Being so close

Idag efter jobbet åkte jag in till staden för att träffa julls, hon hade sällskap med sig, jenny. sällskapet blev sedan större då mickis stutsade in i en butik och hängde på oss ett tag, sen bestämde hon sig för att gå och kolla på kläder själv, så då vek hon av medan vi ksulle gå ner mot gamla stan, men vände om lika snabbt då julls och jenny ansgå att en glass på onken fungerar lika bra som vilken glass som helst, så mot donken blev det, men först ett stopp på plattan där vi träffade jennys "vän" som hängde på oss, när vi satt på donken kom hans vän också, så idag har jag träffat två nya männsikor, det verkade som riktigt trevliga typer. inte alls som folk man träfft innan, utan de släppte in en i samtalen, tittade på en och betedde sig inte alls skumt mot en, som många gör när man är ny. Måste säga att ungdomens killar som jags tött på på sitonde har verkligen förvånat mig, inte alls betett sig som jag tror att de ska göra, det har betett sig riktigt trevlig. Inte vad jag hade gissat på.
men jag köpte iaf ett par shorts och en klänning. det var julls som hittade klänningen först, men då tänkte jag att tjejen har ju bra smak och den var ritkigt niice så då var jag tvungen att pröva den, och efter övertalan om att jag itne ser gravid ut i den så hamnade den i en påse och fick följa med mig hem. det blev min mor midre glad över, eller ja mindre glad över är väl fel ordval, men hon tycker att min garderob består av klänningar och att jag inte behöver en till. men jag sa att detta var den sista jag köpte på riktigt länge, nu ska ag bara hitta tunikor. för det behövs.
Julia konstaterade idag att hon börjat kalla mig dess rätt mycket och frågade om det var okej, fine by me sa jag så jag tycker att dessan är en från den gammla delen av mitt liv, den jag försöker gå vidare ifrån. och jag kallar ju henne julls, så det blir väl lika där. Julia is a pretty little doll, an amazing person and I am so glad that I know her. she is a big part of my life.  Och ja, jag ska se till så att du inte faller ner i fällan, jag ska täppa igen hålet och se till så du håller dig på det torra. Det är lätt att trilla dit men mickis jenny och jag ska nog se till så det inte händer.
När jag skulle åka hem idag så stod jag på parrongen och väntade på tåget medan jag pratar med mor i telefonen, 12 över ska tåget gå. När klockan är 18 över frågar min mor om jag är framm,e jag säger nej, jag står fortfarande och väntar på tåget. Anledningen till detta är att tåget innan gick fårn spår 13, då tänte jag att mig tåg ochkså gjorde det, trots alla odds eftersom de alltid går från spår 14. så jag går tvärs över till spår 14 och tittar på tavlan, då har tåget åkt bakom mig vid 12 över, de har ropat ut mitt tåg och jag har inte märkt det över huvudtaget. Pinsamt värre.

Det jag inte förstår med folk som läser böcker på bussen jag åker är varför, hur långt kan de hinna, bussresan är mellan 8-ca 20 minuter och de felsta åker vara i 10. så det är ju mest att ta upp boken, se vart du slutade och när du ska blrja läsa så är det dags att lägga ner boken och kliva av bussen, känns mindre nödvänigt för mig. ungefär lika nödvändigt som de som tar bussen för två små hållplatser. why ? det är inge fel på motion.
på tåget hem diag satt en kille och pluggade och jag blev verkligen sjukt sugen på att börja plugga igen, jag vill verkligen det, det känns som att det är vad jag ska göra och det känns som att det kommer kännas bra att göra det, inget jag kommer ångra.
Pratade med min far igår, då sa han att han hade bara jobbat 14 timmar igår. ja det är ju inte lika mycket som att jobba från 06/07 - 00.  Men vad gör ma n inte för att få ihop tidningen. Känns riktigt rba att få träffa honom imorgon, om han nu itne sover när jag kommer hem. Men då får jag iaf spendera fredagen med mig och det behöver jag. Låter säkert som att jag är värsta freak om mina föräldrar men om ni bara visste vad de gjort för mig, hur de stått vid min sida i vått och torrt, hur nära jag står mina föräldrar så skulle ni inte tycka det verkade så konstigt att jag tycker om att spendera tid med dem. Och man uppskattar tiden man får med dem när man bor långt ifrån varandra.
Så imorgon blir jag hämtad av syster vid tåget, sen ska jag hem till henne, sno lite grejer och ta bilen till pappi.
Känns som det är mest stabilt att jag packar idag än imorgon bitti då jag vet att jag kommer ligga och dra mig tills det är en halvtimme kvar tills aga måste gå utanför dörren för att inte missa bussen.
Så det rä väl vad  man få göra nu, lägga in det man inte ska ha och slänga resten i tvätten samt packa en liten väska, men inte för mycket för de måste få plats med de man ska ha med sig upp. Bäst att packa ner biljetten direkt så man inte glömmer den, finns stor chans för det och då är jag rätt fucked. but hey, thats not a shame to be :)


