Rescue me with your smile

Helt plötsligt var det Söndag.
Var ute i onsdags, det var riktigt trevligt.
Torsdagen var underbar. Så underbar. Den dagen kommer jag komma ihåg ett bra tag. Så tack för det.
Mina planer var att åka till Stockholm i torsdags, men blev ej så, sen skulle jag åkt i fredags, blev ej så heller.
Men i går lördag satt jag mig i bilen och åkte upp. Det är så tråkigt att köra bil själv.
Gick ut igår. Vet inte alls vad jag ska säga eller tycka. Kom fram till att mina kalmariter är de bästa i alla fall.
Klättrade in genom ett fönster. Det har jag inte gjort sen jag och sara smög ut mitt i natten genom hennes fönster. Jag fick lite skrapsår av det igår.
Idag har jag spenderat en underbart varmt och solig dag i sängen och tittat på discovery. Intressanta grejer de visar där ibland.
Jag vet inte alls vad jag ska tycka om det som händer. Skulle det verkligen behövas ett samtal från någon annan för att du ska visa omtanke, eller är det på grund av att personen är där. Tror inte ni verkligen fattar hur det känns. Känns väl som att jag måste prata med dig så du vet hur jag känner. Så får jag se vad du har att säga.
Hoppas morgondagen blir storartad. Det skulle vara niice.
Sara och jag, bra kombination när det handlar om detta. It's fun time !

Grattis till KM som tagit körkort :)

Be aware of the signals you might send  .

Puss!

Tear it up

I'm not the sort of person who falls in and quickly out of love,

But to you I gave my affection right from the start.

This new love cuts deep.

I need to see you, and I need to hold you, tightly.


I tre dagar har det vart solsken, riktigt varmt. Så jag har legat ute i solen. Fått lite färg.
Idag var jag ute hos mor och var social, sen åkte jag till annie för att fixa mina naglar. de är fina nu.
Senare ikväll ska jag vara med KM och se på SYTYCD. Det är så bra. Tur de sänds två dagar i veckan.
Tror det får bli hos henne, behöver snacka lite. Och det kan man inte göra här.
Är så jävla trött på alla männsikor som tror att allt ska vara bra, att inget ska vara fel. Att det har gått ett tag nu och då ska allt vara bra. Jag får inte vara för trevlig och glad, hjag får inte vara tjurig och arg. Hur ska jag vara då för att jag ska passa in ? Hur ska jag bete mig för att ni ska bli nöjda. Jag bryr mig verkligen inte hur ni tycker jag ska vara. Jag går igenom något som är riktigt jobbigt och jag släpper ut mina känslor genom att vara arg. Deal with it or ignore me.
Helt fel tid att vara hemma. Får skicka iväg en ansökan och se om jag kommer iväg.
. You were forcing her to play

You cannot make it right, you cannot make it right again

She's scarred now for life
Will she ever let it out?

And I wonder why doesn't she break down and cry?

How do you feel when you're inside her and she cries?

What's in your head, is it pleasure in your mind?

You're so bad
The poison is in there now and forever

The soul's lost and the ache is blunt, hollow feelings

It means nothing now

It means nothing now to you

But it's everything to her .Puss!


