir skit. Men vad ska jag göra, det gör verkligen super ont och jag kan inte öka. Känns som jag skulle hamna på sjukhuset då och det är det icke värt.
var hemma från jobbet igår torsdag, ringde vådecentralen och fick en tid idag fredag klockan halv 3. Min chef ringde på kvällen och sa att jag inte behövde komma till jobbet idag, för det är bättre att jag vilar. gick till vårcentralen, pratade och gjorde undersökning, ska dit på tisdag för att göra prover och han sjukskrev mig i en vecka. det som är bra att magen gör inte lika ont när jag är hemma, så jag får vila från smärtan när jag är hemma, vilket är skönt.
Var och åt kina mat idag, det var mumsigt, men min mage uppskattade inte det hälften så mycket som min mun gjorde. fick väldigt ont och såg ut att vara i sjätte månaden..igen!
Det är jobbigt när munnen vill ha massa gott men magen vill det inte, så därför har jag köpt morötter, det är nyttiga och det tar bort det tillfälliga suget efter någo onyttigt. plus att jag måste ha något i min mage hela tiden och knapra på morötter är väl ändå inte farligt.
Fick stå över spinningen igår efter som jag vart hemma. Men imorgon ska jag på core träningen. Läkaren sa att jag fick träna, så mycket som jag kände att jag klarade av och jag mår bra av att träna, både psykiskt och fysiskt så det ska jag forsätta med.
I morgon ska jag också åka och se om de kommit in några fina och bra sommarskor till en person med mini fötter.
Funderar på och se om det finns någon bra engelska bok att köpa också.
Det är inte många dagar kvar nu.. Längtar!
Jag både hoppas på att få något och hoppas jag inte får något. Velig som vanligt..

För trött för att koncentrera mig, kinamatens fel..


Your my baby .

Puss!


Time flighs

Ett helt år..
Kan inte förstå det, känns inte som ett helt år har gått överhuvudtaget, och det känns inte som ett helt år utan dig.
Du är min älskling, jag kommer alltid älska dig och ha dig i mina tankar.


Your my bubbas for ever and ever .

<3

You fight me

I know

You love the song but not the singer

You've got me wrapped around your finger

You want the sin without the sinner

The past will catch you up as you run faster

The last in line is always called a bastard

You cut me loose in contradiction

I'm all wrapped up in sweet attrition

It's asking for your benediction

I know

I know

I know

I know

I know

I know

I know
I know


Be yourself

is all that you can be, if not your just fake .

Jo men det här men magont det är en riktigt skönhet. Trodde det berodde på mat, men är kanske mer övertygad nu att det har med stress att gör då jag fick så sjukt ont idag på jobbet när folket började komma. När folket försvann försvann min magont, det fanns ju kvar men inte lika mycket, det kom nytt folk och magen gjorde lika ont igen .
Jag var asvarmt, kände mig illamående och orkade inte göra någonting, känns som att jag inte kan jobba i det tillståndet, vet inte hur detta ska gå.  jädra skit också. Jag har inte tid eller lust med detta,jag måste ha pengarna.
Just nu känns allt jävligt ensamt, och jag tycker inte om att känna så. Det är inte meningen att jag ska känna så.
vet inte om du tycker jag har vart på dig för mycket och du vill vara ifred från mig ett tag men jag behöver dig, jag vet att jag har skrivit jätte mycket till dig men jag vet inte vad jag ska göra, behöver någon så jag inte känner det jag känner.
Jag vill bara släppa allt, göra det jag vill och inte behöva vara i denna situation längre. Jag är så sjukt trött på detta, har du inget ansvarstagande överhuvudtaget !
Något jag tycker är konstigt med sverige är att de pratar så mycket om att man ska skydda sig när man har sex och allt sånt där, men får jag då fråga vrför de gör det så svårt för ungdomar att köpa kondomer, de måste hänga dem bakom disken så att man måste fråga om dem så hela kön bakom dig spänner ögonen i dig. Visst ska man ha sex ska man också våga köpa kondomer, men många kankse inte vågar för att de är rädda att bli dömda, få en kommentar eller liknande. Jag vet från erfarenhet att vissa kan vara ritkigt jävliga och stirra ögonen ur sig med avsky. har ingen aning om varför men det är väl sura kärringar som själva inte får något. Och på uteställen, varför kan de inte ha kondommakiner som de hade förr i tiden, de hade det i skottland, väldigt bra och ansvarstagande tyckte jag. För hur många går ut med inställningen att de ska ha sex med någon, och alla som vill ha sex vill inte dra hem personen utan kanske bara vill ha det där, som en impuls grej och då är det väl ändå vettigt att man ska kunna köpa kondomer på toaletten eller liknande, för alla tjejer har inte väska med sig när det är ute, och alla killar haar inte en kondom i fickan. Så är tycker jag sverige ska tänka om lite. Predika inte bara hela tiden, gör ågot åt saken. Det är ju inte så att ni ha brist på pengar eftersom ni spenderar pengar på skit grejer som inte behövs egentligen. Men vad gör ni inte för att vi ska se ut som värsta lyxlandet.
Funderar på om jag ska på yogan idag eller om jag bara ska ut och gå. Känns värsta dumt att ha gått hem från jobbet men gå på yogan ikväll, men jag blir ju tokig annars. Snälla låt tiden susa förbi.
Dagens fråga- vem var värst av stalin och hitler .
Inte för att jag tycker om någon av dem, men undrar vem dem skulle vara värst att bli jämförd med.