Run away                                        Make haste                                        Get laid
I'm trying to be fine on my own but its hard .


Puss!

Twisted little thing

The only thing that can break your heart is love.

Känns som att hur mycket man än gör så blir det inte en förändring, jag vet attdet är så vid denna tiden, men skulle väl kännas bättre om någon såg det. är väl sådant man får leva med.. eller..
Vet inte alls vart jag står, jag vet att det vi kom överens om låter riktigt bra, men känns som jag itne vågar ta steget, jag vet att jag måste om jag vill behålla det jag har men känns som att allt kommer gå utför efter det. Det är inte alls mitt fel eller problem, mer någon annans och det är bara fel om det blir dåligt efter vad jag bestämt. Nu är det bara dags för mig att fundera ut när jag ska göra det, jag går och tänker pådet hela tiden och det blir inte bättre av att jag är en liten kyckling om det, bättre att bara få det överstökat, hur konstigt det än känns. Vet inte om jag ska vänte eller inte..
Detkänns konstigt, vet inte varför jag bryr mig mer egentligen, känns som jag borde bry mig mindre än vad jag gör om de andra, men av någon anledning så är det mer.. rädd att släppa taget kanske, men det är så dags för det, men vill jag det, är det verligen dags eller ska jag ha dig kvar. Känns som att jag inte vill låta dig göra det beslutet igen, utan de ska vara på mina villkor, men jag vet inte hur jag vill ha det så det enda som finsn att göra är väl att finna sig i situationen och vänta och se, se hur det blir.
Jag vill vänta,men jag kan inte vara kvar, vet att det kommer säkert vara samma sak som nu, men ändå vill jag vänta, jag vill spendera tid och om jag åker så kan jag inte göra det. Känns som att det spelar ingen roll för dig, men det kan vara sista gången.
What a fucked up head I've got for the moment.
Skulle behöva åka och kolla på stället jag ska hoppa på tåget på torsdag, men det hinner jag inte för jag fick ett uppdrag igår som jag måste genomföra. Får se om jag inte ska ändra lite på det uppdraget, för det känns som jag måste veta vart jag ska stå för att komma med tåget.
Åker hem på torsdag, ska bli trevligt. Känner bara att tiden kommer rinna iväg så fort, som den alltid gör, men vid påsk gick tiden faktiskt helt okej, kände att jag hann med det jag ville och behövde hinna med. Nu vet jag inte alls hur det blir. Vet inte om Baby Malle är hemma och om hon skulle vilja träffas, vet inte om jag har tid till det. men jag känner att om hon skulle komma upp hit, utan att meddela mig att hon kommer och utan att iaf försöka få tid till att träffa mig så hade jag reagerat. säger inte att det har hänt men om det skulle hända. Samtidigt så meddelande jag itne henne när jag åkte hem den 20 mars, men känns som att hon förstår varför jag valde att inte umgås med någon då. Hade mina nledningar till att hålla mig hemma och inte vara social.
Jag tycker att Anna är lite elak som har gjortså att jag är uppe längre om kvällarna, förut hade jag min bestämda tid som jag gick och la mig på för att jag skulle orka komma upp på morgonen och klara av dagen, men nee, nu sitter jag uppe längre och längre och är trött på morgonen. det finns ju fler anledningar till varför jag inte vill gå upp ur sängen på morgonen men att jag är vaken längre är en av dem. Men jag ska väl inte klandra henne fullt ut, det är ju helt klart mitt egna fel också att jag har låtit de blivit så. Det är inte så svårt att säga att ma ska sova och kan itne prata mer, men är det så att folk ebhöver en och man pratar om viktiga saker känner jag att man får försöka vara uppe ett tag till. Jag vill iaf att folk gör så för mig. inte alla som gör det men vissa gör det och det är uppskattat.
Att vara pepp på det som sker snart går upp och ner, vissa dagar ser jag fram emot det riktigt mycket, speciellt efter jag snackat med anna om det och hon får mig att se det positiva i det hela, men andra stunder känns det verkligen som jag vill dra mig ur, ser ingen anledning till det överhuvudtaget. Men den männsikan ska inte få bestämma vad jag gör med mitt liv och inte, så jag ska dit och ha så sjukt roligt! Like it or not!
Jag vill att det ska vara nästa vecka så jag kan komma igång med min träning, kunde inte träna igår så nästa vecka ska jag verkligen träna. Blir så jävla trött på mig själv, så nu får det räcka, nu är det dags att ta tag i skiten. Jag var duktigt som köpte kortet, ett steg framåt, men nu har jag kortet och nu är det dags att göra nytta av pengarna, och sätta fart.
Just nu är navy cis på inspellning så jag ska bege mig till duschen och sen kanske plocka undan på mitt rum om jag inte gör det imorgon då jag ändå ska bestämma vad jag ska ha med mig för kläder. Måste iaf duscha och ringa pappi lite snabbt och meddela att planerna har ändrats. Känns som jag gjort mitt här, dags att gå vidare. Texten har inget sammanhang överhuvutaget.