Hotness

Midsommardagen. Den blir nog lugn och harmonisk med en hel del "städning". Måste ta tag i min packning. Men det är så mycket och så jobbigt, därför har jag skjutit upp det lite. Så idag får det bli av, kanske.
Midsommarafton igår var trevlig. var ute hos mamma på fika, sen bort till fof, hjälpte till med mat, åt massa gott och sådant. Malin kom till mig går vid 3 halv 4. trodde hon inte skulle komma för ens 6 tiden, så jag hade min mobil på laddning i lugn och ro, sen när jag är inne i köket hör jag att jag får ett sms, då har jag fått tre sms och alla av malin som säger att hon är påväg. så jag får lite smått panik för att jag är ju inte hemma och hon måste komma till fof. Men hämtade upp henen vid macken så det gick bra . efter maten blev jag lite trött med tanke på att jag blev väckt vid 5 på morgonen, så skulle ta en liten powenap, det gick inte så bra. så till slut la jag huvudet på bordet och halvsov i 40 minuter medan km kliade mig på ryggen. De såg på fotboll så så ohyffsad var jag inte. bara en del, men efter min 40 minuts powernap blev jag pepp så det var bra. tyvärr har jag en sjuk mage som har lust att ställa till det för mig ibland. Men gick över under kvällen. Hade det ritkigt trevligt igår, var segt i början men sen drog det igång och jag hade skoj. Fick en  tvillingsyster igår, tänk vad man kan lura folk. Tyvärr så är folk dumma i huvudet och kan inte festa och ha kul i lugn och ro utan de ska alltid slå på varandra och massa skit. Rätt hemskt vad som kan begås ca 50-100 m. ifrån en och man märker själv ingenting utan bara festar vidare som vanligt.
Jag ska så börja stänga av min mobil när jag är ute och festar. Det blir bara fel om jag har den på, skickar iväg massa sms som folk inte ska ha egentligen och sådant töntigt. Men grejen är att jag kan inte skylla på att jag är full, för det var jag inte. så det är inte fylle sms, utan det är bara dumma impulser som jag får som jag inte kan få bort. händer vilken dag som helst. oftast om man pratat om saker och ting. så slut på det. Inga fler implus sms.
Sitter och försöker fundera ut vilken dag jag ska bege mig upp till min stad igen. Nästa vecka blir det i alla fall.
Dags att åka bort och hämta mat hos fof. För det är väl det enda jag lär göra idag, äta. Men ska simma imorgon förhoppningsvis, så det kan väl accepteras.


You are what I might need but I won't let it show .

Puss!

Hello sunshine

Midsommarafton är här : )
Som jag längtat. tror jag.
Ska snart börja göra mig iordning för att åka ut och fika hos mamma, sen ska jag bort till fof och göra iordning, hjälpa till och duka och sådant samt äta middag där. Sen ska jag träffa packet. Var inte så länge sen jag gjorde det men jag längtar efter att träffa dem. Det är så trevliga männsikor. Läste en väldigt rolig artikel i tidningen om polisen som ska vara här under midsommar. De känner sig trygga. Ja, för det är väl huvudsaken att de männsikor som går runt i uniform och jag batong och pistol känner sig trygga. Hur skulle de se ut om polisen inte var trygg.. Jag känner att jag behöver ingen polis för att vara trygg. Klarar nog av dagen bra i alla fall. har gått bra alla andra år, så varför inte detta.
Hoppas på att kusin följer med ut också, skulle vara trevligt . Frågan är väl bara vad föräldrarna säger. Men vi har lyckats övertala dem förut så denna gången ska nog gå bra också.
Jag ska helt enkelt sluta komplicera mitt liv så mycket, jag började om och jag visste hur jag skulle göra nu för att det inte skulle vara så komplicerat, men självklart, det första jag gör är att komplicera det. Så slut med det. Det är svårt att bryta ett mönster, därför ger jag det en chans till. Inget krångel, bara vara och leva fullt ut.
Hoppas att det blir fint  väder idag, eller i alla fall inte regn och blåst. Uppehåll med ett antal många plusgrader så man inte behver frysa skulle vara jätte bra.
Dags att sätta fart så man är klar när syster kommer och hämtar mig, eftersom jag sa till henne att skynda sig.


Looking forward to see how it will be .


Puss!

Hit me with you best shot

Jag blir verkligen bara mer och mer irriterad, för du representerar bara mer och mer det jag inte tycker om. Vet inte vad jag ska göra åt situationen, får väl bara vänta och se.
Jag blir trött på det som händer, jag vet att jag gör helt fel, jag kan inte hålla på som jag gör för jag kommer bara ångra det i slutändan och bli arg på mig själv för att jag inte kan sluta. Att jag alltid ska se det som mer än vad det bara är .
Och om det jag tror jag vill ska hända, vad gör jag då. Ingenting ? Skiter i vilket och accepterar att jag började om försent.
Men det var dags nu, det kanske inte var dags innan, eller jo det var det, det vet jag. bara jag som var så feg och höll mig kvar. Se nu vad som hänt på grund av det .