My friend, always and forever .

Puss!

No strenght at all

Lets see, what is going on.

För tillfället så är jag sjuk, eller vad man ska kalla det. igår fredag fick jag gå hem från jobbet för jag hade sådana kramper i magen, de höll i sig under dagen, lucky me så kan jag iaf sova. vaknade i morse och tänkte att magen skulle vara bättre men det är den inte, så ännu en dag får spenderas i soffan. Tråkigt då jag hade planer för dagen. Skulel vart på core vid 11 idag, sen åka och se om det finns kläder och skor till mig sen skulle Julls och jag på bio. Men Julls skrev ett sms att hon hade migrän så då behövde jag inte känna mig allt för dum för att jag tänkt ställa in bion. Jag hoppas verkligen jag mår bättre imorgon för jag är inbokad på afroaerobic då, och jag tror det är ritkigt kul och vill verkligen vara med på det, orkar inte bara ligga i soffan som en knöl. det är fint väder ute, men det blåser rätt mycket så det känns inte allt för bra att inte kunna ta vara på vädret. Tydligen anser min mor att de vart dåligt väder hemma för jag har försökt ringa henne i två dagar men inte kommit fram så jag ringde min syster igår och hon sa att mor hade dragit till kreta. Hon är knas. kan inte ringa henne för ens på fredag, känns lite jobbigt då jag skulle behöva henens stöd till på onsdag, men jag klarar mig, tror jag. Hur farligt kan det vara.
I torsdags var jag på spinning, det var så jobbigt men så skönt. Kände mig riktigt duktig, jag gjorde så mycket kroppen klarade av. Man ska inte pressa den för hårt tycker jag. Efter spinningen solade jag, det är så skönt, och jag vet itne om jag inbillar mig men tycker jag ser förändring direkt efter. det är nog min hjärna som inbillar sig, men vad gör det, så länge jag är nöjd. hehe.
Hade planerat värsta maten för helgen, men det lär inte bli av då jag inte ska äta något idag för att se om det blir bättre av det. Min far ska ringa mig senare så får be om hans rådgivning då, känns som att min mage behöver något i sig hur dålig den än är för tillfället.
Jga glömmer bort mig i tiden ibland, nästa vecka är andra veckan i maj, alltså mitten av maj, känns helt insane. Har inte alls hängt med i detta tempot.
Fick ett inlägg av Samantha igår (?) men läste det idag, det känns som hon kommer vara borta jätte länge men så snabbt som tiden går kommer hon nog vara i sverige igen alldeles strax och då hoppas jag att jag kan få träffa henne. vet inte alls när jag sist såg henne. det känns bra att vara vän med henne igen, att man inte behöver vara okända för varandra hela liet. Jag ser det som att vi tog en paus tills vi båda kunde vara civiliserade med varandra igen, eller vad man ska kalla det. Är iaf glad att vi kan vara vänner.
Jag hoppas att baby doll kan komma upp och vara hos mig i juni, det skulle vara underbart. Som en riktigt bra start på sommaren, sen hoppas jag också att det vi pratade om när jag var hemma blir av, det skulle vara super! Kanske är sommaren 09 sommaren för mig. Precis som alla andra männsikor verkar ha värsta bra minnen från olika sommrar. Vem vet. Det är sådant som märks.
Min syster var i linköping igår på sjukhuset, hon gjorde ett litet ingrepp, sen skickade hon en bild till mig hur det såg ut, jag blev ritkigt chockad, och förbannad, det såg hemskt ut. Men som tur var ringde hon sen och förklarade att märkerna skulle försvinna om en vecka och att hon ska göra ett till ingrepp efter sommaren och sen är hon klar. Jag förstår inte varför hon gör detta, för enligt mig lägger man inte mräke till det men jag fröstår henne, man ska göra det man behöver för att må bra, till en viss gräns, det ska inte gå överstyr. Men det är helt okej det hon gör. Hon är min syster och jag störtar henne i detta. var trevligt att höra hennes röst också.
Nu ska jag gå och undersöka om jag kan orka stå upp en hel dusch, det är inte säkert men hoppas magen kan göra ett undantag med smärtan medan jag duscha.


It's almost gone a year for our friend. i hope you have found each other .

Puss!


Leaving today .