I know you'll be with me forever.


Puss!

Silent voice

Over and over
Over and over I fall your you
Over and over
Over and over I try not to
Over and over
Over and over you make me fall for you
Over and over
Over and over you don't even try .


<3

Like a violet hill

  

Då har man vart i Skottland - Edinburgh. Edinburgh uttalas inte alls som man tror utan det är mer edinborru .
Det har så häftiga hus, de var så små och söta, och sen finns de som är stora och magnifika. Och när man kommer in mer centralt så är det de engelska husen, som jag är så förälskad i. Och i ett sådant bodde vi i fast på ett hotell. Utanpå såg huset inte alls så högt ut som det verkade vara när du kom in, det var trappa efter trappa. Den första trappan pratade man igenom, den andra vart det tyst och den tredje började man andas tungt i. Trappan hade en röd matta längs hela vägen, och i entren hade de stora kristallkronor, det var ett jätte fint hotell. Inte alls vad jag hade förberett mig på.

Vi anlände till Skavsta på fredagen runt fem tiden, flyget skulle gå vid 7 så vi hade gott om tid på oss, vi gick igenom alla kontroller och sen satt vi oss och började semestern med 4 öl och en rödlila cider. Den rödlilacidern var till mig, efter den blev det en grön och sne tyckte jag det räckte, men det tyckte inte min kusin så han köpt en till grön till mig. Det var så ha underlättade sin beställning, sa färgern på cidern jag skulle ha. men den fick jag bara i mig halva av för sedan var det tur att sätta sig på flyget, ich tur var väl det för mig, annars vet jag inte hur det hade gått.
Vi kom till hotellet runt nio och då lämnade vi väskorna och sen gick vi ut för att äta, stort behov av mat var jag, men fick inte alls så god mat & dåligt tilllagad) och sen hade jag vart hungrig för länge så jag fick inte ner så mycket. Tur för mig hade de god frukost : ) På lördagen begav vi oss ut för att besöka slottet och gå på whiskey prövning. Slottet var en trevlig upplevelse, lärde mig en massa när jag gick runt där och läste, själv, eftersom de andra sprang igenom de olika delarna. Men det gjorde inte mig något, jag tog min tid och lunkade runt där lite fint. Efter slottet gick vi till whiskey grejen där man fick sätta sig i en whiskey tunna och åka runt när en man ( som troligtvis har betydelse för wiskey eller skottland men vet inte vem han är ) genom en film berättar  om de olika procceserna, och när du var i olika stadier så luktade det likadant som när den görs. Efter den visningen fick man en föreläsning på de olika sorters whiskey de har i Skottland och varför de smakar olika m.m, Du fick också lukta på de olika fyra sorterna och sen den du tyckte luktade eller lät bäst fick du sedan smaka. Jag nöjde mig med att lukta och sen valde jag den som luktade värst så den prövade jag inte att smaka, hade inte smakat de andra heller så det spelade ju ingen roll.  Sedan var vi klara där, då fick vi runt lite på stan, åt mat och bagav oss sedan tillbaka till hotellet. Helt plötsligt var det kväller och vid halv åtta skulle askos kompis steve komma, vi gick ner i hotellbaren för att vänta på honom, asko skulle betälla cider, men de hade ingen så då beställde han öl, men det han fick var inte öl utan Irlänsk cider. Den tyckte han att jag skulle dricka, smakade en blandning av öl och champagne, ingenting för mig. När Steve kom gick vi ut för att äta och han skulle ta oss till en restaurang, men den hade tydligen frsvunnit, så vi gick till en annan som han rekomenderade. Det var niice att höra riktig skottlands prat. De har en så häftig dialekt eller var man ska säga. Efter middag begav vi oss på bar runda, gick från bar till bar tills det var dags att gå hem. Var väl i säng runt halv tre eller något. När jag vaknade var huvudet inte alls med i leken längre, det försvann delvis under dagen. Vi skulle flyga hem vid 12, när vi kom till flygplatsen såg jag att klockan var 10, hade noll koll på det, men så skulle vi checka in, och då säger hon att man ska ha checkat in på nätet fyra timmar innan avgång, så vi får betala 20 pund per person, kändes ju mindre trevligt. Jag sov i principp hela resan hem sov var 1,40. var i skavsta vid kvart i tre, och i tullinge vid 5. Gårdags kvällen spenderade jag med en pizza, tv och tvätt av arbetskläder.
När en av de som var med på resan hade vart på toa på flygplatsen i Edinburgh hade de vart två killar där inne och då hade den ena sagt till sin kompis - is it your dick that smells ?
Den var snäll.
Sedan berättade asko att när han hade vart i hong kong eller någon liknande stad så ville de bjuda honom på aphjärna, då har de bedövat apan, sätter den under ett bord som har ett stor hål i mitten, där skruvar de fast apans huvud och skär av skalpen och äter hjärnan medan apan lever under bordet. SÅ JÄVLA VIDRIGT! Jag sa att om jag hade sett det hade jag spytt på dem och blivit så jävla förbannad så det finns inte, hade lugnt kunnat göra likadant på dem.