Jag var på "date" i fredags, det var trevligt. Sen träffade jag sara, var med henne och sov hos henne också.
I lördags kväll/natt så badade jag för första gången i år. Första gången i svenskt vatten på två år. Det var precis som jag hade trott. Inte kallt. Men det var enbart för att det hade regnat hela dagen. Det har evrkligen vart skit väder i typ två veckor så ingen sol har jag fått så nu är jag jätte blek igen. Så hoppas att det är sol imorgon så jag kan sola.
I måndags hade jag heldag med sara, det var niice. Hon kom på att vi alltid går till en viss butik när vi är, och det är något vi måste fortsätta göra. Det har ju väldigt fina och bra saker.
I tisdags vaknade jag, körde fram bilen, packade in alla mina hundra påsar  med alla min grejer, satt mig i bilen och körde hem .Men inte stannade jag kvar hmma länge, jag packa ur bilen och satt mig och körde till alex och avr emd han olle och sebbe under kvällen.
Idag har jag färgat systers hår, klippt gräset, gjort annat bra och nu sitter jag här med klåda över hela kroppen för jag tror jag har massa fästingar på mig enbart för att jag låg i gräset tidigare idag.
Vill att det ska vara midsommarafton imorgon, det känns som att det är det. Men icke, så imorgon ska jag i alla fall förbereda inför midsommar : )

I can handle it .

Puss !

Giving in

. I don't know how else to put this - it's taken me so long to do this

I'm falling asleep and I can't see straight

My muscles feel like a melee - body's curled in a u-shape

I put on my best, but I'm still afraid

Propped up by lies with promises - saving my place as life forgets

Maybe it's time I saw the world

I'm only here for awhile - but patience is not my style

And I'm so tired that I got to go

What am I supposed to hide now? What am I supposed to do?

Did you really think I wouldn't see this through?

Tell me I should stick around for you, tell me I could have it all

I'm still too tired to care and I got to go

I'm following suit and directions, I crawl up inside for protection

I'm told what to do and I don't know why

I'm over existing in limbo, I'm over the myths and placebos

I don't really mind if I just fade away...

I'm ready to live with my family, I'm ready to die in obscurity

Cuz I'm so tired that I got to go .


Wasted Sacrifice

Jag skulle bara kolla en grej på datorn och fastnar här. mindre bra.
skulle stannat här uppe i en vecka till, men måste hem så nu håller jag på att packar, har packat två väskor och jag har hälften kvar, men jag har igna fler väskor, känns som att jag handlat en hel del när jag vart här. Så det får packas i stora handväskor och påsar. Det ska ju bara ligga i en bil så de gör inte så mycket vad jag packar i, bara jag får sakerna med mig.
Snackade med min kusin om det är okej att jag kommer upp lite då och då i sommar. han svarade att jag bor ju redan här, så det är helt okej, jag har ditt rum och han märker väl om jag sover där en morgon när han kliver upp.
Lyssnade nyss på Takidas nya singel - As you die.
De vet ju hur man gör bra låtar iaf.
Men nu måste jag fortsätta packa, och kanske äta frukost också.


Take my hand and let us be together .

Puss!