Ja..
Jag bör så få sm-guld i backning med släp. Jag är så otroligt skicklig!
I lördags så var jag på 20 års fest,  alltid trevligt att träffa folket : ) Trots lite panik då man var vid vattnet och festade och en viss person blev allt för alkoholiserad och arg.
Mindre lycket var det väl när jag skulle köra hem.. har ingen lust att det händer igen, då de ändå höll på att hända idag igen, skärpning om jag har lust att leva längre än till 20. Att träffa Malin är så sjukt niice så det finsn inte, åh va det känns bra att vara med henne. Att bli känna sig omtyckt av sina vänner är inte fy skam. Inte de varma kramarna ni ger heller.
På söndagen hämtade jag upp anna för att vi skulle bege oss upp till stockholm, jag körde till västervik, anna till nyköping, sen skulle jag kkört resten men jag stannade i södertälje och lät anna köra resten av biten för jag tyckte det var dags för henne att köra i statstrafiken. Det gick super för henne, hela körningen faktiskt, trots mitt konstiga beteende i stolen bredvid och hög musik.
Det fanns två höjdpunkter i bilturen, den ena var att en bil som jag flippade totalt på fö den körde som ett freak dök upp om och om igen under hela resan. sinnes. Sen när jag hade min flum period och vinkade åt bilarna bredvid mig, så vinkar jag till en man, han vinkar tillbaka men tror inte jag ser så han gasar ifatt oss och vinkar glatt.
Var framme vid huset runt halv tio tiden.
Idag är det tisdag och jag känner inte för att kommentera saker som händer i mitt liv för tillfället. Det där lät lite knasigt, but all I want to do is call my baby doll M <3.
Jag fick det jag behövde igår iaf. det var ju trevligt. Men det är tur att man lyssnar på sina vänner och skiter i resten.
Tack till Anna som är helt gudomlig, don't know what I would do without you. Girl, you made my night. [ du och denna där :P ] Sjungandes på stand by me på perrongen och i tåget, Det kommer jag nog alltid tänka på när jag hör den låten.
Nu ska jag ringa min fader och se om han är hemma eller på övning.


Snyggaste katterna i stanCome back and be with me .

Puss!


Feel it everyday

Det är över. det är så sjukt mycket över. Tack då vet jag det.

Lördag idag..
På valborg gjorde jag ingenting, satt på ett tåg hem. Mitt i tågresan bestämmer jag mig för att lyssna på musik, det gick ju bra och så, sen kommer reason to cry, när han sjuger All I want, all I need is to make you breath. Då blir jag ledsen och håller på att börja gråta men känns som att jag inte skulle göra det på ett fullsatt tåg med folk överallt.
I går fredag kom mina systrar över och marika klippte mig, är riktigt nöjd med det, hon är sjukt duktig : )
Min far kom in på morgonen och visade att han hade ett stort sår i huvudet, då hade han vart i rabbaten och när hn skulle resa sig upp hade han slagit huvudet i huskanten som är väldigt spetsig, och jag abra kände hur ont det gjorde. Det hade tydligen svartnat för ögonen på honom. =/
Sen tog jag en piknik fika med anna, satt oss vid hamnen på en bänk i solen. Det vart ritkigt varmt där efter ett tag så då gick vi och satt oss på de svarta "kuddarna" ute i vattnet, ja jag är rädd för dem.
när jag kom hem började Marika och jag med maten, vi skulle grilla, till efterrätt gjorde vi äppelkaka, den vart väldigt god. det känns som att min syster kan allt, men tydligen kunde hon inte skala äpplen, det gick inte alls bra för henne så den delen fick jag sköta.
Det var väl i princip allt vettigt jag hann med.
Idag är det lördag, jag ska ut till mot och hjälpa henne bli av med massa skräp, så det blir att köra släp idag : ) Sen ska jag in till kalmar ikväll och träffa Malle och en massa andra männsikor. Längtar!
De vänner jag har i kalmar är verkligen underbara, de är de bästa och de kan alltid få mig må så bra, ett litet sms och hela dagen är gjord. Ser verkligen fram emot att åka in och träffa dem.
Vet inte om det är att folk tar studenten nu som gör att jag tänker så mycket på min student. De flesta tycker att de var deras bästa dag i livet, jag vet inte riktigt varför. Inte för att jag hade asa kul och var lycklig hela dagen, men ser det inte som min bästa dag i livet. Det jag kommer ihåg så väl är mitt tal, känslan jag hade, när de säger att klasserna ska hålla tal och media ska börja och hela min klass skriker när jag reser mig upp och går upp til talstolen (eller vad de kallas). När jag står där och tittar ut över alla männsikor och hjärtat slår så hårt, jag andas ut och börjar prata, jag inser att jag inte kan fokusera på min pappa för då skulle jag börja gråta. Men att stå där uppe själv inför en fullsatt kyrka var bland de bästa jag gjort. Alla andra var två eller fler, jag var den enda som stod där uppe själv och de kändes så bra.
Och när vi skulle släppas ut och jag var fylld med lycka, och att komma ner till min familj som var så sjukt stolta över mig. Det är bland de bästa i mitt liv. Värsta nostalgiskt..
Dags att gå och äta frukost och sedan hämta bil.

Nu måste jag göra något så jag blir av med känslan jag har för det är så inte värt att ha den.


StudentklänningBalklänning
You stand there by your friend just as you always did before .

Puss!

RSS 2.0