Jag tycker inte alls som situationen jag är i, blir galen, det är förvirrande och jobbigt och jag vet inte vad jag ska göra. Men jag måste komma på en lösning för jag kan inte ha det som jag har det, då kommer jag få konsekvenser som jag verkligen inte har lust att ställa upp på. det är inte meningen att något man gör nu ska drabba en resten av sitt liv. Med vissa grejen är det smällar man får ta, men detta tänker jag inte acceptera för det finns något jag kan göra åt situationen jag ska bara komma på vilket jag ska göra. Skulle inte vara helt fel med lite vägledning. Tur man ska hem i helgen så man kan prata med sina föräldrar.


Utsidan


Entren


TrappanInget jag tänker dricka igen


In these times .

I hate the way you talk to me,
And the way you cut your hair.
I hate the way you drive my car,
I hate it when you stare.
I hate your big dumb combat boots
And the way you read my mind.
I hate you so much it makes me sick,
I hate it when you lie.
I hate it when you make me laugh,
Even worse when you make me cry
I hate it when you're not around,
And the fact that you didn't call
But mostly I hate the way I don't hate you,
Not even close,
Not even a little bit,
Not even at all . .


Veckan har vart upp och ner, måndagen var riktigt seg, men det är den alltid, sen flyter dagarna på, men jag har så ont i min kropp. När jag fixar ett ställe så det inte gör ont där då hittar den ett annat ställe att göra ont på. för tillfället har jag ont under vänster fot och i svanskotan. Som vanligt har jag också ont i knäna, vet vad det beror på men finns inte så mycket jag kan göra åt saken för tillfället innan jag listat ut vad som kommer hända framöver.
Imorgon är det fredag och då åker jag till Skottland, kommer hem på söndag.
Hoppas det blir en trevlig resa, jag ska i alla fall göra det bästa av situationen.
Omväxlande miljö är alltid trevigt.
Jag har fortfarande inte kommit fram till hur jag ska ta mig ner till mitt hem om en vecka. känns som det är dags att bästämma sig. Blir galen på att tiden bara rinner iväg, hinner ju inte med ett smack, och veckorna bara flyger fram och det man ska göra blir mer och mer uppskjutet. Nu tog jag i alla fall precis tag i en sak och gjorde ett samtal så på måndag blir det träning, mycket dåligt av mig att skjutit upp det så länge, men nu efter valborg kan jag göra mina tre pass i veckan för då ska jag inte iväg någon helg på länge .
att vara i valet och kvalet, det är vad jag är om allting i mitt liv för tillfället, vet inte alls vad som kommer hända och blir lite smått tokig på det. Vill hem och kunna prata om min framtid med min familj.
Medan jag itter och skriver detta kom jag och far fram till att jag skulle ta tåget ner, så det är nu bokat och klart : )
lite krångel men löste sig tillslut. Blir galen av att inte kunna kolla min mail på denna dator, det kan vara behövligt, som vid dessa situtationer så man inte behöver ringa land och rike runt för att hitta någon som kan kolla den åt en.
Men men, det är väl dags att lyfta sin rumpa ifrån denna stol nu, sätta sig vid en annan plats och äta lite glass, kallt men gott .
Packning efter det kanske, om inte imorgon bitti.