The trouble with love is

Vaknade med nackspärr idag, det går väl bort under dagen. Det är ju inte så att jag ser ut som mirre gjorde en morgon när hon kom til skolan. Vet inte om någon kan ha så svår nackspärr förutom hon, eller vad säger du Malin ? ;)
Idag blir det att träffa Julia, sen får vi se vad alla de andra timmarna på dygnet tar vägen. Hon får ju sommarlov idag. vilket betyder att efter sommaren börjar hon en högre årskurs, helt wierd. Själv blir jag inte en dag äldre.
När jag inte har några känningar så är det helt okej, men när jag har det så blir jag påmind hela tiden. Mindre kul.
Hade fått ett "mail" under natten, underbara människa. Var väl både bra och dåligt att jag läste det nu på morgonen.
Gjorde något bra för mig själv igår, men jag vet inte alls vad konsekvenserna av det blir, men jag gjorde det bästa för mig, och skulle det bli problem så vet jag vilka jag ska vända mig till. sen skyller vi på tillfällig sinnesförvirring.
Har fått förbud att göra något under en viss tid, och det är konstigt, hade jag inte haft förbud hade jag klarat mig hur bra som helst, men nu när jag vet att jag inte får vill jag inte göra något annat än det jag inte får. galet galet.
Fick reda på att Malin är ledig midsommardagen, vilket betyder att vi kan festa midsommarafton. Heja oss va bra det kommer blir . : ) Längtar till vi kan åka till Liseberg.

Grattis till kusinen som tar studenten idag !! <3


Will never walk alone .

Puss!

Can you handle it

Det är konstigt, ritkgit konstigt. Du kan ha en ritkigt bra dag, sen får du ett telefonsamtal och hela dagen ändras.
Det hände igår, och det gjorde mig så himla vansinnig. Jag blev ledsen och arg. jag åkte till gymmet för att träna bort känslorna, det brukar alltid fungera. men igår var jag så arg så jag kunde inte ens träna, jag stod där på maskinerna men jag var tvungen att åka hem. Och då må jag säga att då är jag ritkigt förbannad, eller något liknande när jag inte ens kan träna. Så igår ville jag slåss, tänka att jag kunde kalla det tillfällig sinnesförvirring. Känns som att det är helt okej att skylla på det just nu. Men våld löser inte så mycket, det gör nog bara problemet större.
Tur för mig så har jag uppmuntrande vänner. Förstår inte vad de säger direkt när det är såhär, men det sjunker in hos mig och när jag är redo att förstå det så är det tack vare er som det blir lättare.
Men iaf. Du kan inte komma undan. Du har gått på helt fel tjej, jag är starkare än du tror, jag tål jävligt mycket, så jag ska ta mig igenom detta också ska du se.You think you know, you think you can take credit for my feelings about you but you can't.


Puss!

Trust, deceived

Då flög man upp till hemmet i Stockholm igår igen.
Gårdagens frukost, lunch, middag bestod av pizza och toast. Nyttigt.
Kom hem, åt macka, såg tv, drog vidare. Inte en lugn stund i mitt liv längre. Precis som det ska vara.
såg på vi hade iaf tur med vädret - igen. skarattade och skrattade. Kände så väl igen mig i filmen. Ettan och tvåan är helt klart klockrena filmer. såg också på Patrik 1,5. den var inte helt fel den heller. svenskar kan göra filmer om de verkligen vill.
Helgen har vart precis vad jag behövde. I lördags när det icke blev fest hos andreas så drog jag ut till alex och var där med alex olle och simon. sen kom också hannes och natta (?). viktor och erika var på en snabbvisit också. Jag alex sebbe och olle hade duell, något alex tyckte lät som en bra ide. Jag skulle bara rida lite, och se om han kunde galoppera och helt plötsligt ska vi ha en duell. Men jag skrattade och mådde 100% bra. Väldigt tacksam för det.
Idag ska jag träna. så underbart. tränade inte på hela förra veckan, så det ska bli riktigt skönt.
Sen ska jag också hämta mina grejer från jobbet, så det inte ligger där och skräpar samt prata lite med min chef tror jag.
Betalade nyss lite fakturor över nätet. den ena var parkering böter som jag fick i morse. En fin liten gul lapp satt där på fönstret när jag kom ut till bilen. två timmars övertid, jaja. första gången för allting någon gång.
Nu ska jag bege mig till köket och göra frukost till mig själv.
Beslutet är taget och det känns bra.
Tack för att ni finns vid min sida, för att ni ställer upp och visar att jag kan lita på er i alla lägen.
Det är i sådana här situationer man ser vem som är ens ritkiga vänner, vissa har stått ut mer än andra.
Mycket kärlek till er mina underbara älsklingar ! <3


Having the will to carry on .