It's hard to deal with the pain of losing you .

Puss!


Satanic mantra

Jango <3

No one knows - Queens of the stone age .
Vad finns det att säga.. Det är måndag igen. Jag är frisk =) hade känningar imorse men övertygade mig själv att det var ingenting .
Helgen var över riktigt snabbt tyckte jag, kändes inte alls som att det hade vart helg när jag skulle gå upp idag.
I fredags bastade jag, alltid lika skönt!
I lördags fixade jag och mor lite ordning i min garderob så jag skulle få plats med mina nya kläder och så jag kunde veta vart allt fanns. Tiger/Findus hoppade in i garderoben direkt när vi var klara med en hylla, så då kunde man inte stänga garderobsdörren när man var klar med hela garderoben, då skulle han ju kvävas, tur han inte låg på byxorna iaf, för han fäller som en galning . Sen följde jag med mor till centralen för att det var dags för henne att åka hem.
Igår söndag åkte jag till skarpnäck för att se Julia spela fotboll. Hon är en riktigt pärla, förstår inte hur hon vågar slänge sig framför männsikorna när de kommer springande, måste ju göra ont . Efter matchen gick vi hem till henne och pratade lite samt såg på film. hon ville ha något hon kunde skratta till, jag ville se någon med fina pojkar så man kunde dregla lite, det lät som en bra idé enligt henne också så vi bestämde oss för att se Raise your voise . En fin liten film. Julia hade ju sett den ett antal gånger märkte man när hon sjöng emd i varenda låt de spelade, men det gjorde inte mig någonting då hennes röst är magnifik ! På någotsätt mår jag bra av att höra henne sjunga. fast jag mår bra av att vara runt henne så när hon sjunger är ett plus i kanten .
När klockan var efter 21 var det dags för mig att åka hemmåt, Peo var snäll och hämtade mig i älvsjö, annars hade jag vart hemma vid 23 och inte i säng för ens 00 då jag var tvungen att äta när jag kom hem .
Idag fick jag ett besked som var nog var bra för mig, många skulle nog ta det som något mindre bra, men för mig var det nog vad jag behövde. Känner att det finns en plan men jag vet inte riktigt vad det är, men har mina aningar.
ringde min mor om det och hon sa att jag lät itne så bedrövad vöer beskedet jag hade fått, och det var jag inte heller, inte det minsta . Det är ju ömdesidigt .
Mina känslor förvirrar mig ibland, jag är så säker på vad jag känner, men sedan händer det saker som gör att jag inte är det . Vet verkligen inte, jag vet det jag vet och det är sant, men resten av känslorna vet jag ingenting om och jag vet inte om jag ska engagera mig i det eller bara låta det vara .

Nu ska jag engagera mig i framtiden samt ringa min faderMuppkatten :)


 

Någon annan mupp

I need your touch just too damn much
Loving you isn't really something I should do
Shouldn't wanna spend my time with you
I should try to be strong
But baby you're the right kind of wrong .

Puss!


The beautiful people

Faan..
Hatar att må som jag gör.. och det är ren inbillning också, det är det som är det jobbiga. Faan varför ska jag sätta mig själv i dessa situationer, varför ska jag fråga saker som jag egentligen inte vill veta svaret på, det är som att jag vill plåga mig själv. men det vill jag inte, trodde jag var över med allt detta skit. saknar min musik så in i nordens mycket, kunna lyssna på den och få må bra igen, men nee all musik finns på en daotr som inte ens är i närheten av mig, utan är långt borta från min musik. Och inte kan man skaffa ny musik heller, så man får hitta andra lösningar att få lyssna på måbra musik, vilket inte alltid är kul att göra när man bara vill kunna trycka på play, inte behöva bli frustrerad över att de inte finns den musik man vill ha . Skit också. Varför är jag sådan idiot . Vill så ha med mitt bra folk att göra just nu. Vill rymma till min älskling och inte behöva tänka på det.
Det är nu när jag sitter såhär som jag vet att bobo skulle komma och knuffa på mig och vilja göra allting bättre. Vilket verkligen inte gör saken mycket bättre. ÅH vad jag vill att han ska finnas vid min sida .
Jag vet att man får bara det man kan klara av, att man inte får mer belasning än det. Och jag vet att jag klarar mig ur detta men jag vet inte om jag vill för det känns som att jag kommer glömma honom om jag släpper ut allt.  Jag är rädd för att minnet kommer försvinna och jag vill verkligen inte det. och innerst inne vet jag väl att det kommer inte hända heller. För det går aldrig att glömma någon man älskat så mycket .
Så nu har stunden gått över. inte hela, men den värsta i alla fall.

Blow out the candles and start putting holes in happiness because that is what you do best .


I love you with every bit of me .

Puss!

Release my body .

En liten uppdatering om vad som hände under min påskledighet .

På fredagen orkade jag inte göra så mycket på grund av min sena ankomst hem, så jag och pappa tittade på någon bra film de visade på tv, sen gjorde vi oss i ordning för att gå till farmor. Som vanligt så gjorde hon riktigt god mat. För de som äter kött blev det lamm och kareé. För mig blev det soya korv och falafel. Till detta hade hon gjort potatisgratäng. Mums.!
vi satt hos dem till klockan 22 då alla begav sig hem, eftersom marika och martin hade kommit dit med bil men båda hade druckit fick den lilla nykteristen sätta sig framför ratten och köra hem. Halvvägs hem så kommer den en vit katt i full fart och ska springa över vägen, och vanligtvis när jag sitter bredvid den som kör brukar jag skrika som en galning när något springer över vägen, men nu vart jag helt lugn och tryckte med full kraft ner bromms och koppling, medan min syster sitter där bak och skriker. Som tur var stannade däcken precis någon centimeter ifrån katten, så den överlevde. Thank god. Sen var det lördag. Vi skulle göra ut massa skräp till tippen, men när vi kom dit så var det stängt, så marika och martin fortsatte ut till martins föräldrar i ena bilen medan jag tog den andra bilen plus släp och körde hem, Första gången jag görde med släp, och ett fullt släp så jag kände mig riktigt duktigt.
Sen la jag mig i trägdården på en madrass med massa kläder på mig och skulle göra far sällskap ute i trädgården, men jag var inte mycket till sällskap, somnade efter fem minuter. så där låg jag och sov i ca en timme.
På lördags kvällen blev jag sminkad av marika, och sen åkte jag in till malin och vi gick vidare från henne till torsten, där det var massa gammal folk. Trevligt att träffa dem igen. Vi satt där i en timme eller så sen skulle vi dra vidare, men som vanligt när man säger att man sak gå så ska folk börja prata med en, så viktor och alex höll oss kvar i ca 45 minuter. extremt underbara killar är vad de är. Längtar redan tills jag träffar de igen.
Åkte till shell, köpte muffins och sen skjutsade jag hem Malin, hämtade upp viktor och begav mig hemmåt igen.
Söndagen bestod av fält arbete upp vid stugan, riktigt trevligt. eldade och hade oss, Min farmor är en riktigt pyroman, helt underbar är hon. till midadg hade vi årets första grillning. det är så sjukt gott, och farmors vitlökssås. vet inte om det kan bli bättre.
Min pappa vart sjuk, han smittade mig så nu har jag icke vart på jobbet på två dagar, men imorgon ska jag banne mig dit!

Ibland gör man sådant man inte ska göra, vet inte om det är värt det eller inte, men tror faktiskt att det är det. Tycker om det väldigt mycket .


No one can ever make you feel the same thing again .

Puss!

Home sweet home!

Långfredag idag, får se om den blir så himla lång.