Puss!

Do it alone

Inte trodde jag att det var såhär det skulle bli, jag trodde det var bättre än detta. Så fel jag hade, igen.
Jag förstår att jag fäster mig vid människor snabbare än vad jag borde, jag tror för gott om dem allt för snabbt. jag måste lära mig att granska peronen mer, se hur den egentligen fungerar och inte låta mig luras innan jag släpper in de allt för mycket i mitt liv. Det är tröttsamt att inse om och om igen att männsikor har inte så mycket goda sidor. att de är själviska och det är bara deras liv som räknas och de behöver bara bry sig om sig själv och ingen annan. så länge de har de bra själva så är allt okej. Jag och alex insåg igår att det kanske inte är någon ide att var snäll och hjälpsam när alla andra beter sig som skit. varför inte bara vara som alla andra, en stor egoistisk skit.
Det gör så himla ont det du gjorde mot mig. Hela du gör så himla ont just nu.
Var hemma hos kusin ett par timmar igår och pratade och pratade. Ingen förstår mig så bra som hon gör. Hon vet hur jag fungerar, hon vet exakt hur duktig jag är på att inte visa hur jag egentligen känner och därför lockar hon fram det jag egentligen känner. Efter ha vart hemma hos henne åkte jag hem till alexander. Där hade de kalas för hans brorsa så han hade några vänner där och olle och sebbe var också med alex. Precis vad jag behövde . Fast alexander har en väldigt otrevlig katt som drog in två harar i huset. Förstår inte hur han lyckades med det, men äckligt var det iaf. Tydligen låg han och ät och slet i den i hannes rum. Den ena hade han dragit in innan jag hade kommit dit. Äckligt .
Skulle vart på fest nu hos andreas, men han är sjuk så det blev ingenting. Förstår honom fullt ut, han lät inte alls kry när han ringde. Men det suger för jag är så himla fest sugen, och jag är inte den enda :P
Så vi får se vart kvällen tar vägen, om vi hittar på något iaf eller om det blev fotboll med pappa. Det är inte helt fel det heller .

you wish you were, you're not my friend .


Common people .

Puss!

Trouble

Idag har min storasyster tagit examen i handels ekonomi.
Så jag flög hem igår för att jag skulle kunna vara med idag, hon hade ingen aning om att jag skulle komma, och hon förstod inte ritkigt att det var jag hon såg när hon såg mig. Tog lite tid för henne att förstå det, men glad blev hon över att jag var där och det var ju meningen. Var ritkigt stolt idag, var rörd och hade svårt att hålla tårarna tillbaka när hon stod där uppe och fick ta emot sitt diplom. Som hon har kämpat, vet att det är skönt för henne att skolan är över. Så nu åkte hon iväg för att festa med sina kompisar.
Veckan har vart upp och ner, finns mycket att säga om det men behåller det nog helst för mgi själv. Det jag kan säga är att ord kan inte beskriva vad fröken Julia betyder för mig, det du gjorde för mig i veckan är jag oerhört tacksam över. Med dig vid min sida kan jag gå igenom allt. <3 
Snackade med Malin i telefon i måndags tills mitt batteri dog. Det var niice. Tack för att du står på min sida. Saknar henne kopiöst mycket .
Har vart kass på att tränat och det känns inte alls bra, så förhoppningsvis blir det träning hela nästa vecka, hård träning. Blir ingen träning i helgen då jag inte har några skor eller kläder för det här hemma.
Ska snart bege mig på promenix ut i detta kalla mörka väder. riktigt kallt är det här hemma, sådant tycker vi inte om. Får se om jag hittar några skor jag kan gå i.. Har i princip ingenting här, så man får ta det man har.
Nu ska jag kila iväg och se om jag kan dricka lite oboy, något jag inte gjort på en månad igen.
Dras åt olika håll..


Nothing will tear it apart .

Puss!

RSS 2.0