Igår efter jobbet började jag min resa hemmåt, var sjukt mycket bilar och jag trodde jag skulle få sitta i kö hela vägen fram, men så var icke fallet, fram till Norrköping var det massvis med bilar men sen försvann alla på en gång, men inte ökade jag takten för det, jag körde i min lugna lilla fat och hade en skön stund i solen. Otroligt men sant.
Efter Västervik började jag bli trött och seg, och sällskapet hade försvunnit så jag fick roa mig genom att lyssna på p3. Eftersom de bara har skit kanaler i småland fick p3 vara min vän. När jag åker förbi Rockneby skylten känner jag att jag börjar närma mig mitt mål, vilket gör mig ledsen för jag kom på återigen att det inte kommer vara någon stor brun sak vid dörren för att välkommna mig hem. Så jag kör till syster lägenhet för att hämta nyckel och sen ringer jag Malle för att se om jag får komma förbi henne. Vilket jag får :D [ ja menar det brukar vara en självklarhet ] Hade inte sett kvinnan sen nyår, sad but true. Men det var samma fina flicka som alltid, förutom att hon fått längre hår då . Vi satt och pratade och uppdaterade varandra om vad som hänt, sen vid 23 började Malin bli hungrig, men som vanligt ska vi inte köpa mat utan vi ska utså hungern för pengarna ska sparas. Så hon tittar på klockan och ber den gå snabbt så hon inte hinner åka ner och köpa skräp mat. Överlycklig när klockan är 42 och hon inte kommer hinna. Men vi har ju alltid shell, som tydligen bytt till seveneleven och där kan man köpa chips och korv, eller ett korvbröd för vissa. Men den tanken får vi inte tänka, trots att våda två magar låter som värsta åskan. Måset säga att vi hade en trevlig stund, kändes värsta vuxet att prata gamla minnen, som att de hände för jätte länge sen, men det var ju bara mellan ett halv år och tre år.  Fast jag vet inte om vi pratade så mycket, det var mest att någon nämnde en händelse och sän låg vi och kippade efter andan båda två, som vanligt när vi skrattar, inget skratt, bara kippningar efter luft och rörelser fram och tillbaka och fin magont. Mycket roligt har vi gjort tillsammans i alla fall, och för min del ska inte den tiden ta slut. Mår bra av att vara med dig.
Jag lämnar fröken Malin och oker hem, är hemma vid halv 3 och möts av en grå katt. Helt förvånad vart jag men kom på att vi ska ju ta hand om den lilla skiten medan syster åker skidor. Heja Therese, hade ramlat av liften igår och vridit knät. Så ska man icke göra när man åker skidor. Så När jag skulle sova flippade han ut som vanligt när man sak sova, han sprang fram och tillbaka, upp i fönstret, attackera min rullgardin och flängde som faan, tills han la sig trött på golvet och vi hade en arga leken tävling, båda låg och tittade på varandra. När man är riktigt trött så kan man somna utan att veta om det och huvudet nickar till om du sitter upp, det hände för honom igår där han låg pågolvet, han nickade till med huvudet för han somnade under vår tävling. Såg hysteriskt ut. Men sen fick jag i alla fall sova. Vaknade vid 11. Då hade man fått ett sms av fylle alex, men det är helt okej då han fick massa konstiga sms förra helgen.
Nu ska jag se vad dagen har att erbjuda, åka ut med grejer till mors hus så de finns där när hon kommer hem och sen kommer Marika & Martin hit och vi ska på påskmiddag hos F&F. Trevligt. Saknar de väldigt mycket. Får se om Marika köpt kalender till mig, fick ett sms av henne i onsdags då hon tydligen tröttnat på att jag aldrig köper en kalender och hon har då tagit saken i egna händer och köpt en till mig. vad hon sa iaf. Snäll syster det där, hoppas denicke var för dyr bara : )

Nu ska jag gå och äta ut mitt påskägg som låg fint på min säng när jag kom hem inatt : )
Trevlig påsk!

It's emty without you .

Puss!

Hollywood whore .

Underbart väder!

I fredags åkte jag till Julls, då hon skulle ha fest. Det var trevligt, inte alls som jag trodde det skulle vara, då jag var as nervös är bilen stannade utanför.  Jossan var min räddare, riktigt trevlig prick, men sen gick hon då hon skulle till åre dagen efter. Sen var det en människa som umgicks med mig, måste säga att jag blev förvånad över hur mycket du spenderade tid med mig, och sakerna du gjorde chockade mig totalt.
Det hände väl saker som kanske inte skulle ha hänt, men vad ska man göra när personen beter sig som den gör, jag kan inte stå emot allt, hur mycket jag än vill. Det var inte rättvisa regler. Jävligt niice var det iaf.
Nackdelen med hela kvällen var att Julls vart behandlad illa, och det ska man inte göra.. speciellt inte om jag finns närvarande, och det lärde väl sig personen också hoppas jag. För är man dum mot Julia, då får man en fiende på köpet.
I lördags kom jag hem runt tre, trött som en gris då jag sovit tre timmar, så jag somnade en timme i soffan, sen gick jag ut med hunden i det fina vädret. Det blev en bra promenad faktiskt, vi hade bara dragkamp två gånger. Mycket bättre än vad det har vart innan. Riktigt duktig var han.
I går söndag åkte jag till kiropraktorn, ( duktiga jag ) den knakade inte alls lika mycket i ländryggen, men var mycket stel i nacken, han fick använda någon slags pistol grej och skjuta i nacken på mig. Ljudet var lite obehadligt. Förra gången jag var där och han tryckte på mina muskler i hela ryggen trodde jag att jag skulle slå till honom av smärta, det gick mycket bättre de också, bara på högra sidan av ländryggen som gjorde förbaskat ont. men så värt det. Efter det åkte jag och köpte klippkortet, så när jag kommer tillbaka efter påsk ska träningen börja! Heja Heja! när jag kom hem gjorde jag en kladdkaka, den blev mums, men den hade inte svalnat tillräckligt när jag åt den, och då ärd et inte lika gott, så får ta en bit när jag är klar här vid datorn.

Idag när jag gick hem från jobbet började jag fundera på vad jag ska göra med mitt liv, och jag kom fram till att jag ska undersöka om det finns någon skola/kurs jag kan gå som utbildar mig till något jag vill bli, vilket jag inte alls vet vad det är. men ska kolla vad det finns, och om jag blir sugen på något. vet bara att jag vill göra något vettigt av mitt liv och kan inte fortsätta såhär, för jag måste göra något som får mig att må bra.
Så när jag skrivit färdigt detta är det dags att börja leta.

Fick också idag ett mms av Julia där hon visar hur hon klippt sig. Och jag ska härdanefter kalla henne för Snygg Julia!

Dags att sluta lata sig och ta tag i saker.

I showed you the answer now here's the door .


Puss!


Mi amor .

Igår fick jag mina två plus, för jag tvättade klart och jag åkte och solade. och tur var det, för när jag stod och väntade på att få sola så läste jag ett papper som hängde där om priser de har på gymmet. Och det är som att gud har lyssnat på mig och skapat detta väldigt bra erbjudande. då kan man köpa ett 30 ggr klippkort då du får gymma, sola, gå på spinning och grupp akriviteterna. SUPER! Eftersom jag inte bara vill välja en grej så passar det perfekt för mig och kampanj priset var 1300, och brukar vara 1700, så nu ska jag ringa min far och berätta om denna strålande händelse och se vad han säger och förhoppningsvis hoppa in imorgon på vägen hem och köpa det : ) Heja mig nu ska det tränas!

Jobbade sent idag då jag satt och skrev 300 lock men olika luncher. Ett företag har beställt mat över helgen och för att de ska veta vilken dag de ska äta maten på fick jag skriva de på locken. Efter ett par lock blir man konstig i huvudet och undrar om det verkligen stavas så som man skriver när handen går utav sig själv.
Nu ska jag ta och damsuga och sen ska jag räkna ihop min timmar för att se hur jag ligger till.
Imorgon är det fredag, trevligt trevligt.

Jag saknar dig.. Vi hörs inte alls ofta, men det är väl förtåligt.. eller ?


You are the sunshine in my life.

Puss!

april april

Första april, skojar du med mig ?
Helt sjukt vad tiden går fort.

Känns som våren är påväg, men vågar inte hoppas för mycket, vädret är ju skumt .
Måste beställa tid hos kiropraktorn. Snarligen!
Shit jag blir så trött på mig själv, som att något kommer hända om jag inte gör något åt det, man måste göra handlig av sina ord för att det ska fungera, annars rinner det bara ut i sanden. Större och större, ja det är vad som kommer hända.
Ska ta och åka och sola iaf, plus att jag håller på och tvättar, två plus för mig, om nu solningen blir av.
Måste se greys idag, verkar som ett bra avsnitt.
Tack för att du fick mig att tänka på chess igen, musik som beskriver de man känner.. ja.

. Börja inte tro nån om gott ,
tvivla jämt på löften du fått
lämna inga dörrar på glänt
alla bara spelar sitt spel,
den som följer regler gör fel .Känn hur mitt hjärta slår för dig.

Puss!


RSS 2.0